FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.853.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Messi se ponovo ozlijedio te je zbog tog napustio igru

LINK?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

1.APRILLLLLLLL (maLO SAM URANIO)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bombaaaa Neymarrr 6:0 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar zabio. Komplet :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A je ga usro. :-D

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
FC Barcelona

Ney, Messi, Pedro, Alexis. Svi zabijaju. {#}

13 godina
KiX777 kaže...

Mislim da je glupost stavljat tu sliku jer su Valladoli puknuli vise od 5 razlike. Puknuo je i City 6 komada Arsenalu i 5 komada Spursima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
SimeKZ kaže...
KiX777 kaže...

Mislim da je glupost stavljat tu sliku jer su Valladoli puknuli vise od 5 razlike. Puknuo je i City 6 komada Arsenalu i 5 komada Spursima.

Ali moramo priznati da ovako dugo nismo igrali, odličan presing, sa ubojitim napadom, realizacija je mogla biti bolja.

14 godina
FC Barcelona

Itekako se presing osjetio... Koliko su samo lopti na centru uzeli, a nerijetko je i gol bio nakon toga...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cista fantazija od utakmice,puno lijepih poteza,prodora,akcija,golova i svega...prava ljepotica za istinske fanove nogometa...jest da protivnik nije bio na nivou kvalitetom,ali svaka im cast sto se ni jednog trenutka nisu povukli i pokusavali ne primiti jos pokoji pogadak,treba im cestitat...dokaz samo kad protivnik igra normalno kolko je i Barcina igra puno zanimljivija,brza i sve ostalo...svi su odigrali predobro,i kao sto neko rece mislim da je Fabregas zasluzio da postane standardni prvotimac ispred Xavija jer igra nam odmah izgleda brze,mastovitije,okomitije...dobra uvertira pred City,Neymar stavio tresnjicu na vrh torte

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mnoštvo odličnih passova i realizacija uz bombu Neymara, ali nadam se da su se u ovoj utakmici dovoljno ispromašivali te da neće protiv Citya biti tako. Rayo nije bio na nivou i trener je najavio napadačku igru i tu sam odmah prije utakmice znao da će pasti 4-5 golova, Tello mi je slab bio.

A sad kažeš kada igraju ''normalan'' nogomet Barcina igra je puno bolja, normalno kad im odgovara onoliko prostora, odbrana im je bila katastrofalna i lopta je curila na sve strane, pa zašto bi drugi klubovi igrali igru koja najviše paše Barceloninom stilu.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 22:09 (PLASMAorLCD).
15 godina
FC Barcelona

Ray Hudson poslije Messijevog drugog gola:
“Finding him in this kind of form is like finding an alligator in your toilet bowl.”

poslije gola Neymara:
"This goal would make an onion cry!"

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 22:19 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Mnoštvo odličnih passova i realizacija uz bombu Neymara, ali nadam se da su se u ovoj utakmici dovoljno ispromašivali te da neće protiv Citya biti tako. Rayo nije bio na nivou i trener je najavio napadačku igru i tu sam odmah prije utakmice znao da će pasti 4-5 golova, Tello mi je slab bio.

A sad kažeš kada igraju ''normalan'' nogomet Barcina igra je puno bolja, normalno kad im odgovara onoliko prostora, odbrana im je bila katastrofalna i lopta je curila na sve strane, pa zašto bi drugi klubovi igrali igru koja najviše paše Barceloninom stilu.

Nisam ni reko da moraju igrat,svako ima pravo igrat kako hoce,ali mi je nekako normalnije da pokusavas nadigrat protivnika,zabit mu gol,a ne gledat samo kako obranit gol,a s druge strane ako nesto uleti super,mislim da je to poanta ovog sporta...naravno da se protiv Barce tesko moze nadigravat,ali sigurno neces pobjedit ako se samo branis i ne pokusavas skoro nista prema naprijed,mada se i tako pobjedivalo Barcu...samo mi je onda glupo kad pricaju da Barca igra dosadan nogomet,a protivnik postavio trajekt pred golom,pa ti to probij onda i igraj normalno

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 22:19 (barcafan12).
13 godina
barcafan12 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Nisam ni reko da moraju igrat,svako ima pravo igrat kako hoce,ali mi je nekako normalnije da pokusavas nadigrat protivnika,zabit mu gol,a ne gledat samo kako obranit gol,a s druge strane ako nesto uleti super,mislim da je to poanta ovog sporta...naravno da se protiv Barce tesko moze nadigravat,ali sigurno neces pobjedit ako se samo branis i ne pokusavas skoro nista prema naprijed,mada se i tako pobjedivalo Barcu...samo mi je onda glupo kad pricaju da Barca igra dosadan nogomet,a protivnik postavio trajekt pred golom,pa ti to probij onda i igraj normalno

Tesko je protiv Barcelone, to je ekipa koja je vec najmanje 15 godina skupa, odgajani su u njihovom stilu i zive njihov stil. Ja se slazem da protiv Barcelone nebi trebali svi igrati bunker jer to onda nakaradno izgleda, jos od kad je Eto'o igrao lijevog beka. 

Svaka ekipa koja igra na njihovom sirokom igralistu bez jedne 5-2-2-1 formacije nema sta traziti, jer Barca napravi visak igraca u 4-5 pasova. 

Ali sta je, je. Neka znaju toliko mlatarat tu loptu da ti dode da ugasi i prebacis na umjetnicko klizanje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Naravno, pa kome nije ljepše bilo danas ovo. {#} Ali opet, rezultati su na kraju jednako važni, i ako to pali protiv Barce većina će igrati tako valjda.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tradicija se nastavlja :D

15 godina
FC Barcelona

Messi je s 10 golova i 7 asistencija ujedno najbolji strijelac i najbolji asistent u 2014. godini u ligama petice.

Uz sve to, postavljaju se pitanja jeli izgubio strast za nogometom, nije na svojoj uobičajenoj razini i slično. Toliko je dobar {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 23:45 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Zanima me samo kakva su vaša mišljenja za utorak

MCFC fan

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

3:1 za domacina.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
FC Barcelona

Neki tijesan x, bez puno golova 

15 godina
FC Barcelona

Yaya Tore ne želi igrati protiv Barcelone !

"Nije mi jednostavno, jer ne želim igrati protiv Barcelone. To je klub prema kome imam puno poštovanja", kazao je sjajni veznjak dodavši da će mu biti puno teže u revanšu na Camp Nou stadionu. 

Kopirano s fejsa.

VISCA BARCA
13 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

"Nije mi jednostavno, jer ne želim igrati protiv Barcelone. To je klub prema kome imam puno poštovanja", kazao je sjajni veznjak dodavši da će mu biti puno teže u revanšu na Camp Nou stadionu. 

Kopirano s fejsa.

A ja sam bas gledao magazin LP i on je rekao da veoma postuje Barcu,ali smatra da je njegova ekipa trenutno u odlicnoj formi i da zeli pobedu,bar na svom stadionu. {#}

15 godina
Nidzo95 kaže...
Jack Black kaže...

Kopirano s fejsa.

A ja sam bas gledao magazin LP i on je rekao da veoma postuje Barcu,ali smatra da je njegova ekipa trenutno u odlicnoj formi i da zeli pobedu,bar na svom stadionu. {#}

Kažem,ne znam ako je ovo gore istina, kopirano je s fejsa.

VISCA BARCA
16 godina

Jel ima negdje snimka cijele utakmice i da je u HD-u??

PUTA MADRID
17 godina
x18x05x kaže...

Ima, ovdje. Možeš naći 720p i nekada 1080p. Doduše, skidanje ide sporo.

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
crystal6 kaže...
x18x05x kaže...

Ima, ovdje. Možeš naći 720p i nekada 1080p. Doduše, skidanje ide sporo.

Hvala.

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyol: "Napustio sam igru zbog nelagode u leđima. Što se koljena tiče, svakim danom je sve bolje. Privilegija je što mogu i dalje trenirati normalno."

Bit će teško izabrati prvih 11 za City. Svi igraj ufenomenalno. Težak izbor za Tatu :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 16:09 (Tommy_123).
16 godina
Tommy_123 kaže...

Puyol: "Napustio sam igru zbog nelagode u leđima. Što se koljena tiče, svakim danom je sve bolje. Privilegija je što mogu i dalje trenirati normalno."

Bit će teško izabrati prvih 11 za City. Svi igraj ufenomenalno. Težak izbor za Tatu :)

Još teži za Engineera. Nema Fernandinha i Aguera.

Ja da sastavljam, to bi ovako izgledalo (MCFC)

.....................................HART......................................

...................................................................................

....ZABALETA....KOMPANY.....DEMICHELIS...KOLAROV..

...................................................................................

.....NAVAS............YAYA.............SILVA............NASRI.....

.......................NEGREDO.........JOVETIĆ.......................

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
FC Barcelona

18000 postova, bravo dečki, želim vam uspjeha u još sto puta toliko! 

Zauvijek ovjekovječeno! Zauvijek ovjekovječeno!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 18:59 (ATJLučko).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Najvaznije za utorak da igramo najbrze sto je to moguce jer ako nasi igraci krenu ulaziti u duele sa  njihovom crno im se pise.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice