FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.862.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Cemu forsiranje S. Roberta?? Decko je dobar igrac, ali ne toliko dobar da bi igrao za Barcu. Kako se je Messi vratio mi lose igramo. To je cinjenica.
B-A-R-C-A
12 godina
protjeran
FC Barcelona

sta ces kada se njemu mora dodati...koliko smo bolji bili dok je bio ozlijeden...Ako je jedan covjek veci od kluba onda taj klub nevrijedi nista

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona
Vi naveliko pretjerujete. Prošle sezone kad nitko od mladih igrača nije dobivao priliku, onda se pljuvalo zašto ne igraju, sad se pljuje po treneru zašto forsira mlade igrače.
Isto tako mi nije jasno kako se može pljuvati po Messiju za jedno loše poluvrijeme, kao da od jučer pratimo Barcu pa se ne sjećate što je sve taj čovjek napravio za klub.

A igra nije dobra, čak sam zadovoljniji sa obrambenom fazom nego napadačkom, toliko to očajno izgleda prema naprijed.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

sta ces kada se njemu mora dodati...koliko smo bolji bili dok je bio ozlijeden...Ako je jedan covjek veci od kluba onda taj klub nevrijedi nista

Da Martino ima muda... Messi klupa, Cesc in. Tello klupa, Alexis in.

Anti ne pljujemo po Messiju nego igri koja na ništa ne liči, počevši od ovisnosti o Messiju.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 22:49 (N3N0).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni nije jasno zašto su počeli forsirat duge lopte i ove glupe nabačaje kad se zna da smo iz kornera totalno nesposobni, pa kako onda misle iz igre zabit gol.  Ne samo to nego nisu ni u stanju normalno nabacit.    Sa igrom koju smo imali smo osvojili sve živo, i sad zašto i čemu forsiranje nečega drugog.   

Druga stvar, svaka čast La Masiji, ali ako ih tamo uče da ne pucaju na gol , osim kad nisu metar od praznog gola,   onda su glupi.     A onda povrh tog svega, ovo njihovo totalno nezanimanje za utakmicom mene zgrožava.    Neznam što je Messiju, i zašto se stalno šeta, prije se znao šetati da skupi energiju kad ionako ne može doći do lopte ( to razumijem ) ,          ali sad on više niti ne pokušava utrčati u prazan prostor da dobije loptu.   Užas.

Obranu iz prekida neću ni komentirati jer nemam riječi više s kojima bi to opisao, da ja moram gulit živce od straha svaki put kad je prekid je rje to pola gola u mreži , to je smiješno.

I da , Bartra uope nije neki talenat kao što to ovdje neki misle, a nije niti Sergi roberto jer tip doslovno ništa kvalitetno ne pokazuje osim dodat loptu prvom do sebe.    

Teleta neću ni komentirat, što prije ga prodat, što prije jer je tip totalno ograničen.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jad i bijeda. Pola njih se šeta po terenu, neznaju kaj bi radili sa sobom. Fina uvertira pred City.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma de sta se sekiras. Prolaze dalje. 

The only thing I put before me is do re.
15 godina
N3N0 kaže...
Fabregas4 kaže...

Da Martino ima muda... Messi klupa, Cesc in. Tello klupa, Alexis in.

Anti ne pljujemo po Messiju nego igri koja na ništa ne liči, počevši od ovisnosti o Messiju.

netko je napisao, citiram: "Messija mi je pun k*rac". Zbilja žalosno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Vi naveliko pretjerujete. Prošle sezone kad nitko od mladih igrača nije dobivao priliku, onda se pljuvalo zašto ne igraju, sad se pljuje po treneru zašto forsira mlade igrače.
Isto tako mi nije jasno kako se može pljuvati po Messiju za jedno loše poluvrijeme, kao da od jučer pratimo Barcu pa se ne sjećate što je sve taj čovjek napravio za klub.

A igra nije dobra, čak sam zadovoljniji sa obrambenom fazom nego napadačkom, toliko to očajno izgleda prema naprijed.

Ti i mi nikad ne gledamo istu utakmicu.

Meni je vec pun kufer Martina i njegove taktike. 

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 22:56 (iNo_bhf).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je katastrofa, ovaj Tello, pa to je takvo drvo od igrača da je to strašno. Nitko se neće piknut unutra kak recimo Iniesta stalno radi. Dodajemo se na 40m i od toga nema kruha. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sva sreča da ste vi stručni komentatori i bivši treneri sa godinama iskustva i rada u nogometu. FUJ koliko ste neki od vas odvrati i jadni ili sam možda ipak ja jadan što uopće posječujem ovu temu(vječito pitanje) i nadam se nekom objektivnom razmišljanju i normalnoj raspravi.

kada Messi zabije, komentari su ovakvi=GOOOOOOOOOOOOOL MESSI, KRALJU {#}

....a kada neigra kako bi neki htjeli ili kako oni misle da bi morao, onda ova tema izrodi..svakakve izrode.

EDIT: shvatite da još dugo nečete gledati onu Barcu iz ere Guardiole takve stvari se događaju rijetko i kratko traju. Isto tako shvatite da su ovi dečki osvojili sve i to više puta, tako da je normalno da će jednu kup tekmu igrati prek hurca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 22:57 (Đapa club).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

duge lopte i nabacaji nisu isto tako da se nismo razumjeli

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona
Puyolove greške su nas najviše koštale zasad, jednostavno on nije više na toj razini, to se mora reći. Iako mi je on možda i najdraži igrač ikad.
12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Sva sreča da ste vi stručni komentatori i bivši treneri sa godinama iskustva i rada u nogometu. FUJ koliko ste neki od vas odvrati i jadni ili sam možda ipak ja jadan što uopće posječujem ovu temu(vječito pitanje) i nadam se nekom objektivnom razmišljanju i normalnoj raspravi.

....a kada neigra kako bi neki htjeli ili kako oni misle da bi morao, onda ova tema izrodi..svakakve izrode.

Znači ti bi htio da on ovako igra.   Dobar si nema šta.   I ako misliš da u utakmici ne treba trčati nego se šetati onda si ti nogometni stručnjak i ja se sa tobom neću raspravljati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 22:58 (barcaINTER).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

nije stvar u tome kako on igra nego o  tome da nitko nemsije pucati...svaki ali bas svaki balun ide na povratnu gdje Messi ceka izmdju 10 igraca

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ovo je katastrofa, ovaj Tello, pa to je takvo drvo od igrača da je to strašno. Nitko se neće piknut unutra kak recimo Iniesta stalno radi. Dodajemo se na 40m i od toga nema kruha. 

Kad kažu Messi je zločest, izderao se na Tella. Hahaha pa trebao je 100 puta jače. Da bar dođe ovaj Ibarbo, bar nebi gledali istu fintu svaki put.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
barcaINTER kaže...

Znači ti bi htio da on ovako igra.   Dobar si nema šta.

Čoviku se dogodi par utakmica u padu kondicije i spremnosti i odma nevalja.

Swedish latin super funk.
15 godina
FC Barcelona
Nije Messi kriv što sve lopte idu na njega. To je zbog toga što se nema ideje u igri prema naprijed pa se dodaje lopta onom igraču koji može sam stvoriti višak. Ali ne može ni Messi uvijek sve sam.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je bas ocajno,bitno da imamo 200 ubacenih lopti od kojih nijedna nije urodila plodom,a nemamo ni jedan posteni udarac,osim stative Pedra...s Levanteom igramo 2 puta u par dana,znaju da ce igrati opet ovako i oni opet nemaju rjesenja,sa ovakvom igrom mozemo igrati 4 dana bez prestanka necemo im gola dat...ponudit nekom 10 milijuna samo da uzmu Tella,decko je ocajan...Puyol isto dokazao da ne moze vise,prolaze pored njega kao da ga nema...neznam,jest da nije najjaci moguci sastav,ali ruku na srce to je Levante bez podcijenjivanja,a mi se s njima mucimo

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Đapa club kaže...

Znači ti bi htio da on ovako igra.   Dobar si nema šta.   I ako misliš da u utakmici ne treba trčati nego se šetati onda si ti nogometni stručnjak i ja se sa tobom neću raspravljati.

Balvane prijavi se u logor zvan Barca, uzmi bič u ruke i udri ga po leđima i natjeraj da igra, neznam zašto se uopće raspravljaš na forumu. Hebe se Messiju za jednu kup tekmu i to je sasvim uredu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 23:08 (Đapa club).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

uzrocno posljedicna veza...

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
FC Barcelona

link za tekmu...Tello i Sergi Roberto u krupnom planu
https://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w 

No Pain No Gain
12 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
barcaINTER kaže...

Ma što je tebi, ako ima pad kondicije ili nije spreman onda nek ne igra, jel to treba biti pametan za to.  Neka ga stavlja po jedno poluvrijeme dok ne bude spreman ako je to to.     

Pa imam pravo kritizirati kad protiv oslabljenog levantea u cijelom poluvremenu imamo jedan jedini šut na gol. To je smiješno.       

12 godina
protjeran
FC Barcelona

jedini koji grize na utakmici je Pedro...

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
sirka666 kaže...
barcaINTER kaže...

Ma što je tebi, ako ima pad kondicije ili nije spreman onda nek ne igra, jel to treba biti pametan za to.  Neka ga stavlja po jedno poluvrijeme dok ne bude spreman ako je to to.     

Pa imam pravo kritizirati kad protiv oslabljenog levantea u cijelom poluvremenu imamo jedan jedini šut na gol. To je smiješno.       

Netreba biti pametan za to to , al trebas bitmi pametan zasložit jednu pametnu rečenicu.

17 godina
FC Barcelona

sada je više nego savršena prilika da uđe Dongou

14 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

jedini koji grize na utakmici je Pedro...

Kad jedini ima šiljaste zube to je takav tip igrača.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

autogol Tello ponovo promasio ali eto bar je pogodio golamana

No Pain No Gain
15 godina
Đapa club kaže...

EDIT: shvatite da još dugo nečete gledati onu Barcu iz ere Guardiole takve stvari se događaju rijetko i kratko traju. Isto tako shvatite da su ovi dečki osvojili sve i to više puta, tako da je normalno da će jednu kup tekmu igrati prek hurca.

Svima je to jasno ali ova igra je blago receno sramotno izgledamo ko ovo nase smece doamce Dinamo ili Hajduk totalna smijura.. nitko ne ocekuje da igramo ko za vrijeme Guardiole ali ovako losa igra i ne zainteresiranost igrac je zalosno.

Momcad je vec odavno trebalo pojacati krenimo samo od obrane koja je totalna smijurija, Pique puse toplo hladno ali vecinom hladno dok Puyol ima godine i ozlijede vrijeme je da mu se zahvalimo za sve divne stvari i vozi u penziju meni nije jasno da vec gotovo 3 godine nam je obrana ruglo i nista se po tome pitanju ne poduzima.

Xavi isto tako godine su to tj. kilometraza je napravila svoje , Iniesta puse toplo-hladno ove sezone isto ali vise hladno ja neznam mozda sam corav ali vi vidite neku adekvatnu "zamjenu" za njih dvoje na horizontu ali glavno da se radi stadion za 600 milja eura.

Naravno ne tvrdim da bi trebali a niti ne zelim da potrosimo miljardu eura na razne primadone ko nasi dragi protivnici iz RM-a ali ovo vec postaje smijesno.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 23:10 (dad0r).
16 godina
protjeran
Kakav peh igraca Levantea.
B-A-R-C-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice