FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Na tako važnim utakmicama ne sudi se tako lako penal. Clichy nije namjerno igrao i ta lopta nebi ušla u gol. Jer u tom slučaju lakše od zabijanja gola bi bilo pogoditi protivničkog igrača koji stoji u šesnastercu u ruku.

Ne moraš mi ti govoriti o podnošenju, pa sam nick dovoljno govori o tebi. Nisi stavio nick Barcelonista nego antimadridista {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dežurni neutralni gledatelji {#}

Antimadridista, ne zamaraj se njima i nazdravi večerašnjoj maestralnoj pobijedi i gotovo, jer im nećeš ništa dokazati, izgleda da sudac može griješiti na barcinu štetu i to nebi nitko spominjao, ali kad je obrnuto,  eto ti zavjera, urota uefe, platini, blater i sve ostalo.  Ajde više ste jadni  i smiješni sa tim stalnim kukanjem.               Radije kukajte kako je večeras "veliki" City kukavički odigrao, vidite kako jedna od najmoćnijih ekipa na svijetu mora igrat bunker i čekat kontre kad igra protiv Barce.   Samo protiv Barce.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

City je kukavički igrao, tek s igračem manje su se ohrabrili. Ali to ne mijenja činjenicu da se Barci svako malo pokloni penal.

Pa zar ste već zaboravili Valenciu i Sevillu?

15 godina
cahalovry kaže...

Na tako važnim utakmicama ne sudi se tako lako penal. Clichy nije namjerno igrao i ta lopta nebi ušla u gol. Jer u tom slučaju lakše od zabijanja gola bi bilo pogoditi protivničkog igrača koji stoji u šesnastercu u ruku.

Ne moraš mi ti govoriti o podnošenju, pa sam nick dovoljno govori o tebi. Nisi stavio nick Barcelonista nego antimadridista {#}

Isuse koliko gluposti je ovdje napisano. Ja ne vjerujem {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 0:41 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
cahalovry kaže...

City je kukavički igrao, tek s igračem manje su se ohrabrili. Ali to ne mijenja činjenicu da se Barci svako malo pokloni penal.

Pa zar ste već zaboravili Valenciu i Sevillu?

A Elche ???   I ona Pepeova smijurija od penala, u 6 minuti nadoknade.     Vidim ja da ti pratiš Barcu i da si opsjednut njome.   Znam da na Realovoj temi imaš drugi nick, nisi ti nikakav neutralac, proziran si.   A ona tvoja glupost da se ruka nije svirala jer lopta ionako nebi ušla u gol, nadilazi sve gluposti koje sam čuo u zadnje vrijeme i uvelike pokazuje sa kime se raspravljam, zato vjeruj mi neću više.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bog i hrvati. Suci i Barca

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jadni moj  cahalovry , uvijek ti na kraju patiš, ajde spavat, ajde.  Moraš se naspavat i napunit baterije da sutra opet nove gluparije možeš izvaljivat. Lijepo nam čestitaj i odi spavat. {#}

13 godina
barcaINTER kaže...

Jadni moj  cahalovry , uvijek ti na kraju patiš, ajde spavat, ajde.  Moraš se naspavat i napunit baterije da sutra opet nove gluparije možeš izvaljivat. Lijepo nam čestitaj i odi spavat. {#}

A sta se to tebi mora cestitat ? 

Statisticki osim u posjedu barca nije u nekoj superiornosti naspram Citya. Da nemaju onog Demichelisa i da Kolarov nije van izaso bilo bi tu jos svega makar imaju igraca manje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Statisticki osim u posjedu barca nije u nekoj superiornosti naspram Citya. Da nemaju onog Demichelisa i da Kolarov nije van izaso bilo bi tu jos svega makar imaju igraca manje. 

da je baba muško, zvala bi se Duško. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 1:03 (Balvan8).
15 godina
SimeKZ kaže...
barcaINTER kaže...

A sta se to tebi mora cestitat ? 

jedno je puka statistika, drugo je realno stanje. City praktički niti jednu pravu šansu nije stvorio cijelu utakmicu osim one situacije kad je Valdes obranio vrhunski. Barca imala još nekoliko šansi u drugom poluvremenu, Xavi, Dani kad je pucao malo pokraj i onaj gol koji su zabili, ali je suđeno zaleđe.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

Pellegrini najavljuje otvorenu tekmu i cijelu sezonu igra sa dva napadaca i sad kad je na svojem stadionu i domaci teren on izade sa jednim... to je ono najgore a vidlo se da ide cak i sa igracem manje. 

Steta da je da se svaku tekmu Barce moraju povlaciti suci, ali tako je, mozes ga sljivit...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FC Barcelona

O j*bali vas suci i vaša neobjektivnost. Ja neznam u čemu je problem, bio je čisti poništen gol Piquea, nitko ga ne spominje, čisti penal Clichya, nitko ga ne spominje. Ali dobro, nastavite.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 1:08 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...

City praktički niti jednu pravu šansu nije stvorio cijelu utakmicu osim one situacije kad je Valdes obranio vrhunski. Barca imala još nekoliko šansi u drugom poluvremenu, Xavi, Dani kad je pucao malo pokraj i onaj gol koji su zabili, ali je suđeno zaleđe.

Imao je City malo više prilika za zabiti, bar 3-4... Al bez obzira, Barca je oštećena u ovoj utakmici. A ne obrnuto kako naši ciganski portali pišu.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eh moj antimadridista boris se protiv vjetrenjaca. Haters gonna hate! {#}  Nakon svake pobjede Barce hejteri se sjate u ovu temu i vec unaprijed covjek zna sto ce napisati:

1) Sudac je uvijek za Barcu i dosudi im minimalno jedan penal

2) Igraci Barce simuliraju

3) Protivnici su losi ( Spa liga ) i svi su kante za napucavanje i rusenje "bezveznih" rekorda. ( osim Reala i Atletica )

4) "Dosadna" tika taka i davljenje lopte dok protivnik ne odustane
5) Horoskop protivnika je bio los

itd...

Oni koji navijaju za drugi klub ( bez obzira koji ) dolaze tu i frustirani pricaju gluposti protiv Barce iz raznih razloga. Ja osobno navijam za Barcu odkad znam za sebe ali respektiram druge klubove ( npr. Real tj nase najvece rivale ) i ne pisem gluposti po drugim temama. Mislim da vecini fali respekta i kulture.  

16 godina
FC Barcelona

City se povukao u mišju rupu poput nekog Dinama, igrali bunker, što očekujete da barca stalno tuče glavom u zid i zalijeće se u njih? Normalno da će lopta kružiti i stvarati posjed.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Yaya Toure:"Nismo izgubli zbog sudaca,vec zato sto je Barca i dalje najbolji klub na svijetu."

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smiješno Na dailymailu pišu da bi Pellegrini mogao naj* zbog ovog.

Evo jedan normalniji članak, čini mi se da su Dailymail malo kvalitetnije novine... Kontakt izvan 16 malo preslab da bi suci vidjeli, unutar ga je povukao nogom. S obzirom da ga je faulirao prvo s jednom nogom slabije (na što Messi inače ne pada), pa ga s drugom pokosio, tko sucu može zamjeriti ako on pusti prednost na prvi kontakt pa dosudi ovaj drugi unutar 16? U svakom slučaju, englezi opet plaču.

To further support the referee's decision there was a second touch, this time from Demichelis's trailing leg, and that was definitely inside the penalty area.

City may feel aggrieved but they were lucky not to go three down. Gerard Pique's goal was adjudged to be offside, but Gael Clichy played him onside.

i ovo je holding na neki način i ovo je holding na neki način
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 12:24 (N3N0).
14 godina
FC Barcelona

Ja ne bih rekao da je slučajnost ono šta piše iza na reklamama :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Ako se prekršaj nastavlja u šesnaestercu,sudac prema pravilu je dužan svirati jedanaesterac."

14 godina
Nidzo95 kaže...

"Ako se prekršaj nastavlja u šesnaestercu,sudac prema pravilu je dužan svirati jedanaesterac."

Ako je Barcelona u pitanju, LOL!! 

Crveni karton je neosporan, ali jedanaesterac ne postoji nikako! 

Prekršaj je započet izvan šesnaesterca i crveni karton opravdava "zadnjeg" igrača u obrani, inače, žuti karton uvrh glave i jedanaesterac! 

Ovako je prestrogo sve završilo a prekršaj da je bio dublje u terenu, sigurno ne bi bio za crveni! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa s kime se vi raspravljate, meni još nejde u glavu. Nek tupi dečko svoje i bok. 

Idemo na teško gostovanje kod Sociedada, mogu reći da su nas malo namučili u kupu doma pa ne očekujem baš lagano tekmu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 13:56 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Negredo: "Sudac mi je htio dati drugi žuti karton ali ga je Pique zamolio da to ne napravi. Zahvalan sam mu zbog toga."

VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
Halilovic u Barci... Sta vi mislite? Ja kazem da ima potencijala kao igrac, ali mislim da u FCB uspijevaju samo gotovi igraci ili oni koji su u Masiji od malena. On nije nista od navedenog. Mozda se varam pa ga odvedu na pravi put.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
ATJLučko kaže...
Nidzo95 kaže...

Prekršaj je započet izvan šesnaesterca i crveni karton opravdava "zadnjeg" igrača u obrani, inače, žuti karton uvrh glave i jedanaesterac! 

Ovako je prestrogo sve završilo a prekršaj da je bio dublje u terenu, sigurno ne bi bio za crveni! 

Ti kao da čitaš vijesti sa index-a ili 24 sata pa ta sranja ovdje kopiraš i trolaš. Čudim se šta te ovi moderatori ne odstrane sa ovog foruma.

PUTA MADRID
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zdravko Mamic : Barcelona dolzi po Halilovica sutra ili prekosutra i bojim se da smo nemocni
Nadam se da je ovo laz starno nebih ga htio vidjti u Barceloni jer mi se mali u najmanju ruku gadi sa svojim karakterom 

14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
Nidzo95 kaže...

Ti kao da čitaš vijesti sa index-a ili 24 sata pa ta sranja ovdje kopiraš i trolaš. Čudim se šta te ovi moderatori ne odstrane sa ovog foruma.

Ja niti sam čitao negdje vijesti pa kopiram, već sam citirao kolegu forumaša sa čijim se razmišljanjem ne slažem. 

Kao niti sa tvojim isto tako, i apsolutno ne vidim razlog da me se odstrani sa foruma, ne čulo veće zlo pa da je forum tvoje privatno vlasništvo! 

Ja sam gledao utakmicu na televiziji, prenosili su je na nekom kanalu MAX TV, pa sam mogao kroz snimke uvidjeti o čemu se tu u stvari radi! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
Nidzo95 kaže...

U krivu si. 

Izjava Grahama Polla, bivšeg engleskog suca, sinoć poslije utakmice: 

"Contact continued until at least line marking penalty area and further, meaning awarding a penalty was correct. City were lucky not to go three down. Pique's goal was adjudged to be offside, but Clichy played hiim onside."

Također slika, iz pravila nogometne igre.  Dakle, ako se kontakt NASTAVI unutar šesnaesterca, dosuđuje se penal:

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 15:54 (antimadridista).
14 godina
ATJLučko kaže...

Ja sam gledao utakmicu na televiziji, prenosili su je na nekom kanalu MAX TV, pa sam mogao kroz snimke uvidjeti o čemu se tu u stvari radi! 

Meni je sinoc samo PSG-a na MaxTvu prenosilo.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Jack Black kaže...

Negredo: "Sudac mi je htio dati drugi žuti karton ali ga je Pique zamolio da to ne napravi. Zahvalan sam mu zbog toga."

A naravno ovakve vijesti nećete vidjeti u medijima, sad je "u điru" Uefalona, to je ljudima zanimljivije.

A ova gesta Piquea je za svaku pohvalu, baš me zanima koliko bi igrača bilo spremno to učiniti u tako važnoj utakmici.

Ali bitno da su igrači Barcelone "najveći cigani" {#}

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jack Black kaže...

A naravno ovakve vijesti nećete vidjeti u medijima, sad je "u điru" Uefalona, to je ljudima zanimljivije.

A ova gesta Piquea je za svaku pohvalu, baš me zanima koliko bi igrača bilo spremno to učiniti u tako važnoj utakmici.

Ali bitno da su igrači Barcelone "najveći cigani" {#}

Mes que un club ! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice