FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.041.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
A da trener mladih preuzme A ekipu? Jer vidim ovi se ne ustrucavaju pucati ni s centra...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neno nemoj pretjerivati sada ....ima koji tjedan Barca B je bila u zoni ispadanja

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Neno nemoj pretjerivati sada ....ima koji tjedan Barca B je bila u zoni ispadanja

pa nije to ista ekipa kao ova što je danas igrala, niti je isti trener. Jedino Adama nastupa za B ekipu od ovih što su danas igrali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Gdje se igra finale kupa??

Teško će nam biti u toj utakmici.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
x18x05x kaže...

Gdje se igra finale kupa??

Teško će nam biti u toj utakmici.

U Valenciji na Mestalli baš kao prije 3 godine, repriza tog finala {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:19 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imam osjećaj da će igrači skupit glave i odigrat najbolje što mogu, sad nakon ovog svega, "ne diraj lava dok spava".

Uvalit će im Messi 3 komada, pa će plakat opet ko prvi i drugi put ove sezone.

Treba im i treću pljusku tresnut, čisto da zapamte sa kime se igraju, hahaha.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

A trebaju se skupit i odigrat najbolje što mogu. Bit će teško, baš kako je antimadrista rekao. Ovo im je ako ne i jedina prilika za trofej ove sezone. Nadam se da neće razočarat. Šteta što neću moć pratit tekmu, ako će se nekome dati, moze postaviti sažetke poslije tekme :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je Martinu zadnja sansa,mada bi mu ja bez obzira na sve pruzio otkaz,ovo je bila razocaravajuca sezona,nit smo imali igru nit ista,pamtim ovu sezonu po pobjedama protiv Reala i to je to...

16 godina

Tata mora otić. Tito koliko je bio neiskusan, ipak smo pod njim imali neku igru. 

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba Martino otić, ne zbog trofeja nego zbog bezidejne igre, i katastrofalno tempirane forme.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledao sam pre neki dan sazetak utakmice protiv Chelsea u polufinalu LP 2012 god.Pa te godine iako nismo osvojili ni ligu,ni LP,ta je igra bila 5x bolja od ove sad,mogli smo Chelseu dati 4-5 golova,ali to nije bilo Messijevo vece,a oni su imali puno srece.Tad sam bar uzivao gledajuci utakmice.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Treba Martino otić, ne zbog trofeja nego zbog bezidejne igre, i katastrofalno tempirane forme.

Forma im nije loša, on stalno rotira ekipu i to je bio nedostatak kod Tita, on nije rotirao i kad je došlo vrijeme za ozbiljnu bitku padali su u formi.. Ovi jednostavno nemaju motiv za igrat, para imaju, karijera im je već sad uspješna (većini na vrhuncu) i treba mlade krvi, nemože Neymar do godine, treba mu još netko tipa Reus i ovi klinci iz U19

Nidzo95 kaže...

Gledao sam pre neki dan sazetak utakmice protiv Chelsea u polufinalu LP 2012 god.Pa te godine iako nismo osvojili ni ligu,ni LP,ta je igra bila 5x bolja od ove sad,mogli smo Chelseu dati 4-5 golova,ali to nije bilo Messijevo vece,a oni su imali puno srece.Tad sam bar uzivao gledajuci utakmice.

Uvijek nas je mučilo kako probiti autobus pred golom, Atletico sad nedavno, Chelsea 2012 i ima još takvih utakmica..

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za bunker nemamo već duže vrijeme riješenje. Samo kružimo i nakraju to završi s kontrom i primljenim golom.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko je dežurni kritičar koji tuče po TDu evo već dva dana?

14 godina
neaktivan

.

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
barcaINTER kaže...

Forma im nije loša, on stalno rotira ekipu i to je bio nedostatak kod Tita, on nije rotirao i kad je došlo vrijeme za ozbiljnu bitku padali su u formi.. Ovi jednostavno nemaju motiv za igrat, para imaju, karijera im je već sad uspješna (većini na vrhuncu) i treba mlade krvi, nemože Neymar do godine, treba mu još netko tipa Reus i ovi klinci iz U19

Nidzo95 kaže...

Uvijek nas je mučilo kako probiti autobus pred golom, Atletico sad nedavno, Chelsea 2012 i ima još takvih utakmica..

Ja bas mislim da nas u tom mecu nije mucio bunker,nego realizacija,imali smo nekoliko odlicnih sansi za gol u obe utakmice,pricam za Chelsea.Pedro je u prvom mecu pogodio stativu,izbacili su jednu loptu sa gol linije,Puyol je imao sjajnu sansu,a o drugom mecu da ne pricam,Chelsea je imao puno srece i samo zbog toga je prosao,da je sad takva igra,rezultat bi sam dosao. {#}

16 godina
FC Barcelona
Ovo što Barça danas igra nema nikakve, ali baš nikakve veze s onim što se igralo te sezone. Ono je bilo neusporedivo bolje od ovoga danas. Barca je tad protiv Chelsea imala pregršt šansi, izrađenih prilika u obe utakmice.
Danas je to nikakva igra, ubacivanja napamet u 16. Barca je danas bez ideje kako i što igrati. Jedino nas izvlače pojedinci, Messi, nekad Neymar ili Iniesta. Ali od igre ništa.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa budimo realni svako 4-5 godina se dogodi situacija da se Barcu procita i onda dodje 5 novih igraca i trener i onda to bude druga prica.Tako ce biti i ove godine

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ovo što Barça danas igra nema nikakve, ali baš nikakve veze s onim što se igralo te sezone. Ono je bilo neusporedivo bolje od ovoga danas. Barca je tad protiv Chelsea imala pregršt šansi, izrađenih prilika u obe utakmice.
Danas je to nikakva igra, ubacivanja napamet u 16. Barca je danas bez ideje kako i što igrati. Jedino nas izvlače pojedinci, Messi, nekad Neymar ili Iniesta. Ali od igre ništa.

Tad je i to ubacivanje imalo nekakvog smisla,bas mislim da je u tom mecu protiv Chelsea Messi i cini mi se Puyol sutirao dobro glavom,pa i jednom Alexsis,dok sad to ili je prejako ili ne znam ni sam,uglavnom pogresna dodavanja. 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na početku sezone to nije baš toliko loše izgledalo kako je sada. Tada smo Levante doma nakantali 7-0, da bi da bi na polusezoni jedva x izvukli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 22:16 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Srecan rodjendan,Montoya ! {#}

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa budimo realni svako 4-5 godina se dogodi situacija da se Barcu procita i onda dodje 5 novih igraca i trener i onda to bude druga prica.Tako ce biti i ove godine

Nema veze pročitana igra već to što se stari, (sad ću sam sebe potpit od prošlog posta, al neznam kak bi se izrazio) forma im staje (godine).. Treba mladog mesa

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba mladima davat više prilika, pogotovo za ove tkz. slabije utakmice, što više stavljat omladinski pogon. Istaknut će se sigurno.

16 godina
neaktivan
Sutra je na SK1 prijenos finala. 21:30
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na treningu koji je počeo prije tačno pola sata prisustvuju svi dostupni igrači.Također,Bartra trenira sa ekipom,Pique radi vježbe,dok Puyol trenira odvojeno od ekipe,te će vjerovatno na samoinicijativu tražiti da igra sutra utakmicu,iako je povrijeđen. GRANDE PUYOL ! ♥

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka cast Puyolu, igrac sa najvecim srcem,ali nije to dovoljno da bi mogao igrati utakmicu ovakvog tempa,vaznosti...on pridonosi samom pojavom na terenu,svi ga postuju i nema glupiranja,ali ne moze on vise ponuditi one partije prije 3-4 godine,mozda se varam,dao Bog da je tako ali ipak mislim da bi to bilo riskiranje staviti njega u igru

16 godina
neaktivan
Ma ja bih ga stavio makar pod cijenu poraza :D
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

25 godina je prošlo od Hillsborough tragedije. FC Barcelona pamti 96 @LFC navijača koji su izgubili svoje živote 15. travnja 1989. #YNWA.

14 godina
neaktivan

Kako god,nema on sta da mu se svida il ne svida,ima da trci pa makar ga se na stopera stavilo,nadam se da ce sutra zablistati i utisati i nas i dezurne kriticare :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice