FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.069.417
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

U tome je stvar. On njih niti može motivirati, niti bilo što drugo. Još i gore, on se boji ovih igrača. Pa prije par tjedana mu je Tello našao prigovarati što ga nije stavio ranije u igru. Tello, j*bni mulac. Meni više ni minute nebi zaigrao poslije toga, a on ga stavi opet sljedeću utakmicu. On nema nikakvog autoriteta. Simeone danas trči, skače, daje upute igračima. Ovaj stoji tamo kao da mu je netko umro. Pa daj trgni se, ovi igrači trebaju trenera motivatora, pogotovo nakon svega što su osvojili

Slazem se velikim dijelom,ali ruku na srce neke igrace treba i prodati,pa vec 2 godine Alves veliko 0,Xavi isto nije vise svoj,Iniesta je imao i tu nesrecu pa je zaigrao dobro,pa opet nista,Pedro je definitivno za prodaje iako mi je predrag igrac...sve to s trenerom stoji,ali treba i osvjeziti ekipu,nekoga ko ce ginuti da se dokaze,koji zeli osvajati,koji ce ginuti na terenu,mi takvog uz Neymara,Alexisa i mozda 1-2 nemamo...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šumska igra, ali doslovno. Nestala je sva ona inteligencija u rješavanju situacija kako u napadu pa tako i obrani, pogotovo kod situacija kad se iznosi lopta dalje od svog gola, nekad su to tako ležerno i elegantno radili a sad je panika svaki put. Glupo nabijanje prema centru gdje nemogu dobit skok duel, što znači potrošena lopta, što Barca nikad nije radila prije.

Pasevi su spori i mutavi a kad su brži onda su netočni, prije je to bila laganica i radilo ko sat. Dupli pasevi se sada igraju na silu i toliko sporo da bi i neka momčad sa pašnjaka to pročitala, primanje lopte katastrofa, a svi znamo kako su ti isti igrači primali lopte, ko da im se lijepila za nogu. KONTRA je katastrofalna, štoviše uopće se i nepokušava odigrati, nije mi to jasno nikako, jel naredba trenera da se kontra ne igra ili koji xurac. Presing, ne da ne radi, nego ga uopće nema. 

Igrač bez lopte uopće ne prilazi igraču s loptom niti trči u prazan prostor, GDJE su oni njihovi trokuti i završna lopta u for.

A Messi je posebna priča, svaka njemu čast na svemu i svakoj utakmici gdje nas je uveseljavao, i uvjeravao svakim potezom da nije sa ovog svijeta, i da je njegov nogomet 100 godina ispred svih, ali ovo što radi u zadnje vrijeme je katastrofa. U svakom njegovom driblingu i štopanju lopte se vidi da nešto ne štima, pogotovo u trku i zalaganju. Nije to onaj isti igrač i strah me da neće biti ni pola onoga što je bio, ispražnjen je totalno, ko da glavom nije na utakmici. Sve sam više mišljenja da bi se za njega dobilo finu lovu, jer ako ovako nastavi past će mu cijena a u napadu Barce uvijek će biti igrač manje. A za 20 m eura i ja mogu pucati penale i slobodnjake, jer jedino to i radi, drugo ništa.

Bayern-    RW- Robben        Real-    RW-Bale             Barcelona-    RW-Sanchez

LW - Ribery               LW-Ronaldo                      LW-Pedro

Pametnom dosta.

16 godina
FC Barcelona

@ QuidZz - Nije igrao na vrhusnkoj razini, zabio 40 golova, a uz to je bio i ozljeđen na 2 mjeseca. Ajde super.

Kad nas je izvadio iz govana na Bernabeu, onda su mu se svi klanjali, da bi 5 dana poslije pljuvali. Čovjek je dao sve od sebe danas, cijelo drugo poluvrijeme je pokušavao i bio najaktivniji igrač, ma nema šanse da me itko to može demantirati.

Ne može nas on svaki put vaditi iz govana kad cijela momčad igra ovako bijedno, jednostavno nema šanse.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:55 (antimadridista).
16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

U tome je stvar. On njih niti može motivirati, niti bilo što drugo. Još i gore, on se boji ovih igrača. Pa prije par tjedana mu je Tello našao prigovarati što ga nije stavio ranije u igru. Tello, j*bni mulac. Meni više ni minute nebi zaigrao poslije toga, a on ga stavi opet sljedeću utakmicu. On nema nikakvog autoriteta. Simeone danas trči, skače, daje upute igračima. Ovaj stoji tamo kao da mu je netko umro. Pa daj trgni se, ovi igrači trebaju trenera motivatora, pogotovo nakon svega što su osvojili

Slazem se velikim dijelom,ali ruku na srce neke igrace treba i prodati,pa vec 2 godine Alves veliko 0,Xavi isto nije vise svoj,Iniesta je imao i tu nesrecu pa je zaigrao dobro,pa opet nista,Pedro je definitivno za prodaje iako mi je predrag igrac...sve to s trenerom stoji,ali treba i osvjeziti ekipu,nekoga ko ce ginuti da se dokaze,koji zeli osvajati,koji ce ginuti na terenu,mi takvog uz Neymara,Alexisa i mozda 1-2 nemamo...

naravno, trebamo neke nove igrače, to je činjenica. Ali glavni problem je trener, to treba prvo odrediti.

Znate što je najgore, Barca trenutno nema neku ideju kako bi željeli igrati, to je Tatina krivica. Ako ćeš već odustati od igre kakvu smo igrali prije, onda to radiš tek kad imaš igrače za to. A ne da nam se događa da ubacujemo napamet lopte u 16, a tamo su Messi, Alexis i ostali niski igrači.

Pa sad prva stvar na ljeto, Luis Enriquea treba pustiti da dovede igrače koji odgovaraju njemu i onome što on želi igrati. Ovakva sezona se nebi trebala ponoviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 21:00 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma dzaba mu sve kad se jednostavno ne trudi kao prije,pa sramota da jedva malo vise od golmana pretrci,di to ima,kakav je to napadac...sad se bezveze izvlaci do centra i doda lopta prvom do sebe,znaci nije nista napravio...nekad bi presao 1-2-3 igraca podvalio odlicnu loptu,utrcao unutra na povratnu i slicno...daleko od toga da je on i dalje najbolji,puno je ucinio za nas i sve je to super,ali brate mora se trgnuti malo,mene bi sram bilo da vidim jednog Alexisa kojii u minuti napravi 2-3 sprinta gore dolje,a Messi jedva tokom 90 minuta...i naravno da ne bi ko krivo shvatio naravno da jedino Messija krivi za ovakav neuspjeh ove sezone,puno vecih problema imamo od 1 igraca

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 21:04 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

@ QuidZz - Nije igrao na vrhusnkoj razini, zabio 40 golova, a uz to je bio i ozljeđen na 2 mjeseca. Ajde super.

Kad nas je izvadio iz govana na Bernabeu, onda su mu se svi klanjali, da bi 5 dana poslije pljuvali. Čovjek je dao sve od sebe danas, cijelo drugo poluvrijeme je pokušavao i bio najaktivniji igrač, ma nema šanse da me itko to može demantirati.

Ne može nas on svaki put vaditi iz govana kad cijela momčad igra ovako bijedno, jednostavno nema šanse.

antimadrista!svaka cast mislim najbolji post u ovoj temi..

Potpuna istina...to sto si napisao :)

"Ses"
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je obicno sra*e od igre...Ne lici ni na sta.Guardiola je izgubio od Reala,ali covek ima svoj stil i toga se drzi,a ovaj Martino  ne zna ni on sta hoce.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam ni tko je ista napisao protiv Messija.Pa cijela ekipa kao jedna cjelina nije na 50% svoje forme.Ali dosta o tome.

Samo znam da nas ocekuje najzanimljiviji prijelazni rok zadnjih 5 godina.

Dani Alves,Song,Mascherano,Tello,Pedro,Sergi Roberto,Cuenca,Dos Santos,Afellay,Pinto pa mozda cak i Alexis,Fabregas i Adriano.Btw mislim da je Alexis zacemntirao svoje mjesto ipak je dao 20golova u La Ligi.

Takodjer se nadam da Fabregas nigdje neide.

Pricao sam sa covjekom iz Barcelone o Barci,buducem treneru...Prica  se da ce Luis Enrique bit trener samo ako nedovedu neko veliko trenersko ime.

Sezona je gotova mozemo se nadati da ce pogoditi sa transferima i trenerom i da ce igraci bit gladni tzrofeja kao prije par godina.

16 godina
FC Barcelona
Simeone (coach Atletico): "Ovation Camp Nou? One of the nicest things in football. Barça players, coaches and fans showed they have class."
16 godina
neaktivan
E pa ako je 50% igraca van forme, a i ozljede su 5 puta cesce nego kod prijasnjih trenera, zna se tko je krivac, trener i tuljani u njegovom strucnom stozeru.
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ako je dao sve od sebe danas onda mu treba smanjit plaću a ne povećat, jer ako su ovo njegove mogućnosti kad da sve od sebe, što će bit kad mu se neda igrat.

Nemože nas on vaditi iz govana svaki puta, to se slažem, i to je istina. Ali brate mili neka nas izvadi iz govana barem jednu u zadnjih 20 utakmica ( što rade najveći igrači kroz povjest, jel ? ), što nije napravio. Pogotovo nije zadnjih 6 utakmica protiv atletica.

Svatko može imati loše 2-3 loše utakmice, ali kod njega je već malo poveći broj. Nemožeš nas kriviti za to što smo očekivali nešto od njega.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa sta,sad vam smeta sto Messi ne trci,pa on covek kad mu se igra iz dva poteza da gol,a sad kad se trudio i trcao k'o lud,kao Pedro na primer,sad vam se ni to ne svidja,ne znate sta cete,da je Messi dao gol a da nije pretrcao ni 2km,bilo bi odlican ovo ono.I ovi sto pricaju da ga treba prodati,ja ne znam sta misle,vise od pola titula smo osvojili zahvaljujuci njemu,a covek sad u najlosijoj sezoni,da 40 golova,medju najboljima asistentima i nije igrao skoro dva meseca i vi nezadovoljni. 

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
E pa ako je 50% igraca van forme, a i ozljede su 5 puta cesce nego kod prijasnjih trenera, zna se tko je krivac, trener i tuljani u njegovom strucnom stozeru.

Haha al bas,pa ja kad sam vidio one Martinove pomocnike sve mi je bilo jasno,izgledaju kao da si ih nasao na klupici iza Konzuma s pivicama u ruci,ne znam cemu su oni sluzili

16 godina
FC Barcelona

@barcaINTER - pazi, ja ne tvrdim da je Messi na razini na kojoj je bio i prije, naravno da nije. Ja tvrdim da on igra jednako koliko igraju i drugi, a najviše se pljuje po njemu. Zašto? Zato što smo navikli da nas vadi iz govana.

A to nikako nije dobro. On ne zaslužuje takve kritike, jer jednostavno nije toliko loš koliko se tvrdi. On trenutno igra ispod svoje razinr, problem je u tome da je on ljestvicu digao previsoko, pa sad ljudi imaju dojam da on igra nikakvu sezonu. On je čovjek od krvi i mesa isto kao i Cesc, Pedro, Xavi i ostali igrači koji su pali otkad je Tata trener.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 21:13 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
N3N0 kaže...

Haha al bas,pa ja kad sam vidio one Martinove pomocnike sve mi je bilo jasno,izgledaju kao da si ih nasao na klupici iza Konzuma s pivicama u ruci,ne znam cemu su oni sluzili

{#}.

14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
kexzoR kaže...
antimadridista kaže...

Ja dajem ruku u vatru da će igra biti duplo bolja iduće sezone sa trenerom koji poznaje ove igrače i sistem. U tome je cijela poanta. Ne može on nešto izmišljati, neku svoju usranu taktiku na ove igrače. Oni nisu za njegov "divlji" nogomet.

Kakvu on to taktiku pokušava? dodamo loptu Daniju na krilo i on napamet centrira u 16 iako znamo da nemamo kvalitetne igrače za takvu igru.

Ali bitno da he Messijeva krivica što nije uzeo loptu u svjih 16, predriblao 10 igrača i zabio. U protivnom je k*rac od igrača. Pa j*bote.

nitko ne krivi messija,svi su jednako krivi,problem je u tome sto oni prije utakmice drze govore kao leonida prije bitke s perzijancima,alba ima stomačinu kao drele,imam osjecaj da oni nisu trenirali otkad je tata dosao, uglavnom ima jako puno posla za napraviti.

e tu se  slazem,on stoji ko kreten kraj igralista,kruno jurcic nema pojma o nogometu ali barem stoji uz crtu cijelu utakmicu i dere se na igrace.

16 godina
FC Barcelona

bilo bi mi lakše da je ostalo 0:0, a ovako mi krivo zbog alexisovog gola :S

15 godina
antimadridista kaže...

@barcaINTER - pazi, ja ne tvrdim da je Messi na razini na kojoj je bio i prije, naravno da nije. Ja tvrdim da on igra jednako koliko igraju i drugi, a najviše se pljuje po njemu. Zašto? Zato što smo navikli da nas vadi iz govana.

A to nikako nije dobro. On ne zaslužuje takve kritike, jer jednostavno nije toliko loš koliko se tvrdi. On trenutno igra ispod svoje razinr, problem je u tome da je on ljestvicu digao previsoko, pa sad ljudi imaju dojam da on igra nikakvu sezonu. On je čovjek od krvi i mesa isto kao i Cesc, Pedro, Xavi i ostali igrači koji su pali otkad je Tata trener.

Ova sezona je gotova, čestitke onima koji su osvojili mjesto koje su osvojili, "sutra" će biti bolje!

Razlog da se javim je kolega tvaoja neobjektivnost, nažalost godinama, a u svezi Messi-a, obzirom je on produkt škole Barcelone, a meni se vidi da je Messi lagano ušao u zenit karijere, utakmice u budućnosti će pokazati koliko sam bio u pravu, koliko u krivu.

Ovo boldano, Barcelona je do prošle sezone igrala svemirski, a "glavni" killer golgeter je bio Messi kojem su u velikom postotku servirane lopte za egzekuciju. Promjene trenera, tragični događaji sa smrću Tita Villanove, promjene taktike, ustvari, pokušavanje stvaranja tika take iznad tika take, odlazak legendi, financijski problemi sa Neymarom, Messi-em, sve se je to nakupilo, sabirnica je ovo što se je danas dogodilo i.

I još jedna digresija, gledao sam današnju utakmicu i Messi nije 10 putaprešao pet šest igrača, budimo fer i realni, barem danas, Dani Alves se je više zalagao od Messi-a, barem koliko sam ja vidio.

Lijep pozdrav ekipa do iduće sezone!

ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona

"Messi lagano ušao u zenit karijere"
Sa 26 godina. LOL.

Hebote što sve neću pročitati, da netko tko nije gledao nogomet ove sezone čita što se piše o Messiju, rekli bi da je riječ o Krstanoviću, a ne o igraču koji je zabio 40 golova u sezoni, a pritom je i pauzirao 2 mjeseca.

Da, Messi ove srzone nije igrao na svojoj uobičajenoj svemirskoj razini, zabio je "samo" 40 golova i "samo" nas je nekoliko puta izvadio iz govana.

Ali ne, on nije zaslužio da ge se toliko pljuje. Pogotovo kad znamo da je svaki igrač ove sezone pao za stepenicu niže.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 21:32 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
"Messi lagano ušao u zenit karijere"

Sa 26 godina. LOL.

Moram na ovo odgovoriti i.

Messi nije postao nogometaš "normalno" kao i svi ostali dečki, njemu su doktori pomagali u razvoju jer je kao mali bio sitan, zar ne?!

Pa zar ni brazilski Ronaldo nije imao problema sa svojom mišićnom masom, koja je bila prevelika za njegovu muskulaturu, pa je ptrerano otišao u mirovinu, jel da?!

Neka me utakmice u budućnosti demantiraju, ali njegovih 26 godina, i golman pretči na utakmici više od njega, pa njegova riganja prije ili za utakmice, zar nije to za zabrinuti se i razmisliti o budućnosti?!

ATJ Lučko
14 godina
FC Barcelona

Martino “I wanted to say that I have agreed with the club to end my time as Barcelona coach."

Martino: "We did not achieve objectives club is used to, and has done year after year. We tried until the end, but met rival better than us.”

Tata: "We apologise to the fans for not reaching the expectations."

Tata: “Above all I want to thank the group of players - to talk of their great qualities as players and as people too."

Tata: "I was proud to coach this club, we admired players from outside, then inside, & will keep doing so in what will be successful future.”

Tata: “I want to congratulate Atletico Madrid for their season - they have done very well and deserve their success.”

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona
Ajde bar je uvijek imao dobre pressice. Neka mu je sretno u idućem klubu, možda je i dobar trener ali za ove igrače i ovaj sistem nikako.

Ja nebi uopće krivio njega koliko upravu kluba koja ga je dovela, a nikakve prijašnje poveznice nije imao s Barcom.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala za sve Tata,srecno.Sad na scenu stupa Luis Enriqu i nadam se puno boljoj sezoni. {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledam i ne vjerujem, pa ljudi, oni ne mogu trčati, nemaju kondicije, nedovoljna fizička sprema, igrači Elchea lete pored njih, a čini mi se da je Atletico danas imao 3 igrača više. I tko je tu kriv? Da li je moguće da su u jednom takvom klubu treninzi zahebancija. Nisu mogli pobijediti zadnje 3 utakmice, a Villarreal pobijedili zahvaljujući autogolovima, netko drugi bi bio otpisan već otkad, a njima se nudi šansa do samog kraja da osvoje prvenstvo.

Pa ovo nije neuspjeh samo taktičke prirode, izgleda da je ovdje potrebna malo žešća rekonstrukcija. Izgleda da ovdje ne štima ništa od uprave do domara.

neki bi rekli, sezona za zaborav, ali ovo se ne može lako ni zaboraviti. Loše mi je.

bljuv bljuv
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 21:58 (Dante05).
15 godina
FC Barcelona

Bartra nije uspio zadržati suzu...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 21:59 (david7).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Razocaran sam losom igrom. Naravno, svi smo mi razmazeni i ocekujemo vise. Nadam se da ce biti bolje iduce sezone.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Razocaran sam losom igrom. Naravno, svi smo mi razmazeni i ocekujemo vise. Nadam se da ce biti bolje iduce sezone.

Tako smo se nadali i prosle :D

Salu na stranu,gore od ovog ne moze(nadam se),samo dovesti nova pojacanja,prodati par igraca,novi trener...takoder poraditi na i na nekim drugim taktikama,kad ne ide protiv bunkera naci neko rjesenje,mi to nazalost u 5 ili 6 ovih utakmica protiv Atletica nismo znali,a to nas prati vec 2-3 sezone,cvrsta obrana-Barca nema rjesenja,osim kad smo se spasavali nekim penalima i slicno...na svemu tome poraditi,igracima ocitati bukvicu i krenuti iz pocetka,takoder mislim da i oni sami sebi moraju vec jednom priznati da nisu najbolja momcad vec duze vrijeme,i da se od sad protiv svakog moraju truditi i dati 100% od sebe,ja imam osjecaj da su znali puno puta potcijeniti protivnika pa im se obilo u glavu

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 22:08 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

Bartra nije uspio zadržati suzu...

Reko sam jos na pocetku sezone, taj momak ce nadzivit Puyola :)

A što se tiče ovog komentara o fizičkoj spremi igrača, pa i to sam davno rekao da po onim snimkama što Barca objavljuje oni se za#ebavaju na treningu.. Prvo sam mislio da je to zbog snimanja, al to je tak svaki trening..

16 godina
FC Barcelona
Inače, Messijev poništeni gol je bio regularan, lopta se odbila od igrača Atletica:
http://cdn.top4top.net/d_fad93695881.mp4

Atletico je zasluženo osvojio, ali baš me zanima što bi se pričalo da je ovo bilo na drugoj strani. Ovaj gol donio bi prvenstvo Barci.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Potpunu rošadu u momčadi treba napraviti. Ova igra nigdje ne vodi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice