1911 /\/\/\/\/\ 1899
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Sutra najjaca postava,uvek je tesko protiv Sociedada,pogotovo u gostima 
"Maradona se vraća na nogometne travnjake, potpisao je ugovor sa petoligašem Deportivom."
Istina ili ne? :)
Evo ga, samo se čekalo.
Official: Real Madrid's accusation on Cristiano Ronaldo's red card have been accepted and Cristiano will be able to play tomorow's La Liga match against Elche.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Pa ajmo realno, el to je za 3 utakmice kazne?
mene iskreno nije ni najmanje briga. Pa ionako igraju protiv Elchea.
Ali realno gledajući, ako se dodijeli neka kazna, onda se toga treba i držati. Stalno neka poništavanja kartona, kazni. To je već postalo odvratno.
Nije bilo realno ali ako je odredeno 3 tekme kazne mora bit 3 tekme kazne i gotovo...vise mi se gade te povlastice Reala,svaki crveni im se ponistava..
Bit će teško večeras, za Barcu je ovo vruće gostovanje u zadnje vrijeme, ali uz maximalni pristup utakmici mora se dobiti, bilo kako, 3 boda svakako.
Pa mislim da ih 7 godina nismo tukli na njihovom terenu. Bit će jako teško, ali mislim da od početka treba ih napast i pobjedit. Gubitak bodova više nije opcija.
Nije bilo realno ali ako je odredeno 3 tekme kazne mora bit 3 tekme kazne i gotovo...vise mi se gade te povlastice Reala,svaki crveni im se ponistava..
Odradio je 3 utakmice kazne u Ligi? Villareal, Getafe i sad Elche.
PUTA MADRID
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Istina, SK3 najčešće prenosi Primeru i sastav je osnovnog paketa Bneta.
PUTA MADRID
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Odrađena je suspenzija do kraja, nije bilo nikakvog poništavanja.Culesi šire dezinformacije.
Odrađena je suspenzija do kraja, nije bilo nikakvog poništavanja.Culesi šire dezinformacije.
ne, nego ga je Ancelotti jučer sam uvrstio među igrače koji konkuriraju za utakmicu, a onda je Marca prenijela vijest da će vjerojatno igrati. Danas su valjda iz saveza odbili taj zahtjev.
no svejedno, igrali su protiv Elchea tako da nije neka razilka :)
Očekivano. Od prve minute napast.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Dani Alves jako malo igra u odnosu na prošle sezone, znam da i njemu treba odmor ali ...?
Ajmo tandem Messi-Neymar, baš mi je drago i nadam se da će biti zdravi oba još dugo vremena.
Brojim koliko je puta Montoya poklonio loptu
Ova ce bit zajebana utakmica skroz
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Glava,glava,glava,dokle vise...
kako gadljivo igraju pa majko mila ovo je kunem se zivotom najgora utakmica koju sam ikada gledao (prvih 29 min).Usput receno 1-0 za Soci9edad
PUTA MADRID