FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.864.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Moguce da je samo zglob iskocio. Ako je to, brzo je on natrag.
B-A-R-C-A
15 godina
FC Barcelona

Ovog Tella bi trebalo prodati i vratiti Deulofeua sljedeće sezone, ja jednostavno ne vidim način kako bi on mogao uspjeti u Barçi. Samo glava u pod i udri napamet.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jbm mu vise i te ozljede,dode Messi ode Neymar,nadam se da nije nista ozbiljnije,ulijeva mi nadu sto je mogao bar sepat,da je nesto ozbiljnije vjerujem da bi ga nosilima odnijeli,nadam se dobrim vijestima...a sto se tice utakmice,onako,dosadnjikava,stalno neko na podu,puno sijeckanja igre,ali s obzirom na vaznost utakmice to nije ni bitno,samo da se netko jos ne povrijedi

Bas to Anti,najlosiji igrac Barce daleko...jest da je sad asistiro al vise zasluga ide Messiju nego njemu,stvarno decko nema nijedan kvalitet osim brzine,a ni ona mu ne pomaze,kad ima samo 1 trik,gurni si u lijevo i trk...zali se da bi igrao vise,i sad dobije priliku u jednoj ovakvoj utakmici i on ne moze nista napravit...bolje da je Afellayu pruzio priliku,da i on osjeti malo loptu,nije ga godinu dana bilo

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 22:54 (barcafan12).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogao je šepat zato što mu je noga topla i zagrijana, treba vidjet kad se to ohladi i oteče....      Stvarno nemaju sreće.  A ovaj Tello je stvarno neka mazga u glavi, imam osjećaj da je ograničen.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Mogao je šepat zato što mu je noga topla i zagrijana, treba vidjet kad se to ohladi i oteče....      Stvarno nemaju sreće.  A ovaj Tello je stvarno neka mazga u glavi, imam osjećaj da je ograničen.

Evo sad sam naisao na vijest da je pretrpio istegnuce tetive misica potkoljenice...ne kuzim se u te stvari pa ne znam kolko je ozbiljno

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ovog Tella bi trebalo prodati i vratiti Deulofeua sljedeće sezone, ja jednostavno ne vidim način kako bi on mogao uspjeti u Barçi. Samo glava u pod i udri napamet.

Hahaha, skroz. 

The only thing I put before me is do re.
12 godina
FC Barcelona

Nije to do izmjena i odmaranja igraca, nego je do fizicke pripremljenosti igraca, sto je ocito vrlo losa, bila i pod Vilanovom i sad pod Martinom. Kad je Pep bio trener, ozlijede su bile stran pojam, a sada je cesce prisutniji od famozne tiki take

15 godina
neaktivan
FC Barcelona
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

KRALJ MESSI {#}

15 godina
FC Barcelona

najveći, najbolji!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala ti Boze sto sam roden u vrijeme ovog genijalca...majstor

16 godina
FC Barcelona

on je Bog i to je to, nemam riječi

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja na konju, oni dolje

Bog te - sto me vole

- Messi

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad sam stigao pa nisam imao priliku pratit večinu tekme. Vidio sam da je Messi još jednom pokazao zašto je najbolji :D

Ima kakvih novih informacija vezanih az Neymara ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
FC Barcelona

Catalunya radio: Neymar out for 3-4 weeks.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije ni puno kako je ružno izgledalo.

Šteta za Messija što nije zabio hat trick ali nema veze :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rutinski odradeno,steta za Messija da nije hattrick upisao...u cetvrtfinalu protiv Levantea

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Našao sam podatak da je za takvu vrstu ozlijede potrebno otprilike 3 TJEDNA.    Tako da ga neće biti u prvoj utakmici protiv Citija.

Kix me prestigao sa informacijom.     Znači bez Neymara smo mjesec dana.   A nije ni čudo, sa onako tankim nogama trebao bi se lomiti svako malo.    KOJI  KU....AC NE POJEDE NEŠTO.

Messi još jednom.   Nevjerojatno je kako obrana izgleda amaterska kraj njega.  Genijalac. Čarobnjak. Umjetnik.         A svi ostali su samo igrači.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 23:59 (barcaINTER).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svake godine ista stvar. Hebene ozlijede i nikako da stane yebemu više.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nemozes to tako pocijeniti mna koliko ce biti odsutan...ako je zeznuo ligamente ili tetive onda ce oporavak biti duzi

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sutra će bit napravljeni daljni testovi pa će se sve znat. Nemamo sreće stvarno.

13 godina
FC Barcelona

Tello..{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

nemozes to tako pocijeniti mna koliko ce biti odsutan...ako je zeznuo ligamente ili tetive onda ce oporavak biti duzi

Ma zna se otprilike za takvu vrstu ozlijede koliko treba za oporavak,  otprilike.   

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi: "Što će se dogoditi sa dresa od Barcelone 700. utakmice? Dres ide u klupskom muzeju."

15 godina
FC Barcelona

Sve izgleda tako jednostavno kada on to radi {#}

http://gfycat.com/ElatedWelcomeBrocketdeer

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Sve izgleda tako jednostavno kada on to radi {#}

http://gfycat.com/ElatedWelcomeBrocketdeer

Genijalac. Nemam faking rijeći. Oduševljava svaki put, kad igra dobro i kad igra loše uvijek nađe nešto što te oduševi. Zato je poseban{#}

Martino:''Neymar povređen? Hvala Bogu nije toliko loše koliko bi moglo biti.On je dobro.'

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 0:11 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Bartra me oduševljava svaku utakmicu u kojoj dobije prilku, stvarno bi mogao izrasti u velikog igrača.

15 godina
FC Barcelona

Nisam gledal tekmu ali sam vidio sazetke  ali taj Messi koda igram FIFU dok ga gledam  nakon ozlijede samo je nastavio di je stao nevjerojatno koji kontinutite ima {#}

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona

Trener Getafea: "Messijev drugi gol? Nažalost nisam ga uspio vidjeti, Messi je bio prebrz (smijeh)".

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alves na Twitteru: "Nemam riječi za Lea.Ferari je popravljen,eh!! Ti si najbolji,tatice."  {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice