FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.058.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...
Dani Alves: "FIFA, who keep talking about norms, should worry about more important things than ruining La Masia. Racism in football for example?"

"If I could, I would take a picture of the person who threw a banana, and put it on the Internet. Then we would see if he has feelings."

Villareal je objavio da su identificirali navijaca te ce mu biti dozivotno zabranjen ulaz na stadion...a nevjerovatno je kakvu je kampanju pokrenuo Alves onakvim potezom,slike podrske stizu sa svih strana,a i ne samo od igraca,vec i drugih poznatih licnosti... Dani legenda velika

Da, sad baš gledam na fejsu slike i vidim Aubameyang, Lewandowski, Hulk, Aguero i jš dosta njih se slikaju sa bananama.Bravo Dani! 

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
16 godina
FC Barcelona
Athletic defender Aymeric Laporte (19) is Barcelona's first centre back option. They are considering to pay his 36M buyout fee. [sport]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Laporte je pojeo Messia ali za te novce ga nebih kupio.Pa za Thiaga Silvu nisu mogli ponuditi tolike novce a ponuditi ce prakticki nekom balavcu.Da se razumijemo gledao sam ga dosta puta stvarno je momak fenomenalan ali cijena je takodjer ''fenomenalna''.

Sport.es takodjer pise da PSG ponovo zeli kupiti Dani Alvesa.Sto se mene tice Dani je kralj i stavrno mi se svidja kao karakter ali oslabio je puno pa bi najbolje bilo traziti nekog novog dok Alves jos ima dobru cijenu.

I da sport.es pise da Real Madrid zeli kupiti Pogbu i Luisa Suareza. Pogba ako ode u Real to ce mu biti pogreska jer jedino sto moze tamo je biti zamjena.

16 godina
neaktivan
Koliko vidim kod Neymara je sve legalno... 57M eura... Nismo mi tu da se brinemo o financijama, mislim da za 7 igraca (kako novine pisu) nece prijeci cifru koju neki potrose za igraca i po. Sad, koliko je Laporte bolji od Bartre, neznam, ali stopera mora bolje odigrati od Mascherana i dobar je.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Laporte je pojeo Messia ali za te novce ga nebih kupio.Pa za Thiaga Silvu nisu mogli ponuditi tolike novce a ponuditi ce prakticki nekom balavcu.Da se razumijemo gledao sam ga dosta puta stvarno je momak fenomenalan ali cijena je takodjer ''fenomenalna''.

Sport.es takodjer pise da PSG ponovo zeli kupiti Dani Alvesa.Sto se mene tice Dani je kralj i stavrno mi se svidja kao karakter ali oslabio je puno pa bi najbolje bilo traziti nekog novog dok Alves jos ima dobru cijenu.

I da sport.es pise da Real Madrid zeli kupiti Pogbu i Luisa Suareza. Pogba ako ode u Real to ce mu biti pogreska jer jedino sto moze tamo je biti zamjena.

Pogba in, Xabi out... nema kompletnijeg i cvrsceg mladog igraca koji moze umjesto njega.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Koliko ja znam Pogba je ofanzivniji vezni nego Xabi...

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pratim Seriu A pa znam o cemu pricam, a tekma protiv Benfice ti pokazuje sta on moze i koliko je defanzivno jak. Nije on nista ofenzivniji od Xabia koji dode na udarac iz distance kao Pogba.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 14:37 (SimeKZ).
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

I nije baš pošto može igrati i zadnjeg veznog.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

to je istina ali oni nisu isti profil igraca nikako...

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ponuđeni su za njega novci, ali koliko se sjećam on je odj*bao Barcu radi plaće koju mu je dao PSG, kad je izjavio da mora brinuti o svojoj obitelji i kako ih prehraniti. Thiago Silva za taj novac je nemoguća misija.

A moraju početi ulagati u ekipu kad-tad, 35 milijuna možda sad izgleda puno, ali kroz koju godinu bi se moglo pokazati kao "sitniš". On je jedan od najboljih mladih igrača.

Sjetite se samo primjera Javi Martinez, isto se pričalo, on je mlad, ne vrijedi taj novac. Na kraju ga godinu poslije uzme Bayern i sad je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 16:16 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Suarez je zvijer i ko njega uspije kupiti napravio je veliki posao, nadam se da neće u real {#}.

I nevjerujem da će ga Liver pustit za manje od 80 mil eura. Ali realu ti novci nisu problem, neznam zašto je Barci problem kupit jednog iskusnog i kvalitetnog stopera ( mladog talenta već imaju ), neznam što će im još jedan.

Ostat će opet na jednom stoperu i dva mlada talenta. Ne treba im igrača za La Masiju nego za prvi sastav Barcelone, i napad na trofeje.

13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Suarez je zvijer i ko njega uspije kupiti napravio je veliki posao, nadam se da neće u real {#}.

I nevjerujem da će ga Liver pustit za manje od 80 mil eura. Ali realu ti novci nisu problem, neznam zašto je Barci problem kupit jednog iskusnog i kvalitetnog stopera ( mladog talenta već imaju ), neznam što će im još jedan.

Ostat će opet na jednom stoperu i dva mlada talenta. Ne treba im igrača za La Masiju nego za prvi sastav Barcelone, i napad na trofeje.

Pa ni Barci nije problem novac,cim imaju da renoviraju stadion.Jedno je sigurno,trebamo dovesti najmanje4-5 pojacanja {#}

16 godina
Mislim da je ovo kraj "moćnog" Bayerna.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ja vjerujem u golijadu Bayerna sad :)

EDIT:

Golijada da.. Ali ne Bayerna hehe

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 21:10 (Hrvek1909).
16 godina
Bye, Bye Bayern. Prokletstvo LP, niko je nemože osvojit dva puta zaredom.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Auuuu, je loš Bayern majku mu.Puno su pali od prošle sezone.Realu svaka čast, a Pep nek se lijepo vrati k nama jer tamo nema kruha s njime kao trenerom.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Auuuu, je loš Bayern majku mu.Puno su pali od prošle sezone.Realu svaka čast, a Pep nek se lijepo vrati k nama jer tamo nema kruha s njime kao trenerom.

Ne paše švabama tiki-taka kao nama :)

Nadam se Breaking newsu - Pep potpisao za Barcu hehe, sanjamo jel.. :(

Nije to onako okomito kao sto je Barca igrala, previse se dodavaju oko centra, Robben i Ribery skrti kao i inace, Rusi gase streamove haha

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahahahha,Real se igra sa njima,svaka im cast! Ajde Guardiola polako se pakuj i pravac Barca,nemas ti posla tamo! 

Sad jos Atletico pa da gledamo spansko finale. {#} 

16 godina
Nama su se smijali, al sve se vraća. Dao Bog pa da prime još koji.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi želite Pepa natrag, ja majke mi ne želim. Lik je doslovno godinu dana tiki taku pokušao uvesti i usavršiti pa je "odje*ao" sad u uzvratu, međutim kasno se sjetio.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
x18x05x kaže...

Samo što je tada Bayern vodio drugi trener.

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Misli svatko da je tiki taku igrat lako. I onda kažu da je ovaj Bayern u svojoj eri snažniji nego što je bila Barcelona u svojoj eri, ma nema šanse, nisu najjačoj Barci ni do koljena.

14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Svi želite Pepa natrag, ja majke mi ne želim. Lik je doslovno godinu dana tiki taku pokušao uvesti i usavršiti pa je "odje*ao" sad u uzvratu, međutim kasno se sjetio.

Zato jer se u Barceloni od pamtivjeka igra tiki-taka, od najmlađih uzrasta i kad gledam Kroosa kako igra i daje nesigurne lopte, ne kreće se uopće kako bi neki veznjak u Barceloninim mlađim uzrastima to radio, točno vidiš kak taj Bayern nije za tiki taku

Posebno Robben i Ribery, pa nikad nisu čuli za pas..

18 godina
FC Barcelona

Jel ovo podsjeca na proslogodisnje polufinale il mi se cini? Sad im se dogodio isti raspad sistema kao Barci prosle godine

16 godina
Koliko je Bayern nemoćan, vidi se i po grubim startovima. Ribery je pravi pravcati seljak, čak i uvreda za seljaka. On se našao šamarati igrače. Jadno
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

A tebi Pep nije nešto drag, je li? 

Nakon svih onih lijepih godina razumijem te, potpuno.

15 godina
barcaINTER kaže...

Misli svatko da je tiki taku igrat lako. I onda kažu da je ovaj Bayern u svojoj eri snažniji nego što je bila Barcelona u svojoj eri, ma nema šanse, nisu najjačoj Barci ni do koljena!!!!

Apsolutno.

Pogledaj samo princip igre "ONE" Barcelone od kojeg protivnici dobivaju vrtoglavicu, a onda princip "ONOG" Bayerna koji je lomio na sirovu silinu brzine igre i über kondicije!

Ovaj Bayern sa Guardiolom kao trenerom i "ovim" stilom igre je kao pokušati cijepiti plemku jabuke na krušku ili obrnuto, što NIKAKO NE IDE!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek ide Pep u Manchester United i uvede im tika-taku {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
barcaINTER kaže...

Misli svatko da je tiki taku igrat lako. I onda kažu da je ovaj Bayern u svojoj eri snažniji nego što je bila Barcelona u svojoj eri, ma nema šanse, nisu najjačoj Barci ni do koljena!!!!

Apsolutno.

Pogledaj samo princip igre "ONE" Barcelone od kojeg protivnici dobivaju vrtoglavicu, a onda princip "ONOG" Bayerna koji je lomio na sirovu silinu brzine igre i über kondicije!

Ovaj Bayern sa Guardiolom kao trenerom i "ovim" stilom igre je kao pokušati cijepiti plemku jabuke na krušku ili obrnuto, što NIKAKO NE IDE!!!! 

Zanimljive metafore, ja bih to svojim riječima, ovaj Bayern je u *****. Nije mi žao Guardiole niti malo, kao "on ne može motivirati igrače" prije 2 sezone, a pokojni Tito se naruga sa 100 bodova.

Žao mi je što je Barca izgubila Thiaga jer ga je ovaj doveo, eto proklelo ga je pa se ozlijedio.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
barcaINTER kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

A tebi Pep nije nešto drag, je li? 

Nakon svih onih lijepih godina razumijem te, potpuno.

Samo ću reći kolega da nisi fer.

A vrijeme će pokazati da sam ja u pravu, makar niti u malom prstu ne pokušavam učiniti nešto loše u atmosferi u temi, ali "aveti" prošlosti se moraju probuditi.

Čujemo se iduće sezone, kada budu podijeljene neke nove karte na stolu, kada vi "možda" nabavite novog trenera i nekoliko novih igrača, pa dok se uigraju.

Ali o tom potom, na sezonu novu, ovdje je već puno toga riješeno.

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice