FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.071.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma Luiz je odlican,pogledajte koju tekmu Brazila,nezamjenjiv je...to sto je opao u formi je Mourinhova greska,em ga nije stavljao cesto,a kad je i igrao bio je zadnji vezni sto mu ne lezi...ja bi svakako dao 40 milijuna za njega,bolji je od Maschea i Bartre da ga hebes...svi smo pisali prije par mjeseci da bi bio odlican,sad nikom ne valja...nisu ni Laporte ni Mangala losi,ali nemaju ni priblizno iskustva ko Luiz,a Barci treba provjeren stoper...po meni idealno rjesenje

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Hummels,Mangala pa cak i Laporte.A za 40 milijuna rade bi doveo Javi Martineza koji moze odigrati stopera vrhunski a na veznom je TOP 5 na svojoj poziciji (Box to Box veznjak).

ako je martinez btb ja san avion

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
Da Luiz dode ja bi osobno Piqueu noge polomio da ne moze ici naprijed (slikovito receno). Zna se da je tu i tamo nesiguran i zaigra se, ali za Piquea prema naprijed je avion, brzinom, tehnikom, sutom, glavom... jos da mu daju slobode (sto Neymaru nisu dali) da nekad smije opucati izvana... A i sto se slobode tice, Barca je prekonzervativna s tom tiki-takom, pobogu ako ne ide s dodavanjem onda promijeni vise nacina tokom utskmice, kontra, sut izvana, klasicna akcija, nesto mora uci. I slazem se da je Luiza Mou pokvario (isto ko sta se rijesio Mate, ponajboljeg igraca prijasnje sezone), pa nije Luiz stoper od jucer, igrao je kad su osvojili LP na penale, izbacili Barcu i sta sve ne.
Real eyes realize real lies...
16 godina
neaktivan
Jos nesto, ako je taj zbunjoza Zubizaretta protiv tog transfera onda sam 200% siguran da je Luiz pun pogodak, :D
16 godina
FC Barcelona

Što se tiče toga da je Zubi protiv ovog transfera Luiza, spominje su u Mundo Deportivu i Sportu da je to odluka Luis Enriquea.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 18:47 (antimadridista).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

treba mangalu pod hitno dovesti on i quaresma su glavni u portu.

12 godina
protjeran
rookica19 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Hummels,Mangala pa cak i Laporte.A za 40 milijuna rade bi doveo Javi Martineza koji moze odigrati stopera vrhunski a na veznom je TOP 5 na svojoj poziciji (Box to Box veznjak).

ako je martinez btb ja san avion

A sto je on to?Poluspic?Daj mi molim te objasni

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ista stvar ka busi, dm koji se spusta do stopera po loptu i onda dili okolo. primjeri btb su vidal i gundogan

Som la gent blaugrana
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Prosle godine je igrao btb jer je Bayern igrao na kontre i centarsuteve  (ugrubo receno)...Kada bi centrirali uvijek bi bilo 4-5 igraca a i on medju njima jer ima 1.95m...Ove godine Guardiola je napravio blago receno kaos

i vise grije klupu nego sto igra...

16 godina
FC Barcelona
stream Puyolov oprostaj... upravo pocelo
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina

Uff, kako su tu bili ubojiti Ibra, Henry i Messi. Napad iz snova.
16 godina
neaktivan
Stvorili vise zicera u toj jednoj nego u zadnjih 5-6 utakmica :)
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas se Carles Puyol oprostio od FC Barcelone,kluba za koji je odigrao 593 zvanicne utakmice,postigao 18 pogodaka i osvojio 21 torfej.Nakon konferencije za medije,veliki se broj ljudi iz svijeta spora oglasio na drustvenim mrezama.Izmedju ostalih,Messi je napisao: "Sretan sam sto sam imao priliku svlacionicu dijeliti sa tobom.Hvala ti za sve kapitenu!!!" GRANDE PUYOL {#}

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

al i tu se vidi da je obrana šuplja... samo što su tada igrali presing, a i taj napad je mogao utrpati svakome 5 komada pa to nije bilo toliko bitno

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 16:08 (Balvan8).
16 godina
FC Barcelona
Puyol: ''Finest moment as a player? When Abidal lifted the CL trophy – for everything it meant. He deserved that more than anybody."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
jurica_m kaže...

al i tu se vidi da je obrana šuplja... samo što su tada igrali presing, a i taj napad je mogao utrpati svakome 5 komada pa to nije bilo toliko bitno

Ma kad je igrao onaj panj Chyngriski il kako se vec zvao,no tada obrana nije mogla primit kolko je napad zabijao i to je poenta cijele price,danas mucimo sa svime...al napad je bio ubitacan,dovoljno je rec Henry,Ibra i Messi koji se trudio 110%,normalno da su trpali...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nebi to bio normalan dan da Barcelona nije ''dovela'' nekog igraca.

Mehdi Benatia je danas spomenut kao igrac u pole-postion za mjesto stopera Barcelone. 

http://www.mundodeportivo.com/20140515/fc-barcelona/mehdi-benatia-sigue-en-la-pole-para-el-barca_54407931608.html

Stvarno je dobar.najbolji je stoper Serie A ove sezone,u idealnoj je momcadi...Odlicno igra glavom,brz i odlucan.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Benatia je zvijer, ne košta puno para, a ako Enrique dođe, mogao bi ga lako povuć sa sobom.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

stavrno je odlican nadam se da ce biti pametni i dovesti ga.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Novinar: "Može li se desiti da zaigraš za AC Milan?" Puyol: "Je li ti ne razumiješ španski jezik? Nikad neću zaigrati za drugi klub.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mozaik za utakmicu s Atm.

"Mi smo Barça".

14 godina
FC Barcelona

Sad je Michelinko, a ne duracell. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

svejedno duplo brzi od svih

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Izgleda ako da se nadebljo hahaha...Btw meni je Jordi Alba najbolje pojacanje zadnjih par godina.Odmah se uklopio.Svaka mu cast

16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Izgleda ako da se nadebljo hahaha...Btw meni je Jordi Alba najbolje pojacanje zadnjih par godina.Odmah se uklopio.Svaka mu cast

Pa kak se nebi uklopio kad je bio u omladinskoj školi Barce skoro pa 6,7 godina. Meni daleko najjači lijevi bek.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Da ali opet niej bio dosta dugo vremena...Stvarno je odlican ali pun se ozljeduje...odigrao je 15 utakmica u La Ligi i 4 u LP...

14 godina
FC Barcelona

Postignut dogovor: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/agreement-with-leo-messi

Postaje najplaćeniji na svijetu, 20 milijuna eura godišnje.

Luis Enrique announces he's leaving Celta, Barcelona will announce the new manager next week 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Prosle godine je igrao btb jer je Bayern igrao na kontre i centarsuteve  (ugrubo receno)...Kada bi centrirali uvijek bi bilo 4-5 igraca a i on medju njima jer ima 1.95m...Ove godine Guardiola je napravio blago receno kaos

i vise grije klupu nego sto igra...

TO sta on ide na skok nije BTB... BTB je igrac kojega ima svugdje po terenu i sposoban je uputit kvalitetan ubacaj, udarac... odnosno kompletan vezni igrac. Javi je vise Defanzivni veznjak, primi da loptu i ide dalje, cuva prostor i nejde naprijed osim na prekidima. A ovo sta je odigrao na stoperu je odigrao odlicno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

pogba je recimo najbolji primjer btb veznjaka

HŽV
14 godina
FC Barcelona

Patrick Viera je najbolji btb veznjak svih vremena pa najbolje krenuti od njega da se shvati što btb znači.

Why so serious?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice