FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.061.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

dobit ću infrakt od ovog pinta na golu

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo, igrajte yebemu mater. Samo jedan gol.

Atm 1-1

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 20:29 (Tommy_123).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

atletico 1-1 malaga

16 godina
Re: FC Barcelona

Ako mi ne zabijemo danas naslov je pa pa.. Sa ovakvom igrom nemamo šta tražit protiv ATM.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
protjeran
FC Barcelona

imam osjecaj da ekipa nije trenirala otkad je tata martino dosao.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

kad ce dani alves shvatiti da sa svojim ubacajima nece nista postici..

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Već sam mislio da je ušla čovječe...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ovo je bruka i sramota,sve nam se pogodi lepo,samo jedan gol da damo i cao,al ne vazno je da imamo posed.Ni ne zasluzuju titulu sa ovakvom igrom. 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

da su probali više puta pucat kao što je sad Adriano vjerojatno bi zabili neki {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Atletico ima igraca vise u 88. minuti, moramo zabit gol
14 godina
protjeran
FC Barcelona

zasto i dalje ubacujemo loptu iz kornera,kad je za vrijeme pepa i tita lijepo funkcionirao onaj kratki pas?

14 godina
protjeran
FC Barcelona

zasto samo 3min nadoknade kad su bile 4 izmjene? trebalo je biti barem 5... izgleda da samo klubovi iz madrida dobiju 5 min nadoknade kad ih ne ide..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 20:51 (kexzoR).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramota yebena, ništa drugo..

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sramota yebena, ništa drugo..

I ovo im je mnogo,razocarali su me...

16 godina

Jadno i tužno. {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spasio nas je golman Malage u 94oj minuti

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

zasto samo 3min nadoknade kad su bile 4 izmjene? trebalo je biti barem 5... izgleda da samo klubovi iz madrida dobiju 5 min nadoknade kad ih ne ide..

pa vecinom kad su svih 6 izmjena ne bude vise od 4 min 

But in the end i have to fall to lose it all
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko samo srece imaju,da je Atletico zabio sad pa-pa,ali ocito je sudeno da se odlucuje u zadnjoj utakmici,gdje ja uopce ne vjerujem u glatku pobjedu,sanse su 50-50...sramota u svakom slucaju,igrali su kao da je sve rijeseno,nikakvog zara,borbe,ali to je ionako "odlika" ove sezone...Barca vec 2-3 sezone nema lijeka za cvrstu obranu,pokusava se na silu sa bezveznim ubacajima...

17 godina
neaktivan
Vidjet cemo u zadnjoj tekmi, ali ne vjerujem da je Primera nasa
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alves vise ni sam ne zna sta ce,sta mu znace oni ubacaji? Pa kad je tu bio Ibra isle su niske lopte,a sad kad je Messi tu sad idu ubacaji,sta valjda ovi bolje igraju glavom?

Mascherano 0,kakve greske pravi,sva sreca pa ni ovi iz Elchea nisu znali,a da je bio bilo ko drugi,cist gol.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni samo nije jasno koji je njima k? Dobiju savršenu priliku za naslov, uvjeravaju nas da su motivirani, nabrijani, da neće propustit ovu priliku i onda odigraju opet bezidejno, jadno, glupo, nezainteresirano, bez imalo volje i želje. U svakom slučaju čeka nas zanimljivih 90 min. 

16 godina
Ja sam naslov vec otpisao. Samo da ne izgubimo sa velikom razlikom. Valjda ce nova sezona biti drugacija i gledljivija.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ljudi,mi se zivciramo vise od igraca,uprave i trenera,sad ce oni doci svojim kucama i nabaciti jedan selfie koji ce objaviti na fejsu,bas njih briga za navijace i klub,njima su bitne pare i taj smrdljivi fejs na kojem provode vise vremena nego s loptom.

16 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ljudi,mi se zivciramo vise od igraca,uprave i trenera,sad ce oni doci svojim kucama i nabaciti jedan selfie koji ce objaviti na fejsu,bas njih briga za navijace i klub,njima su bitne pare i taj smrdljivi fejs na kojem provode vise vremena nego s loptom.

U par navrata su prikazali an tribine, i u tih par anvrata, Neymar je visio po mobu, umjesto da podržava klub i daje mu dodatnu motivaciju, on se slika i lajka fotke na instagramu i fejsu.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

kao što rekoh http://prntscr.com/3ibogj

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da ovome nema pomoći, pa čak ni novi trener sa "novim" idejama, treba tu napravit dosta smjene. Nevjerujem da će se nešto promjeniti iduće sezone, opet će biti kruženja u nedogled bez udarca.

Btw, uz najveću moguću sreću i pomoć svih mogućih Bogova, nećemo izgubit s velikom razlikom u zadnjem kolu.

17 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Mislim da ovome nema pomoći, pa čak ni novi trener sa "novim" idejama, treba tu napravit dosta smjene. Nevjerujem da će se nešto promjeniti iduće sezone, opet će biti kruženja u nedogled bez udarca.

Btw, uz najveću moguću sreću i pomoć svih mogućih Bogova, nećemo izgubit s velikom razlikom u zadnjem kolu.

Slazem se.

Novi golman, dva nova stopera, zamjena za Xavija i dobra, visoka spica kad vec igramo na te centarsute.

Nista vise

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto bar daju neke glupe izjave pre utakmice,"boricemo se kao nikad do sad" i tako to,a odigraju isto kao i sve prethodne,ako ne i gore. Novi trener,stoper,bek i neki vezni. 

16 godina
FC Barcelona

Nebi se baš složio da se igrači nisu borili. Pa Dani, Alexis, Bartra, Iniesta, svi su ginuli na terenu. Postoji razlika između toga da smo kisali i da igrači nisu dali sve od sebe. Trčalo su pino više nego u prethodnim utakmicama. 

Ali jednostavno s ovakvom igrom ne ide, Tata je uništio sve što je bilo ostalo od ove ekipe. Prije početka ove sezone, problem je bio samo obrana, sad je problem sve, obrana i napad.

Luis Enrique pobijedio Real s Celtom, jedva čekam novu sezonu s njime na čelu bez obzira kako završilo ovo prvenstvo. Ovo što Barça trenutno igra je katastrofa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 21:54 (antimadridista).
16 godina
Nidzo95 kaže...

Sto bar daju neke glupe izjave pre utakmice,"boricemo se kao nikad do sad" i tako to,a odigraju isto kao i sve prethodne,ako ne i gore. Novi trener,stoper,bek i neki vezni. 

Takve stvari moraju reći, što bi bilo da kažu prije utakmice "igrat ćemo prosječno, nitkom se ne da igrati, pa ćemo samo šetati 90min po terenu".

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice