FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.026.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Pricajte sta hocete ali sve ove optuzbe u zadnjih nekoliko mjeseci su maslo Rosella,ko zna sta je taj jos napravio,a da se ne zna...nikad nije bilo ovoliko optuzbi,sumnjivih transfera,i cega sve ne...i bolje da je otisao,nastetio je ugledu kluba i previse

Pa da neznam sta sad neki pisu gluposti i za sve krive Pereza koda nasa uprava nebi napravila isto dajte molim vas , krivi smo si iskljucivo sami s tim netransparentnim transferima ako stvarno prode ova zabrana transfera u banani smo teskoj s ovom bijedom od obrane a nije nam niti napad puno bolji.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 19:04 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da će onda Valdes za dobrobit kluba produžiti ugovor do idućeg ljeta, vjeran je on Barceloni :)

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Mislim da će onda Valdes za dobrobit kluba produžiti ugovor do idućeg ljeta, vjeran je on Barceloni :)

Haha nice touch :)

Šta se tiče Barcine situacije i oko transfera i svega, pa Perez je predsjednik već par godina i pravno se nije gonilo Barcu sve do momenta ostavke Rossella, prije da se taj nekome zamjerio...

14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ne kužim šta si htio s tim reći?

Nego, ovako se rješava utakmica kod kuće, 1-0 za Real a tek 10-ta minuta igre :)

15 godina
Hrvek1909 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Nego, ovako se rješava utakmica kod kuće, 1-0 za Real a tek 10-ta minuta igre :)

Ruku na srce BvB-u fali vise od pola momcadi i samo je pitanje koja ce gol razlika biti.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico igra s istom postavom od prvog kola, potrošeni su, ruku na srce pre slabi su za jednu Barcelonu ;)

16 godina
neaktivan
Toliko slabi da odigramo 4 remija s njima.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako stupi na snagu ova kazna, transfer Ter Stegena će biti otkazan. Tako je barem njegov agent rekao.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Atletico igra s istom postavom od prvog kola, potrošeni su, ruku na srce pre slabi su za jednu Barcelonu ;)

to svi govore cijelu sezonu, ali oni su i dalje u igri za polufinale LP i u igri za osvajanje prvenstva.

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Lako je protiv rezervne momčadi igrat.   Da su kompletni ja bi se na njih kladio, al ovako teško.   Prvo onaj smiješni Schalke, a onda rezervna momčad Borusije,  ili ih mazi sreća ili je nešto "drugo", ko će znat.   

16 godina
neaktivan
Pa da... To sam i kolegi rekao koji za Uniteda navija, sta njima nije dosla Borussia hehe nego ide na trenutno tri puta jaci Real.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se hoće opet desit čudo, pa da se stvori neki novi Lewandovski koji će im uvalit 4 komada.. uff :)

16 godina
neaktivan
Lewa igra u uzvratu. Svejedno nemaju sanse.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dortmundje mogaodati barem jedan gol...onaj crnac Aumebeyang ili kako vec je glavni krivac za to...

Da je Lewandowski bio tamo dali bi barem jedan i imali neke nade u uzvratu

14 godina
Hrvek1909 kaže...

Da se hoće opet desit čudo, pa da se stvori neki novi Lewandovski koji će im uvalit 4 komada.. uff :)

Pa da imamo slabije polufinale... izvrsno razmisljanje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Zasto slabije,pa prosle godine nikom nije ni na kraj pameti bilo da bi Borussija mogla nesto vise napravit u LP,a kamoli izbacit jedan Real pa su igrali finale...ok,nije to ista momcad kao prosle sezone sto se tice forme,ali svako bi se itekako namucio s njima,po meni jedna odlicna momcad,puna dobrih pojedinaca,koju treba respektirati svaka momcad...

14 godina
barcafan12 kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Zasto slabije,pa prosle godine nikom nije ni na kraj pameti bilo da bi Borussija mogla nesto vise napravit u LP,a kamoli izbacit jedan Real pa su igrali finale...ok,nije to ista momcad kao prosle sezone sto se tice forme,ali svako bi se itekako namucio s njima,po meni jedna odlicna momcad,puna dobrih pojedinaca,koju treba respektirati svaka momcad...

Ove godine su imali dobrih igara ali i losih. Jucer su izasli previse otvoreno, valjda su ocekivali lak posao ko i prosle godine. Onda se podudali i sad je gotovo. Bolje je za nogomet da Real prode jer su ove godine jako kvalitetni i imaju odlicnu igru.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dve ekipe su vec u polufinalu,nadam se da ce i Barca i Bayern proci,da bi bilo sto bolje polufinale.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ove godine su imali dobrih igara ali i losih. Jucer su izasli previse otvoreno, valjda su ocekivali lak posao ko i prosle godine. Onda se podudali i sad je gotovo. Bolje je za nogomet da Real prode jer su ove godine jako kvalitetni i imaju odlicnu igru.

Cuj lak posao,pa prva stvar,falilo im je 4-5 prvotimaca,sam Klopp je reko da nema nikakvih opravdavanja i odustajanja,znaci u startu je na neki nacin priznao da ova momcad nema sanse protiv Reala,a i za uzvrat je reko da nema sanse da Borussija prode...slazem se da je za nogomet bolje da prode Real,ali po tome je onda bolje i da prode Barca,Bayern,pa mozda i Chelsea...ovo je 1/4 finala i sve je moguce,moze se desit da ispadnu i Barca i Chl i Bayern...kako god ove sezone je LP najzanimljivija,sve utakmice su otvorene osim ove

EDIT: Prevedeno sa sluzbene stranice Barce,odgovor kluba na FIFA-inu odluku o zabrani transfera:

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 13:52 (barcafan12).
14 godina
barcafan12 kaže...
SimeKZ kaže...

Cuj lak posao,pa prva stvar,falilo im je 4-5 prvotimaca,sam Klopp je reko da nema nikakvih opravdavanja i odustajanja,znaci u startu je na neki nacin priznao da ova momcad nema sanse protiv Reala,a i za uzvrat je reko da nema sanse da Borussija prode...slazem se da je za nogomet bolje da prode Real,ali po tome je onda bolje i da prode Barca,Bayern,pa mozda i Chelsea...ovo je 1/4 finala i sve je moguce,moze se desit da ispadnu i Barca i Chl i Bayern...kako god ove sezone je LP najzanimljivija,sve utakmice su otvorene osim ove

Chelsea nikako, igraju nikakav nogomet... prevodioc serenda bzvz, tako im i treba kad im mrtvi Pastore naslaze 3-4 igraca i zabije na prvu stativu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sport.es pise kako ce nakon ovakve situacije Marco Reus odigrati jos jednu sezonu u Dortmundu kako bi mogao 2015 pregovarati sa Barcom,navodno je Barca stupila u kontakt sa agentom i pripremila izmedu 30-40 milijuna za njega...volio bi da se ovaj igrac dovede,brz,tehnicki dobar,moze igrat na vise pozicija...takoder citam da bi FIFA mogla pokrenuti isti postupak i protiv Real Madrida i Atletica...ne znam odakle sve ovo,odjednom kazna,a ovo se radi godinama,bas bezveze

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
barcafan12 kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Niti su kvalitetni niti imaju odličnu igru.

14 godina
barcaINTER kaže...
SimeKZ kaže...
barcafan12 kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Niti su kvalitetni niti imaju odličnu igru.

Sta si toliko zatucan sa tom Barcelonom ?! 

Sta hcoes reci da jucer nisu igrali lijepo ? Brz nogomet, okomit... Daj se urazumi, sta imas ti od mrznje prema nekom klubu ? TO je isto kao da ja sad smrtno mrzim Inter ili Juventus. 

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

ovaj barcainter ti je bolesnik, pogledaj mu samo sliku. on ne navija za barcelonu, nego mrzi real. jer je jadan. i ne zna igrati nogomet tako da nije kompetentan za raspravu.

Losing all hope was freedom
14 godina
piksic kaže...

ovaj barcainter ti je bolesnik, pogledaj mu samo sliku. on ne navija za barcelonu, nego mrzi real. jer je jadan. i ne zna igrati nogomet tako da nije kompetentan za raspravu.

Ne zelim nista pisati za tog klinca, jer mi je vec jedan post obrisan... 

13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ovo boldano ti drži vodu i uvelike ima smisla, nema šta.    Jadni ste svi vi koji se hvatate za bezveznu malu provokaciju, to dokazuje vaš visoki stupanj inteligencije.   Poruka je napisana da vidim tko će se uhvatiti prvi, i gle čuda javlja se piksic, i ovaj stručnjak šime...{#}

14 godina
barcaINTER kaže...
piksic kaže...

Ovo boldano ti drži vodu i uvelike ima smisla, nema šta.    Jadni ste svi vi koji se hvatate za bezveznu malu provokaciju, to dokazuje vaš visoki stupanj inteligencije.   Poruka je napisana da vidim tko će se uhvatiti prvi, i gle čuda javlja se piksic, i ovaj stručnjak šime...{#}

Uuuu... jesi provociro. To nije provokacija, to je tvoje stanje uma... ti provocirat ne znas pogotovo sta se tice nogometa jer se razumijes u isti ko kokos u fiziku. 

Za tebe sam strucnjak, pogotovo u sport koji se ne razumijes a solis pamet svima. 

Uostalom, komenitrao si moj post, tako da znas da ces dobit odgovor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 21:09 (SimeKZ).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ajde da she nesvadjate neznate puno obojica

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon sto je FIFA kaznila FC Barcelonu,jutros je sportski direktor Kluba Andoni Zubizarreta podnio ostavku.Međutim,predsjednik Bartomeu istu nije prihvatio te je bivšem Barcinom golmanu iskazao punu podršku. 

16 godina
FC Barcelona

Ova uprava je zeznula, tu nema dvojbe. Ali ovo što FIFA radi je sramota. Da su ova pravila vrijedila i prije, jedan Messi nikad nebi bio ovo što je danas, nebi mogao potpisati za Barciu na načina na koji je potpisao. Nebi mogao doći iz Argentine kao dječak u neki europski klub, pa tako ni u Barcelonu koja mu je platila liječenje i omogućila da postane to što je danas, jedna od najboljih nogometaša u povijesti.

Dovođenje djece, njihovo školovanje i davanje prilike da postanu veliki igrači i da im se ostvari san, to se istražuje i kažnjava. A to što ljudi umiru zbog njihovog projekta SP-a u Kataru, to nikome ništa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 19:09 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice