Zašto je pao crveni?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
golman igra rukon van kaznenog
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Realizacija 0 bodova,sva sreca pa nas nisu kostali promasaji Neymara,Alexisa,Messija...opet ce se pricati o tom penalu i crvenom iako nema dvojbe jesu li opravdani ili ne,meni se nikad ne svida kad to preokrene utakmicu,da nije bilo toga vjerovatno bi i zavrsilo 0-0 jer kao sto sam rekao realizacija ocajna,a trebali smo barem 2-3 gola zabit....bitno da su 3 boda tu sad se skoncentrirat na Atletico...
lol što sad kmeče? Pa igrao lik ispruženom rukom, odnio loptu ispred Neymara, doslovce je odnio loptu rukom.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Neymar nije igrao rukom kolko sam vidio iz onih snimki
Teška pobijeda ali ipak mislim da je zasluženo, iako se esp. borio grčevito. Neymara ne treba toliko kritizirati, mislim da su ga uspijeli isprovocirati stalnim prekršajima u 1 poluvremenu, ipak je još mlad i zelen što se tog tiče, Messi se bolje s tim nosi, ali mislim da to dolazi sa iskustvom. Kako bilo da bilo, 3 boda su tu, SAD SE OSTALI NEKA TRGAJU I PRŽE. Ajmo Bilbao !!!
Nakon toliko promašaja dobro je da nešto nije završolo u našoj mreži. Sad gol iz penala je sasvim zaslužen, kmečati može ko hoće.
Da Espanyol ovako igra svaku utakmicu, bili bi uvjerljivo prvi. Danas su doslovno poginuli samo da otmu bodove Barci. Neviđeni presing.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Nadam se da se ovo odnosi na Roberta...mada bi radije na posudbu da ode,fkt mi nije nista posebno on,ni onaj Montoya na beku,po meni je i on trebo na posudbu,a na ljeto dovesti nekog...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Mislim da ovo ne bi trebao biti penal, istina udario ga je po licu i nema opravdanja, namjerno, nenamjerno, ali ovo nije prekrašaj za koji se dobiva penal, barem ne u ovoj situaciji. Možda da je ovo bilo nakon nekog kornera i sl. sudac bi svirao najstrožu kaznu, ovako mu nije na grijeh što ga nije dosudio.
bilo kakav udarac ruke u lice i bilo gdje se mora sudit prekršajem i kaznit žutim kartonom. igrač jednostavno nema kaj onako mahat rukom.
a i nevjerojatna mi je reakcija mascherana poslije kako se držao za koljeno, samo da bi izgledao nevino
bilo kakav udarac ruke u lice i bilo gdje se mora sudit prekršajem i kaznit žutim kartonom. igrač jednostavno nema kaj onako mahat rukom.
a i nevjerojatna mi je reakcija mascherana poslije kako se držao za koljeno, samo da bi izgledao nevino
Pošto je to bilo u doskoku, vjerovatno nije bilo namjerno, no kada je riječ o Mascheranu onda je to upitno.
Busquets i Pique odigrali majstorski,Pique kad igra on daje sve od sebe i igra odlicno,a ponekad... 
Pobjeda ali po meni neasluzena.Cist penal je Mache napravio a sudac je to kompenzirao kada je Barca imala igraca vise i prednost.
Busqets je dokotor Pique isto solidan danas jos da je zabio gol...
Nemamo se cime diciti ovu utakmicu po meni sramotno.
Mislim da ovo ne bi trebao biti penal, istina udario ga je po licu i nema opravdanja, namjerno, nenamjerno, ali ovo nije prekrašaj za koji se dobiva penal, barem ne u ovoj situaciji. Možda da je ovo bilo nakon nekog kornera i sl. sudac bi svirao najstrožu kaznu, ovako mu nije na grijeh što ga nije dosudio.
Znaci preksraj evidentan, nema rasprave. Napravljen u 16m, ali po tvome to nije penal, treba vratit loptu van 16m i izvest slobodnjak.
Nije mu na grijeh udaranje po licu ? Proso ga je, ide dalje, dobiva samarcinu po glavi i pada, sudac nista. Nogometni znalci, nema sta.
CIST PENAL JE BIO,BARCA POGURANA OD SUDACA I NEMOJTE VISE PRICAT O TOME.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
ma nije bitno otic ne 9 bodova, samo laganson....
Hoće Barca završit na vrhu? Bilbao vodi 1-0 hehe
Znaci preksraj evidentan, nema rasprave. Napravljen u 16m, ali po tvome to nije penal, treba vratit loptu van 16m i izvest slobodnjak.
Nije mu na grijeh udaranje po licu ? Proso ga je, ide dalje, dobiva samarcinu po glavi i pada, sudac nista. Nogometni znalci, nema sta.
Sto ljudi sto čudi, ja ću ipak vjerovat sudcu, mogao je svirati, ali nije i mislim da nije pogriješio. To je bio prekršaj, ali nedovoljan za penal, znam da sada ispadam zatucan, ali i dalje tvrdim da ovo nije prekršaj za koji se sudi najstroža kazna.
EDIT: i još ću ponovit da je ovo bilo nakon nabaca ili nekog kornera, vjerovatno bi onda ova rasprava imala smisla, a upitno je dal bi igrač Espanyola stigao do nje, odnosno ona mu nije bila u nogama, niti je bio u izglednoj situaciji. Koliko puta se znalo desit da igrač padne u šesnaestercu, a da sudac ne sudi penal, a za isti takav prekršaj bi sudio da se desio bilo gdje drugdje na terenu, jednostavno mjerila u šesnaestercu nisu ista.
Sto ljudi sto čudi, ja ću ipak vjerovat sudcu, mogao je svirati, ali nije i mislim da nije pogriješio. To je bio prekršaj, ali nedovoljan za penal, znam da sada ispadam zatucan, ali i dalje tvrdim da ovo nije prekršaj za koji se sudi najstroža kazna.
EDIT: i još ću ponovit da je ovo bilo nakon nabaca ili nekog kornera, vjerovatno bi onda ova rasprava imala smisla, a upitno je dal bi igrač Espanyola stigao do nje, odnosno ona mu nije bila u nogama, niti je bio u izglednoj situaciji. Koliko puta se znalo desit da igrač padne u šesnaestercu, a da sudac ne sudi penal, a za isti takav prekršaj bi sudio da se desio bilo gdje drugdje na terenu, jednostavno mjerila u šesnaestercu nisu ista.
Vjerovatno nije rijec koja se koristi u nogometu. Igrac je trcao za loptom, sprijecen je udarcem po licu... prekrsaj, ako je prekrsaj unutra 16m onda je najstroza kazna i tu nema dileme. Bilo to u 5m, 16m, centru ili polukrugu prekrsaj je. Za to se dijele crveni kartoni a ne da se ne sudi faul.
No, necemo spamat deckima temu. Sry ekipa !
SimeKZ-nije spam teme ako pišemo o nečemu što se desilo na utakmici Barcelone. Ovo "vjerovatno" neću preveč komentirat, ali i sam znaš da u nogometu nije sve crno i bijelo. Što se prekršaja tiče, gledao sam susret, vidio prekršaj uživo te i dalje držim svoje mišljenje da ta situacija nije za penal. Možeš ti mene razuvjeravati, baš kao i ja tebe, ali svatko ima pravo na mišljenje, a taj događaj ne možemo promjeniti ni ti ni ja.
Okrenuo A.M Sada vode 1-2. Koke