FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.050.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sime Ronaldo se ubacio u 16 m...znaci kontakt jer zavrsen izvan 16m ali je on pao u 16m...Znaci mogao je faul iti na centru ali ako se baci u 16m to po tebi penal

15 godina
FC Barcelona

Bilo pa prošlo, ne možete promijeniti odluke... Nego, Zubi se danas sastao s Enriqueom, ali se detalji ugovora još ne znaju...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...

Šime, u krivu si opet a praviš se pametan i drugima govoriš da ne razumiju. Pravila FIFA-e nalažu, ako prekršaj počne van šesnaesterca, a NASTAVI se u šesnaestercu, dosuđuje se penal.
Imaš na stranici FIFA-e pravila pa gledaj, poslije utakmice protiv Citya je bila rasprava o ovome, profesionalni suci su rekli da je to istina, na stranici FIFA-e se može vidjeti da je to istina. Ali opet pojedinci moraju imati svoje teorije.

I dosadni ste više sa suđenjem stvarno.

Ne pravim se pametan nego lik pise dvije suprotne tvrdnje... 

Napise kako je faul protiv citya bio penal a u istom trenu napise da kad je ronaldo pao u 16m nije penal. 

Ja sam i reko kasnije da je bio penal na Messiu to stoji, Demichelis ga je rukno s leda, crveni karton i penal. Nemam ja nikakve teorije. Nego ovaj Hrvoje pise jednu stvar a interpretira kako mu pase.

Sta on meni ima pisat da ne razumijem ako on niti sam ne shvaca sta je napiso. Opet iz mene radite nekog hatera a lik pise gluposti. 

EDIT:
Evo ti madridista pa citaj.

taj penal je ZAPOČET izvan 16m, ZAVRŠEN unutar 16m (znači zadnji dodir igrača i protivničkog igrača, a ne početak)
Drugo, posve legalan penal, to je i Beusan rekao, to je i Webb (ili Weeb, neznam) rekao

I treće, El Classico, Realu suđen penal koji NIJE trebao bit, jer je ZAPOČET i ZAVRŠEN izvan 16m.

Dakle, oboje padaju u 16m, ali jedno je a drugo nije...  

Koga uopće briga šta ti više misliš? Stvarno jadno od tebe.

Koga briga sta si ti svakom loncu poklopac ? 

Ma boli me dzon bio nebio... vidis da ovi samo znaju vrijedat... 

@Neno - tako se doma sa svojima razgovaraj.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
FC Barcelona

Evo ti pravila pa čitaj.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

1min 55sec

Protiv koga je to?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

1min 55sec

Protiv koga je to?

Mislim da je protiv Zaragoze,znam da je u toj utakmici zabio 3 gola

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
VirtUoso kaže...

1min 55sec

Protiv koga je to?

Mislim da je protiv Zaragoze,znam da je u toj utakmici zabio 3 gola

Jeste,protiv Zaragoze je,gledao sam tu utakmicu. {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/nogomet/brazilci-tvrde-david-luiz-novi-igrac-barcelone-za-25-mil-eura-365283

Nije pouzdan izvor ali...

Čudno mi je kako ga se Mourinho riješio, prvo ga je maknuo sa CB pozicije jer navodno puno griješi, a onda ga stavio na CDM. I sad ga prodaje, hm, neznam što bi rekao.

12 godina
protjeran
barcaINTER kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/brazilci-tvrde-david-luiz-novi-igrac-barcelone-za-25-mil-eura-365283

Čudno mi je kako ga se Mourinho riješio, prvo ga je maknuo sa CB pozicije jer navodno puno griješi, a onda ga stavio na CDM. I sad ga prodaje, hm, neznam što bi rekao.

Mourinho ga nevoli ito je istina.Cahill i Terry igraju kad god su zdravi znaci 90% sezone su njih 2 igrali.

U premier ligi prakticki neigra nikako.

Igra jedino Ligu Prvaka jer Matic nemoze jer je igrao za Benfiku.

Znaci nema ga u nikakvim planovima.Tko god kaze suprotno ili je glup ili lud.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je, protiv Zaragoze je. Kakav pogodak! 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

TOP5 igraca koji bi mogli potpisati za Barcu :
https://www.youtube.com/watch?v=j8AsBixKNNU 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Srecan rodjendan,sve najbolje kralju! {#}

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ovo me ne bi čudilo i jako dobro bi bilo da Luiz potpiše takav obrambeni treba Barceloni, brz, agilan i solidan u obrambenim zadacima za sve ostalo tu je Pique. Inače moguči razlog prodaje je i taj što Luiz više ne igra obranu pa bi mogao izgubiti mjesto u brazilskoj reprezentaciji, tako da je prelazak u Barcu jedini logičan potez. Ako je ovo istina Barca je napravila odličan deal.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako je to istina nek onda dovedu jos i Fazia iz Seville. U idealnoj je momcadi tjedna vrlo redovito i stavrno je dobar a cijena za takvog je odlicna.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Grande LEO ! {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi ''predlozio'' dovodenje Sergia ''Kun'' Aguera

http://www.sport.es/es/noticias/barca/messi-pide-kun-aguero-3266781

Sad cemo vidjeti koliki je utjecaj Messia na Barcelonu.Nebih imao nista protiv Aguera da dode u Barcelonu

EDIT:Ako netko zna bolje spanjolski nebi skodilo da ukratko napise o cemu se radi.Shvatio sam da je on to predlozio a ovo ostalo bas i ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 21:35 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najmanje potreban nam je trenutno Aguero ;)

Pogledaj samo omladinski pogon, pa zvjeri od igrača će postat kroz godinu - dvije, samo naravno netko ih treba ubaciti u taj prvi sastav, a ne igrat s provjerenom ekipom koja već sada nemože niš napravit..

12 godina
protjeran
FC Barcelona

radje bih doveo Javi Martineza,Vidala ili Pogbu (takvog tipa igraca) koji mogu igrati naprijed i nazad.

16 godina
FC Barcelona
Iniesta (Twitter): "Today 5 years ago, one of the happiest moments in my life... I will never forget it!"
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pogba i Kompany ''u centru pažnje''.

http://www.mundodeportivo.com/20140507/fc-barcelona/fichajes-barca-kompany-y-pogba-en-el-punto-de-mira_54407640893.html

Puno se prica  o Alexisu u Juventusu.Mogla bi se dogoditi razmjena : Pogba-Alexis uz uplatu jos kojeg miliona od strane Barcelone.

Citirati cu Pogbu prije koji mjesec :

''San mi je igrati za Barcelonu''. 

16 godina
neaktivan
Novine su prosle sve moguce stopere i veznjake i povezali ih s Barcom...
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Novine su prosle sve moguce stopere i veznjake i povezali ih s Barcom...

Samo im Dino Drpić fali.

Meni se čini da od tih velikih imena ničega neće biti. Novinari se zabavljaju i sami sastavljaju momčad, tako svake sezone. Ne vjerujem ništa dok ne bude potpisa. A ako je istina ovo da messi postavlja ultimatume upravi koga da dovedu, to je smiješno, isto je napravio sa Tatom pa kako je to ispalo, srozao mu autoritet odma na početku. Nije Messi veći od Barce.

PRVO treba trenera dovest, a on treba slagat ekipu prema njegovim idejama i planovima, ne kupovati Messijeve prijatelje, to je glupo. Iako neznam jel to istina, ali sudeći po Tati Martinu, lako može bit.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pogba i Kompany ''u centru pažnje''.

http://www.mundodeportivo.com/20140507/fc-barcelona/fichajes-barca-kompany-y-pogba-en-el-punto-de-mira_54407640893.html

Puno se prica  o Alexisu u Juventusu.Mogla bi se dogoditi razmjena : Pogba-Alexis uz uplatu jos kojeg miliona od strane Barcelone.

Citirati cu Pogbu prije koji mjesec :

''San mi je igrati za Barcelonu''. 

Nisu normalni ako prodaju Alexisa,spominje se nesto i Aguero,mislim da nema nista od toga...ako on dode to bi moglo potvrditi da Messi bira pojacanja sto znaci da je uprava,a i klub u banani skroz..ako se vec razmislja o napadacu neka to bude neki visoki,jaki,a ne Aguero,snjim necemo nista dobiti u fizickom pogledu...Pogba je odlican igrac i dobro bi dosao ali nikako po cijenu prodaje Alexisa...Kompany mi je prije bio odlican nesto je u zadnje vrijeme sklon kiksevima,tehnicki nije na razini Luiza,Silve ili Hummelsa tako da nisam bas za njega

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Nisu normalni ako prodaju Alexisa,spominje se nesto i Aguero,mislim da nema nista od toga...ako on dode to bi moglo potvrditi da Messi bira pojacanja sto znaci da je uprava,a i klub u banani skroz..ako se vec razmislja o napadacu neka to bude neki visoki,jaki,a ne Aguero,snjim necemo nista dobiti u fizickom pogledu...Pogba je odlican igrac i dobro bi dosao ali nikako po cijenu prodaje Alexisa...Kompany mi je prije bio odlican nesto je u zadnje vrijeme sklon kiksevima,tehnicki nije na razini Luiza,Silve ili Hummelsa tako da nisam bas za njega

Itekako ćemo dobit, pa taj lakata sve oko sebe (ne doslovno, već se probija kroz protivničke igrače masom), al ja bih radije vidio ovu ekipicu iz Barce B i Akademije, to je Barcina škola i ima talenata

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma to u sve novinarske špekulacije, 90 % toga nije točno. Nemojte se nadati previše, ako dovedu stopera, to će i previše biti.

VALLADOLID-REAL 1:1 88 MIN. IMA NADEEE !!

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 22:43 (Tommy_123).
18 godina
FC Barcelona

Jos ce obranit Barca titulu ni kriva ni duzna :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca nije zaslužila naslov ove sezone, ali ovo im je sada prilika da se iskupe! Hvala Madrid {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadajmo se.

16 godina
FC Barcelona

Barca u totalnom "raspadu", još uvijek drži sve u svojim rukama za naslov, nakon svega što se dogodilo ove sezone {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po jedno 5 put imaju priliku riješit prvenstvo, valjda neće usrat, pokupit La Ligu u ovakvoj sezoni, bilo bi odlično.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice