Ukratko, nadati se da će Real izgubiti jednu od preostale 4 utakmice i da će Barca pobijediti svoje 2 preostale utakmice. U tom slučaju smo prvaci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto svi prizivaju cuadrada? pa covik je krilo, bolji je alexis u obrani od njega
a za stopera bi mi zadnji izbor bija luiz
a koga bi ti.Trenutno je situacija takva da nema nekih izbora (realnih)...Da se mene pita doveo bi nekog defanzivnijeg beka a Albu pustio da luduje prema naprijed.
Zasto ne Luiza?Kad igra na stoperu odlican je. Mangala,Laporte nisu nista puno bolji od Bartre a pogotovo Laporte koji je panicar teski,jedino sto ima to je skok.
prvo, za beka ima puno boljeg izbora nego cuadrada, danilo, rafael. najbolje bi bilo dovest stopera koji zna igrat desno
a za stopera bi radije ostavija bartru u prvoj nego dovea luiza, hummels, mangala, za laportea nebi da toliko para
Sanjate titulu a ne mozemo jadan Getffe doma pobijediti 
Čuj, sve dok ima i teoretske šanse treba se nadati. Znamo da to nije baš realno za očekivati ali jbg 
Čak i ne izgleda toliko nemoguće na papiru.
zasto svi prizivaju cuadrada? pa covik je krilo, bolji je alexis u obrani od njega
a za stopera bi mi zadnji izbor bija luiz
a koga bi ti.Trenutno je situacija takva da nema nekih izbora (realnih)...Da se mene pita doveo bi nekog defanzivnijeg beka a Albu pustio da luduje prema naprijed.
Zasto ne Luiza?Kad igra na stoperu odlican je. Mangala,Laporte nisu nista puno bolji od Bartre a pogotovo Laporte koji je panicar teski,jedino sto ima to je skok.
prvo, za beka ima puno boljeg izbora nego cuadrada, danilo, rafael. najbolje bi bilo dovest stopera koji zna igrat desno
a za stopera bi radije ostavija bartru u prvoj nego dovea luiza, hummels, mangala, za laportea nebi da toliko para
je Danilo je bas za Barcu..vidio sam ga jednom da se spominje u vezi sa Barcom...covjek nista posebno ima takvih 1000.Nekazem da niej dobar i vjerovatno je puno bolji do Cuadrada u obrani ali je totalni anonimus za nas navijace.Gledao sam njihvu utakmicu EL i nicem se neistice iz gomile.Mangala je odigrao pefektno i vidi se da je klasa.Rafael nemoze igrati u Manchestera kako treba a ne u Barci.
Bartra je po tebi najbolji stoper danasnjice koliko mi se cini
Čuj, sve dok ima i teoretske šanse treba se nadati. Znamo da to nije baš realno za očekivati ali jbg 
Čak i ne izgleda toliko nemoguće na papiru.
Da naravno ali osobno vec sam izgubil odavno nadu pogotovo dok vidim kako igraju od samog pristupa do igre na terenu , place mi se.
s obzirom u kakvoj su formi zadnja 3 mj još je i super što imaju šansu da budu prvi 
Kada pogledam protiv kojih ekipa su prosuli bodove,onda pomislim kako smo uopce doneki dan bili u utrci za naslov.Valladolid,Levante,Granada,Sociedad,Valencia...
Realovci i jesu umorni od LP, uvik se tako gube bodovi, samo je problem što je i Valencia odigrala u EL utakmicu i to još u četvrtak. Real je imao dva dana više za odmor tako da nema šanse da večeras Valencia nešto napravi, vjerovatno su iscrpljeni. Baš se namjestilo tako, yebiga.
Naravno da bi mi bilo drago da osvojimo titulu nekim cudom,ali realno ne bi to bilo to,nije mi fora kad mi ovisimo o tome hoce li ovi izgubiti ovi remizirati itd...s te strane po meni Atletico jedini zasluzuje titulu,s obzirom na kadar igraca kakav imaju,+ sveukupni dojam ove sezone,igraju i finale LP...po meni oni zasluzuju
EDIT:Mundo Deportivo donosi vijest kako bi Eden Hazard mogao biti novi igrac Barce,tj.kako je trenutno u losim odnosima s Mourinhom,te kako ne bi imao nista protiv dolaska u Barcu...naravno to su sve nagađanja,Hazard je odlican ali ne vidim potrebu za njim,jedino u slucaju da se proda Alexis ili Pedro,Tello ode na posudbu...cim je Barca najavila rekonstrukciju dnevno se spominje 5 igraca minimalno koji bi mogli zavrsiti u klubu,bit ce zanimljivo ljeto u svakom slucaju
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Ovog balavca protjerati iz kluba što prije. Ne zna ništa drugo nego glavu u pod i trčati, ne pokazuje apsolutno ništa na terenu. I onda se ovako ponaša prema treneru. Nadam se da su mu ovo bile zadnje minute u dresu Barce.
Ovog balavca protjerati iz kluba što prije. Ne zna ništa drugo nego glavu u pod i trčati, ne pokazuje apsolutno ništa na terenu. I onda se ovako ponaša prema treneru. Nadam se da su mu ovo bile zadnje minute u dresu Barce.
Šta mu je točno rekao? Prevoditelj mi nešto bezveze izbacuje.
Pa on nikad ni nije neštopokazao, gurne si an drugu i proba pretrčat, ništa drugo. Bezvezan igrač.
VALENCIA VODI !!
Neće dugo.
real ce dobiti po piksi,kao sto rekoh.
Još nije gotova utakmica :D
Diego Alves takva zvijer od golmana. Šta je poskidao do sada, čudo.
Opet vode, 
EVOOOO GAAAAAAAAAAAAA.
kakva sramota od suđenja,ponisti cist napad valenciji i ne znam gdje je sudac vidio 5 min nadoknade..
kakva sramota od suđenja,ponisti cist napad valenciji i ne znam gdje je sudac vidio 5 min nadoknade..
Dobro da nije dao 10 minuta nadoknade.
kako se ovaj real provlaci kroz cijelu sezonu,ovo je strašno...
Kaže navijač Barcelone. (bilo je jače od mene)
Real eyes realize real lies...
sude im penale van 16,10 minuta nadoknade,sude im penale poslije isteka vremena... zalosno..katalonija se treba sto prije odvojiti od ovih smradova...
Ako ovako ostane do kraja,bolje pustit altleticu nego da real osovoji naslov.
Kaže navijač Barcelone. (bilo je jače od mene)
a gdje se to Barca provukla?
a gdje se to Barca provukla?
a ovako može u nedogled. ja ću reći da je barci poklonjen jedan penal, ti ćeš reći tamo realu poklonjen penal. istina je da su i real i barca sami krivi što su iza atletica.
Jeste, dok ne vidiš čistu ruku za penal kakvi su se Barceloni ove godine svirali 5 puta.
Ne znam tko se provlači, a u periodu poslije El Clasica je Barcelona imala 5 penala u 4 utakmice.
Jeste, dok ne vidiš čistu ruku za penal kakvi su se Barceloni ove godine svirali 5 puta.
Ne znam tko se provlači, a u periodu poslije El Clasica je Barcelona imala 5 penala u 4 utakmice.
Pa da ih je imala i 150 što ima veze, ako je penal, treba biti suđen, što bi sad sudac trebao napraviti, da kaže hm, neću im dati penal, imali su ga u prošloj utakmici.
Ne prdekaj bezveze.