FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.049.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcaINTER kaže...
fico ipo kaže...
kexzoR kaže...

kako se ovaj real provlaci kroz cijelu sezonu,ovo je strašno...

Jeste, dok ne vidiš čistu ruku za penal kakvi su se Barceloni ove godine svirali 5 puta.

Ne znam tko se provlači, a u periodu poslije El Clasica je Barcelona imala 5 penala u 4 utakmice.

Pa da ih je imala i 150 što ima veze, ako je penal, treba biti suđen, što bi sad sudac trebao napraviti, da kaže hm, neću im dati penal, imali su ga u prošloj utakmici.

Ne prdekaj bezveze.

To sve stoji, ali gospoda i dalje ima obraza pljuvati po sucima, koji su, ako su ikoga oštetili, oštetili Real.

Samo da kažem, onakva ruka je suđena Barceloni kao penal protiv Betisa, dok tu Realu nije, ali on i dalje pljuje po sucima i smatra da su oni provukli Real.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 9:18 (fico ipo).
15 godina

Barcelona če razbit atletico zadnje kolo i real če biti prvak...trostruka kruna{#}Jučer se vidjelo koliko fali lukica u timu{#}

16 godina
neaktivan
Cekaj da Real kiksa protiv Valladolida, Celte ili Espanyola.
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tek sad mi je pomalo krivo kad vidim na kakvim mecevima smo gubili bodove...

16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Cekaj da Real kiksa protiv Valladolida, Celte ili Espanyola.

Celta bi im mogla otkinut bodove, dovoljno je da samo jedan bod izgube.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan

Najbolji mi je ovaj koji kaže Barci suđen penal IZVAN 16m

Prvo, misliš na utakmicu protiv Citya, taj penal je ZAPOČET izvan 16m, ZAVRŠEN unutar 16m (znači zadnji dodir igrača i protivničkog igrača, a ne početak)
Drugo, posve legalan penal, to je i Beusan rekao, to je i Webb (ili Weeb, neznam) rekao

I treće, El Classico, Realu suđen penal koji NIJE trebao bit, jer je ZAPOČET i ZAVRŠEN izvan 16m

Idući puta donesi video ili nešto da vidimo kojih to penala izvan 16m nije trebalo bit ;)

Mrzim takve likove

16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Prvo, misliš na utakmicu protiv Citya, taj penal je ZAPOČET izvan 16m, ZAVRŠEN unutar 16m (znači zadnji dodir igrača i protivničkog igrača, a ne početak)
Drugo, posve legalan penal, to je i Beusan rekao, to je i Webb (ili Weeb, neznam) rekao

I treće, El Classico, Realu suđen penal koji NIJE trebao bit, jer je ZAPOČET i ZAVRŠEN izvan 16m

Idući puta donesi video ili nešto da vidimo kojih to penala izvan 16m nije trebalo bit ;)

Mrzim takve likove

Nema se smisla s njim raspravljat. On će i dalje tupit svoje, makar to nije istina.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona stavila na prodaju 13 igraca:

Dani Alves

Fabregas {#}

Mascherano

Alex Song

Alexis Sanchez

Adriano 

Pedro

Tello

Dos Santos

Affelay

Cuenca

Sergi Roberto

Oier

Pa ako prodaju Fabregasa naseg najboljeg veznog igraca (kada igra na svojoj poziciji) najboljeg asistenta liga 5-ice,onda stvarno ovu upravu treba strpati u zatvor.Pa kako su toliko coravi majku im je*** pa da ga stalno tjeraju.

Pa Xavi ove sezone nije odigro dobre utakmice ima 34 godine i svaku utakmicu igra u prvoj postavi.Pa dokad vise.Nabijem i upravu i Zubizaretu konja glupog na neku stavr jer ovo vise nema smisla....

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Barcelona stavila na prodaju 13 igraca:

Dani Alves

Fabregas {#}

Mascherano

Alex Song

Alexis Sanchez

Adriano 

Pedro

Tello

Dos Santos

Affelay

Cuenca

Sergi Roberto

Oier

Pa ako prodaju Fabregasa naseg najboljeg veznog igraca (kada igra na svojoj poziciji) najboljeg asistenta liga 5-ice,onda stvarno ovu upravu treba strpati u zatvor.Pa kako su toliko coravi majku im je*** pa da ga stalno tjeraju.

Pa Xavi ove sezone nije odigro dobre utakmice ima 34 godine i svaku utakmicu igra u prvoj postavi.Pa dokad vise.Nabijem i upravu i Zubizaretu konja glupog na neku stavr jer ovo vise nema smisla....

Sve kaj je na listi je opravdano i vec je vrijeme da odu no Cesc pa wtf covijek dok igra na svojoj pozicji namjestava golove ko od sale ako njega prodaju on stvano u 3pm.

Neznam zakaj misle da Xavi sa svoje 34 godine,Iniesta i Messi moraju odigrati 100% utakmica u svakoj sezoni..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 15:20 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neće ga prodat, pa tko će im igrat veznjaka? Xavi više ne može, i to je možda samo zamka za novinare..
Ili ak bi Reusa pokušali dovest, e to je druga stvar, onda Iniestu na playmakera, a Reusa nešto ofenzivnije prema golu (Iniestina sadašnja pozicija)

12 godina
protjeran

Ma koji Reus,je on igracina ali nemozes sa Iniestom i Reusom igrati skupa nikako.Prije bih kupio Hazarda nego Reusa.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Priča se da se Zubizarrete sastao s Enriqueom, te će valjda novi postati novi trener od završetka sezone".

Čeka se potvrda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 16:21 (Tommy_123).
16 godina
Tommy_123 kaže...

"Priča se da se Zubizarrete sastao s Enriqueom, te će valjda novi postati novi trener od završetka sezone".

Čeka se potvrda.

Evo leakana je i slika.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

Čeka se potvrda.

Evo leakana je i slika.

Fakat izgleda staro Luis jel to samo mene podjseca na Rick-a iz walking dead-a ? {#}

14 godina
Hrvek1909 kaže...

Mrzim takve likove

ako je po tvom i ronaldo je pao u 16m, pa je faul teoretski zavrsio u 16m... gluposti ako postoji zapocet faul... gdje si ga potegno tamo je faul. Objasni onda zadto sudac vraca loptu ako se duze vremena remplaju, vraca zato jer je faul bio na tom mjestu, nema zapoceo na protivnickih 16 i zavrsio na mojih 16...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Sve kaj je na listi je opravdano i vec je vrijeme da odu no Cesc pa wtf covijek dok igra na svojoj pozicji namjestava golove ko od sale ako njega prodaju on stvano u 3pm.

Neznam zakaj misle da Xavi sa svoje 34 godine,Iniesta i Messi moraju odigrati 100% utakmica u svakoj sezoni..

Možda to opravdava ono da se Hazard ponudio Barci... Ovaj dođe, ovoga prodaju... Ali opet meni bolji Cesc od Hazarda.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije Cesc bolji nego je potrebniji Barceloni...Iako bih volio Hazrda vidjeti u crveno-plavom dresu.Nek prodaju Alexisa i Pedra i onda imas napada Neymar-Messi-Hazard ili gurnes Hazarda u vezni rad kao playmakera...

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Nije Cesc bolji nego je potrebniji Barceloni...Iako bih volio Hazrda vidjeti u crveno-plavom dresu.Nek prodaju Alexisa i Pedra i onda imas napada Neymar-Messi-Hazard ili gurnes Hazarda u vezni rad kao playmakera...

I još dva dobra u obrani i opet imamo super momčad.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
FC Barcelona
Odlična stvar je da se prvo rješava situacija oko trenera i da on također ima riječ što se tiče pojačanja. Ne smije se dogoditi kao prošle sezone da trener dođe u kolovozu. Jest da su bile nesretne okolnosti, ali to nikako nije dobro.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

ako je po tvom i ronaldo je pao u 16m, pa je faul teoretski zavrsio u 16m... gluposti ako postoji zapocet faul... gdje si ga potegno tamo je faul. Objasni onda zadto sudac vraca loptu ako se duze vremena remplaju, vraca zato jer je faul bio na tom mjestu, nema zapoceo na protivnickih 16 i zavrsio na mojih 16...

Ti uvijek imaš svoje teorije, a ne gledaš nogomet, to smo shvatili..

Sudac po pravilu, ako pušta igru mora suditi onaj dodir gdje je bio, znači ako je na točki centra na nekom igraču napravit faul i poslje toga su šprintali i na kraju je protivnički igrač uzeo loptu, lopta se vraća na taj famozni centar

Ako imaš dodirivanje, fauliranje, onda se gleda zadnja dodirna točka i tu se uzima faul

Ja sam samo rekao, idući puta kad bude neki penal za Barcu koji po vama NE postoji, donesite video i priznat ću grešku ;)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Da to je odlicno,nadam se da nece izvoditi nIkakve komplikacije oko stopera pa da opet bude sezona kao i ova tekuca.

15 godina
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Mrzim takve likove

Kako ste dosadni vise u 3 PM sa sucima,zavjerama u Uefi,Francom i ostalim glupostima koje barem jednom dnevno mora netko spomenuti bilo bi vam lakse da shvatite da nije niti Barca a niti RM kriv dok sudac presudi u njihovu korist/stetu i onda doci cviliti tu ili tamo o sudenju je j*beno glupo svaki put kad procitam nesto o sudenju vec mi se bljuje od muke.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Susret izmedju Luisa Enriquea i Barcinog sportskog direktora Andonija Zubizarrete je upravo zavrsio.Luis Enrique ce biti novi trener FC Barcelone. Konacno dobra vest {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam zasto Barca nije pokusala dovesti Keylora Navasa?Golman koji je trenutno najbolji u Spanjolskoj,ima mogucnosti da bude jedan od najboljih na svijetu ako vec nije.
https://www.youtube.com/watch?v=ScLaIh30Mwg 

14 godina
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...

Sudac po pravilu, ako pušta igru mora suditi onaj dodir gdje je bio, znači ako je na točki centra na nekom igraču napravit faul i poslje toga su šprintali i na kraju je protivnički igrač uzeo loptu, lopta se vraća na taj famozni centar

Ako imaš dodirivanje, fauliranje, onda se gleda zadnja dodirna točka i tu se uzima faul

Ja sam samo rekao, idući puta kad bude neki penal za Barcu koji po vama NE postoji, donesite video i priznat ću grešku ;)

Upravo si napisao ono sta sam ja napiso i potvrdio da sam u pravu... Ti ne mozes shvatit zasto je more plavo, kamoli da ces shvatit nogomet i sudenje. 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...

Upravo si napisao ono sta sam ja napiso i potvrdio da sam u pravu... Ti ne mozes shvatit zasto je more plavo, kamoli da ces shvatit nogomet i sudenje. 

Tu uvijek imaš svoje teorije - te teorije se ne poklapaju s ničijima osim fanovima Real Madrida, ako je cijenjeni sudac, koji je sudio finala i finala, susrete LP, EL i stotine ostalih Howard Webb rekao da je BIO penal protiv Manchester Citya, zašto se ti moraš proturiječiti?

A ovo da ne gledaš nogomet, nemoram komentirat..

A more je plavo jer je netko bacio kanticu plave boje u njega, lol

16 godina
FC Barcelona

Šime, u krivu si opet a praviš se pametan i drugima govoriš da ne razumiju. Pravila FIFA-e nalažu, ako prekršaj počne van šesnaesterca, a NASTAVI se u šesnaestercu, dosuđuje se penal.
Imaš na stranici FIFA-e pravila pa gledaj, poslije utakmice protiv Citya je bila rasprava o ovome, profesionalni suci su rekli da je to istina, na stranici FIFA-e se može vidjeti da je to istina. Ali opet pojedinci moraju imati svoje teorije.

I dosadni ste više sa suđenjem stvarno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 18:03 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

Šime, u krivu si opet a praviš se pametan i drugima govoriš da ne razumiju. Pravila FIFA-e nalažu, ako prekršaj počne van šesnaesterca, a NASTAVI se u šesnaestercu, dosuđuje se penal.
Imaš na stranici FIFA-e pravila pa gledaj, poslije utakmice protiv Citya je bila rasprava o ovome, profesionalni suci su rekli da je to istina, na stranici FIFA-e se može vidjeti da je to istina. Ali opet pojedinci moraju imati svoje teorije.

Ne pravim se pametan nego lik pise dvije suprotne tvrdnje... 

Napise kako je faul protiv citya bio penal a u istom trenu napise da kad je ronaldo pao u 16m nije penal. 

Ja sam i reko kasnije da je bio penal na Messiu to stoji, Demichelis ga je rukno s leda, crveni karton i penal. Nemam ja nikakve teorije. Nego ovaj Hrvoje pise jednu stvar a interpretira kako mu pase.

Sta on meni ima pisat da ne razumijem ako on niti sam ne shvaca sta je napiso. Opet iz mene radite nekog hatera a lik pise gluposti. 

EDIT:
Evo ti madridista pa citaj.

taj penal je ZAPOČET izvan 16m, ZAVRŠEN unutar 16m (znači zadnji dodir igrača i protivničkog igrača, a ne početak)

I treće, El Classico, Realu suđen penal koji NIJE trebao bit, jer je ZAPOČET i ZAVRŠEN izvan 16m.

Dakle, oboje padaju u 16m, ali jedno je a drugo nije...  

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 18:17 (SimeKZ).
16 godina
neaktivan
Sta si naporan covjece, Demichelisov faul je imao kontakt od par metara doslovno su klizali skupa i onda ga jos dodatno drugom nogom skupi, Ronaldu se Alves postavio i ovaj samo poskocio upao 2 metra u prostor, jel ti treba i crtat, sad zacepi vise, neutralni promatracu koji samo pametuje.
16 godina
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...

Ne pravim se pametan nego lik pise dvije suprotne tvrdnje... 

Napise kako je faul protiv citya bio penal a u istom trenu napise da kad je ronaldo pao u 16m nije penal. 

Ja sam i reko kasnije da je bio penal na Messiu to stoji, Demichelis ga je rukno s leda, crveni karton i penal. Nemam ja nikakve teorije. Nego ovaj Hrvoje pise jednu stvar a interpretira kako mu pase.

Sta on meni ima pisat da ne razumijem ako on niti sam ne shvaca sta je napiso. Opet iz mene radite nekog hatera a lik pise gluposti. 

EDIT:
Evo ti madridista pa citaj.

taj penal je ZAPOČET izvan 16m, ZAVRŠEN unutar 16m (znači zadnji dodir igrača i protivničkog igrača, a ne početak)

I treće, El Classico, Realu suđen penal koji NIJE trebao bit, jer je ZAPOČET i ZAVRŠEN izvan 16m.

Dakle, oboje padaju u 16m, ali jedno je a drugo nije...  

Koga uopće briga šta ti više misliš? Stvarno jadno od tebe.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice