FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.848.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kakav jad tuga i pomracenje u Madridu.Treba sacekati onog Luckog ili kako vec da napise svoj ''realan'' komentar.

Sve sam ovo tocno isprognozirao prije utakmice.

Znao sam da cemo primiti gol glavom ali sam mislio da je ce biti iz kornera.

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Ja ne vjerujem da postoje ljudi koji tvrde da to nije crveni karton. ZADNJI IGRAČ. Čista 100% šansa za gol. O čemu pričamo?

To je slično bilo onome Robben-Scezney, kad ga je pokupio i dobio izravni crveni u prvoj tekmi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kakav jad tuga i pomracenje u Madridu.Treba sacekati onog Luckog ili kako vec da napise svoj ''realan'' komentar.

Najavio je prije tekme da će real pregaziti Barcu ko plitak potok,   haha,  izgleda da se Lučko utopio u tom potoku skupa sa realom.

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Najavio je prije tekme da će real pregaziti Barcu ko plitak potok,   haha,  izgleda da se Lučko utopio u tom potoku skupa sa realom.

Jesam se lijepo nasmijao {#}{#}

15 godina
FC Barcelona

a užitka gledati ih kako plaču {#}

Sad su na redu svi sažeci, engleski, arapski, talijanski,. Svi su moji {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ovo boldano je nešto najgluplje što sam pročitao u zadnje vrijeme.   Stvarno, neznam da li uopće ima smisla da idem u tu raspravu.

Odi sutra sa prijateljem na nogomet, pa nek on trči šprint iskosa, a ti trči u njega isto punim šprintom.

Testirajte 13 puta i svaki put će se dogoditi kontakt gdje će on pasti čak i ako ti samo zagrađuješ loptu.

Šimunić ti je primjer direktnog crvenog kao zadnji igrač. Usporedi Šimunićev oštar start sa ovim Ramosovim.

Beusan već 4 godine pokušava nagovoriti suce da se uz penal ne daje crveni karton osim u slučaju brutalnih prekršaja ili namjernih, nesportskih prekidanja igre.

On je čak i za Suarezovo igranje ruke u četvrtfinalu Sv. Prvenstva 2010.- Urugvaj - Gana - kad je Suarez rukom obranio čisti gol, pa je bio isključen uz penal, govorio da je i tu isključenje predrastična kazna.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}  živjeli !!!

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čim je krenula utakmica, odmah se vidjelo da Barca igra bolje, a Real ne postoji u sredini. Prije utakmice sam se našalio sa prijateljima da je super što se Benzema vratio, jer bi inače umjesto njega igrao netko tko zna zabiti gol; i čovjek umalo zabija hattrick i to zahvaljujući Mascheranu koji ga je x puta ostavio samog. Iskreno se nadam da sljedeće sezone neće više hobiti igrati stopere. Ugodno sam iznenađen pobjedom Barce, jer čak ni sam nisam vjerovao da mogu pobijediti, a u krugovima uopće nije bilo upitno da će Real dobiti, nego samo da li će biti 4-0 4-1 ili pak kakva petarda.

13 godina
FC Barcelona

True Story!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
wyks kaže...
barcaINTER kaže...

Ovo boldano je nešto najgluplje što sam pročitao u zadnje vrijeme.   Stvarno, neznam da li uopće ima smisla da idem u tu raspravu.

Odi sutra sa prijateljem na nogomet, pa nek on trči šprint iskosa, a ti trči u njega isto punim šprintom.

Testirajte 13 puta i svaki put će se dogoditi kontakt gdje će on pasti čak i ako ti samo zagrađuješ loptu.

Šimunić ti je primjer direktnog crvenog kao zadnji igrač. Usporedi Šimunićev oštar start sa ovim Ramosovim.

Beusan već 4 godine pokušava nagovoriti suce da se uz penal ne daje crveni karton osim u slučaju brutalnih prekršaja ili namjernih, nesportskih prekidanja igre.

On je čak i za Suarezovo igranje ruke u četvrtfinalu Sv. Prvenstva 2010.- Urugvaj - Gana - kad je Suarez rukom obranio čisti gol, pa je bio isključen uz penal, govorio da je i tu isključenje predrastična kazna.

{#}

Hexfire kaže...
@wykx

Daj prestani lupetati.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
wyks kaže...
barcaINTER kaže...

Znam, gledao sam to, ali onda bi svaki igrač pokušao obraniti rukom kad se nađe u takvoj situaciji, jer misli da će golman možda obraniti penal, a on je obavio dobar posao jer je obranio rukom i spriječio siguran gol.   Shvaćaš li me...

14 godina
neaktivan
wyks kaže...
barcaINTER kaže...

Onda je bio pijan,pa sprijecio je cisti gol na neregularan nacin...nedavni primjer istog,utakmica Chl-Arsenal,Chamberlain kao zadnji igrac sprjecava rukom loptu da ode u gol,penal i greskom suca Gibbs dobiva crveni...pa milijardu puta je videno kako zadnji igrac radi penal i dobiva crveni,pa ne znam cemu tolko cudenje...ko te pita jel se on mogo zaustavit ili ne,jel namjerno ili ne,jel grub prekrsaj ili ne,kad je kao zadnji igrac sprjecio suparnika u cistoj situaciji da postigne pogodak...mislim da se ne treba dalje raspravljat

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 23:51 (PLASMAorLCD).
15 godina

A vidi publike, jesu bijesni {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

"Igraj za ime na prednjoj strani dresa i ljudi će te upamtiti po imenu na leđima."

16 godina
FC Barcelona

Part I:

Part II:

14 godina
FC Barcelona

Ja ne bi dijelio crveni karton u takvoj situaciji unutar 16 metara. Izvan, ako je zadnji igrač onda da, apsolutno. Ali tu je penal dovoljna kazna jer je to 80% pogodak, a još ako se dobije crveni, to je ogroman hendikep.

sudac je danas bio katastrofalan. I jedna i druga strana oštećene

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

"Igraj za ime na prednjoj strani dresa i ljudi će te upamtiti po imenu na leđima."

a na ovaj nacin to rade oni koji su puni sebe tj. koji nisu bili na wcu 2 tjedna {#}

12 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
Tommy_123 kaže...

a na ovaj nacin to rade oni koji su puni sebe tj. koji nisu bili na wcu 2 tjedna {#}

Ha hahaha{#}.
 . . odvratan je. 

15 godina
zuper kaže...

Ja ne bi dijelio crveni karton u takvoj situaciji unutar 16 metara. Izvan, ako je zadnji igrač onda da, apsolutno. Ali tu je penal dovoljna kazna jer je to 80% pogodak, a još ako se dobije crveni, to je ogroman hendikep.

sudac je danas bio katastrofalan. I jedna i druga strana oštećene

Problem je onih 20% kad penal nije realiziran, jer je kazna onda nikakva za krivca. Ovako je prestrogo, a onako može ispasti preblago, jbg. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Platini, Blatter i Jerome Champagne (koji je u najavama za kandidaturu protiv Blattera) su se izjasnili kako je Pravilo 3 Kazne (Penal, Isključenje i Suspenzija za slijedeće utakmice) prestroga i razmatraju njeno ukidanje.

Platini je to ponovio u prosincu 2013.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
wyks kaže...

Platini, Blatter i Jerome Champagne (koji je u najavama za kandidaturu protiv Blattera) su se izjasnili kako je Pravilo 3 Kazne (Penal, Isključenje i Suspenzija za slijedeće utakmice) prestroga i razmatraju njeno ukidanje.

Platini je to ponovio u prosincu 2013.

dakle sve ovo što si pisao dosad je laž. Po trenutnim pravilima, penal i crvni karton su čisti.

Ako, i kad se pravila promijene, onda to što si pisao dosad možda bude imalo smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 0:08 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako se dobro sjećam, 75% ih treba glasati za promjenu pravila što je problem

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
Tommy_123 kaže...

Najpametnije od tebe danas. {#}

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina

Pobjeda je pobjeda ma kakva bila.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
protjeran
FC Barcelona

a nitko nespominje poklonjeni pneal za Real...Nego jel tko vidio situaciju u kojoj je Busqets udaro u glavu Pepea nogom ili ga nagazio....

17 godina
FC Barcelona

ja se nadam da on ovo nije rekao, te da su to novinari izmislili, a ako je onda {#}

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/cr7-igrali-smo-protiv-dvanaestorice-171986.html

15 godina
FC Barcelona
Ray Hudson: "In America they give Hurricanes a name. If they ever name one Lionel Messi, you better evacuate."
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo mi ide na onu stvar s tim svojim metaforama i personifikacijama. Pretjeruje.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Malo mi ide na onu stvar s tim svojim metaforama i personifikacijama. Pretjeruje.

Bas ga to cini posebnim,uvijek se nasmijem njegovim komentarima,definitvno engleska verzija našeg Ćosića,da ih je spojit pa to bi gorio studio :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice