FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.045.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fabregas majstor,cim je usao u igru pokrenu ekipu,Messi legenda,lep gol,igra ocajna. 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Re: FC Barcelona
Treba se zahvaliti Tati, Puyolu, Tellu, Adrianu, Maskeranu, Songu te Pintu. Vrijeme ih je pojelo.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
FC Barcelona

Tragikomedija... 90% golmana bi primilo one bolesne slobodnjake Messija, ovaj ih je jedva izvadio...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

KRALJ ♥ 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/nogomet/tata-martino-odlazi-luis-enrique-od-ljeta-vodi-barcu-364152

Nije neki izvor ali ipak lijepo je za pročitati da ovaj odlazi. A Barca opet dovodi neprovjerenog trenera, znam da Luis poznaje sistem igre ali ipak neprovjeren je, bio je i u romi pa nije ništa napravio, čak je Roma procvjetala nakon njegovog odlaska. Pep se dogodio možda jednom u sto godina. Daj Bože da me demantira iduće sezone ali nevjerujem.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/tata-martino-odlazi-luis-enrique-od-ljeta-vodi-barcu-364152

Nije neki izvor ali ipak lijepo je za pročitati da ovaj odlazi. A Barca opet dovodi neprovjerenog trenera, znam da Luis poznaje sistem igre ali ipak neprovjeren je, bio je i u romi pa nije ništa napravio, čak je Roma procvjetala nakon njegovog odlaska. Pep se dogodio možda jednom u sto godina. Daj Bože da me demantira iduće sezone ali nevjerujem.

A vidi svi bi mi Simeona,Kloppa ili nekog takvog kalibra,ali to nazalost nije ostvarivo,nije to sad Barca zeli nekog,ovaj dolazi odmah,ima tu neka sitnica koja se zove odanost klubu,zbog toga mi je drago da recimo Klopp i Simeone nece doc,a u drugu ruku zao jer su genijalci...Enrique je sasvim pristojna zamjena,poznaje sistem,igrace i sigurno ce postivati Barcin stil igre,a ne ove neke gluposti sta Tata izvodi

14 godina
protjeran
FC Barcelona

bartra po meni igrac utakmice,jedini je ginuo na terenu i svima je pokazao kako se bori za kataloniju i sveti klub.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Trener nek bude Luis Enrique.

Covjek je preso iz Real Madrida u Barcelonu to valjda znaci da je odan ekipi.

On bi imao utjecaj na igrace jer je bio bolji od polovice.

16 godina
FC Barcelona

Marc Bartra: "We had to fight until the end, just like Tito did."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 23:37 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Trener nek bude Luis Enrique.

Covjek je preso iz Real Madrida u Barcelonu to valjda znaci da je odan ekipi.

On bi imao utjecaj na igrace jer je bio bolji od polovice.

Kako jedan od najvećih činova izdaje (u nogometu) može bit potvrda lojalnosti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 23:56 (Zeromaxy21).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alves: "Banana incident? U Španjolskoj sam 11 godina i to se događa od početka. Morate se smijati onim retardiranim."
"Ne znam tko mi je bacio bananu, ali hvala mu, to mi je dalo energiju za dva nova pokušaja koja su završila u golu."

Kralj! {#} 

15 godina
FC Barcelona

Lol, Bartra iz obrane dođe u napad i uzme njihovoj obrani loptu haha.. 

14 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Alves: "Banana incident? U Španjolskoj sam 11 godina i to se događa od početka. Morate se smijati onim retardiranim."
"Ne znam tko mi je bacio bananu, ali hvala mu, to mi je dalo energiju za dva nova pokušaja koja su završila u golu."

Kralj! {#} 

Haha stvarno super odgovor, ali mislim da idući put ne bi smio napravit isto da ga ne bi otrovali ili slično sad kad znaju da postoji mogućnost da pojede :P

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Decko je kraljina,dominacija 

16 godina
neaktivan
Titula (vjerojatno) izgubljena u gostima: https://pbs.twimg.com/media/BmRHQwsCQAEXYmg.jpg
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
FC Barcelona

S kim još igra Atletico? Inače, svaka im čast. Bil sam nekako uvjeren da će ovaj vikend kiksati u Valenciji, ali dečki opet dobili. Naši su se dobro provukli. Bilo bi odlično kad bi Atletico negdje kiksao pa da sa zadnjom tekmom odlučujemo o prvaku. Opet, radije bi da Atletico osvoji nego Real.

16 godina
neaktivan
ATM: Levante (A) Malaga (H) Barcelona (A)
RM: Valencia (A) Valladolid (H) Celta (H) Espanyol (A)
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thaissa Carvalho (Alvesova djevojka) na Twitteru: "Ja i moja familija".

HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA
O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
15 godina

Atletico sigurno osvaja, sigurno neće bodove prosipati kod Levantea i Malage...

18 godina

Nije ni Barca trebala izgubiti onu zadnju u gostima pa ipak je... Mislim da će biti gusto do kraja.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 13:59 (Pero Dinamit).
16 godina
FC Barcelona

Official: Barcelona are cleared of any irregularities in the signing of Neymar by the LFP. #fcblive

http://www.fcbarcelona.com/club/detail/article/the-lfp-clears-fc-barcelona-of-any-irregularities-in-relation-to-the-signing-of-neymar

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 17:50 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kada pocinje letnji prelazni rok ? {#}

17 godina
FC Barcelona

Baš pročitao:

Inter, Barcelona and Roma are all interested in Jan Vertonghen, should he leave Spurs at the end of the season. [Daily Mail]

Eto vam stopera.{#}

Te jedan bek koji je trenutno među najboljim igračima francuske lige. Može igrati i stopera. Inaće navodno ga prate Chelsea i Arsenal.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 19:01 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Nidzo95 1.7.-31.8., napisao sam prije par stranica
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Nidzo95 1.7.-31.8., napisao sam prije par stranica

Izvini,nisam video i hvala puno {#}

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Baš pročitao:

Inter, Barcelona and Roma are all interested in Jan Vertonghen, should he leave Spurs at the end of the season. [Daily Mail]

Eto vam stopera.{#}

Te jedan bek koji je trenutno među najboljim igračima francuske lige. Može igrati i stopera. Inaće navodno ga prate Chelsea i Arsenal.

Momak si cini odlican.Brz i ima dobar centarsut.Sad je pitanje bili se uklopio.

Ja bih prije da njega kupe nego nekog igraca koji ce kostati 20-30 milijuna eura.

Ako je se Abidal uklopio onda moze i ovaj Serge.Ali sumnjam nikad nisu spomenuli ovog igraca u katalonskim medijima.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na poslijednjem ispračaju Tita Vilanove :(

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
FC Barcelona
Dani Alves: "FIFA, who keep talking about norms, should worry about more important things than ruining La Masia. Racism in football for example?"

"If I could, I would take a picture of the person who threw a banana, and put it on the Internet. Then we would see if he has feelings."
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Dani Alves: "FIFA, who keep talking about norms, should worry about more important things than ruining La Masia. Racism in football for example?"

"If I could, I would take a picture of the person who threw a banana, and put it on the Internet. Then we would see if he has feelings."

Villareal je objavio da su identificirali navijaca te ce mu biti dozivotno zabranjen ulaz na stadion...a nevjerovatno je kakvu je kampanju pokrenuo Alves onakvim potezom,slike podrske stizu sa svih strana,a i ne samo od igraca,vec i drugih poznatih licnosti... Dani legenda velika

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice