FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.071.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
FC Barcelona

Sad kad je sezona zavrsila i sve se sumira, najvise je falio kapetan. Otkad su poceli Puyolovi problemi poceli su i barcini problemi. To je bio covjek koji ih je sve motivirao, pazio da se ne opuste, jednostavno drzao ekipu na okupu. Ove price trener motivator, to su gluposti. PO ovome sto se dogodilo Bayernu izgleda da ni Pep nije veliki motivator, ali mu je lako bilo u Barci dok nitko nije smio pomislit na zajebanciju pored Puyola. Mogu oni prodat i promijenit ekipu, ali kapetana nece lako nadoknaditi. 

16 godina
FC Barcelona

Ono što sam ja danas uočio na utakmici kada je god Messi nešto pokušao jest nekompetencija ili neuigranost s ostalim suigračima. Bilo je više nego nekoliko situacija kada je Messi uspio malo probiti i dodati suigraču na rub 16-erca za dupli pas, da bi ovaj (najčešće Alexis ili Alves) tu loptu bacio u bunar. Taj dupli pas na rubu 16-erca su Messi i Iniesta izveli 500 tisuća puta i ti sitni, mikroskopski precizni, nevjerojatno brzi pasevi na malom prostoru su bili Barcina glavna odlika i najčešće su završavali pogotkom. Tu Barci nitko nije mogao parirati i tu su se redovito sve protivničke obrambene linije raspadale.

Danas su sva dodavanja izgledala kao da kasne pola godine, bila su traljava i šlampava. Nije bilo konkretnosti ni brzine. Imao sam osjećaj kao da igrači stalno nešto oklijevaju. Nitko se nije pretjerano otvarao da bi olakšao situaciju onome s loptom. Neka proigravanja koja bi se prije koju godinu odigrala u djeliću sekunde kako bi se razderala protivnička obrana, danas nisu bila ni pokušana. Protiv ovakve ekipe je jasno da se ne može ništa sa oštrim dubinskim proigravanjima, jer su nabijeni ispred svog 16-erca. Ali Barcin karakteristični sitni vez itekako bi imao šanse protiv ovako postavljene ekipe. Nažalost, danas u Barceloninoj ekipi, nitko nije niti pokušao ništa slično, osim Messija. I to je sve neslavno završilo. Tu je bitan timski rad dvaju(ili više) tehnički izuzetno potkovanih igrača. Danas ih je na terenu možda bilo troje. I svaki je bio na svojoj strani, gledao svoja posla.

Ono što me žalosti jest to što ne vidim timsku igru na visokoj razini. Tu odgovornost leži na treneru i na (ne)sposobnosti igrača. Stoga je promjena trenera izuzetno dobrodošla i pojačavanje kadra tehnički sposobnim igračima je neophodno. Ako se Barcelona želi vratiti starom načinu igranja nogometa.  

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mes que un club :)

14 godina
protjeran
FC Barcelona

uffff broj navijaca atletico madrida porastao je za 100000000000000%...

16 godina
Re: FC Barcelona

Messi je bio naš igrač manje u zadnjih par utakmica.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina
neaktivan
Jucer nije bilo nikakve ideje u igri
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo statistike nasih napadaca u La Ligi:

Utakmice | Golovi | Asistencije

Leo Messi | 29 (2)    |  28    | 11

Alexis     | 27(7)   |   19    | 10

Pedro     |  28(9)    |   15    |  8

Neymar   |  19(7)   |    9    |  8

Ako budu prodavali nekog napadaca u 99% hoce nadam se da to nece biti Alexis.Naravno mislim izmedju njega i Pedra koji je zakazao zadnjih 5 utakmica kada je prvenstvo ovosilo o koncu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 16:09 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan

I kad samo pogledamo golove Messija i asistencije, kak neko može reć da on NIJE u formi i da on je naš najgori igrač?

Pa dva mjeseca je bio ozljeđen, štedi se za svjetsko prvenstvo jer to je jedini trofej koji mu fali u kolekciji, nije ni on lud..

17 godina
neaktivan
Neymar mora proigrati iduće sezone barem na razini kritičnih trenutaka, a ove sezone nije bolji niti od Pedra niti od Alexisa i nije mi sasvim jasna njegova kupnja kad smo cijelu sezonu igrali sa stoperom manje.
Pedro je po meni puno više griješio od Alexisa
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

I kad samo pogledamo golove Messija i asistencije, kak neko može reć da on NIJE u formi i da on je naš najgori igrač?

Pa dva mjeseca je bio ozljeđen, štedi se za svjetsko prvenstvo jer to je jedini trofej koji mu fali u kolekciji, nije ni on lud..

Pa realno ovo je dosta ispod njegovog prosjeka,ajde imao je i tu ozljede,al ako mu je SP razlog za onakvo nezalaganje i nezainteresiranost u posljednih par utakmica onda je to glupo,prvo nije fer prema suigracima koji se bore uvijek do zadnje minute,ginu na terenu,trce stalno(Alexis npr.),a na kraju krajeva i svi oni ce igrati na SP pa opet trude se...nije fer ni prema navijacima koji zele gledati momcad koja se bori,makar ne ide igrom,ali srcem,oni to svakako znaju prepoznati...znaci slobodno je mogao reci cuvajte me za SP ionako je sve izgubljeno,neka igra neko drugi,mladi koji zeli da se dokaze...niko ga ne krivi za cjelokupni neuspjeh,ali je dio njega,i makar je ucinio puno toga za klub,i bio najbolji i sve to,mora se i njega nekad kritizirati...svi su pljuvali po Iniesti,Xaviju ili nekom trec,koda su oni nesto manje napravili za klub...previse se stiti Messija,i on je toga svjestan i imam dojam da ga to ni malo ne dira...dao bog da osvoji SP pa da onda zaigra kako treba iduce sezone

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 17:19 (barcafan12).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

smeće bezobrazno. 

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

smeće bezobrazno. 

Ne znam šta opće i drže tog lika u klubu.Mogu on i Tello već danas lijepo spakirat kofere i bok.Ajde Tella bi još možda zadržao jer mi je onako, nije nešto ali ajde.Cuenca je meni katastrofa.

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pinto,Tello,Cuenca,Dos Santos,Pedro odmah mogu da idu. 

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

smeće bezobrazno. 

vjeruj mi da nije ni njemu lako,nije odigrao cijelu sezonu ni sekunde i jos da ga tamo neki kreteni sta rade za pol bureka dnevno vrijeđaju i kaj ja znam kaj da mu rade. Ja bi ih osobno isto izvrijeđao,jer od tih kretena tamo sastrane ni jedan nije a ni nece bit član barce kao igrač,ja neznam dal bi vrijeđao igraca svog kluba,a pogotovo onog koji nije ni igrao pa da je mogo zeznut nesto.

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
13 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...
kexzoR kaže...

smeće bezobrazno. 

vjeruj mi da nije ni njemu lako,nije odigrao cijelu sezonu ni sekunde i jos da ga tamo neki kreteni sta rade za pol bureka dnevno vrijeđaju i kaj ja znam kaj da mu rade. Ja bi ih osobno isto izvrijeđao,jer od tih kretena tamo sastrane ni jedan nije a ni nece bit član barce kao igrač,ja neznam dal bi vrijeđao igraca svog kluba,a pogotovo onog koji nije ni igrao pa da je mogo zeznut nesto.

Nije lijepo to od navijača naravno, ali Cuenca mora otić u neki drugi klub to je sigurno jer nema nikakve koristi od njega.Pedro isto mora ići jer je banana.Možda se još može za njega nekih 20M dobit a to bi bilo super.

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina
FC Barcelona
Cuenca odlazi sigurno. Ali stvarno debilno od "navijača", vrijeđati dečka koji nije odigrao niti jednu utakmicu ove sezone kad se oporavljao od teške ozljede. Jadno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da li sutra predstavljaju Enriquea ? 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Trebalo bi ovaj tjedan...Bolje da to odmah obznane prije prijelaznig roka da covjek sastavi listu od 5-6 igraca koje zeli vidjeti u Barci...Samo da ona budaletina Zubizareta nebude imao neku potrebu da se osjeca vazno... 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Liverpool je novi u nizu koji se zanimaju za Alexisa,spremni su ponuditi 22 milijuna eura...ako uopce prodaju Alexisa upravu treba potjerati u 3PM ali ako ga prodaju za ovu cifru ja onda stvarno ne znam,jedina Barca prodaje za jeftinije nego sto je kupila...prodaja Alexisa bi bila velika greska,jedan od najboljih ove sezone,ako uprava to ne vidi onda su amateri...takoder ni prodaja Fabrea se ne bi trebala dovoditi u pitanje,on je buducnost!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadajmo se samo da nisu toliko glupi, znamo da jesu ali prodat takvu zvijer, to se nesmije dogoditi. Možda bi Pedro mogo otplovit negdje..

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto se tice Luiza tesko da ce od toga nesto biti jer se i Bayern zagrijao,spominje se trampa Mandzo-Luiz,sto se meni cini vrlo realnom i lako ostvarivom zaradom tako da cemo stopera trebati potraziti drugdje

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma koji Luiz...Mehdi Beantia iz Rome.Pravi borac odlucan,visok i jak a glavom Igra odlicno.Zabio 5,6 golova u Seria A samo glavom...Za drugog stopera moze se kupiti neki iskusni igrac iz La Lige tipa Miranda ili Hector Moreno(Espanyol)...Bilo je govora o Mirandi jer Atletico zeli kupiti Mnagalu a njemu je menadzer Jorge Mendez pa je tu nekakva veza izmedju Barcelone i njega tako da nito nebi bilo nemoguce.

Najveci ce problem biit desni bek.Iako Alves nije u formi nema igraca koji bolje pristaje ovakvoj Barci.Mozda ga nece ni kupovati jer ipak tu je Adriano.Covjek kad god je igrao nije pogrijesio a ima udarac boli glava.

Onda bi vjerovatno pustali Albu da se ubacuje jer je prebrz a sa Iniestom u paru je fantastican.A onda treba kupiti jos jednog lijevog beka.Uglavnom kombinacija je mali milijun pa cemo vidjeti.

Nadam se da Alexis ostaje,obavezna prodaja Pedra da se oslobodi mejsto Deulfeu ili Adami kupiti nekog visokog i jakog igraca tipa Lukaku,Llorente ili pak jeftinija varijanta Graziano Pelle (Feynord) koji je ove godine dao 30-ak golova a slican je ucinak imao i prosle.Pelle ima 1.95,jak kao bik...Netrebam dalje ni pisati.Takav igrac nam treba koji nije zvijzda i sigurno bi bio zadovoljan biit na klupi nego kupit ineku zvijezdu pa da bude problema kao sa Ibrahimovicem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 22:02 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ma koji Luiz...Mehdi Beantia iz Rome.Pravi borac odlucan,visok i jak a glavom Igra odlicno.Zabio 5,6 golova u Seria A samo glavom...Za drugog stopera moze se kupiti neki iskusni igrac iz La Lige tipa Miranda ili Hector Moreno(Espanyol)...Bilo je govora o Mirandi jer Atletico zeli kupiti Mnagalu a njemu je menadzer Jorge Mendez pa je tu nekakva veza izmedju Barcelone i njega tako da nito nebi bilo nemoguce.

Najveci ce problem biit desni bek.Iako Alves nije u formi nema igraca koji bolje pristaje ovakvoj Barci.Mozda ga nece ni kupovati jer ipak tu je Adriano.Covjek kad god je igrao nije pogrijesio a ima udarac boli glava.

Onda bi vjerovatno pustali Albu da se ubacuje jer je prebrz a sa Iniestom u paru je fantastican.A onda treba kupiti jos jednog lijevog beka.Uglavnom kombinacija je mali milijun pa cemo vidjeti.

Nadam se da Alexis ostaje,obavezna prodaja Pedra da se oslobodi mejsto Deulfeu ili Adami kupiti nekog visokog i jakog igraca tipa Lukaku,Llorente ili pak jeftinija varijanta Graziano Pelle (Feynord) koji je ove godine dao 30-ak golova a slican je ucinak imao i prosle.Pelle ima 1.95,jak kao bik...Netrebam dalje ni pisati.Takav igrac nam treba koji nije zvijzda i sigurno bi bio zadovoljan biit na klupi nego kupit ineku zvijezdu pa da bude problema kao sa Ibrahimovicem.

Benatia je extra,ja bih pre doveo Laportea,a tu su i Pique i Barta.Sto se tice desnog beka,sad malo pokusavat sa Montoyom.I Enrique sve to lepo da sklopi i to je to. {#}

12 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Benatia je extra,ja bih pre doveo Laportea,a tu su i Pique i Barta.Sto se tice desnog beka,sad malo pokusavat sa Montoyom.I Enrique sve to lepo da sklopi i to je to. {#}

Benatiau za 20 milijuna dovesti a Laporte je 36 minimalno sto je previse za takvog igraca.Prije bih doveo Javi Martinez koji moze igrati i stopera i veznog za te novce.Moze i neki drugi stoper tipa
Hummels,Mangala...

Evo kako je Javi Martinez odigrao protiv Barcelone.

Agresivnost,snaga,skok glavom...Takvog igraca nemamo a prijeko potreban nam je.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Nidzo95 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Benatiau za 20 milijuna dovesti a Laporte je 36 minimalno sto je previse za takvog igraca.Prije bih doveo Javi Martinez koji moze igrati i stopera i veznog za te novce.Moze i neki drugi stoper tipa
Hummels,Mangala...

Evo kako je Javi Martinez odigrao protiv Barcelone.

Agresivnost,snaga,skok glavom...Takvog igraca nemamo a prijeko potreban nam je.

Ma dobar je Javi,samo nije za stopera,ove sezone kad god je igrao stopera,Bayern je skorz slab bio u odbrani.A za te pare sto bi njega kupili moze neki pravi stoper,npr Mangala. 

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ma koji Luiz...

jel moguce? do prije koji dan ti je luiz bija pojam najboljeg stopera na svitu i svega sta pravi stoper predstavlja

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Netreba nam novi Pique nego novi Puyol.

Agresivan,odlucan,jak i da se dobro postavlja.

Luiz je igrac tipa Pique i Hummels koji su kao neki stoperi koji znaju igrati ali od takvih nema puno korisit u napadu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

imas novog puyola u bartri i ja bi radije njega u prvu nego 90% ovih koji se spominju

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sto se Javi Martineza tice osobno bih ga volio vidjeti jer mi se cini da to moze odigrati (stopera i veznog).

Zao mi je sto Gundogan nece prijeci u Barcu jer da imamo takvog igraca koji je motor momcadi koji zna sve sa loptom...Nasi playmaker Xavi i Fabregas nisu okretni i brzi i tu imamo dosta problema...

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Netreba nam novi Pique nego novi Puyol.

Agresivan,odlucan,jak i da se dobro postavlja.

Luiz je igrac tipa Pique i Hummels koji su kao neki stoperi koji znaju igrati ali od takvih nema puno korisit u napadu.

Što sad kupuje barcelona stopera ili napadača?{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice