FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.040.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gotovo je,  nema više ni lige.

Yebali ih nabačaji, yebali ih ubačaji, u što im se igra pretvorila, ovo više nije Barca, ovo je sramota i sprdnja. Neznam više što bi rekao.Koju šansu su imali osvojit ligu, sve se poklopilo, i onda oni ovako useru, zaslužuju kamenovanje autobusa najmanje.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona
DOBRO OVAJ MESSI SVAKI SLOBODNJAK MORA IZVESTI? Vec je ko ronaldo, nikomu neda loptu.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Al neće mi nikada bit jasno, ide ubacit loptu a nema tko skočit yebote. Pa kakve ti svrhe od toga, samo odma izgubiš loptu i napraviš potencijalnu kontru koja nas skoro košta gola. Ovo nažalost nije igra, neznam kako oni ovo zovu. Nažalost i liga je otišla u vjetar. Nažalost.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Eto pa sta sam ja rekao prije 3 dana, Neymar iz iste pozicije u 1.pol iz igre skoro da gol, a sad mu ne da zadnji slobodnjak da opuca pa sta bude.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
DOBRO OVAJ MESSI SVAKI SLOBODNJAK MORA IZVESTI? Vec je ko ronaldo, nikomu neda loptu.

Pa Messi je najbolji igrač na svijetu, zašto nebi izvodio slobodnjake!?

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Može se izgubiti i od Reala i Atletica i Seville, ali od Granade izgubiti je nedopustivo. Tata, odlazi odmah večeras, molim te!

13 godina
neaktivan
cahalovry kaže...
weedeveryday420 kaže...

Ajde ne seri.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I sto je najgore poznavajuci Barcu pruzit ce Martinu sansu jos jednu godinu,a sto je jos gore ovu istu ekipu cemo morati gledati s obzirom na onu kaznu FIFE...nakon onih proslogodisnjih 7-0 protiv Bayerna mislio sam da ne moze biti gore,al ocito moze,i onih 7-0 izgleda sjajno sada,ovo je najgora Barca u posljednjih 5 godina daleko,bezidejnost,nemotiviranost,setanje po terenu,ovo je postalo mucenje za gledati..

16 godina
neaktivan
Cahalovry ne trollaj, ka sta Ronaldo zabija svako prijestupne tako ni ovaj nije po godine zabio iz slobodnjaka, odakle mu pravo kad je izvan forme. Nek se dogovore, Neymar s lijeve, Messi s desne. Tako vecinom i u Realu funkcionira.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi ovo nema veze sa igračima, očigledno Martino nije trener koji je sposoban voditi ovako velik tim, imao je sve u svojim rukama pred kraj sezone i sada nema ništa. Ovako loše tempiranje forme nisam vidio nikada.

btw. igrači izgledaju smrknuto i neda im se igrat, a ovog na klupi boli k*rac.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 21:55 (Đapa club).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nije trener jedini krivac za ovo. Pa Barca bi i bez trenera trebala dobiti Granadu
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije ovo trener kakav treba Barceloni treba sada. A pozitivan rezultat koji je ova ekipa ostvarila protiv Reala i Cityija - moje misljenje je da je tu Barca samu sebe nafurila da igra kako treba, a da je najmanje to rezultat dobrih potreza Martina. 

Al opet sta ja znam sta oni rade.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
cahalovry kaže...
weedeveryday420 kaže...

po kojoj logici je najbolji igrac? 

13 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
cahalovry kaže...
weedeveryday420 kaže...

po kojoj logici je najbolji igrac? 

Objasnio bi ti ja drage volje, ali neznam dali logika i ti možete u istu rečenicu.

16 godina
neaktivan
Po logici da on trolla i zapravo je fanboy CR-a. Vidim ti si novi.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
cahalovry kaže...
Nije trener jedini krivac za ovo. Pa Barca bi i bez trenera trebala dobiti Granadu

Ima i tu istine.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trener ne moze utjecati na njihovu ocajnu realizaciju,obranu i slicno,ali moze utjecati na samu psihu igraci,treba ih znati dignuti nakon poraza,usaditi im zed i glad za pobjedom,nametnuti autoritet,ocito Tata to nije u stanju i po meni onda on nije trener za Barcu...zato mislim da bi Klopp bio savrsen,ima ogromno postovanje kod svojih igraca,zna ih motivirati,izvuci najbolje od njih...nadam se njemu u skoroj buducnosti mada ne vjerujem da ce on napustiti Dortmund

17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Trener ne moze utjecati na njihovu ocajnu realizaciju,obranu i slicno,ali moze utjecati na samu psihu igraci,treba ih znati dignuti nakon poraza,usaditi im zed i glad za pobjedom,nametnuti autoritet,ocito Tata to nije u stanju i po meni onda on nije trener za Barcu...zato mislim da bi Klopp bio savrsen,ima ogromno postovanje kod svojih igraca,zna ih motivirati,izvuci najbolje od njih...nadam se njemu u skoroj buducnosti mada ne vjerujem da ce on napustiti Dortmund

Znaj da si u krivu kad kazes da ne moze utjecati. Pa LOL - on im je trener! 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Znaj da si u krivu kad kazes da ne moze utjecati. Pa LOL - on im je trener! 

Pa kako on moze bit kriv ako igrac promasi gol s 5 metara,ne razumijem,ili ako je Mascherano prenizak pa sj*e gol,to su se sami zeznuli sto su dopustili da nam igrac od 1.70 igra stopera...

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Zato što su to "obični igrači", a ne zvijezde.

15 godina
FC Barcelona

Ja mislim da bi te zvijezde nakon 3 treninga bile samo tako podređene Kloppu, nije on tip koji će se prešućivati njihove gluposti...

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Zato što su to "obični igrači", a ne zvijezde.

Vjeruj mi da si jedan trener poput Kloppa ne bi dopustio da mu igraci trckaraju po terenu,povadio bi ih samo tako,zvijezde su bile i prije 4 godine pa ne znam sto se dogada sada,Guardiola je imao glavnu rijec sto u svlacionici sto na terenu,ocito je sada drugacije sto se i vidi...

12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
cahalovry kaže...

Ima i tu istine.

Ali oni kao da igraju svatko sam za sebe, sve nešto po sjećanju, da tu nema nikakve pripreme za ovu utakmicu, a kamoli taktike i organizacije, dokaz su ta nabacivanja u prazno i proigravanja kroz sredinu gdje je naveća koncentracija igrača. Ja isto ne mogu vjerovati da igrači sami ne vide i nisu svjesni svoje pogrešne igre, ti kratki pasevi kroz sredinu niše kod nikoga ne pale, ta egzotična igra je njima postala pravilo i koliko god je Van Gaal znao pretjerivati u taktici i tko mora kako igrati i držati loptu i na koju stranu dodavati, njima bi sad došao k'o budali šamar!

17 godina
neaktivan
17 godina
FC Barcelona

Ako klub ne pobijedi svaku utakmicu barem sa dva gola razlike od 2006. potjerati i trenera i igrače. Ako 7 godina ne igraš na istoj razini umišljena si zvijezda i zaslužuješ da te se sa nogom u guzicu istjera u svlačionicu.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
neaktivan

To mu je jedina crna mrlja,ali danas jedan od ako ne i najbolji igrac na terenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 22:30 (barcafan12).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Najveci problem Barce je katastrofalna uprava i zato sto Messi radi sto hoce.

Messi FanBoysi pricajte sto hocete ali ovaj covjek nema vise ni volje ni motiva.Sece se cijelu utakmicu,neigra fazu obrane...

Onda Tata Martino...Sto reci za njega...Covjek je vodio osrednji klub iz argentinske lige i njega nadju za trenera sto reci.

Neymar nas najbolji igrac zadnjih mjesec dana nesmije izvesti nijedan prekid od Messija.Zvuci smijesno ali tako je.

Taktika svih ovih godina je bila da se dode do 16m i pronadje Messija ko ce to pospremiti.Nisu svi treneri

panjevi kao nas pa su skuzili kako rijesitii taj problem.

I da je danas Messi zabio gol opet bi rekao isto jer se ponasa kao da je uhvatio boga za bradu.

Kada sam ja govorio prije par mjeseci da Messi samo seta po terenu protiv treceligasa u kupu Antmadridista je napisao:

Ja nevidim nista osim njegove genijalnosti.Nadam se da sad vidis.

Svi krive Tatu Martina koji je vecinski krivac ali izgubiti od Granade kojoj Malaga da 4 gola to je smijesno.Igraci bi barem mogli ovakvu 

''furioznu'' Granadu pobjeditii jedan razlike pa da nemaju trenera.

Ovakvu situaciju indenticnu nasoj vidimo preslikanu u Engleskoj gdje Manchster United nemoze 2 pobjede vezati.

Nadajmo se da ce se zalba u vezi FIFA-ine zabrane rijesiti jer ako ova ekipa ostane na okupu onda ce biti svega...

Sjecam se prije par mjeseci da je bio tekst u spanjolskim medijima da ako Tata Martino osvoji 1 trofej da ce ostati trener Barcelone.

2 si vec propala za 3. imamo neke sanse a poznavajuci nase igrace osvojit ce taj kup i na kraju sezone ce biti rezime:
Par bodova zaostatka u prvenstvu,ispali protiv ''trenutno najjace'' ekipe u Euoropi i osvojili Copa Del Rey.{#}

15 godina
FC Barcelona

Meni je samo drago da nas nije Dortmund zapao u Ligi prvaka...

Ako Reus bude mogao doći za 40 mil, to treba odmah kupiti jer je to mozda čak i malo za takvog igrača...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 22:48 (david7).
15 godina
barcafan12 kaže...

To mu je jedina crna mrlja,ali danas jedan od ako ne i najbolji igrac na terenu

Takve stvari radi vrlo cesto i baca se po travnjaku dok puse lagani vjetar meni kao navijacu Barce se to uzasno gadi i nabijem njega i retardiranu upravu na k*rac koja je dala 100m eura.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 23:00 (dad0r).
17 godina

Dečku je sa 18. godina Pele i pola svijeta tepalo da je bolji i od Pelea i da mu Messi i Ronaldo mogu samo guzicu brisati.

Ja ne znam sa kakvim ste vi svecima išli u školu, ali za života sam vidio barem 20 balavaca koji ne prezaju od ničega da ih se hvali.

Nakon toga Uprava najboljeg kluba na svijetu pristane njegovom ćaći dati 40 milijuna eura samo kako bi on došao u taj klub.

Ja ne znam tko je od njega očekivao da postane novi Giggs, ikona kluba i Fair Playa.

Boixus Nois PS kaže...

Najveci problem Barce je katastrofalna uprava i zato sto Messi radi sto hoce.

Messi FanBoysi pricajte sto hocete ali ovaj covjek nema vise ni volje ni motiva.Sece se cijelu utakmicu,neigra fazu obrane...

Onda Tata Martino...Sto reci za njega...Covjek je vodio osrednji klub iz argentinske lige i njega nadju za trenera sto reci.

I da je danas Messi zabio gol opet bi rekao isto jer se ponasa kao da je uhvatio boga za bradu.

Svi krive Tatu Martina koji je vecinski krivac ali izgubiti od Granade kojoj Malaga da 4 gola to je smijesno

Ja bih imao malo respekta prema igraču koji je u 7 godina, ponekad i samostalno, donio 2 naslova LP i 12 drugih trofeja te dobio 4 Zlatne lopte. 3 loše utakmice i lošija polusezona nakon 300 odigranih utakmica je očekivan period stagnacije.

Nadalje, Martino je u klub došao nakon najintenzivnije berbe pokala jednog kluba u zadnjih 20 godina, i nakon što je zamjenski trener tragično odsupio zbog teške bolesti. Tijekom njegovog upravljanja momčadi, najbolji igrač i najskuplje pojačanje upleteni su u porezne prevare, dok je sam klub ne samo pod istragama nego je i kažnjen.

Mi vidimo 90 minuta i glasine po novinama, a ne vidimo što se događa u svlačionici ili na sjednici Uprave.

Na kraju krajeva, niti jedan klub ikada nije imao toliku dominaciju tako dug period i nerealno je očekivati da će se toliko plodan period nastaviti. Nabrojite mi 3 igrača koji su u jednom klubu imali toliko (250) konzinstentno dobro odigranih utakmica kao Iniesta - Xavi - Messi?

Ostajalo je mnogo igrača cijelu karijeru u istom klubu, no Giggs je promjenio 30 veznjaka pored sebe. Svaki je bio novi izazov.

Tako da bi trebalo malo smanjiti negativne emocije. I Veličanstveni Pep je sa Bayernom nekidan ispušio od daleko lošije momčadi.

Cruyff je osvojio 11 trofeja, pa zadnje dvije sezone nije osvojio ništa.

Nakon nekoliko uspjeha na kraju 20. st, opet je bilo 3 godine "suše".

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice