FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.070.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Neka bude upola dobar kao Valdes i ja zadvoljan. Valdes jest imao nekoliko kikseva, ali koliko je samo puta on izvlačio Barcu... Najpodcijenjeniji golman na svijetu, definitivno. I najbolji u Barcinoj povijesti. Zato će Ter Stegenu biti teško, a uz to je i neiskusan, nadam se da će se pokazati kao odličan golman.

utjecaj valdesa smo lako mogli vidjeti kad se ozljedio,on i pinto su kao messi i ilija sivonjic.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "Volim kada na treningu vlada disciplina i ozbiljnost.Igraci bi trebali umorni napustati treninge,ali motivirani docekati utakmice."

"Ekipa ce glasati za njihove kapitene.Uloga kapitena je od velikog znacaja.Oni moraju biti uzor drugim igracima." {#} 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ter Stegen mora naucit kontrolirat loptu, dobar je golman, ali za Barcinu igru pre loš u primanju i davanju dalje lopte (Pinto broj dva, samo sto je i Pinto za njeg beba u branjenju)

16 godina
neaktivan
Hm ja sam citao da je zapravo odlican u dodavanju i kontroli, da je u malom nogometu dobar... Kazem citao, nisam gledao nista osim kompilacija. Imao je kiks kad mu je prosla lopta ispod noge i primio (auto)gol u prijateljskoj ja mislim, inace su mu specijalnost duga dodavanja ako se ne varam?
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique je dao zeleno svjetlo upravi u pokušaju da na Nou Camp dovedu igrača Fiorentine Cuadrada. Bravo ! {#}

16 godina
FC Barcelona

Za svakog vrhunskog golmana se može složit video kompilacija failova, to uopće nije ono što se treba gledati, niti obraćati veliku pozornost na to, već kontinuitet u (ne)primanju golova te općenito postavljanje, i pregled situacije, pogotovo iz kornera (gdje smo vrlo loši > niski).

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official : FC Barcelona will play a friendly against HJK in Helsinki, Finland, on Sat 9 August.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 12:50 (Tommy_123).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidal,Pogba,Kroos,Koke su glavni favoriti za pojacavanje srwdine...Uz njih spominje se Yaya Toure...

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Vidal,Pogba,Kroos,Koke su glavni favoriti za pojacavanje srwdine...Uz njih spominje se Yaya Toure...

Neka kupe Vidala, frajer je hibrid između ove trojice, znači najbolji moguči izbor.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

koke koke koke koke koke

HŽV
18 godina
N3N0 kaže...
Hm ja sam citao da je zapravo odlican u dodavanju i kontroli, da je u malom nogometu dobar... Kazem citao, nisam gledao nista osim kompilacija. Imao je kiks kad mu je prosla lopta ispod noge i primio (auto)gol u prijateljskoj ja mislim, inace su mu specijalnost duga dodavanja ako se ne varam?

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 18:22 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kakav Kroos, nema pojma kako cuvat loptu, a dodavanja su prosjecna, Vidal je #1 a inace steta sto Rakitic ide u Real a ne u Barcu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto mislite o Mandzi u Barci,nesto se i on spominje u zadnje vrijeme...ja bi ga osobno volio vidjeti,treba nam takav,pa da napokon i Alvesovi ubacaji dobiju nekakav smisao,a izuzev toga pravi je killer,ne treba mu puno prilika...Messija bi gurnuo na krilo,ili mu dao slobodu kretanja,ionako se Mandzo stalno vraca u obranu tako da ne bi nista snjim izgubili...

17 godina
neaktivan
Ne gledajuci da smo s Balkana i da ga favoriziramo, ali ako se uklopio u Bayern, nema razloga zasto ne bi i u Enrique-evu igru,
fizicki je izuzetno spreman, a obranu isto igra solidno, a odlicno finisira, tako da mislim da bi isto bio odlicna kupnja
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
FC Barcelona

On bio bio dobro rjesenje kad protivnici bunker igraju, daš Alvesu loptu, Alves na Mandžu i to je to...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

On bio bio dobro rjesenje kad protivnici bunker igraju, daš Alvesu loptu, Alves na Mandžu i to je to...

Jeb*te kako je nogomet jednostavan...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onda bi svaka obrana na svijetu znala koga jedinog treba čuvati bar u skok igri, i svu silu skakača koncentrirala samo na njega, imao bi jako težak zadatak. 

Mislim da bi više koristio kao savršena matinela, pogotovo kad Messi odigra onako brzi pas i jurne naprijed očekivajući loptu u for od prve, ili ti ga dupli pas. Mandžo savršeno prima loptu okrenut leđima golu, i dobro se gradi, pa zato...

15 godina
FC Barcelona

Pa ne mora svaki skok dobiti... Kad druge ekipe vide da imamo dobrog skakača, automatski će slati više igrača da čuva njega, što znači da će ostali imati puno više prostora..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mandzo je od 18 golova zabio 9 iz odbijanaca, to nam treba

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mandžo nije mogao prstom mrdnut u zračnim duelima protiv Reala ;)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

U zadnjoj tekmi da, ali inace je bio bitno bolji

14 godina
protjeran
FC Barcelona

mandzo koji je spica bolje igra obranu nego svi nasi obrambeni igraci,zaslono ali istinito.

12 godina
protjeran
barcaINTER kaže...

Onda bi svaka obrana na svijetu znala koga jedinog treba čuvati bar u skok igri, i svu silu skakača koncentrirala samo na njega, imao bi jako težak zadatak. 

Mislim da bi više koristio kao savršena matinela, pogotovo kad Messi odigra onako brzi pas i jurne naprijed očekivajući loptu u for od prve, ili ti ga dupli pas. Mandžo savršeno prima loptu okrenut leđima golu, i dobro se gradi, pa zato...

pa onda bi negdje morao nastati visak...Manzdo je dobra mantinel ai odlicno igra ledjima pa su zato kupili Lewandowskog..

12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Sluzbeno je Luiz novi igrac PSG, znaci vec jedna solucija za stopera otpala
16 godina
neaktivan
Dobar je Luiz igrac, ali 50M funti... Za to nadam se dobijemo 2 dobra igraca. Valjda uprava nije toliko invalidna. Pa i MATS+Laporte 48m€ je bolji posao od Luiza :).
Real eyes realize real lies...
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Dobar je Luiz igrac, ali 50M funti... Za to nadam se dobijemo 2 dobra igraca. Valjda uprava nije toliko invalidna. Pa i MATS+Laporte 48m€ je bolji posao od Luiza :).

ma mangalu mislim mozemo dobiti za 20.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko prvi njegova djevojka,ode vrhunski stoper u nepovrat...to i je problem Barce,oni bi sve najbolje za male pare,ee treba se nekad i ispruzit,po meni bi Luiz bio super rjesenje,sigurno je bolji od nekih Mangala,Benatia,Laportea i slicno

12 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Ko prvi njegova djevojka,ode vrhunski stoper u nepovrat...to i je problem Barce,oni bi sve najbolje za male pare,ee treba se nekad i ispruzit,po meni bi Luiz bio super rjesenje,sigurno je bolji od nekih Mangala,Benatia,Laportea i slicno

-.-''' Luiz nije odigro dobre utakmice cijelu sezonu a Chelsea trazio 50.000.000e ... Pa jedan Vincent Kompany i Thiago Silva nevrijede toliko a 2 puta su bolji igraci do njega.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Benatia odbio produziti sa Romom i izjavio je da ce uskoro obzaniniti neke novosti.U utrci za Beantiom su Man.Unt,Man.City i Barcelona.

Ipak mislim da Barcelona ima najvece sanse.United neigra u LP a Barca je koplje iznad City-a.

Uz to Barcelona bi mogla dovesti Marqinhosa iz PSG jer je ovako postao visak.Ako bi ga mogli dovesti jeftino ja bi probao sa tom opcijom.

Znaci po mojoj procjeni Benatia + Marqinhos/Laporte dolaze na ljeto.

Zivi bili pa vidili

17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ja ne razumijem zasto ne lovimo Hummelsa, ali ok, idealna kupnja sada, visok 1.90, dovoljno tezak i mozda najbolji tehnicar u Bundesligi od stopera, a mlad (25g)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice