FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Steta,najljepsi oprostaj bi bio da se i umirovio u Barci,ali jednostavno godine su uzele svoje i ovako je najbolje,moze on ponudit jos pokoju sezonu u nekoj slabijoj ligi i onda nek se sto prije vraca na neku funkciju u Barci,ja bi ga i ko trenera volio viditi,ima karizmu,autoritet,navijaci ga obozavaju....hvala Kapetane na svemu {#}

15 godina
FC Barcelona
October 2nd 1999, La Masia graduate came on as a sub v Valladolid in the 56mins to make his debut. The rest is history...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala na svemu legnedo ! EL GRANDE CAPITA ♥ PUYI

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Broj 5 treba biti stavljen u muzej Barce i nikome ju nedati. El Capita, hvala ti za sve. Neće biti isto bez njega, kako bodri ekipu s klupe, na koji način igra {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 18:36 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A evo i videa sa Barcine zvanicne stranice. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 19:32 (Nidzo95).
15 godina
FC Barcelona

Ovaj njegov odlazak ujedno je i najveći pokazatelj njegove ljubavi prema Barci. On zna da više ne može pružati onakve partije, da mu tijelo više ne dopušta i nije spreman igrati na takvom nivou. I zato i odlazi, ne želi biti teret klubu, uvijek je stavljao klub na prvo mjesto. Zna da su iz kluba uvijek računali na njega, a sad je to postalo samo teret, jednostavno Barci treba nova snaga, novi igrač koji će doći na njegovo mjesto.

Ljudska veličina i legenda. Ovakvog igrača više nećemo vidjeti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2014 19:51 (antimadridista).
16 godina
Re: FC Barcelona

Eh da sad imamo ovakvog Puyola.

PUTA MADRID
15 godina
FC Barcelona
Yaya Toure: "I wouldn't celebrate if I score at Camp Nou, never. I'm a Barça fan, I couldn't, out of respect for the fans." [rac1]
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ovaj njegov odlazak ujedno je i najveći pokazatelj njegove ljubavi prema Barci. On zna da više ne može pružati onakve partije, da mu tijelo više ne dopušta i nije spreman igrati na takvom nivou. I zato i odlazi, ne želi biti teret klubu, uvijek je stavljao klub na prvo mjesto. Zna da su iz kluba uvijek računali na njega, a sad je to postalo samo teret, jednostavno Barci treba nova snaga, novi igrač koji će doći na njegovo mjesto.

Ljudska veličina i legenda. Ovakvog igrača više nećemo vidjeti.

Ili si želi bolesno podebljati novčanik u emiratima, mls-u i sličnim ligama za penzionere dok još može...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
FC Barcelona

Sad treba Luiza dovesti, ako ništa, bar će frizurom podsjećati na lava :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartomeu (predsjednik Barce): "Ovog ljeta ćemo dovesti najmanje dva pojačanja,golmana i štopera."  {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique: 

Moj anđele čuvaru,

Došao je taj dan.Ti ideš.To je dio života,ali zamisliti Barcelonu bez tebe je teško.Kada pogledam nazad u prošlost,sjetim se Pariza i Rima i prva slika koja mi se pojavi u glavi si ti kako dižeš trofej Lige prvaka.Na Wembleyu,to si prepustio Abidalu,što te čini još većim.Moja generacija i generacije poslije ne poznaju drugu Barcu,Barcu u kojoj tebe nema u defanzivnoj liniji, sa kapitenskom trakom na ruci i brojem 5 na leđima.Predpostavljam da više ništa neće biti isto.

Upoznao sam te prije gotovo 6 godina.Ti si bio kapiten i simbol kluba,a ja mladić koji je nastojao da osvoji svijet.Od prvog dana imali smo sjajan odnos,na terenu i van njega.Kada imam tebe kraj sebe,osjećam se zaštićenim,jer znam da,ukoliko pokleknem,ti ćeš biti tu da mi pomogneš,da me spasiš.Ti si moj anđeo čuvar.

Želim da znaš da će mi nedostajati naši razgovori iz svlačionice,tvoji savijeti,te na kraju tvoje "grđenje"na terenu.Ti si unikat,neponovljiv.Mogu se samo nasmijati kada mi kažu da će biti novi Puyol.Mogu tražiti takvog ali ga nikada neće naći.

Hvala na svemu,Puyi" 

Pique možda nije igrao dobro zadnjih nekoliko utakmica,ali je ovo napisao za čistu desetku. I još jednom hvala za sve kapitenu ! {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyi je legenda kakve nema,i uvijek ću ga pamtit jer je jedan jedini, el capitan! bilo bi lijepo kad bi s njegovim odlaskom umirovili broj 5 ;)

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar zabio 2 gola koja trenutno traje. Protiv Južne Afrike igraju.

15 godina
Tommy_123 kaže...

Neymar zabio 2 gola koja trenutno traje. Protiv Južne Afrike igraju.

Krasan lob, vidi se da je učio od Messija {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hat-trick NEYMAR !! 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Koliko Neymar igra bolje na laznoj devetki to je jedno cudo...Treba mu dati vise slobode

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije sad da kažem da igra loše u Barci, ali mislim da je nekako ograničen, da nema potpunu slobodu, ili se nemože opustiti potpuno. Dosta je više rezerviran kad igra za Barcu nego za Brazil.

Ali možda je i bolje da to ide malo po malo, svojim tokom, doći će vrijeme kad će bit najbolji na svijetu, ima sve uvjete i predispozicije za to.

Stvarno me veseli kad vidim kakvog je igrača Barca kupila, igrač za budućnost kluba, definitivno.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Slika dana

Mali obozavatelj Neymara uletio na teren

13 godina
FC Barcelona

Messi nastavlja tradiciju: 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 21:47 (KiX777).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Meni se cini da Neymar puno bolje igra za repku...Zao mi sto Tata Martino nezna iskoristiti njegov talent do maximuma.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Meni se cini da Neymar puno bolje igra za repku...Zao mi sto Tata Martino nezna iskoristiti njegov talent do maximuma.

jednostavno ima drugu rolu, druge zadatke. Ne može u Barceloni daviti loptu, forsirati nepotrebne driblinge (u tolikoj mjeri) i sve to. Niti ima toliko prostora jer protiv Barce se većinom svi brane sa 10 igrača iza lopte. Plus u Brazilu je on glavni igrač, sve se vrti oko njega, dok u Barceloni to nije slučaj. Ali prilagoditi će se on, u to ne sumnjam.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

S Messijem nesto nije u redu. Mislim da je ovo tek pocetak briga za navijace Barcelone.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nervira me to sto igra skroz uz crtu lijevog krila tako da ga se lako moze duplirati ali valjda zna stagod Tata Martino o tome kako ce izvuci iz njega max.

15 godina
FC Barcelona
Neymar: "There is nothing better than making a kid smile."
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Neymar: "There is nothing better than making a kid smile."

I M. Jackson je to rekao...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

U Barci on vecinom gleda samo kako bi dodao Messiju kao i svi ostali,tu je greska najveca,ipak je on igrac koji sam moze proci 2-3 igraca...kao sto je Anti rekao u Brazilu je on glavna zvijezda,sve ide na njega vecinom i osjeca se sigurno ugodnije i opustenije...mene najvise zivcira sto mu u Barci ne daju da puca slobodnjake,a dokazo je da ima odlican udarac...Messi je dosta sebican po tom pitanju,mora izvest svaki slobodnjak,bilo s desne,lijeve strane,s 35 m s 18 m...a nez sta se dogada s Messijem,nenormalno je da svaka 2 mjeseca povraca na terenu,ali dok god igra dobro nadam se da mu to nece stvarat vece probleme,ali ima on oko sebe svjetske doktoro i specijaliste,nadam se da ce rijesit taj problem

12 godina
protjeran
FC Barcelona

da to i ja kazem...neznam kako nitko osim Ibrahimovica nikada nista nije rekao na to o njegovoj sebicnosti ali ipak kada porusis sve moguce rekorde imas kredita koliko hoces a i Respecta od suigraca...neznam zasto ali nekako bih volio vidjeti Messija na lijevom krilu (mislim na jednu utakmicu) pa da vidimo kako bi to bilo kad bi se malo zamjenili...

15 godina
FC Barcelona
lol nije to sebičnost nego je jednostavno glavni igrač i igra se vrti oko njega. Pa pogledaj koliko asistencija ima Messi, koliko puta samo stvori višak kad prođe 3-4 igrača pa onda doda slobodnom igraču.

I isto tako, Ibrahimović NIKAD nije rekao ništa protiv Messija, neznam otkud ti to. Dapače, uvijek ga hvali i kaže da je daleko najbolji igrač. On je imao nesuglasice samo s Guardiolom.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice