FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.005
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ja bih volio vidjeti mangalu i nemanju vidica u barci,vidic moze jos 2 sezone odigrati na vrhunskoj razini,a i istice mu ugovor

Mariich#2318
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tata Martino, koji je isključen na poluvremenu na meču sa Real Sociedadom, danas je suspendiran za utakmicu protiv Almerije (nedjelja).
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...

ja bih volio vidjeti mangalu i nemanju vidica u barci,vidic moze jos 2 sezone odigrati na vrhunskoj razini,a i istice mu ugovor

Vidic zadnje 2 godine ne igra na vrhunskoj razini kako ti mislis da ce naredne dvije onda igrati?

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

FIFA uvrstila Messija među 10 najboljih u istoriji fudbala!

Glasilo Svetske fudbalske federacije svrstalo je Lionela Messija među 10 najboljih fudbalera u istoriji ove igre.Kuriozitet je da je Argentinac jedini aktivni fudbaler na pomenutoj listi.

Evo kako izgleda rangiranje desetorice najboljih u istoriji fudbala:

1.Pele

2.Maradona

3.Zinedin Zidan

4.Ferenc Puskas

5.Michel Platini

6.Roberto Rivelino

7.Lionel Messi

8.Lothar Mateus

9.Roberto Baggio

10.George Haggi

12 godina
protjeran
FC Barcelona

posto Puyol ide 99% trebaju onda barem 2 stopera.Posto je mala vjerovatnost da ce Luiz,Hummels ili tako neka velika imena prijeci u Barcu,najbolje po meni bi bilo da dovedu Fazia (Sevilla,26 godina,195cm)

i jos jednog mladjeg stopera tipa Mussachio (Villareal,23 godine,182cm) ili Laporte (Athltic Bilbao,19 godina,189cm) dok mislim da Mangala nece doci zbog cijene a i velike potraznje.

13 godina
kexzoR kaže...

Vidic nema sta trazit vise, neka ide u Kinu za Benkom i Becirajem da pobere jos koju kintu.

Ako sam dobro upoznat Barca trazi igrace koji se mogu lako uklopiti u njihov stil igre. David Luiz, Thiago Silva i takav tip stopera koji zna igrat nogomet a da samo zna zveknut loptu naprijed. Mada bi ja volio Luiza vidjeti u Barci, samo tesko da ce ga Mourinho pustit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Abidala nisu smjeli prodat, s tim se svako mora slozit. Vidim da se ne zale u Monacu na njega -.- vise bi koristio od Puyola... Al sta je tu je.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...

Vidic nema sta trazit vise, neka ide u Kinu za Benkom i Becirajem da pobere jos koju kintu.

Ako sam dobro upoznat Barca trazi igrace koji se mogu lako uklopiti u njihov stil igre. David Luiz, Thiago Silva i takav tip stopera koji zna igrat nogomet a da samo zna zveknut loptu naprijed. Mada bi ja volio Luiza vidjeti u Barci, samo tesko da ce ga Mourinho pustit.

Absolutno koji Vidic bas nam treba jos jedan s 35 godina koji nemoze vise od 30 min da se ne ozlijedi nisu valjda tak ludi.

A Luiza i Silvu su mogli dovesti uz malo srece da su pokusali prije jer nije nam obrana od "jucer" losa nego vec 3 sezone za redom obrana je na razini seoske lige plus opcenito losa igra u zadnje vrijeme vrlo je moguce da ce nam se ponoviti Bayern od prosle godine , reicmo gledajuci Real uopce me strah EL Classica mogli bi nam petardu zviznuti s pola snage igraju odlicno nisam ljubitelj Ancelottija ( a nemam niti nista protiv njega ) ali svaka mu cast ne sjecam se kad je zadnji put RM igrao tako dobro gaze bas sve dok mi izgledamo blago receno jadno.

twice the pride double the fall
12 godina
protjeran
FC Barcelona

pa dobro to sto je Real jucer dobio nista nezanci jer Schalkeova obrana je igrala 4 v 4 protiv Balea,Ronalda,Benezeme i Di Marie.Igrali su nikako pogotovo u obrani.Da se nama jednom tako otvori neka ekipa bio bi slican rezultat .Ali daleko od toga msilim da je Real trenutno bolji od Barce da se razumijemo...

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

pa dobro to sto je Real jucer dobio nista nezanci jer Schalkeova obrana je igrala 4 v 4 protiv Balea,Ronalda,Benezeme i Di Marie.Igrali su nikako pogotovo u obrani.

Da se nama jednom tako otvori neka ekipa bio bi slican rezultat .Ali daleko od toga msilim da je Real trenutno bolji od Barce da se razumijemo...

Pokušat ću biti realan, i samo ću te upitati jedno;

u prošloj utakmici Lige Prvaka koju je igrala Barcelona, po tvojem, da li je penal bio realno, ne glede na crveni karton za kojeg i ja kažem da je ispravan?!

Obzirom je prekršaj bio započet izvan okvira 16 metara, a sinoć je i Soko Okolovo, Mateo Beusan to kategorički potvrdio, zar vam se nije otvorila već jedna utakmica, jer do tog trenutka Barcelona JE IMALA sve u "nogama", osim golova, a ovdje je dobila i penal i jednog igrača manje za cijelo drugo poluvrijeme?!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:33 (ATJLučko).
16 godina
ATJLučko kaže...
Boixus Nois PS kaže...

pa dobro to sto je Real jucer dobio nista nezanci jer Schalkeova obrana je igrala 4 v 4 protiv Balea,Ronalda,Benezeme i Di Marie.Igrali su nikako pogotovo u obrani.

Da se nama jednom tako otvori neka ekipa bio bi slican rezultat .Ali daleko od toga msilim da je Real trenutno bolji od Barce da se razumijemo...

u prošloj utakmici Lige Prvaka koju je igrala Barcelona, po tvojem, da li je penal bio realno, ne glede na crveni karton za kojeg i ja kažem da je ispravan?!

Obzirom je prekršaj bio započet izvan okvira 16 metara, a sinoć je i Soko Okolovo, Mateo Beusan to kategorički potvrdio, zar vam se nije otvorila već jedna utakmica, jer do tog trenutka Barcelona JE IMALA sve u "nogama", osim golova, a ovdje je dobila i penal i jednog igrača manje za cijelo drugo poluvrijeme?!

Čitajući tvoje postove loše mi dođe. Ajde se ti prvo odluči za koga češ navijati. Više te ima ovdje nego tamo gdje bi trebao biti.

PUTA MADRID
17 godina
ATJLučko kaže...

Čim čujem i vidim Soko Okolovo bude mi muka. Treba biti baja pa iz 100 različitih kuteva i usporenih snimaka reći: "hmm.... mislim da nije bio penal." {#}

Ne kužim kakve veze ima što je ovaj krenuo klizati prema Messiju van 16erca? Mogao je i od centra tako krenuti. Bitno je gdje ga je srušio, a to je unutar 16m.

Osim toga, bio je i onaj penal kada je netko od City-a dirao rukom loptu unutar 16m pa nitko ne govori kako bi to promijenilo tekmu. Ili kako je recimo poništen gol Barce zbog nepostojećeg zaleđa. Misliš da to ne bi promijenilo kako bi se utakmica dalje odvijala? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 12:07 (Pero Dinamit).
12 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Boixus Nois PS kaže...

E moj lucko o cemu ti pricas!?Ja govorim o tome kako se Schalke nije branio vec napadao a on spominje penal koji je bio ima 15 dana

17 godina

nije istina da ga je srusija unutra. vidjelo se vec na utakmici da je prekrsaj bio vanka, nije trebalo 100 kamera. to nije zadaca glavnog suca da vidi nego linijskog upravo zato jer glavni sudac nema mogucnost ocijeniti situaciju na pravilan nacin, odnosno ne vidi je.

a to sto se moglo desit to je sve rekla-kazala.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
FC Barcelona
Ma sa svima se ja vama slažem, ali ostaje činjenica, ili crveni samo ili penal uz žuti, barem se meni u tom slučaju to čini realno! A apropos Schalke-a 04 i/ili Manchester City-, i jedan i drugi su igrali kao kada gladni idu kuda i car pješice! Ne umanjujem niti ne osporavam pobjedu i igru u globalu Barcelone, ali samo držim do činjenice kako konkretna situacija nije završila u redu onako kako je završila, a samim time se je utakmica za Barcelonu otvorila, pa vi sada recite što god hoćete!
ATJ Lučko
13 godina
ATJLučko kaže...
Ma sa svima se ja vama slažem, ali ostaje činjenica, ili crveni samo ili penal uz žuti, barem se meni u tom slučaju to čini realno! A apropos Schalke-a 04 i/ili Manchester City-, i jedan i drugi su igrali kao kada gladni idu kuda i car pješice! Ne umanjujem niti ne osporavam pobjedu i igru u globalu Barcelone, ali samo držim do činjenice kako konkretna situacija nije završila u redu onako kako je završila, a samim time se je utakmica za Barcelonu otvorila, pa vi sada recite što god hoćete!

1. Naporan si.

2. Davno ta tekma bila, šta laprdaš o tom opet.

3. Situacije su neusporedive: Jedan City uspuređuješ sa Schalkeom, stvarno?

4. City je momčad puna svjetske klase, kod Schalkea ni jedan nije, plus jučer su loše igrali.

5. Struka potvrdila po pravilniku da je penal čisti, a pošto ga rušio zadnji igrač i crveni je, kao što ga dobio golam arsenala protiv bayerna, il i na to imaš prigovor?

6. Tu tekmu je barca odigrala laganini protiv jakog protivnika koji se brani, dok ste vi jurišali na Schalke ko da vam život ovisi o tome, a oni jadni izgubljeni.

7. Suma sumarum, kad razvalite nekog pretendenta za osvajanje LP, onda uspoređuj i laprdaj, dotad zdravo.

uBlowMeBro?
13 godina
FC Barcelona

Hebo te penal prije 100 godina. Pa ovaj Real pod Ancelotiem ce uvaljati Barci 5 komada jer na brzinu i agresivu Reala Barca nema odgovor a i Barcin stil igre vec znaju i ptice na grani, ako ne naprave izmjene nekakve u igri i ne pojacaju se sa par igraca nece moci Barca vise parirati nikome. Sad ih je Sociedad natovario, a sta ce biti kad naidu na jos ozbiljniju ekipu ? 

A jucer se Schalkeova obrana pokazal toliko nekordiniranosti kada namjestaju offside zamku da je to ne moguce. Gol Balea jer proizaso iz toga da lijevi bek nije izasao a protiv takvih igraca u napadau ( ne racunajuci Benzemu jer taj nema veze s nogometom ) to se brzo kaznjava.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

dosta o tom Realu boli me k. za njega...Ako je Real bolji nek dobije Barcu sto se mene tice i 10-0 a otome nek se prica kada utakmica zavrsi...Nakon pobjede Reala protiv Schalkea koji je igrao formaciju 4-0-0 i sa tolikom losom obranom odmah su koplje iznad svih.

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Čisto da znaš, Ray Hudson je analizirao to poslje utakmice i rekao kako sudac NIJE pogriješio, faul je započet izvan 16m, ali je zadnji dodir s igračem bio unutar 16m

Isto tako Howard Webb je sličan odgovor dao ;)

SimeKZ kaže...

Sad ih je Sociedad natovario, a sta ce biti kad naidu na jos ozbiljniju ekipu ? 

Barcelona nije pobjedila Sociedad na njihovom terenu niti pod Pepovom vlašću ;)

Točnije od 2007. ih nije pobjedila, tako da Sociedad nije mjerilo, svi timovi imaju problema s nekim timovima jer jednostavno ih ne mogu pobjedit na njihovom terenu.

Ali isto tako da znaš, Barca nije izgubila od Sociedada na svom terenu od 90-ih godina

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 14:39 (Hrvek1909).
15 godina
SimeKZ kaže...

Hebo te penal prije 100 godina. Pa ovaj Real pod Ancelotiem ce uvaljati Barci 5 komada jer na brzinu i agresivu Reala Barca nema odgovor a i Barcin stil igre vec znaju i ptice na grani, ako ne naprave izmjene nekakve u igri i ne pojacaju se sa par igraca nece moci Barca vise parirati nikome. Sad ih je Sociedad natovario, a sta ce biti kad naidu na jos ozbiljniju ekipu ? 

A jucer se Schalkeova obrana pokazal toliko nekordiniranosti kada namjestaju offside zamku da je to ne moguce. Gol Balea jer proizaso iz toga da lijevi bek nije izasao a protiv takvih igraca u napadau ( ne racunajuci Benzemu jer taj nema veze s nogometom ) to se brzo kaznjava.

vidjeli smo u prošlom El Clasicu tih 5 komada...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno je sportski direktor Barce Zubizareta doletio u Zagreb da dovrsi pregovore oko Halilovića...

16 godina
U Barcu B sa njim i za koju godinu ga prodati. Nije on klasa Barce.
PUTA MADRID
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...

Neusporediv sta se tice forme i ostalog...

14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
U Barcu B sa njim i za koju godinu ga prodati. Nije on klasa Barce.

Svakako u Barcu B,ali ako se razvije i bude dobar onda nikako prodavati,decko je potencijal i talent to svakako,ali dok je onako umisljen i bahat nece uspijet puno,pogotovo u Barci

15 godina
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...

Neusporediv sta se tice forme i ostalog...

a čuj, forma se mijenja. Isto tako ti govoriš da bi Real zabio Barci 5 komada samo tako. Real je trenutno u odličnoj formi, Barca nije. To se može promijeniti. A čak i s ovakvom formom trenutno, nema šanse da bi Real dobio Barcu s 5 golova razlike.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

nema se para za stopera a 10 milijuna eura ili koliko vec za umisljenu zvijezdicu HNL-a koja je zabila 3 gola.Toliko o tome

13 godina
protjeran

pa vidic je bolji od piquea,bartre i mascherana sigurno..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

PA KAZU

MAMIC JE LUD

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
FC Barcelona

Nije još sve gotovo, ali ako se završi definitivno velika vijest za hrvatski nogomet, bez obzira bio to ili ne dobar potez Barce.. Nadam se da ćemo (za par godina naravno) nakon Modrića imat još jednog Hrvata u vrhu Primere. Ako Barca uspije od njega napraviti barem pola Messija, kamo bolje za repku.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice