FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.029.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek ih je sramota, cijelu utakmicu se šektaraju po terenu, da su nas abrem nakantali ko Bayern pa bi se zamislili malo, al vidim nisu ništa naučili. Sramota, sramota, sramota. Atletico zasluženo dalje. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Re: FC Barcelona

A.M zasluženo prošao, čestitke. Barem nismo poraženi sa velikom razlikom. U klubu neka se zapitaju žašto gubimo, možda nam i nabave obranu i trenera.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan
Po meni veca sramota od 7-0...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prekinite s*at po Daniju, da nisu ostali igrali ko pi*ke on nebi morao nabacivat cijelo vrijeme, i da se Atletico ko kakve pi*de nisu povukle u svoj 16-erac svi iza lopte, Iniesta, Xavi i Messi bi naravno imali više prostora

Tu komentiraju oni likovi koji sjede pred televizorom i samo znaju komentirat i blatit igrače, idite vi igrat takvu utakmicu sa 10 igrača u njihovih 30 metara i driblajte (ovo se odnosi na one koji blate Messija, kojeg su stalno pokrivala 3 - 4 igrača)

Sad lupajte TD kao i prošli komentar jer se naravno ne slažete samnom

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Niš sad treba osvojit kup i la ligu, Atleticu svaka čast... A radi ovako kvalitetne predstave danas mislim da bi bilo fer da se svakome oduzme plaća za ovaj mjesec, pa da si malo razmisle neke stvari...

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Prekinite s*at po Daniju, da nisu ostali igrali ko pi*ke on nebi morao nabacivat cijelo vrijeme, i da se Atletico ko kakve pi*de nisu povukle u svoj 16-erac svi iza lopte, Iniesta, Xavi i Messi bi naravno imali više prostora

Tu komentiraju oni likovi koji sjede pred televizorom i samo znaju komentirat i blatit igrače, idite vi igrat takvu utakmicu sa 10 igrača u njihovih 30 metara i driblajte (ovo se odnosi na one koji blate Messija, kojeg su stalno pokrivala 3 - 4 igrača)

Znaci oni bi trebali nama ostaviti prostara jer mi neznamo kaj napraviti s loptom ? Alves ko i polovica koji su bili na terenu trebali su biti na transfer lisit prije 2 godine vec.

twice the pride double the fall
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma sudac je pokrao Barcu, morao je dosuditi penal. Ili bar crveni ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 22:40 (cahalovry).
16 godina
Hrvek1909 kaže...

Vidim da si novopečeni navijač. Imam za tebe samo ovo NE SERI.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najveće igrače uvijek pokrivaju 3-4 igrača, nije u tome stvar, pokrivali su njega i petorica pa mu to nikad nije bio problem, a sad bi mu bio problem i da ga moja baka i djed pokriju isto nebi ništa napravio jer mu se neda trčat.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš mi je drago da su ispali, ma kakva Barcelona...

16 godina
FC Barcelona

Messi danas definitivno nije bio na razini zadatka, kao i ostatak momčadi. Izdvojio bi jedino eventualno Iniestu koji je imao par genijalnih poteza al osim toga srednja žalost.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona
Čestitke Atleticu, potpuno zasluženo. A Tata Martino i njegove zamisli mi nikad neće biti jasne. Počne utakmicu sa previše veznih igrača što nikako nebi trebalo. A završi je praktički bez veznih igrača na terenu. Trener bez jasne vizije što uopće želi od ove ekipe.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Hrvek1909 kaže...

Znaci oni bi trebali nama ostaviti prostara jer mi neznamo kaj napraviti s loptom ? Alves ko i polovica koji su bili na terenu trebali su biti na transfer lisit prije 2 godine vec.

Ti si očito jedan od onih koji se mogu naći u komentaru da samo znate sjedit pred telkom, reko sam vam, igrajte vi protiv 10 igrača (čast onom izuzetku koji je čekao kontru cijelo vrijeme na centru) u njihovom polju i tražite rješenje, pa tu nam ni još tri Messija nebi pomogla

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Di je nogometni "bog" danas bio je dosao na utakmicu uopce{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
18 godina
x18x05x kaže...

A.M zasluženo prošao, čestitke. Barem nismo poraženi sa velikom razlikom. U klubu neka se zapitaju žašto gubimo, možda nam i nabave obranu i trenera.

Nema nabavljanja iduce sezone :)

Hrvek1909 kaže...

Ti ne kuzis bas nogomet? Kako te nije sram nazvati ovaj Atletico pi*de? Glupi fanboyu, upravo si to, fanboy, nisi navijac. 

15 godina
Hrvek1909 kaže...
dad0r kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ti si očito jedan od onih koji se mogu naći u komentaru da samo znate sjedit pred telkom, reko sam vam, igrajte vi protiv 10 igrača (čast onom izuzetku koji je čekao kontru cijelo vrijeme na centru) u njihovom polju i tražite rješenje, pa tu nam ni još tri Messija nebi pomogla

Dosadni ste vise s tim plakanjem i opravdanjima i to je nogomet nigdje ne pise da se ne smije braniti s 10 igraca u 16 metara a koda je to i nama bil najveci problem pa nasi igraci nisu bas nista napravili veceras absolutno nista.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Hrvek1909 kaže...

Vidim da si novopečeni navijač. Imam za tebe samo ovo NE SERI.

Nisam novopečeni, samo se ne uključujem u vaše retardirane prepirke gdje okrivljujete igrače koji nisu krivi
Ja samo neznam tko je imao cijelo vrijeme loptu? Jordi, Iniesta, Neymar, Xavi i Dani, ostali su bili super pokriveni i Atletico je taj koji je i zaslužio prolazak jer su se borili, jer su trčali i jer imaju strasti za nogometom

Nema mi više smisla gledat vas kako se prepirete a pola vas nezna šutnut loptu, već provodite dane na ovom forumu komentirajuć u temama

Baš me zanima kako bi vi igrali

Lupaj TD, idemoo

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam šta da mislim uopće, kakva je ova Barcelona an terenu bila. Nikakva, bezidejna, bez motiva i što je najgore, ka oda vode 5-0. Polovica se gleda, jedan ima loptu i šetkara 20m s njom pa nezna šta bi pa vratiiza. Nitk oda se otvori ili da dođe po loptu. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo ti ga, na.

16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Nije li tako Messiju skoro cijelu karijeru? Pa je uvijek našao načina.

Ovo je izgledalo kao prekopirani Juppov Bayern koji je imao manje sreće u realizaciji (doslovno kad im izbrojiš čiste zicere, 6-7 + penal Mascheranov?) i igrali su povučenije (kao i uvijek), a i 2 šanse koje smo imali su udarci glavom pored stative, to protiv Bayerna nismo imali. Katastrofa.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo Atletico,potpuno zasluzeno,tako se igra i to bez mozda najboljeg igraca,potpuno zasluzeno,jos jednom sve cestitke. {#} 

15 godina
N3N0 kaže...
Po meni veca sramota od 7-0...

Da, veća sramota. Jer kad ne pokažeš nikakvu želju za proći dalje, onda ovako ispadne. Ne znam što je Messiju, Neymar apsolutno nevidljiv. Fabregas katastrofa, Iniesta isto, Mascherano već po koji put ima sreće da mu nije sviran penal, Xavi više ne može, ne igra na rizik već samo sigurno dodava, od Pedra i Alexisa apsolutno ništa. Svi su se uklopili u sivilo igre kroz oba poluvremena. Trener je najveći motivator ekipe, a kako motivirati ovakve preplaćene igrače, to je pitanje. Tata Martino nije ni po čemu trener za Barcelonu. Pročitana smo ekipa još od ere pretkraj Pepa. Ono što me zabrinjava je motivacija s jedne strane, a s druge strane naša neprepoznatljiva igra, a pod time mislim sva ona bezvezna nabacivanja odnosno preskakanja igre. Sramota me što sam navijač Barcelone u ovom trenutku jer ovo što su oni večers prikazali, to je za svaku osudu.

Atleticu svaka čast, i za njih navijam da osvoje Ligu prvaka. Apsolutno su zaslužili.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde živnite malo, barem više ne možemo ispast.

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Ad1; ako ćeš biti imalo fer, Atletico Madrid je trebao dobiti makar jedan penal, ako ne i dva, ( ma kako je bio objektivan ili neobjektivan pa se ja tome kao nadao ), tako da ne drži tvoja da su se igrači Atletico Madrida povukli kao {#}!!!!

u jednom trenutku je bila pokazana statistika gdje su igrači AM pretrčali po duljini igrače Barcelone, za nekih oko 10%, a da su igrači Barcelone omali preko 500 točnih dodavanja, a igrači AM samo 165, što bi trebalo nešto značiti, valjda!?

Ad2; makar je jučer bilo udri drvljem i kamenjem na igru RM-a, ja sam ostao postrance, čisto da ne provociram bezpotrebito, što nisam imao namjeru niti sada, ali ako se netko nađe ljut, žalostan, povrijeđen, neka me slobodno zatrpa TD, danas igrači Barcelone pokazanom igrom nisu zaslužili prolaz dalje i. 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Gledaj, nije stvar u cuvanju nego u njegovom setkaranju. A tu ponovno dolazimo do ogromnog taktickog propusta prouzroceno neznanjem Tate Martina. Messi bi po desnoj strani trebo radi istu stvar koju radi neymar na desnoj. Znaci prolaz 1 na 1 i ubac ili zavrsavanje akcije, ali ne, on se mora gurati u najvecu guzvu od 5 igraca. S takvim krilima dobili bi otvoreniju sredinu napada u koju bi trebali ici alexis/pedro. Ta stvar je savrseno funkcionirala godine 2009 sa etoom u napadu i 2011 sa villom u napadu. Druga stvar, rijesiti se mascherana, bartru trenirati u malim utakmicama i dovesti nekog stopera. David luiz je idealno rjesenje. Trece, alexis/pedro se mozda nebi snasli na poziciji centarfora, te bi jedan vrstan skakac poput mandzukica dobro dosao, a oni bi se koristili u rotaciji messija i neymara. Cetvrto PUCATI I PUCATI I PUCATI dodemo do 20 metara, a imamo fabregasa, xavija, iniestu i mesija pa cak i alvesa koji mogu vrlo dobro potegnuti. Laku noc.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

nadam se da ce ih boixos nois sacekati na aerodromu i da ce ih kamenovat,ovo je najveca sramota u povijesti kluba,najveci igrac svih vremena stoji kad izgubi loptu(ne moze biti umoran jer nije ni trcao),nek su oni rostiljali kod messija u subotu,boli njih k za barcelonu...

18 godina
FC Barcelona

U barci Xavi najvise pretrcao... Nuff said

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ad1; ako ćeš biti imalo fer, Atletico Madrid je trebao dobiti makar jedan penal, ako ne i dva, ( ma kako je bio objektivan ili neobjektivan pa se ja tome kao nadao ), tako da ne drži tvoja da su se igrači Atletico Madrida povukli kao {#}!!!!

u jednom trenutku je bila pokazana statistika gdje su igrači AM pretrčali po duljini igrače Barcelone, za nekih oko 10%, a da su igrači Barcelone omali preko 500 točnih dodavanja, a igrači AM samo 165, što bi trebalo nešto značiti, valjda!?

Ad2; makar je jučer bilo udri drvljem i kamenjem na igru RM-a, ja sam ostao postrance, čisto da ne provociram bezpotrebito, što nisam imao namjeru niti sada, ali ako se netko nađe ljut, žalostan, povrijeđen, neka me slobodno zatrpa TD, danas igrači Barcelone pokazanom igrom nisu zaslužili prolaz dalje i. 

Ajde da si i ti jednom u pravu.{#}

16 godina
FC Barcelona

Neznam što se ovi realovci naslađuju, ova slaba Barca im je dala 4 gola i pobijedila ih u Madridu prije 15 dana.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...

U barci Xavi najvise pretrcao... Nuff said

Najgore što mu je to prešlo u naviku u zadnje vrijeme, onda se zna kakva je situacija {#}

1911 /\/\/\/\/\ 1899
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice