FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.070.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Može voditi, ali ne vjerujem jer ga se tek predstavlja u srijedu, a i sezona nije gotova dok se ne odigraju sve utakmice, još je Martino trener.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Yaya Toure opet u Barci? To bi bilo lijepo. ;)

http://www.24sata.hr/nogomet/toure-zeli-napustiti-city-jer-mu-nitko-nije-cestitao-roendan-367459 

16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
XD pomalo cudan razlog, ali tko a ne bi volio natrag...
Real eyes realize real lies...
16 godina
FC Barcelona

Kada je finale kupa katalonije ?

14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Sutra,21:30

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Seluk (agent Yaya Tourea): "Yaya je uznemiren i želi otići iz Cityja. Mnogo stvari se dogodilo zbog kojih se on osjeća uznemireno. City mu nije pokazao poštovanje, što ga je povrijedilo. Ne radi se tu o novcu, on bi prihvatio i manje novca da se vrati u Barcelonu."

Ako se Yaya vrati u Barcu ja ću plakat od sreće!

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ovo nije vezano za ovu temu,al vezano je za naseg bivseg igraca-ricarda quaresmu,on nije pozvan u reprezentaciju za svjetsko prvenstvo,a svi znamo de je radio cuda u portu otkad se vratio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 14:20 (kexzoR).
16 godina

Kako ljudi vole pisati gluposti, a i navijači, odriču se najboljeg igrača možda i u povijesti nakon jedne "prosječne" sezone u kojoj je po statistici čak i više nego prosjek, drugi najbolji strijelac lige.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

Svi koji su glasali u toj anketi Sporta da je Messi bio najlošiji napadač Barce su jednostavno nezahvalni klinci koji su razmaženi. Pa jbt 40 golova je zabio u sezoni, da nije bilo njega na Bernabeu, poslije toga uopće nebi imali nikakve šanse za naslov. Pa koliko licemjeran moraš biti da kažeš da je najnepoželjniji napadač? Nepoželjniji i od Pedra, Alexisa? Dno dna.

Pa na njegovom mjestu ja bi iskreno otišao u City ili PSG za još dvostruko veću plaću, pa bi tek onda klinci imali razloga plakati kako je nezahvalan i slične p*zdarije. Najžalosnije je da bi ga njihovi navijači cijenili više od naših.

Jadan on ako ga će se za svaku ovako "lošu" sezonu pribijati na križ.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 18:00 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
Messi ima još 3 sezone u kojima fizički može igrati kao i prije, to je općenito u nogometu do 29. godine, a definitivno može poboljšat IQ u igri, kao i još dosta toga bez da izgubi značajno na brzini.

Siguran sam da može i želi ponoviti prošlu ili pretprošlu sezonu, pogotovo kad je tu stimulacija od 20 mil. €
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvari zasad se odvijaju odlično, bolje nisam mogao poželjeti. Ajmo još stopera pa ćemo vidjet daljeee. Vamooooos

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
barcafan12 kaže...
Reedy kaže...

Sutra,21:30

Zašto nigdje na live score nema tekme ?

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

But that was when we ruled the world. :(

Kako me boli kad gledam onu prijašnju močnu Barcelonu i sad ovu današnju bijedu.Nadam se da će ova sljedeća sezona biti bolja i da će se sve posložiti.

16 godina
FC Barcelona

Službeno, novi dresovi za sljedeću sezonu. Ovo se kupuje prvom prilikom, izgledaju j*beno {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 0:12 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Službeno, novi dresovi za sljedeću sezonu. Ovo se kupuje prvom prilikom, izgledaju j*beno {#}

Auuuu,odavno nisu bili bolji dresovi,sad za sad je sve pocelo dobro,jos neki stoper i to je to {#}

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nego ekipa di vi uzimate dresove?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sa sluzbene stranice FC Barcelone.Sada treba kupiti dres za sezonu 2013/14 jer ce uskoro doci ti novi a njima ce cijena pasti.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo uskoro pocinje {#}

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Jel znaš di je najpovoljnije uzet dresove? Prije sam uzimao preko one stranice šta si mi dao ali ugasili su to :O

Jeste vidli kao da j Yaya nezadovoljan u Man Cityu i kao da bi se želio vratit u Barcu, još je i napomenuo da bi primao manju plaču, samo da dođe. Sad koliko je to istina, neznam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 12:53 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sa sluzbene stranice FC Barcelone.Sada treba kupiti dres za sezonu 2013/14 jer ce uskoro doci ti novi a njima ce cijena pasti.

Evo jedna slika za tebe {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uzbuđen sam što je Enrique postao trener. Jedva čekam pripreme.

Luis Enrique: “A coach, more than being just a coach, it is about being a leader. The capacity to lead as a coach is important in many ways"

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique:

"Ovo je veoma poseban dan za mene.Danas sam pomislio-Kako je dobro biti trener Barce!"

"Hvala klubu što vjeruju u mene.Danas gradimo novu Barcu!"

"Da opišem sebe ?Zgodan,viskok,Asturijac...Hahaha.Više lider nego trener."
"Već danas ću krenuti sa radom i donositi odluke sa osobljem."

"Bit će ovo težak projekt,ali vjerujte da ne mogu dočekati da čujem himnu  Barce,ali ovaj put u ulozi trenera."

"Osim trenerskog posla na meni je da bolje upoznam igrače,vidim kakv je tko,tko će igrati.I naravno da ih motiviram."

"Igrat ćemo napadački,atraktivno,ono što će svi voljeti da gledaju."

"Xavi? Prijatelj,bivši suigrač.Sjest ćemo i razgovarati šta i kako."

"Messi? Oduševljen sam što ću raditi sa najboljim igračem svijeta.To mi je dodatna motivacija"  Srećno LUCHO ! {#} 

16 godina
neaktivan
Bas sam sad bio u City Center One u Splitu. U Sportvision ducanu, Barcin kvalitetan dres 2013/14, znaci materijal, teksture, oznake sve top, 650kn. Ispod njega losija replika koja je svejedno DriFit, ali vidljiva je razlika u teksturi (na rukavima nema onog preljeva nego je obicni plavi), materijal je nesto deblji i grublji, trenutno je na popustu 265, stara cijena preko 300 i nesto. Isplati se po meni.
16 godina
N3N0 kaže...
Bas sam sad bio u City Center One u Splitu. U Sportvision ducanu, Barcin kvalitetan dres 2013/14, znaci materijal, teksture, oznake sve top, 650kn. Ispod njega losija replika koja je svejedno DriFit, ali vidljiva je razlika u teksturi (na rukavima nema onog preljeva nego je obicni plavi), materijal je nesto deblji i grublji, trenutno je na popustu 265, stara cijena preko 300 i nesto. Isplati se po meni.

Da i ta replika za 265 kn nema ušivani nike logo i barcin grb nego samo stisnuti onak ko s peglom.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li je netko kupovao preko webshopa FC Barcelone? Ja sad mislim kupovat jer na staroj opremi je 20-30% popusta. Zanima me placa li se cestarina i koliko je postarina? Hvala

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

cestarina je gratis

Losing all hope was freedom
12 godina
neaktivan

Postarina?

18 godina
N3N0 kaže...

U tom slučaju ti je bolje od Bosanaca naručit "original" jer su toliko dobre replike da ljudi doista misle da imaju original.

https://www.facebook.com/pages/kupi-drescom/233089451979

Skejter2710 kaže...

Da li je netko kupovao preko webshopa FC Barcelone? Ja sad mislim kupovat jer na staroj opremi je 20-30% popusta. Zanima me placa li se cestarina i koliko je postarina? Hvala

Kupovao sam preko real madrid webshopa, tamo ti je dostava 8-9€, vjerovatno je i ovdje slično. Ako je lokacija s koje šalju dresove u Europi onda ne plaćaš ni cestarinu ni PDV.

Mislim da ti nakon završene sezone stave stare dresove na "SALE" i imaju veoma finu cijenu, prošlogodišnji dres od Real madrida 22-24€, isto tako i hlačice, a inače dresovi koštaju 60-65€ ovogodišnji, jedino što nisam mogao stavit ime i broj odozada jer nije bilo te opcije, valjda zato jer su to zalihe, ali opet ionako otpadnu naljepnice nakon dvadesetak pranja koliko sam čuo.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 15:37 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice