Okrenuo A.M Sada vode 1-2. Koke
Bolje igra Atletico.
Okrenuo A.M Sada vode 1-2. Koke
Bolje igra Atletico.
Ako je netko zaslužio naslov onda su to definitivno oni. Treba se boriti sa Barcom i realom.
Ako je netko zaslužio naslov onda su to definitivno oni. Treba se boriti sa Barcom i realom.
Naslov će zaslužiti onaj tko će na kraju imati najviše bodova.
Mi to svi znamo. Hoću reći da je neko napokon isplivao na vrh nakon dugi niz godina vladavine Barce i reala.
Meni samo nije jasno kako igraju ovako dobro cele sezone sa jednom postavom,ne znam kako im uspeva,ali svaka im cast ! 
Meni samo nije jasno kako igraju ovako dobro cele sezone sa jednom postavom,ne znam kako im uspeva,ali svaka im cast ! 
Jedna riječ - motivacija
U vrijeme Pepa i Barcelona je mogla sa jednim sastavom gaziti sve ispred sebe, em su bili u najboljim godinama, em su bili motivirani
Nije ni meni jasno, sa istom desetoricom, nitko ozlijeđen, cijelu sezonu i to još i ligu prvaka. Mislio sam da će past večeras ali ništa od toga, barem su se izmorili i natrčali, ipak im je ovo zahtjevna utakmica, nadam se da su potrošili puno energije, jer utorak je brzo, jako brzo.
Može itko dati sažetke tekme ? Zahvaljujem unaprijed.
Mi to svi znamo. Hoću reći da je neko napokon isplivao na vrh nakon dugi niz godina vladavine Barce i reala.
Puno je do kraja danas je Barca mogla izgubiti ili igrat neriješeno pa smo ipak nekako isčupali pobjedu. Ostalo je još 7-8 kola do kraja, plus liga prvaka, svi redom, Barca, Real i Atletico igraju u LP, tako da se vrlo lako može, a nemora desiti da bilo koja ekipa kiksa ne jednu nego više tekmi do kraja, a najrealnije bi takav scenarij pristajao kada je u pitanju Atletico Madrid, no nemora značit. Zato mi je glupo pisat tko je i što zaslužio, jer još ništa nije gotovo i treba uživati u svakoj tekmi ove odlične sezone i čekati rasplet.
Ovakvi Neymarovi promašaji znaju često koštati trofeja...
Messi je postigao svoj 238 gol u La Ligi, nedostaje mu još 14 golova kako bi postao najbolji strijelac La Lige svih vremena.
Koliko je Neymar imao prilika u prvom poluvremenu jučer, ovaj sažetak bi trajao 45 minuta
A ni Messi nije daleko, do 20 minute mogo je upisat hat-trick
Barca ima još Villareal u gostima, Bilbao doma, i naravno zadnja tekma Atl.Madrid doma. Neće bit lako, ali borba do kraja pa što bude. Evo gledam Liverpoola kako igraju, da je Barci barem upola njihove motivacije, prvenstvo nebi bilo upitno, Suarez ubija ovu sezonu.
Ovo boldano mi se posebno sviđa :D
Dani Alves (press konferencija):
"Ponekad kada na TV-u gledate novinarske rasprave o utakmicama, dobijete osjećaj kao da svi novinari navijaju za Real Madrid, kao da ispod odijela nose dres Real Madrida."
"Nakon El Clásica mediji su raspravljali samo o našim penalima, dok o nepostojećem penalu za Real Madrid nisu 'prozborili' niti jednu jedinu riječ."
"Glasine o tome da Barça želi dovesti novog desnog beka? Te glasine kruže već 3 godine. Klub odlučuje, ali ja se ovdje sjajno osjećam."
"Jako se divim Iniesti. On zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu, zbog svega što je dao nogometu. Isto vrijedi i za Xavija."
Da hoće dovesti dva igrača u tu našu šuplju obranu. Bili bi jaki kao u sezonama 09,10,11 pa i 12.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Danas samo pobjeda dolazi u obzir i po mogućnosti bez primljenog gola, ali uz prekrasnu obranu Barce to je pravi izazov. Sretno!
Treba nam pobjeda sa što više golova da se kolko tolko osiguramo pred tekmu u gostima.
Ako netko može, neka stavi link za tekmu preko Iskon playera. Hvala
Treba nam pobjeda sa što više golova da se kolko tolko osiguramo pred tekmu u gostima.
Ako netko može, neka stavi link za tekmu preko Iskon playera. Hvala
Nazalost nema. Arene prenose, SK ne prenosi LP. No bit će linkova, uvijek bude.
Barça: Pinto, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Neymar, Messi i Iniesta
Barça: Pinto, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Cesc, Neymar, Messi i Iniesta
Slično ko s Realom, provjereno i dobro.
Vrijeme je da pobjedimo i taj A. Madrid.
http://squirrelstreams.com
Odličan stream za sve koji nisu u mogućnosti gledat na tv-u, uživajte!
Ooooo Pinto što to radiš... 
Puko squrrel :(
Taman kad je Pinto izbacio krivo loptu
Krasan početak.. :(