FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.036.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Tesko ih je gledati ovakve,ali nadam se da ce im doci iz guzice u glavu,na njima je da sad odrade ovo do kraja najbolje kako znaju obraduju nas sa trofejima koji su i igri,na navijacaima je da im daju punu podrsku,a od slijedece sezone krenuti puno ozbiljnije

Ma daj molim te ovo je totalni fejk, zašto bi ih bilo tužno gledati kad im je na terenu pucao k*rac.

16 godina
FC Barcelona

Sumnajm da je istina ovo za Kloppa, osim ako se iz uprave potpuno ne odluče na promjenu stila.
Jer on je izjavio da je njemu Barcin stil igre nezanimljiv.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 6:45 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
To nije Barcin stil, to je Guardiolin stil. I gotovo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
FC Barcelona

Po meni ako je on dobar trener (je) onda se on treba prilagoditi Barcinom stilu igre. Nema tu puno filozofije. Visoki presing, kratka dodavanja, igra preko krila, stvaranje "trokuta"....

Netko bi mu rekao kako funkcionira tiki-taka sistem, a vjerujem da bi se on prilagodio. Nebi ništa mijenjao + odličan je motivator. Kad BvB gubi na poluvremenu u drugom to uvjerljivo preokrenu, dok mi to ni jednom nismo napravili.

Ako je voljan trenirati Barcu sa pravom tiki taka filozofijom, sutra bi ga potpiso.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

N3NO gdje si to vidio?Jel moze link?

16 godina
antimadridista kaže...

Sumnajm da je istina ovo za Kloppa, osim ako se iz uprave potpuno ne odluče na promjenu stila.
Jer on je izjavio da je njemu Barcin stil igre nezanimljiv.

Moraš priznati da je i nama svima nezanimljiv. Jer nema pravog trenera da to sprovede u djelo.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan
Na redditu http://www.reddit.com/r/Barca/comments/22qj1e/strong_rumour_barcelona_have_a_pre_agreement_with/ neki je stavio na twitter, pa taj drugi prosirio, neke novine... Valjda tim redoslijedom.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
N3N0 kaže...
To nije Barcin stil, to je Guardiolin stil. I gotovo.

lol. Nije istina. Takav stil forsirao je Cruyff prvo kao igrač, pa poslije i kao trener. Čitava Barcina filozofija danas temelji se na tom stilu, od najmlađih uzrasta u La Masiji.

Guardiola je bio samo vrhunski trener koji je to posložio kako spada.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 12:30 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Real-Bayern, Atletico-Chelsea... Stet, Atletico bez Courtoisa.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
18 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Real-Bayern, Atletico-Chelsea... Stet, Atletico bez Courtoisa.

mafijaško smeće je već ukinulo tu odluku

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 12:50 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Da, taman procitao.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
N3N0 kaže...
Da, taman procitao.

Gdje si to pročitao?!
ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona
Bartra osjetio bolove i propušta sutrašnju utakmicu.

Krasno...
16 godina
neaktivan
Pa jbt, sve gore od gorega. I te ozljede, koliko god Martino ih rotira, to od Pepa vise nista ne funkcionira, svako malo je netko bolnica. Nesto se krivo radi ili je jednostavno proklet klub, -.-
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I neka jos tvrde da im ne treba stoper,pa sad nek im igra Song stopera.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam negdje oko Božića pročitao kako igrači imaju po 3 puta dnevno trening, i između svakog treninga imaju trening u teretani (valjda onda dva puta) i da kod Martina nema pretjeranih odmora na treninzima već je to stalno puni tempo, čak i uoči same utakmice..

Ako je to istina, na neku ruku ni ne krivim igrače za stanje na terenu, već trenera koji traži od njih uoči utakmice 100% trening

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Tesko ih je gledati ovakve,ali nadam se da ce im doci iz guzice u glavu,na njima je da sad odrade ovo do kraja najbolje kako znaju obraduju nas sa trofejima koji su i igri,na navijacaima je da im daju punu podrsku,a od slijedece sezone krenuti puno ozbiljnije

Strasno im je tesko, boli njih ona stvar sine, lova sjeda na racun svaki tjedan...

15 godina
N3N0 kaže...
Pa jbt, sve gore od gorega. I te ozljede, koliko god Martino ih rotira, to od Pepa vise nista ne funkcionira, svako malo je netko bolnica. Nesto se krivo radi ili je jednostavno proklet klub, -.-

Ovo nam je sad odlicna skola i dobro da sad nema ko igrati mozda si drugi put razmisle malo u prijelaznim rokovima oko transfera i kaj im treba u momcadi.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 14:55 (dad0r).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

:)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
KiX777 kaže...

Po meni ako je on dobar trener (je) onda se on treba prilagoditi Barcinom stilu igre. 

Gluplju izjavu dugo nisam čuo.

Pravi trener je onaj trener, koji sam stvori stil igre.

Prilagođavanje već postoječem stilu igre, potpuno bi uništilo Kloppovu reputaciju i ne bi dovelo do izražaja njegove trenerske kvalitete.

I btw, vezano za samo špekuliranje.

Čisto sumnjam da će Klopp zamjenit Borussiu Barcom.

Jednostavno, klubovi poput Barce mu nisu u krvi.

To je moje mišljenje, ali možda se varam.

16 godina
neaktivan
Ja sam malo uguglao "klopp barcelona" i otkrio zanimljive izjave (mozda pola godine stare) da mu je Barca drag klub, a da moze birati transfer iz snova doveo bi Messija. I slicno... Ali istina da stvarno zna bit agresivan i sve - i ne bi mi smetalo kad nekad vidim kako pic*asto igraju.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
FC Barcelona

Sastav Barçinih juniora za utakmicu protiv Schalkea, polufinale LP:

Aurelio - Godswill, Riera, Rodri Tarin, Quintilla - Ortega, Kaptoum, Enguene - Munir, Maxi Rolon, Adama

Utakmica počinje za pola sata, prijenos je na Eurosportu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 16:00 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

SchalkeU19 0-1 BarcaU19  VISCA BARCA,bravo momci {#}

16 godina
FC Barcelona
Munir i Adama su strašni, izboreno finale protiv Benfice. Bravo momci!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čudo kako su dobri.

"El Mundo Deportivo" navodi da Sergio Busquets ima najveće šanse da zaigra na poziciji štopera u sutrašnjoj utakmici protiv Granade, s obzirom da su povrijeđeni Pique, Bartra i Puyol. S druge strane, Alves, Alba i Xavi bi susret trebali početi s klupe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 19:24 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna li netko kad su prognozirali Piqueov povratak, i što je sa Bartrom, koliko će on izbivati sa travnjaka? Na što će to ličiti u srijedu u finalu bez stopera, majko mila. 

Baš me zanima što će biti sa onom kaznom o transferima, hoće li proći žalba ? Inače loše im se piše iduću sezonu.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique bi "trebao" biti u konkurenciji za srijedu ali nisu sigurni još. A Bartra je osjetio nekakvu bol i Tata nije htio riskirat, valjda će biti spreman za srijedu.

At training, Tata tested Pedro, Messi, and Neymar in attack, Busquets at center back and Song, Cesc, Iniesta at midfield

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 0:52 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon što se Bayern plasirao u polufinale,Pep Guardiola je prvo pitao za Barcu.Kada su mu rekli da je Barcelona eliminisana ostao je zatečen i tužan. 

Ako je istina,svaka čast Pep,legendo! Jednom CULE,uvek CULE! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 8:33 (Nidzo95).
13 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Nakon što se Bayern plasirao u polufinale,Pep Guardiola je prvo pitao za Barcu.Kada su mu rekli da je Barcelona eliminisana ostao je zatečen i tužan. 

Ako je istina,svaka čast Pep,legendo! Jednom CULE,uvek CULE! {#}

Trebao je ostat, borit se i dalje. Otišao je navodno zato što su ovi igrači osvojili sve i nemaju više motivacije, da bi se na kraju skrasio u klubu čiji su igrači prethodnu godinu osvojili sve živo. Bezveze totalno. Nikad mi to neće biti jasno ( vjerojatno neznam pravu istinu).

Hvala mu za toliko toga dobrog što je napravio za Barcu, i želim da više nikad ne osvoji ništa sa nijednim drugim klubom, i da se na kraju vrati u Barcelonu {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice