FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.067.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Nidzo95 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pa nece igrati zadnjeg veznog pa da treba se 2 godine prilagodavat itd...Pa on igra stopera.Uzet loptu dodat je veznom,skociti i to je to...

Ma samo nek on dodje,pa posle mozemo raspravljat dal je dobar il los.

... u trenutku kad nam treba 100% sigurna odluka ne mozemo mi kupovati igrace na testiranje

Pa nije on neki mladi igrac od 20 godina tipa Laporte,Mangala...

Najbolji stoper Seria A.Treba nam jedan takav igrac a uprava je zagrizla i najverovantije ce ga dovesti. 

16 godina
FC Barcelona

Najnovije informacije kažu da će se dogoditi zamjena Dani + novac za Marquinhosa. Ovo je bilo i za očekivati, PSG već duže vrijeme cilja na Danija, već se zna da on odlazi i uz to je i u zadnjoj godini ugovora. Navodno su klubovi jako blizu dogovora.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 17:33 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Heh, na Wikiji vec pise da igra za Barcelonu.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Heh, na Wikiji vec pise da igra za Barcelonu.

Wiki može bilo tko uredit.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katalonski SPORT pise da ce Barca prodati Alvesa,Fabregasa,Alexisa...sve mi se vise cini da je ovo sigurna stvar,previse se o tome pise...mislim da je ovo ogromna greska uprave,za Danija se slazem,nije vise onaj stari,bolje uzeti pare dok se moze,ali za ovu dvojicu nikako ne kuzim,Fabregas bio najbolji veznjak,Alexis 2.najbolji strijelac....ako oni misle da jedan Deulofeu moze zamjeniti Alexisa,a Rafinha Fabregasa onda su veci kreteni nego sto mi se cini...

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Najnovije informacije kažu da će se dogoditi zamjena Dani + novac za Marquinhosa. Ovo je bilo i za očekivati, PSG već duže vrijeme cilja na Danija, već se zna da on odlazi i uz to je i u zadnjoj godini ugovora. Navodno su klubovi jako blizu dogovora.

Al ce PSG da ima odbranu sledece sezone,sve Brazilci,Dani,Luiz,Silva,Maxvell {#}

16 godina
Neka ide Dani a bome i Alexis. Fabregasa ni pod razno ne prodavat.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
FC Barcelona

Sumnjam da će Cesc otići, to su samo medijska naklapanja. Za Danija se recimo znalo već duže vrijeme da ide, za Alexisa se je poznat interes Juventusa. Za Cesca su u medijima počeli bezveze naklapati zato što je zadnjih nekoliko utakmica pao u formi i grijao klupu. Potpuno ista stvar je bila i prošlo ljeto.
Za Alexisa bi po meni bila velika greška da ga se proda, nije to ni nikako zaslužio. 20 golova u sezoni za jedno krilo je odlična brojka, a da ne pričam o tome kako je u gotovo svim većim utakmicama sjedio na klupi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 18:14 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma prodati ijednog je velika greska,Cesc kad igra svoju poziciju za koplje je bolji bio od Inieste i Xavija,dijelio super asistencije,jedno vrijeme je i lijepo zabijao...Alexis takoder,pretrci svaku utakmicu za 4 Messija,trudi se,zabija isto...ma ne znam,sve je to Tata kriv,forsirao Fabregasa u spici pa se stekao dojam da nije u formi ili nesto...

16 godina
FC Barcelona

BREAKING: PSG have accepted Barça's offer of 20 millions Euros plus Dani Alves for Marquinhos, according to Bein Sports France

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 18:25 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

BREAKING: PSG have accepted Barça's offer of 20 millions Euros plus Dani Alves for Marquinhos, according to Bein Sports France

Nije lose,ali ukruto gledajuci to je nekakvih 45-50 milijuna potroseno na Marquinhosa,da li toliko vrijedi,vidjet cemo

13 godina
antimadridista kaže...

20 i Danija za jednog marquinhosa je previše al bar se pomlađujemo...

s druge strane svoje prodajemo za kikiriki.

po toj logici bi u slučaju, nedaj Bože prodaje alexisa i fabregasa, za svakog po 40,50 mogli tražit a naši bi ih prodali za 25,30...

uBlowMeBro?
16 godina
u2Noobish4Me kaže...
antimadridista kaže...

20 i Danija za jednog marquinhosa je previše al bar se pomlađujemo...

s druge strane svoje prodajemo za kikiriki.

po toj logici bi u slučaju, nedaj Bože prodaje alexisa i fabregasa, za svakog po 40,50 mogli tražit a naši bi ih prodali za 25,30...

Dani je u zadnjoj godini ugovora, iduće ljeto otišao bi bez odštete i znalo se da odlazi. U tim uvjetima za njega se ne može dobiti veliki novac i zato je situacija takva kakva jest, po mom mišljenju posao koji odogovara i Barci i PSG-u.

13 godina
antimadridista kaže...
u2Noobish4Me kaže...
antimadridista kaže...

Dani je u zadnjoj godini ugovora, iduće ljeto otišao bi bez odštete i znalo se da odlazi. U tim uvjetima za njega se ne može dobiti veliki novac i zato je situacija takva kakva jest, po mom mišljenju posao koji odogovara i Barci i PSG-u.

jasno je to meni, al isto tako može produžit ugovor, al nebitno. sve 5.

za prodaju sam danija i starije garde, zasitili se oni, treba više želje i mladosti u timu.

sam ne prodavati fabregasa i alexisa, to bi bilo suludo, ta brojke njihove govore za sebe.

prije se zahvalit songu i xaviu, možda pedru. za njih bar neku lovu moguće dobit.

klince poput tella, affelaya, cuence itd nitko ne vidi u kadru barce za budućnost.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

afellay klinac {#}

HŽV
15 godina
FC Barcelona

Enrique: "Ne želim da kapiten bude najzgodniji, najiskusniji, najljubazniji čovjek ili neko ko podijeli najviše autograma. Znam kako stoje stvari u FC Barceloni."

Da sam na njegovom mjestu, kao kapetana bih stavio Iniestu, Xavija ili Bartru.

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
protjeran
FC Barcelona

neke francuske novine tvrde da marquinhos dolazi u barcu,20mil+dani alves.

ah nisam vidio da ste vec napisali,sorry :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 20:18 (kexzoR).
16 godina
neaktivan
Barcelona plan to sign two defenders this summer: one centre back, and one full back who can also play at centre back. [rac1] Marquinhos i Benatia imaju istog agenta kako citam, mozda je to to na kraju?
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja nebih Xavija i Iniestu, oni sad u zadnje vrijeme su često van forme i nemaju pobjednički mentalitet i nemaju žar za igrom

Tu je Bartra, on hoće pobjede, trofeje, bodri momčad i kad vodi i kad gubi

16 godina
neaktivan
Problem je sto ce Bartra pocinjati s klupe, Masche bi mogao otici (ako ostane, trazi povecanje place, a citao sam da su nu rekli da ne racunaju na njega u veznom redu, ispao bi iz kombinacija)... Biti ce na kraju Xavi/Iniesta/Pique/Messi, samo neznam u kojem redoslijedu.
Real eyes realize real lies...
16 godina
FC Barcelona

Vi bi dečka od 20 godina za kapetana Barce, ozbiljno? ne kažem da nije potencijal, ali kapetan Barce ne može biti bilo tko samo tako. Xavi je prvi kapetan, zna se što znači kapetan. Kapetan niti ne mora igrati stalno, nema tog pravila. Ali zna se tko je Xavi.

Prema informacijama u medijima, kapetani su redom Xavi, Iniesta, Messi i Busquets. Navodno jedina dvojba je Busquets ili Pique za četvrtog kapetana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 20:36 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Puno mi se cini 20 miliona i Dani Alves.

Sanse da Fabregas ode su 0%.

Barcelona bi ostala na ovim igracima u sredini:
Xavi i Iniesta.

Xavi ima 34 a Iniesta 30.

Znaci nema sanse da Fabregas ode. 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pravi kapiten je bio Puyol,a ovi ostali nista,samo koliko da nose kapitensku traku.Pa  ako im je mnogo ovo za Marquinhosa,cemu se oni nadaju da im neko proda klasu stopera za 5 mil. 

14 godina
protjeran
FC Barcelona

jel se zna sta u vezi onog panja songa? jel leti on iz ekipe?

16 godina
Messi i Iniesta nemaju autoritet, Xavi tu i tamo. Treba neko kao Puyol, tko će galamiti i kad netreba. Mi takvog igrača nemamo.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

jel se zna sta u vezi onog panja songa? jel leti on iz ekipe?

Ja bi ga iskreno prodao,Maschea vratio na njegovu prirodnu poziciju,i to je to...dobar je igrac ali po meni nije kalibar za Barcu

14 godina
antimadridista kaže...

Jedan od blesavijih poteza... Jest da ovaj klaun Alves vise ne moze nabacit loptu, ali previse je to za jednog Marquinhosa... opet, ako jedan panj Luiz kosta 60milja onda i Marquinhos moze ladno proc za 30-35milja.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Marqinhos kad je presao u PSG su govorili da ima sve predispozicije da zamjeni T.Silvu kad ode iz PSG.

Veliki potencijal bilo je za ocekivati ovakav rasplet.

15 godina
FC Barcelona

Nek onda daju nama Silvu, a nek on iskazuje taj potencijal, rađe tako :D

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Markinjos pola tih novaca ne vrijedi, bezveze bačen novac ako je istina.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice