Ako je bilo okakve dileme koga treba prodati Pedra ili Alexisa mislim da je vise nema.Pedro je najgori daleko,nije za trece momcadi.Ne samo da nije napravio ikakvu korist nego je dobre prilike pretvorio u kontre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mascherano: “For some of us, the Atlético game could be our final game at Barça.”
Mascherano: “Against Atlético, it will be a final and we're keen to play a final.”
Mascherano: “Football is trying and giving everything. We can't place blame today.”
Sto bar daju neke glupe izjave pre utakmice,"boricemo se kao nikad do sad" i tako to,a odigraju isto kao i sve prethodne,ako ne i gore. Novi trener,stoper,bek i neki vezni.
Takve stvari moraju reći, što bi bilo da kažu prije utakmice "igrat ćemo prosječno, nitkom se ne da igrati, pa ćemo samo šetati 90min po terenu".
Sto se mene tice najbolje nista da ne izjavljuju,nego nek pokazu na terenu.
Nebi se baš složio da se igrači nisu borili. Pa Dani, Alexis, Bartra, Iniesta, svi su ginuli na terenu. Postoji razlika između toga da smo kisali i da igrači nisu dali sve od sebe. Trčalo su pino više nego u prethodnim utakmicama.
Ali jednostavno s ovakvom igrom ne ide, Tata je uništio sve što je bilo ostalo od ove ekipe. Prije početka ove sezone, problem je bio samo obrana, sad je problem sve, obrana i napad.
Luis Enrique pobijedio Real s Celtom, jedva čekam novu sezonu s njime na čelu bez obzira kako završilo ovo prvenstvo. Ovo što Barça trenutno igra je katastrofa.
Neznam samo tko ti je mogao dat TD za ovo..
Ova četiri igrača koja si nabrojao i još Messi u drugom poluvremenu (al stvarno ga jučer nije išlo, vidilo se da je motiviran i da radi na terenu, al od 5 pokušaja 1 dribling mu je prošao)
No definitivno, ak ne dovedu Enriquea to će bit opet jedna sezona za zaborav
Nadam se da se budu dečki probudili u zadnjoj utakmici i opet pokazali da su broj jedan u španjolskoj!
Nadam se da se budu dečki probudili u zadnjoj utakmici i opet pokazali da su broj jedan u španjolskoj!
Navijac sam Barce od kad znam za sebe ali ruku na srce Atletico je vise zasluzio osvojiti Primeru. A bome i ligu prvaka. Pokazali su vise nego Real i Barca. Zasto? Zato sto nemaju ogroman budget kao Barca i Real. Ljudi igraju sa srcem, lijep timski nogomet, pametno su doveli pojacanja ( pola ih je doslo free ) a jedina zvijezda im je Diego. Jos imaju sjajnog trenera - Simeonea ( kojeg bi svi mi rado vidjeli u Barci ).
I sad kad pogledas njih ( koji od 91 cekaju da osvoje neki trofej ), i jednu Barcu i Real kako se samo svadaju, trose puste milione eura na pojacanja, najvece zvijezde oba kluba se natjecu ko ce imat vecu placu i non stop traze poboljsanje ugovora i prava od raznih reklama ( a ni ovo sto su sad zaradili nebi potrosili da zive jos 200 godina ) onda je realno reci da su decki iz Atletica apsolutno zasluzili oba naslova i od svega srca im zelim da osvoje.
Barcu volim, ali ove godine je Atletico zasluzio trofeje.
Navijac sam Barce od kad znam za sebe ali ruku na srce Atletico je vise zasluzio osvojiti Primeru. A bome i ligu prvaka. Pokazali su vise nego Real i Barca. Zasto? Zato sto nemaju ogroman budget kao Barca i Real. Ljudi igraju sa srcem, lijep timski nogomet, pametno su doveli pojacanja ( pola ih je doslo free ) a jedina zvijezda im je Diego. Jos imaju sjajnog trenera - Simeonea ( kojeg bi svi mi rado vidjeli u Barci ).
I sad kad pogledas njih ( koji od 91 cekaju da osvoje neki trofej ), i jednu Barcu i Real kako se samo svadaju, trose puste milione eura na pojacanja, najvece zvijezde oba kluba se natjecu ko ce imat vecu placu i non stop traze poboljsanje ugovora i prava od raznih reklama ( a ni ovo sto su sad zaradili nebi potrosili da zive jos 200 godina ) onda je realno reci da su decki iz Atletica apsolutno zasluzili oba naslova i od svega srca im zelim da osvoje.
kakav si ti navijac kad zelis da tvoj klub izgubi.
Drag mi je Simeone i drago mi je da Atletico konačno igra na tako visokoj razini, ali bio bi lud kad bi żelio da oni osvoje naslov, a ne klub za koji ja navijam.
kakav si ti navijac kad zelis da tvoj klub izgubi.
Veci i realniji nego ti. Atletico je zasluzio naslov jer su odigrali briljantnu sezonu. Barca nije pokazala nista ( uzrok treba trazit prvenstveno u treneru, a i fale nam pojacanja - svjeza krv ).
Čekaj, Barca je osvojila 3 boda manje od Atletica. Druga je stvar što smo mi navikli gledati neku bolju, atomsku Barcu, ali ako ćemo na kraju sezone biti 1. na ljestvici i svejedno pokazati najviše od svih, zašto bi to bilo nezasluženo? Atletico je kiksao jednako koliko i Barca.
I još nešto, može Barca uložiti i 700 milijuna eura i igrati protiv ekipe iz sedme lige, ja bi opet navijao za Barcu. Pa valjda ako navijaš za neki klub, onda želiš i da pobijedi, ja ne mogu zamisliti ništa drugo. Pogotovo u utakmici koja direktno odlučuje o prvaku.
Nadam se da ćemo doma to osvojit, pred našim navijačima, pa gdje ima boljeg osjećaja. Slijedeći vikend se cijela sezona svodi na 90 minuta. Jedva čekam tekmu.
Čekaj, Barca je osvojila 3 boda manje od Atletica. Druga je stvar što smo mi navikli gledati neku bolju, atomsku Barcu, ali ako ćemo na kraju sezone biti 1. na ljestvici i svejedno pokazati najviše od svih, zašto bi to bilo nezasluženo? Atletico je kiksao jednako koliko i Barca.
A od koje godine Barca gradi mega momcad i ulaze silnu lovu? Ove sezone su imali igrace koji su osvojili LP, jos su doveli i Neymara. Atletico nije nista osvojio od 91 godine. Izbacili su Barcu iz lige prvaka, i ako se ne varam u ligi nisu ove sezone izgubili od njih.
Ja kazem da je Atletico napravio podvig koji se rijetko vida i zato su zasluzili osvojit. Mogu se nosit i sa Barcom i Realom.
Naravno da volim samo Barcu i da mi je drago da pobjede ali ove godine je Atletico zasluzio oba naslova. Bilo to nama drago ili ne mora se priznat da su bili bolji. Samo san realan, nista vise. Osim toga da Tata ostane bez Primere otisao bi, a na njegovo mjesto bi dosao drugi trener koji ima bolji autoritet.
Ma razumijem ja na što ti ciljaš, ali nema šanse da bi ikad želio da Atletico osvoji naslov ispred Barce.
A Tata sigurno odlazi, to je već praktički riješeno, pa prekjučer prije utakmice je izjavio da čak i osvojena liga neće promijeniti ništa što se tiče toga. Luis Enrique je sigurno novi trener.
Real eyes realize real lies...
Mi smo na nekim cudnim utakmicama gubili bodove,Granada,Elche,Sociedad,Osasuna...Nadam se da cemo da osvojimo,ali se isto tako nadam da ce se nesto menjati od sledece sezone.
I još nešto, može Barca uložiti i 700 milijuna eura i igrati protiv ekipe iz sedme lige, ja bi opet navijao za Barcu. Pa valjda ako navijaš za neki klub, onda želiš i da pobijedi, ja ne mogu zamisliti ništa drugo. Pogotovo u utakmici koja direktno odlučuje o prvaku.
Bezveze, ako Barca osvoji onda je to potpuno nezasluzeno.
Tko god kaze da se nesvercamo zadnjih 6-7 kola onda ne samo da je fanboy, nego ne zna nogomet.
O Bože, pa daj mi objasni po kojoj to logici se Barca "šverca", a Atletico ne? Jeli oni kiksaju jednako koliko i Barca? Po toj logici se onda može reći da je Atletico sretan što je i Barca kiksala kao i oni u zadnjih par kola pa nije iskoristila njihove kikseve, eto "švercaju" se.
To je nogomet, ako ćemo na kraju biti prvi na ljestvici, to znači da smo najmanje kiksali, to je činjenično stanje. Ne samo to, nego bi to značilo da smo i direktno u međusobnim odnosima bili bolji od njih, kao i od Reala. Po nikakvoj logici to ne može biti "nezasluženo".
J*bote, došli smo do toga da navijači Barce ne žele naslov ako ne osvojimo ligu sa 20 bodova prednosti ili neznam ni ja što, a sve ostalo je "nezasluženo".
Da, pali smo za 3 stepenice u odnosu na prethodne sezone, ali ako pobijedimo Atletico i uzmemo tu titulu nakon svega što se događalo ove sezone, i svega unutar kluba, onda svaka čast igračima i nitko me neće uvjeriti da je naslov "nezaslužen".
I također, nemojte misliti da ja govorim da jedino Barca zaslužuje naslov i nitko drugi. Ako Atletico odigra neriješeno ili pobijedi, onda su oni zasluženo prvaci.
Ne mozemo pobijediti klubove poput Getaffe-a i Elche-a a mi bi titulu preko AM , lol.
Naravno da bi vise volio da Barca osvoji,ko je vise zasluzio u to ne ulazim,mada mislim da Barca u slucaju pobjede nije nista manje zasluzila,ali na kraju krajeva covjeku bi bilo zao da onakva ekipa Atletica ne uzme nista,zasluzili su trofej svojim zalaganjem kroz cijelu sezonu,a na kraju krajeva i lijepo su igrali...u zadnjem kolu ce biti prava borba,nadam se da ce koncano naci lijeka za Atleticovu igru i osvojiti naslov...jos kad bi 100000 ljudi utrcalo u stadion kao Citijevi navijaci,eh,lijep zavrsetak jedne sezone koje se mora sto prije zavrsiti
Pa naslov se ni ne dodjeljuje po lijepoj igri igri, nego po bodovima > onaj tko ima najviše bodova (kasnije golova, međusobni susret itd..) je prvak. Jednostavno.
Novi naslov na MundoDeportivu:
''Zubizareta neodobrava dolazak Davida Luiza''
Pa gdje to ima da bivsi golman sastavlja ekipu?Pa niej ovo treca zupanijska liga.On kao veliki strucnjak dovodi poajcanja a trenera se nista nepita.
Nebi me cudilo da postani glavni trener.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
"Došlo je vrijeme da kažem zbogom svima vama.
Nažalost, nisam se mogao oprostiti od vas kako sam htio, igrajući nogomet, ali takav je život i ove godine nisam imao sreće po tom pitanju.
Imao sam vremena da pogledam ko sam i šta sam postao. Mogu samo pomislit na sve ljude koji su mi pomogli da budem ovdje. Ovo pismo posvećujem u velikoj mjeri i njima.Oriol Tort, José Antonio Pozanco, Juan Manuel Asensi, Ursicinio López, Albert Benaiges, Antonio Olmo, Juan Carlos Pérez Rojo, Pep Segura, Quique Costas, Joan Vilà, Jordi Castel... To su treneri koji su me pretvorili u sportaša o kojem sam uvijek sanjao da ću biti. To su ljudi koji su desetogodšnjeg dječaka pretvorili u golmana najbolje ekipe svijeta na Camp Nou, samo 10 godina kasnije. Hvala vam svima!
Hvala Louisu Van Gaalu, koji je uspio prepoznati moj talenat, koji je uspio stvoriti europsku Barcelonu, u kojoj sam ja proveo vrijeme. Moja doživotna zahvalnost njemu.
Hvala Franku Rijkaardu, koji mi je dao tada neophodno povjerenje, koji mi je omogućio da dostignem vrhunac karijere, zbog kojeg smo osvojili europsku titulu u Parizu. Gdje god da si gospodine, uvijek ćeš imati posebno mjesto u mom životu.
Hvala Pepu Guardiolu, koji nam je otvorio vrata drugačijeg, ljepšeg nogometa, koji me je uputio na put uspjeha. Uvijek ćemo imati to što si nam ti ulio i vjeruj nam, to je vječno!
Hvala ti Tito! Gdje god da si sada, hvala ti jer si nas naučio da je pobjeđivanje u nogometu sporedna stvar, da je važan karakter i snaga u pravom životu koja će nas voditi do tih pobjeda.
Hvala svim mojim saigračima, koji su dan za danom nosili ovaj sveti dres. Hvala toj grupi ljudi koji su uvijek bili uz mene.
I na kraju, najveća zahvalnost ide ljudima bez kojih ovih 12 godina profesionalne karijere ne bi bilo moguće. Hvala svim lojalnim navijačima, svim ljudima koji su uvijek bili uz mene, ma šta da se desilo, koji su me podržavali u slavlju, u svakoj utakmici, u teškim trenucima, koji su mi uvijek slali pozitivnu energiju koju sam uvijek osjećao, koji su me nosili svih ovih godina. Bilo bi nemoguće postići sve ovo bez vas.
Hvala vam, hvala vam i hiljadu puta, hvala vam! I molim vas da mi ne prestanete davati podršku, jer mi mnogo znači.
Zauvijek, FORÇA BARÇA!
Victor Valdes Arribas."
Hummels,Mangala pa cak i Laporte.A za 40 milijuna rade bi doveo Javi Martineza koji moze odigrati stopera vrhunski a na veznom je TOP 5 na svojoj poziciji (Box to Box veznjak).