FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
sad meni nije jasno kako netko može usporediti uopće Messija i Ronalda?

Messi je za 2 klase bolji ob bilo kojeg igrača na svijetu, to je činjenica.

{#}

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
FC Barcelona

Reći ću samo VAU KAKVA TEKMA!!!{#}

Da je bilo večeras ovo pratiti sa tribina...

Perfekcija nogometa, napad i kontranapad, sijevalo sa svih strana, preokreta više neg u dramama, perfekcija!

sa strane tko je dobio i komentiranje faula, penala, kartona, simuliranja i udaranja, ovo je bio TOTALNI nogomet.

uBlowMeBro?
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo jednostavno ne može stat u istu rečenicu sa Messijem i točka.   Nisu bitni samo golovi, one njegove dvije duge lopte u for sa kojima je izbacio 5-6 realovaca Ronaldo ne može niti na playstationu.   Može ih samo gledat dok ih DOKTOR NAUKA izvodi u njegovom dvorištu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne bih sad o penalima i sudenju,ali sramota da nakon svake Barcine pobjede u El Clasico Realovi igraci direktno odu u svlacionicu,dok s druge strane Barca muski primi poraz i cestita suparnicima...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

I moram samo izdvojit Di Mariu večeras, tip je večeras odigrao yebeno dobru utakmicu, koliko je samo puta poslužio onog panja od napadača, onu sprdačinu Benzemu.   Totalno je terorizirao Barcinu obranu sa driblinzima, bio je odličan.

17 godina
FC Barcelona

http://www.vipboxeu.co/football/215791/1/real-madrid-vs-fc-barcelona-live-stream-online.html

evo tu su sažetci sa tekme, svi su potvrdili da je čist penal na Neymaru.

14 godina
FC Barcelona

Bar ne moram nokte rezat :D

15 godina
FC Barcelona
naravno da jest, zakačio ga je po nozi. Pa čak se ni Ramos nije bunio na odluku suca.

Ali "objektivni" i neutralni pojedinci su vidjeli drugačije.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona
  • Mnostvo sansi sa obe strane Benzama zabio 2 a mogao je 4. Messi i Neymar takodje po sansu promasili. Penal na Neymaru morate pirznat cist ko suza.Zakacio ga po nozi i zadnji covjek obrane tako da netreba se svdjat oko toga. Penal na Ronaldu je bio izvan ali to se nemoze vidjeti jer se sve prebrzo desilo. Drugi penal za Barcu je sam Xabi Alonso kriv jer je isao na covjeka a ne na loptu iako nije puno obecavala prilika. Barcelona jos moze zaliti za stativom Dani Alvesa. Ali ipak genijalnost Lea Messia je presudila utakmicu jer onakvu asistenciju za Neymara covjek nemoze opisati. Jos jednom dokazao da je level iznad svih igraca na planeti,jer Ronalda nije bilo na mapi. Toliko o danasnjoj utakmici.

14 godina
    antimadridista kaže...
    Kraljevsko smeće od kluba

Kulturan navijač Barcelone.

Why so serious?
    15 godina
    Cordas kaže...
    antimadridista kaže...
    Kraljevsko smeće od kluba

Kulturan navijač Barcelone.

Hvala

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
    14 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

Al steta sto je onakvo 1.poluvrijeme palo u sjenu ovog drugog...drago mi je zbog pobjede,ali nismo jos nista napravili,na nama je da dobijemo sve do kraja i nadamo se kiksu Reala...Barca samo da je imala bolju obranu ne bi doslo do onih pogodaka,igrali su super,kontrolirali sredinu cijelu utakmicu...Fabregas me odusevio sa onim loptama u 1.poluvremenu,definitivno u ovom trenutku ako ne najbolji onda u top 3 veznjaka odlicno igra...svaka cast i Messiju,onakve lopte ni Xavi ni Iniesta ne mogu uputiti,ono samo on zna...Neymar,ok nije to ono sto se ocekuje,ali na koncu izborio crveni i penal,poneka prilika,sudjelovo i kod 1.gola,bit ce bolje....

12 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

Ako i kojim slučajem Real ne kiksa do kraja i mi izgubimo sve šanse za titulom , obavezno treba pustit Atleticu onu zadnju utakmicu da dobije tri boda jer u slučaju da budu Real i Atletico poravnati  Atletico će bit prvak zbog međusobnih susreta.  

15 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

Tako je, ako mi ne osvojimo, barem nek Atm osvoji.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
    15 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

{#}.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
    17 godina
    FC Barcelona

Evo ekipa sa BeInSporta je rekla da prvi penal nije trebao biti, na Neymaru je čist penal, crveni je isto čist, jest da su i oni rekli da je to prestrogo, ali takvo je pravilo "zadnjega igrača" i penal na Iniesti čist. Ja više vjerujem njima koji se ipak razumiju mrvicu više od ekipe s foruma. Bitno je da se Barca vratila u igru za naslov. {#}

jedino Messi zna ovakvu loptu podvalit 

http://giant.gfycat.com/DirectMatureAmericanrobin.gif

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 23:19 (Balvan8).
    12 godina
    neaktivan
    Tommy_123 kaže...

Tako je, ako mi ne osvojimo, barem nek Atm osvoji.

necu nista govoriti za sudije itd. ali stvarno pustiti njima da osvoje ?

najciganskiji klub sto sam ikad vidio, od ljigavog trenera do ljigavih igraca i takvog kluba, onaj Diego Costa im je bas simbol kluba {#}

14 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

Sjajna pobjeda, jedna od najboljih utakmica koje sam ikada gledao ili barem jedan od najboljih el clasica. Neću napadati sudca, krivo je dosudio Ronaldov penal sve ostalo je bilo čisto, jedino me zasmetalo što su se sudili "sitni" prekršaji, ali tako se igra u španjolskoj(ponekad nažalost). Barca podhitno treba naći jednog dobrog braniča jer neće uvijek moči nadoknaditi rezultat, Mascherano danas nije mogao ništa protiv Benzeme, jednstavno je prenizak. Messi, taj čovjek je apsolutna legenda Barcelone.

Treba čestitati i Realu igrali su jako dobro, ali su i puno riskirali sa takvom igrom, a to Barca zna iskoristiti.

16 godina
    FC Barcelona

Nije ista situacija danas i sa Cityem, danas je Dani napravio faul na 17m i tu je svaki kontakt stao dok je kod situacije sa Cityem faul počeo na 17-18m ali se završio kontakt u 16.

Swedish latin super funk.
    15 godina
    neaktivan

Statistika - zasluženo.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
    13 godina
    kexzoR kaže...

gdje je mali šimun? gusi se u balama i suzama

Ljubav zivota ? 

Zasto bi se gusio ako su mi oba kluba nebitna ? Ti si malo zastranio, a jos si mlad... mislim da bi mogo otici ti spavat u osnovnoj se jos dobivaju neopravdani ako zakasnis.

Netko je spomenuo Modrica. Odigrao je odlicnu utakmicu, presjekao 3-4 lopte, imao dosta pasova. Drugi gol je dosao od njegovog pasa marcelu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
    12 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

E jesu ih napljuskali ove sezone,   haha  i tamo i vamo  {#}....   I još nije kraj,   još će bit pljusaka i u kupu...

16 godina
    SimeKZ kaže...
    kexzoR kaže...

Ljubav zivota ? 

Zasto bi se gusio ako su mi oba kluba nebitna ? Ti si malo zastranio, a jos si mlad... mislim da bi mogo otici ti spavat u osnovnoj se jos dobivaju neopravdani ako zakasnis.

Netko je spomenuo Modrica. Odigrao je odlicnu utakmicu, presjekao 3-4 lopte, imao dosta pasova. Drugi gol je dosao od njegovog pasa marcelu.

Da su ti oba kluba nebitna ne bi se uopće sad ovdje opravdavao :P 

on topic: čekamo sažetke s ray hudsonom :)

15 godina
    neaktivan
    FC Barcelona

Najveći umjetnik koji je kročio nogometnim terenima.

Lionel Messi most goals in Clasico history 19

Most Assists 12

Most goals 2014 - 18 

Most assists 2014 - 10

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
    Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 23:27 (Tommy_123).
    13 godina
    Reedy kaže...
    SimeKZ kaže...
    kexzoR kaže...

Ljubav zivota ? 

Da su ti oba kluba nebitna ne bi se uopće sad ovdje opravdavao :P 

on topic: čekamo sažetke s ray hudsonom :)

Pa ne zelim da me hrpa klinaca omalovaza jer su iskompleksirani svaki sa jednom stranom umjesto da uzivaju u nogometu. Opravdavam svoje komentare ne hebene klubove za koje mme puca ona stvar, volim pogledat dobru tekmu i fino doci iskomentirat sa ekipom. A ne da se svaki puta pokrene svada jer klinci ne mogu zivjet bez svada oko njima nebitnih stvari. Umjesto da se uziva u igrama Messia i Ronalda pljuje se po jednom i drugom bez ikakvog razloga a igracine su samo takve. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
    17 godina
    neaktivan
    barcaINTER kaže...

Ako i kojim slučajem Real ne kiksa do kraja i mi izgubimo sve šanse za titulom , obavezno treba pustit Atleticu onu zadnju utakmicu da dobije tri boda jer u slučaju da budu Real i Atletico poravnati  Atletico će bit prvak zbog međusobnih susreta.  

A što bi rekao da Real u istoj situaciji pusti Atleticu da Barca ne bude prvak?

Mislim, jedno je voliti kub, a drugo je biti kretenoidni š*upak.

Izjava ti je u rangu "da se bar polome svi igrači Reala i da ispadnu iz lige".

Ako Barca ne može u direktnom i poštenom natjecanju osvojiti naslov, nego to čini kojekavim prevarama, ja prvi kao ljubitelj kluba ne bih priznao taj naslov.

Balvan8 kaže...

Evo ekipa sa BeInSporta je rekla da prvi penal nije trebao biti, na Neymaru je čist penal, crveni je isto čist, jest da su i oni rekli da je to prestrogo, ali takvo je pravilo "zadnjega igrača" i penal na Iniesti čist. Ja više vjerujem njima koji se ipak razumiju mrvicu više od ekipe s foruma. Bitno je da se Barca vratila u igru za naslov. {#}

Penal je najstroža kazna, stoga se crveni dodjeljuje tek ako postoji naznaka da je faul bio namjeran i da je protivnički igrač ozlijeđen, zbog čega je zbog nastavka igre nužno isključiti nasilnog igrača.

Na slici se ne vidi namjerni kontakt već se vidi kako je Ramos u naletu okrznuo Neymara koji potom ima silaznu putanju (nekontroliranu) pa ga već u padu Ramos dotiče nogom. Treba uzeti u obzir da je i Ramos bio u doskoku.

Crveni je bila predrastična kazna.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
    15 godina
    FC Barcelona

zadnji igrač, ruši ga = crveni karton.

Doviđenja. Čak se ni Ramos nije bunio na odluku, a on je inače poznat po tome.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 23:31 (antimadridista).
    13 godina
    protjeran
    FC Barcelona

evo teku suze radosnice, sutra cu ponosno marsirati gradom u svetom dresu isto kao sto sam marsirao nakon bayerna.

12 godina
    neaktivan
    wyks kaže...
    barcaINTER kaže...

A što bi rekao da Real u istoj situaciji pusti Atleticu da Barca ne bude prvak?

Mislim, jedno je voliti kub, a drugo je biti kretenoidni š*upak.

Izjava ti je u rangu "da se bar polome svi igrači Reala i da ispadnu iz lige".

Ako Barca ne može u direktnom i poštenom natjecanju osvojiti naslov, nego to čini kojekavim prevarama, ja prvi kao ljubitelj kluba ne bih priznao taj naslov.

Balvan8 kaže...

Penal je najstroža kazna, stoga se crveni dodjeljuje tek ako postoji naznaka da je faul bio namjeran i da je protivnički igrač ozlijeđen, zbog čega je zbog nastavka igre nužno isključiti nasilnog igrača.

Na slici se ne vidi namjerni kontakt već se vidi kako je Ramos u naletu okrznuo Neymara koji potom ima silaznu putanju (nekontroliranu) pa ga već u padu Ramos dotiče nogom. Treba uzeti u obzir da je i Ramos bio u doskoku.

Crveni je bila predrastična kazna.

Ovo boldano je nešto najgluplje što sam pročitao u zadnje vrijeme.   Stvarno, neznam da li uopće ima smisla da idem u tu raspravu.

15 godina
    FC Barcelona

Ja ne vjerujem da postoje ljudi koji tvrde da to nije crveni karton. ZADNJI IGRAČ. Čista 100% šansa za gol. O čemu pričamo?

E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice