Jao vi i Messi.Kao da je jedini grac Barce koji vrijedi.Ako nezeli igrati i trcati da igra sa najgorom ekipom u ligi nece nista napraviti.
Pa valjda strucni stozer zna koga bi bilo dobro dovesti.Nije ni Villa igrao pravog napadaca nego lijevo krilo pa je to odlicno funkcioniralo u prvoj godini.
Aguero bi bio savrsen za Barcelonu ali od tog nema nista.
1.stalno je ozlijeden
2.cijena
3.City netreba novce
Svi isto pricamo kako treba dovesti Luiza i nekog mladjeg stopera a ja bi najvise volio ovu kombinaciju:
Joao Miranda (Atl.M) i Laporte (Athletic.B)
Jedan iskusan a drugi je najveca stoperska nada barem u Spanjolskoj ako ne i sire.
I igrac kojeg bi najvise volio vidjeti je Javi Martinez.Dosta se o tome govori i volio bih da ode jer covjek ima sve.
Agresivnost,visinu,snagu,skok glavom...Znaci ono sto vecina igraca Barce nema.Mislim da bi se sjajno uklopio.
Znaci uz 2 kvalitetna stopera + igrac tipa Javi Martineza i eventualno napadac ponovo bi bili stari.
Adama napravio kaos danas na utakmici.Momak je najveca nada Barcelone sigurno.Volio bih da ga gurnu u A tim pa da se tamo kali.
Po meni je puno bolji od Deulufeua koji je jedan od najskrcih igraca pa sigurno na planeti.