FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.070.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa jel moguće ? Opet iz yebenog kornera. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve sto su dobro (obrana) napravili u prvih 45 minuta sad prokockaju za 3 minute...eh sad opet zabij

16 godina
Re: FC Barcelona

Sada mi srljamo i gubimo loptu nakon tri dodira. {#}

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ovo vise nije tiki taka

16 godina

Čestitke Atletiku, zasluženo osvojena liga. Mi se trebamo dobro zamisliti šta smo sve ispustili. Prvenstvo smo izgubili na malim utakmicama.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

po cemu je messi zasluzio novi ugovor?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zasluženo. 6 puta neporaženi na isti način...

Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico potpuno zasluzeno, svaka im cast! 

Nama ostaje da se rijesimo ovog kvazi trenera, odrjesimo kesu i dovedemo pojacanja. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako se ovako bore za titulu,za Tita,za klub onda svaka cast,nije stvar sto lose igraju,nekad i srce pobjedi kao danas Atletico,ako se kadar znatno ne promjeni nece ni Enrique ni niko vise pomoc ovoj ekipi,ovo je gadljivo postalo,bitno da se Messiju daje 20 milijuna,a on danas 20 metara nije pretrco,fuj

16 godina
kexzoR kaže...

po cemu je messi zasluzio novi ugovor?

Bome on nije zaslužio ni običnu plaću zadnjih par utakmica. 

14 godina
protjeran
FC Barcelona

SRAMOTA! vec danas treba poterati trenera,upravu i pola igrača

12 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Čestitke Atletiku, zasluženo osvojena liga. Mi se trebamo dobro zamisliti šta smo sve ispustili. Prvenstvo smo izgubili na malim utakmicama.

Pa i Real je izgubio na malim utakmicama, da je Barca dobila sad i Atletico bi izgubio na malim utakmicama. Sva prvenstva se osvajaju na malim utakmicama, nije to nikakva mudrost. Dva su El Clasica a preko 30 "malih takmica".

Čestitke Atelticu, nekako mi je drago što su osvojili i pokazali Realu i Barci, a i cijeloj Europi (pošto su u finalu lige prvaka), da se i bez skupih pojačanja može napraviti veliki rezultat.

16 godina
FC Barcelona
Atletico svaka čast, Barcini navijači, svaka čast. Aplauz cijrlog stadiona za prvaka i rivala koji osvoji titulu na tvom terenu, zaista više od kluba!

A Tata Martino era je gotova napokon, kreće nova era. Hvala ti Bože da ovog trenera više nikad neću vidjeti na klupi Barce.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa hebo te masni konj! Ovome Messiju su dali 20 milijuna plaću i šetkara se po terenu.Pa meni da netko da takvu plaću ne bi se zaustavio 90 minuta.Nadam se da budu ovi klaunovi u upravi poduzeli nešto jer je ovo katastrofa!

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:07 (Bruno_K!ng).
16 godina
FC Barcelona

Ja neznam zbog čega prigovori na Messija. Pa jbt čovjek primi loptu na centru, pređe 5 igrača i šesti ga zaustavi. To je napravio bar 10-ak puta u drugom poluvremenu. On je dao sve od sebe kao i ostali igrači, ali ako vi ne vidite da je problem u Tati njegovoj usranoj taktici, onda neznam što da vam kažem.

Pa mi u prvih 15 minuta drugog poluvremena nismo uopće imali loptu u posjedu, a ovo pričamo o Barci!

Kreten ostavi Xavija na klupi, igramo neku divlju igru na napamet nabacivanja. Pa nije to do igrača, nisu svi preko noći zaboravili igrati nogomet.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:10 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mene samo ljuti sto puno pricaju prije utakmice,obecavaju i onda dode tekma i nema ih na mapi,nije problem to sto je Atletico jaca momcad,ali daj bar ostavi srce na terenu,nekad i to prevlada,a ne ovako,lezerne,nisu se ni oznojili,pojedinci...takoder treba i prodati par igraca,Alvesa prvog taj vise nije ni za vode ponijeti,samo (ne)zna ubacivati i to je to,u obrani ga ni nema...tesko ce i novi trener pomoci,ako se kadar bitnije ne promjeni

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiju treba dati 30M placu. 

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ja neznam zbog čega prigovori na Messija. Pa jbt čovjek primi loptu na centru, pređe 5 igrača i šesti ga zaustavi. To je napravio bar 10-ak puta u drugom poluvremenu. On je dao sve od sebe kao i ostali igrači, ali ako vi ne vidite da je problem u Tati njegovoj usranoj taktici, onda neznam što da vam kažem.

Pa mi u prvih 15 minuta drugog poluvremena nismo uopće imali loptu u posjedu, a ovo pričamo o Barci!

Kreten ostavi Xavija na klupi, igramo neku divlju igru na napamet nabacivanja. Pa nije to do igrača, nisu svi preko noći zaboravili igrati nogomet.

Ma Martino je idiot.Ne znam kaj on radi u Barci.Nek se vrati tam u Argentinu i nek juniore trenira.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

čestitke Atleticu {#} stvarno čudesna sezona kakvu vjerovatno nikad više neće ponoviti

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:18 (hitmanovich).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo Atletico,drago mi je zbog njih...Bravo navijaci Barce,bravo igraci,pokazali su da su vise od kluba,nismo ni imali srece.Sad cekati nova pojacanja i nadati se uspesnijoj sledecoj sezoni. BARCA ♥

14 godina
protjeran
antimadridista kaže...

lol,ovo nije istina sto si rekao za messija,ja se ne sjecam kad je prosao 5 igraca kao u svojim najbojim danima,ne sjecam se kad je zabio gol iz igre,ne sjecam se kad je navukao 4,5 igraca na sebe i dao kriruski preciznu loptu

16 godina
neaktivan
Kao sto anti rece, sta ce Messi trcat kad se zabije u blok, a i kad doda suigrac napravi glupost neku (osim Alexisovog gola). Sigurno nije na razini, ali nije ni jedini krivac, problem je sto su svi kroz godine dobili dojam da je on svemoguc, e pa Diego Simeone je dokazao da nije... Oni osim tog sretnog Alexisovog gola i Alvesovog udarca izvana nisu imali normalne sanse, sve ostalo je bio hype u 16ercu koji bi zavrsio u bloku. Pedro je jedini bio (ponovno) ocajan... I svaki njihov ubacaj ide na Maschea jer je slaba tocka, dok Alvesovi idu na drugu stativu gdje nema nikoga xD.
Real eyes realize real lies...
14 godina
protjeran
FC Barcelona

e sada,hvala dragome bogu da je sezona gotova i da nisam teze obolio od ove bijedne igre,sad treba vratiti laportu,staviti enriquea za trenera,pomocnik neka bude puyol..ima tu jako puno posla,dobro je ciro blazevic rekao da pede*ima nije mjesto u nogometu,svima igracima moramo ugasiti fejsbuk i tviter profile..

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:30 (kexzoR).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pedro ponovo pokazao da je najlosija napadacka karika.

Mascheranu svaka cast covjek se bori uvijek do zadnje minute,nije pic** kao neki.

Svi vi koji mislite da Tella,Pedra i ostale napadacke kreativce treba ostavitii onda bolje nepisite nista.

Obrana je takva kakva je,nije bilo stopera ima 5 godina dobro je da je i ovako zavsrilo sa pintom na golu.

Da Alexis nije dao gol sezone  nebi se niti nadali.

Toliko o tome

16 godina
FC Barcelona

Ja dajem ruku u vatru da će igra biti duplo bolja iduće sezone sa trenerom koji poznaje ove igrače i sistem. U tome je cijela poanta. Ne može on nešto izmišljati, neku svoju usranu taktiku na ove igrače. Oni nisu za njegov "divlji" nogomet.

Kakvu on to taktiku pokušava? dodamo loptu Daniju na krilo i on napamet centrira u 16 iako znamo da nemamo kvalitetne i visoke igrače za takvu igru. Ma ajde da imamo igrače pa bi razumio da on nešto mijenja u Barci, ali on s ovim istim igralčiam forsira tu glupavu taktiku.

Ali bitno da he Messijeva krivica što nije uzeo loptu u svjih 16, predriblao 10 igrača i zabio. U protivnom je k*rac od igrača. Pa j*bote.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:41 (antimadridista).
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Ja dajem ruku u vatru da će igra biti duplo bolja iduće sezone sa trenerom koji poznaje ove igrače i sistem. U tome je cijela poanta. Ne može on nešto izmišljati, neku svoju usranu taktiku na ove igrače. Oni nisu za njegov "divlji" nogomet.

Kakvu on to taktiku pokušava? dodamo loptu Daniju na krilo i on napamet centrira u 16 iako znamo da nemamo kvalitetne igrače za takvu igru.

Ali bitno da he Messijeva krivica što nije uzeo loptu u svjih 16, predriblao 10 igrača i zabio. U protivnom je k*rac od igrača. Pa j*bote.

nitko ne krivi messija,svi su jednako krivi,problem je u tome sto oni prije utakmice drze govore kao leonida prije bitke s perzijancima,alba ima stomačinu kao drele,imam osjecaj da oni nisu trenirali otkad je tata dosao, uglavnom ima jako puno posla za napraviti.

16 godina
kexzoR kaže...
antimadridista kaže...

Kakvu on to taktiku pokušava? dodamo loptu Daniju na krilo i on napamet centrira u 16 iako znamo da nemamo kvalitetne igrače za takvu igru.

nitko ne krivi messija,svi su jednako krivi,problem je u tome sto oni prije utakmice drze govore kao leonida prije bitke s perzijancima,alba ima stomačinu kao drele,imam osjecaj da oni nisu trenirali otkad je tata dosao, uglavnom ima jako puno posla za napraviti.

U tome je stvar. On njih niti može motivirati, niti bilo što drugo. Još i gore, on se boji ovih igrača. Pa prije par tjedana mu je Tello našao prigovarati što ga nije stavio ranije u igru. Tello, j*bni mulac. Meni više ni minute nebi zaigrao poslije toga, a on ga stavi opet sljedeću utakmicu. On nema nikakvog autoriteta. Simeone danas trči, skače, daje upute igračima. Ovaj stoji tamo kao da mu je netko umro. Pa daj trgni se, ovi igrači trebaju trenera motivatora, pogotovo nakon svega što su osvojili

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nitko to nije rekao. Cinjenica je, da je Messi danas najbolji igrac na svijetu samo radi Barcelone. Svi mi znamo da mu je Barca placala terapije dok je bio mali itd. Ono sto me smeta ( i veliku vecinu ) je sto je pohlepan i stalno trazi povecanje place ( + 100% prava na svoje ime ). Pa hebo ga ti zar vec nema dovoljno nula na racunu? Kako ima obraza trazit jos? Bolje bi bilo da je donira par miliona place za gladnu djecu u svijetu. A znamo da ove sezone nije igrao na vrhunskoj razini. Zasto Xavi i Iniesta nisu trazili povecanje place? I onda kaze da igra samo iz ljubavi. How yes no. Nogomet ne cini jedan igrac nego tim. I sam vidi da su timu potrebna pojacanja na skoro svim pozicijama. Zbog toga i ovog kvazi trenera nije ni cudo da nista nisu osvojili. A ova uprava je katastrofa, samo nek Messi bude sretan sa povecanjem place non stop pa sto bude. Najbolje da Messiju stave placu 50M pa neka s njim igraju 10 slucajnih prolaznika oko stadiona. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 20:50 (QuidZz).
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Kakvu on to taktiku pokušava? dodamo loptu Daniju na krilo i on napamet centrira u 16 iako znamo da nemamo kvalitetne i visoke igrače za takvu igru. Ma ajde da imamo igrače pa bi razumio da on nešto mijenja u Barci, ali on s ovim istim igralčiam forsira tu glupavu taktiku.

Pricas kako nema utjecaja ni taktike Tata  Martino na igrace a govoris kako ga slijepo slusaju i da stalno nabacivaju?!

Barcelona nabaciva sa strane jer nema rjesenja.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

a jesu mi jaki ovi fanovi barce..pljuljete po messiju a lik je zasluzan za pola titula...ugl bio je dobar kad je dao ukupno 90-ak golova u sezoni tad su svi bili njegovi najveci fanovi...a sad covjek upadne u losiju formu svi pljulju po njemu...ma daj pa nije on robot -.-'

"Ses"
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice