FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.852.809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

koga jos briga za misljenje jednog prevoditelja{#}

15 godina
neaktivan
Hvala Mourinhu na confidence boostu.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicne kopacke,nadam se da ce i odlicno igrati u njima {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

prema spanjolskim medijima ovo bi mogla biti postava :
    Valdes

Dani Pique Masche Alba

Busqets

Cesc        Xavi

Iniesta Messi Alexis 

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

prema spanjolskim medijima ovo bi mogla biti postava :
    Valdes

Dani Pique Masche Alba

Busqets

Cesc        Xavi

Iniesta Messi Alexis 

Gubimo :)

Valdes

Dani - Pique - Masche - Adriano

Busquets - Iniesta - Cesc

Pedro (1pol) - Messi - Alexis

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi će 100 % od početka početi, mora biti brzi protok lopte, ako ćemo baš davit davit loptu od toga neće biti ništa. Nadam se da će trio fantastiko biti raspoložen večeras.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Xavi će 100 % od početka početi, mora biti brzi protok lopte, ako ćemo baš davit davit loptu od toga neće biti ništa. Nadam se da će trio fantastiko biti raspoložen večeras.

Pa s Xavijem i nemamo bas nesto brz protok lopte,Iniesta i Fabregas su puno jaci u tom...ja bi osobno svakako prije Fabregasa,jer je opasniji po golu igra okomitije i jednostavno je predobar ove sezone,ima najvise asistencija...Xavi je sigurnica,od 100 lopti mozda 1-2 izgubi,ali mi trebamo ic po gol u gostima tako da bi tu prednost dao Fabreu

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa s Xavijem i nemamo bas nesto brz protok lopte,Iniesta i Fabregas su puno jaci u tom...ja bi osobno svakako prije Fabregasa,jer je opasniji po golu igra okomitije i jednostavno je predobar ove sezone,ima najvise asistencija...Xavi je sigurnica,od 100 lopti mozda 1-2 izgubi,ali mi trebamo ic po gol u gostima tako da bi tu prednost dao Fabreu

Pa znam, zato i govorim ovima šta pišu da će Cesc od početka počet, jer se to neće dogoditi. Pa i ja bih, al ividjet ćemo šta će Martino napravit.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi samo želio da pokušaju malo brže odigrat kontru i polukontru, sa što jednostavnijim loptama prema naprijed jer za to imamo igrače,  a ne da usporavaju kad je šansa da se takvo nešto odigra.   Siguran sam da će City znat odigrat kontru kad uzme Barci loptu.   Može se postić gol i bez da ih bude svih 10 ispred Citijeva gola  ( a Pique na centru )  , jer ponavljam bit će jako yebeno ako budu sporo igrali.    Btw, zato je sigurno u zadnje vrijeme bolji Fabregas od Xavija,   ali nevjerujem da je stari lisac to zaboravio odigrat, može on.

12 godina
FC Barcelona

I samo se nadam da nece biti forsiranja dugih lopti, jer im je momcad 10cm prosjecno visa od Barcine

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad mi (opet) lupajte TDove, ali nedaj bože kornera, primit ćemo gol sigurno, upravo zbog ovog što je kolega iznad mene napisao, igrači su im u prosjeku viši 10 cm od naših, pa i obrambeni.. :)

15 godina
FC Barcelona

Veselim se današnjoj tekmi. Nadam se da će Barca ispuniti moja očekivanja. Koja su to? Presing, brz protok lopte, puno udaraca, posebno izvana. Najgore mi je kad cjepidlače i hoće s loptom u gol. Super je što prvu tekmu igramo u gostima. Visca Barca! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 18:05 (jurica_m).
12 godina
FC Barcelona

Veceras nazalost nisam u mogucnosti pratiti tekmu {#}

Ako ima neka dobra dusa, da nakon tekme stavi link sa snimkom bio bih zahvalan, vjerojatno ce negdje morati biti

Hvala! {#}

16 godina
FC Barcelona

Live Stream??

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Sanchez

Zašto Pedro ne igra ?

15 godina
FC Barcelona

BARÇA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Fàbregas; Alexis, Messi, Iniesta!

Nasao na fejsu, ne znam ako je točno. 

VISCA BARCA
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uf, sve u napad. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Uf, sve u napad. 

kralju jel vidis ti da neigramo klasicno 4-3-3 nego da iniesta igra umjesto Pedra/Neymara

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da.... ? LOL, ne razumijem zasto si to napisao. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Live Stream??

Kada bude utakmica ako mogne netko staviti neki dobar link pošto nema nigdje na TVu začudo :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...
zeko73 kaže...

Live Stream??

Kada bude utakmica ako mogne netko staviti neki dobar link pošto nema nigdje na TVu začudo :)

Evo. Treba vam Sopcast ili AcePlayer

PUTA MADRID
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 20:13 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ak nađe neko sopcast link ili bilo koji drugi da je dobra kvaliteta i da ima engleske komentatore molim nek stavi u temu, već mi je dosta ovih Rusa.

Evo ostalih linkova za sopcast, dobri kanali al nikak da nađem na engl.

sop://broker.sopcast.com:3912/143156 - 3500kbps 50FPS RUS

sop://broker.sopcast.com:3912/150196 - 3200kbps ESP

sop://broker.sopcast.com:3912/140535 - 2700kbps 50FPS RUS

sop://broker.sopcast.com:3912/150577 - 2300kbps ESP

sop://broker.sopcast.com:3912/150578 - 2300kbps ESP

sop://46.246.89.189:3912/146027 - 2000kbps ESP

sop://broker.sopcast.com:3912/150497 - 2000kbps POL

sop://broker.sopcast.com:3912/141110 - 2000kbps RUS

sop://broker.sopcast.com:3912/150662 - 1600kbps ESP

sop://broker.sopcast.com:3912/124995 - 1000kbps RO

15 godina
PLASMAorLCD kaže...
zeko73 kaže...

Live Stream??

Šrpbajte na Rojadirecta, ja uvijek tu gledam: http://www.rojadirecta.me/

14 godina
FC Barcelona

Jel ima netko s Hudsonom?

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka vas Bog blagoslovi i čuva!

Visca Barca y Visca Catalunya!!! 

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Obrana rupa, opet.. U dva dodavanja su nam pred golom

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Obrana rupa, opet.. U dva dodavanja su nam pred golom

Nista novo.. ali utakmica ide ocekivano mada osobno sam malo vise ocekival od nasih ali i od City-a koji se prvih 15 minuta usral nisu mogli do lopte a dok su dosli odma su je izgubili nadam se da mozemo bolje u drugom poluvremenu.

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba unutra Pedro/Neymar da podignu igru. Opet s loptom žele u gol uć, ono je fina ruka bila kad je alves nabacivao. Nadam se da ćemo zabit taj gol i otić doma s pobjedom. Som un Equip !

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosadnjikava utakmica....imamo posjed ali nismo postene akcije odigrali,1-2 pokusaja iz nicega...nisam nesto zadovoljan,pogotovo igrom prema naprijed,mislim da bi Iniesta trebo prec u sredinu,ionako je cijelo vrijeme bio tamo,a ubaciti Pedra/Neymara,Xavi izvaditi...ovako ispada da igramo neku 4-4-2 formaciju,a to nam ne lezi,sa 3 napadaca bismo ih vise razvukli i onda prizemnim loptama iza leda defanzivaca traziti priliku,oni Alvesovi pokusaji ubacaja su smjesni,ako Messi ili Alexis zabiju pored Kompanya i Demichelisa ja im skidam kapu...ovo mi dosta lici na onu utakmicu protiv Chelsea u gostima kad smo kontrolirali igru i sve pa smo na kraju izgubili...potreban je gol ovdje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice