FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.071.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Pricamo o funtama, to je skoro 62M eura. Bolesno glupa cifra, a Barca po zadnjim vijestima planira potrositi 80M eura + lova od prodaje. Uvjeren sam da ce dovesti barem 4 od 5 planiranih pojacanja za te novce. Pametna kupovina, ne preseravanje.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja ne razumijem zasto ne lovimo Hummelsa, ali ok, idealna kupnja sada, visok 1.90, dovoljno tezak i mozda najbolji tehnicar u Bundesligi od stopera, a mlad (25g)

Odlican igrac,ali isto puno podcjenjivan,ne znam zasto,ali ja kad god sam ga gledao covjek je odigrao super,u skoku prejak,duelu isto,dobro cita igru,ima dobre duge lopte,ali problem je sto ni on ne zeli napustiti Borussiju ubrzo,trazili bi i za njega preko 30-35,ali vrijedi

16 godina
neaktivan
Ja se slazem s Boixos Nois. PSG nesmije zavrsiti transfere u minusu, danas su vec -60m€, moraju prodavati. Pitanje je samo tko ce ugrabiti Marquinhosa, koji nije dobivao bas prilika za igru koliko znam. Ma samo da je visok i dobro igra glavom jer Barci fali toga...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

hummels bi bija odlicno rjesenje al je ka pique spor ko blato pa bi to izgledalo ocajno, ja bi najradije benatiu, laportea ili marquinhosa/mangalu

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Hummels ima u klauzuli da moze ici u Barcu kada BVB osvoji LP ili nesto tako onda ga Barca moze kupiti jeftinije...

Ali nista od njega ove godine.Treba nam Benatia + neki mladi stoper tipa Marqinhos koji se moze dovesti jeftinije.

16 godina
FC Barcelona

Navodno je Marquinhos jako blizu prelaska u Barcu nakon što je PSG doveo Davida Luiza. On je u PSG-u igrao na poziciji desnog bočnog, a već se duže vremena piše o tome kako Barca traži profil igrača kakav je bio Abidal na bočnoj poziciji. Bilo bi to odlično rješenje po meni, a Marquinhos također može odigrati i stopera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 1:07 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Navodno je Marquinhos jako blizu prelaska u Barcu nakon što je PSG doveo Davida Luiza. On je u PSG-u igrao na poziciji desnog bočnog, a već se duže vremena piše o tome kako Barca traži profil igrača kakav je bio Abidal na bočnoj poziciji. Bilo bi to odlično rješenje po meni, a Marquinhos također može odigrati i stopera.

Nadam se da ce da dodju Benatia i Marquinhos,odlicni su,a za Luiza je mnogo,pa to je vise nego Neymara sto smo platili.{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo bi odlično da kupe Benatiu koji je po meni puno bolji izbor od Luiza.Marquinhos za zamjenu i Mangala/Laporte.U srediini bi nam odlično poslužio Vidal koji je po meni vrh igrač.U napadu bi uzeo Mandžu jer mislim da bi mogao on u Barci uspjeti jer ima sve kvalitete.On u sredini, Messi desno, Neymar lijevo i to bi bilo tip top.Fabregasa nadam se da neće prodati jer je on super igrač samo kaj ga stalno stavljaju na f9 a tu ne može ništa.

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
protjeran
Bruno_K!ng kaže...

Bilo bi odlično da kupe Benatiu koji je po meni puno bolji izbor od Luiza.Marquinhos za zamjenu i Mangala/Laporte.U srediini bi nam odlično poslužio Vidal koji je po meni vrh igrač.U napadu bi uzeo Mandžu jer mislim da bi mogao on u Barci uspjeti jer ima sve kvalitete.On u sredini, Messi desno, Neymar lijevo i to bi bilo tip top.Fabregasa nadam se da neće prodati jer je on super igrač samo kaj ga stalno stavljaju na f9 a tu ne može ništa.

Znaci po tebi kupiti 3 stopera i onda imas 5 stopera: Pique,Bartra,Benatia,Marqnihos,Laporte.To nema smisla.Uz to tu je jos Mascherano.

Ti stavrno mislis da bi Messi igrao desno krilo.Ako je uspio potjerati Ibrahimovica koji realno klasa vise za Mandzukica onda stavrno neznam...

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Pa on i je stoper.Nije on desni bek.Nikad nisam vidio da je igrao beka.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Znaci po tebi kupiti 3 stopera i onda imas 5 stopera: Pique,Bartra,Benatia,Marqnihos,Laporte.To nema smisla.Uz to tu je jos Mascherano.

Ti stavrno mislis da bi Messi igrao desno krilo.Ako je uspio potjerati Ibrahimovica koji realno klasa vise za Mandzukica onda stavrno neznam...

A dobro ajde za stopere ne znam baš, ali Messi mora na krilo jer u sredini trebamo nekog jakog i visokog igrača a Mandžo je po meni odličan izbor.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Ja se slazem s Boixos Nois. PSG nesmije zavrsiti transfere u minusu, danas su vec -60m€, moraju prodavati. Pitanje je samo tko ce ugrabiti Marquinhosa, koji nije dobivao bas prilika za igru koliko znam. Ma samo da je visok i dobro igra glavom jer Barci fali toga...

ludi zlatko :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 10:39 (kexzoR).
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
antimadridista kaže...

igrao je u PSG-u često desnog bočnog, a i u Romi je znao odigrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Mundo Deportivo piše da je Reus Zubijev "as u rukavu" za pojačanje napada.. Ima klauzulu od 35 mil, Dortmund mu je nekoliko puta nudio da je poveća, ali on je odbijao. Zubi baš nije sposoban za transfere pa mislim da od ovog nema ništa, ali vidjet ćemo sve..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Mundo Deportivo piše da je Reus Zubijev "as u rukavu" za pojačanje napada.. Ima klauzulu od 35 mil, Dortmund mu je nekoliko puta nudio da je poveća, ali on je odbijao. Zubi baš nije sposoban za transfere pa mislim da od ovog nema ništa, ali vidjet ćemo sve..

Pa i da jeste sposoban,mislim da Reus ne ide nigde. {#}

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Boixus Nois PS kaže...
antimadridista kaže...

igrao je u PSG-u često desnog bočnog, a i u Romi je znao odigrati.

ma gdje ce on igrati za Barcelonu beka gdje treba trcati 90minuta a i njegova tehnika je u pitanju za fazu napada

14 godina
protjeran
FC Barcelona

sveti iker AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH

16 godina
neaktivan
Ne glupiraj se... Kako je netko napisao gore, ne postoji golman bez kiksa, cak i ako ga Courtois nije imao imat ce ga u slj 10god karijere.
12 godina
FC Barcelona

dovesti cuardada, laportea i/ili marquinhosa i yayu tourea i ne treba nam nitko više

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ahahahahah, i onda kažu Neymar simulator

Leti, leti, leti... Kristina

12 godina
Hrvek1909 kaže...

Ahahahahah, i onda kažu Neymar simulator

Leti, leti, leti... Kristina

baš sad gledam juanfran ga ni pipnuo nije, ovaj sam poletio

12 godina
FC Barcelona

vidim stigli nam realovci

17 godina
neaktivan
Jedva cekam ove nadobudne realovce sad kad dodu malo ulijetat ovdje, a produzetke nisu ni zasluzili
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka cast Atleticu, jos vise Realu.. Trebalo je imat snage odigrat 9 mjeseci na vrhunskoj razini, odigrat 90 minuta finale Lige prvaka, zao mi je samo sto su tako pali na kraju, definitivno jedina ekipa koja je najvise zasluzila naslov Lige prvaka

Al eto, to je nogomet, sta je tu je, iduce godine ocekujem Barcu na Realovom mjestu i nadam se pocetku neke nove generacije koja ce nas opet diviti..

Sad gledaj fan bazu Reala kako se puni i Barcinu kak se prazni hehe

15 godina
Mitch kaže...
Jedva cekam ove nadobudne realovce sad kad dodu malo ulijetat ovdje, a produzetke nisu ni zasluzili

Ne, vi ste ih zaslužili, samo ne znam po kojem osnovu?!?!
ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kakva je ovo sprdnja, 5+ dat u finalu lige prvaka ? Pa nije to seosko finale čovječe.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Tommy_123 kaže...

Pa kakva je ovo sprdnja, 5+ dat u finalu lige prvaka ? Pa nije to seosko finale čovječe.

Nisi fer niti realan, ako si gledao utakmicu, mogao si vidjeti koliko sumigrači Atletico Madrida pokušavali otežati utakmicu, plus izmjene, i skupilo se.
ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Haha evo sta sam rekao,

ne spomenem Barcu u cijelom postu, a ATJLucko je pronade, svaka cast!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Tommy_123 kaže...

Nisi fer niti realan, ako si gledao utakmicu, mogao si vidjeti koliko sumigrači Atletico Madrida pokušavali otežati utakmicu, plus izmjene, i skupilo se.

Gledao sam, ajde da je dao 3, al gdje 5 minuta, pa daj nemoj me.......

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

Haha evo sta sam rekao,

ne spomenem Barcu u cijelom postu, a ATJLucko je pronade, svaka cast!

Pa koji si ti trol, u temi Barcelona spomeneš Real Madrid i njegove navijače, i onda se praviš grbav kako nisi spomenuo Barcelonu, pa nisi niti trebao, što to nisi onda napisao u temi o iPhone 5S recimo, pa ne bi spomenuo u nikakvoj kontekstu Barcelonu!!
ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice