FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.074.744
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

evo upravo sam vidio da je postarina 10 eura.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ja sam narucio danas 2 majice...jedna dukserica jedna polo majica i sa dostavom kosta 300kn.

ja mislim da nema carine za proizvode jeftinije od 100e ili tako nesto.

18 godina
Boixus Nois PS kaže...

ja sam narucio danas 2 majice...jedna dukserica jedna polo majica i sa dostavom kosta 300kn.

Mislim da je puno veći limit, jer ljudi naručuju cijele konfiguracije iz Njemačke pa ništa ne plaćaju.

Fortune favours the brave
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo vijesti vezano uz transfere:

Llorente + 20 miliona za Alexisa 

http://www.sport.es/es/noticias/barca/alexis-por-llorente-mas-millones-euros-3278733

Agent Mehdia Benatie dolazi  u Barcelonu

http://www.mundodeportivo.com/20140521/fc-barcelona/el-agente-de-benatia-viaja-a-barcelona_54407146370.html

Luis Enrique: Dovest cemo novog igraca u svaku liniju momcadi
http://www.mundodeportivo.com/20140521/fc-barcelona/luis-enrique-nos-reforzaremos-en-todas-las-lineas_54407154506.html

Napoli zeli dovesti Javiera Mascherana sto prije

http://www.sport.es/es/noticias/barca/napoles-intenta-acelerar-fichaje-mascherano-3278738 

Yaya Toure : Zelim zavrsiti karijeru u Barceloni

http://www.sport.es/es/noticias/barca/toure-sobre-futuro-barca-futbol-sabe-nunca-3278716

Atletico Madrid odbija ponudu Barcelone za Mirandu

http://www.mundodeportivo.com/20140521/atletico-madrid/el-atleti-niega-una-oferta-del-barca-por-miranda_54407145785.html

Jednog od ovih 6 stopera ce Barcelona dovesti 

http://www.mundodeportivo.com/20140521/fc-barcelona/fichajes-barca-los-centrales-que-sigue-el-barca_54408152556.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 16:08 (Boixus Nois PS).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Carina i PDV se ne placaju unutar EU, mozes naruciti za 5000€ neces nista platit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Službeno, novi dresovi za sljedeću sezonu. Ovo se kupuje prvom prilikom, izgledaju j*beno {#}

Jel znaš di je najpovoljnije uzet dresove? Prije sam uzimao preko one stranice šta si mi dao ali ugasili su to :O

Jeste vidli kao da j Yaya nezadovoljan u Man Cityu i kao da bi se želio vratit u Barcu, još je i napomenuo da bi primao manju plaču, samo da dođe. Sad koliko je to istina, neznam.

Ja sam zadnje 2 sezone naručio preko službenog shopa Barce, nakon nekih pola sezone obično cijena bude prepolovljena u odnosu na cijenu na početku sezone. Plaiš onu cijenu koja piše na stranici + još nešto sitno poštarinu i to je to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Taman sam naručio gostujući s Messijem iza za nekih 50€ sa Barca Storea

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 17:49 (PLASMAorLCD).
16 godina
FC Barcelona
Evo na Nike site-u već se može naručiti novi dres, 85 eura...
http://store.nike.com/es/es_es/pd/2014-15-fc-barcelona-stadium-camiseta-futbol/pid-1547286
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Marc Andre će potpisati ugovor sutra u 13 sati pa će u 13:45 biti predstavljen na photoshootingu na Camp Nou. U 14:30 će se održati press konferencija koju će prenositi direktno Barca TV.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Enrique - "Ljudi su navikli da igramo napadački nogomet, to nas je dosad krasilo pa će i dalje. Zbog toga su se ljudi zaljubili u nas, ali moramo misliti i na obranu."

Već mi se sviđa :)

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique : "Watching training session from a scaffold? I prefer to have a birds eye view on the training. It helps me"

{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 22:55 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Luis Enrique : "Watching training session from a scaffold? I prefer to have a birds eye view on the training. It helps me"

{#}

Ma nek on gleda i s helikoptera ako je potrebno, samo neka vrati Barcu!

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
neaktivan
Kupili Alexisa za 26M+bonusi, a sad kruze glasine da ide u Juve za 20M i mozda Llorente. Pa di to ima u pm...
Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa taj Llorente odkad je dosao u Juventus pa ni na YT neizgleda kao dobar igrac...Covjek kad god primi loptu on je izgubi...Nebi njega doveo pa ni za 2 miliona...

Nadam se da ce mjenjati Alexisa za Pogbu jer ionako znaju da ce ga prodati Barci ili Realu...Samo je pitanje vremena

14 godina
protjeran
FC Barcelona

prije 2 sezone imali smo villu,a sad bismo kupovali nekog llorentea,zalosno. ista stvar s veznjakom,imali smo thiaga koji je trebao biti nasa buducnost i onda ga pametni roSELL proda,a sada trazimo vidala i pogbu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 14:20 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako netko zeli pratiti predstavljanje MATS-a:

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet ste nikvoga trenera dobili, ko je pak taj majke ti mile...

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Progoglaj prije nego bubnes glupost

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

- prošao je Barcinu školu

- igrao za Barcelonu (prvo dvoje Tata nije prošao)

- trenirao je Barcu B i doveo je do velikog uspjeha, prelazak u drugu ligu

- Od Celte, koja je lani umalo ispala za mislim jedan bod (ispravite me ak griješim), ona je ove godien završila 9.

Mislim da sam dosta rekao..

14 godina
protjeran
FC Barcelona

ter stegen je dosao za 12mil eura,potpisao je na 5 godina,otkupna klauzula je 80mil eura,dobar posao nakon jako dugo vremena.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel on dobar golman?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

gdje ima za kupit dresova od barcelone za 25$?

ne zelim kupiti sa stranice MOJ DRES jer oni kupe za 120 kuna a prodaju za 350, bjezi. Zna li netko?

17 godina
FC Barcelona

tko je golman br. 2 nakon sta Pinto ode (bilo je pitanje vremena)?

12 godina
neaktivan

Dovest će nekog od 35 godina xD ili ce onog iz Barçe B

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo malo o novom golmanu...sudeci po ovome jako lijepo se postavlja,dobri refleksi..sad kakav je s loptom u nogama ne znam,nisam ga bas pratio,ali vidi se da je potencijal,mlad je,bit ce on super :)

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Evo malo o novom golmanu...sudeci po ovome jako lijepo se postavlja,dobri refleksi..sad kakav je s loptom u nogama ne znam,nisam ga bas pratio,ali vidi se da je potencijal,mlad je,bit ce on super :)

Ma ako bude branio barem pola kao na ovom snimku svaka mu cast,neverovatan je {#}

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Zna dobiti smijesan gol. {#}

Nadam se da mu se ovakve stvari u Barci nece dogadat.  

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sa golmanima se generalno nikad ne zna, pogledajte kad je Mourinho doveo Diega Lopeza, svi su mislili da je neki klaun, ali tu sezonu i pola ove je dosta dobro branio! Nema tu nekog pravila, golmani su nepredvidivi. 

Dida je jednu sezonu bio najbolji golman svijeta, drugu ruglo, tako to ide...

14 godina
protjeran
FC Barcelona

njemci su uvijek imali vrhunske golmane,nadam se da biti tako i u ovom slucaju.

16 godina
FC Barcelona
Neka bude upola dobar kao Valdes i ja zadvoljan. Valdes jest imao nekoliko kikseva, ali koliko je samo puta on izvlačio Barcu... Najpodcijenjeniji golman na svijetu, definitivno. I najbolji u Barcinoj povijesti. Zato će Ter Stegenu biti teško, a uz to je i neiskusan, nadam se da će se pokazati kao odličan golman.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice