FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.867.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Također, sretan 23. rođendan Marcu Bartri. Da izraste u odličnog stopera :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ilkay Gundogan:Nisam siguran da cu ostati u Dortmundu.
Trebali bi njega kupiti jer covjek igra u oba smjerai on bi mogao biiti Xavijev nasljednik.Sergi Roberto nije klasa za Barcelonu ako se meen pita jer nije napravio nista u svim utakmicama koj eje igrao 

No Pain No Gain
16 godina
protjeran
12 godina
Re: FC Barcelona

Glupost, nema Messieja, a covjek izabran za drugog najboljeg igraca u 2013., jednostavno smijesno

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ZVANICNO: Marc Bartra i FC Barcelona su postigli dogovor oko produzenja ugovora.Novi ugovor ce vaziti do 30.juna/lipnja 2017. godine! 

Ovo mu je najbolji poklon,Srecan rodjendan Marc {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bale?

The only thing I put before me is do re.
15 godina

Ma gluposti mislim nemam nista protiv Bale-a ali koji k*rac on radi na tom popisu a i Ramos bi mogel tu biti jedino zbog broja kartona..

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
Bale je sam nosio Tottenham u EPL i EL? Zato ga je Real i kupio.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
FC Barcelona

logično da će taj izbor biti smiješan kad može birati svatko, djeca od 9 godina i fanboyi tu prevladavaju i taj bi izbor trebao predstavljati nešto?

Ja više vjerujem onom izboru najboljih 11 koji su birali sami igrači, nije ni ono idealno ali je sigurno bolje od ovog. Pazi, nema Messija u idealnoj momčadi, koja smijurija. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 18:32 (antimadridista).
13 godina
N3N0 kaže...
Bale je sam nosio Tottenham u EPL i EL? Zato ga je Real i kupio.

al isto tako otkad je došao u real prvo nije bio fit, pa ozlijeda a i učinak nije bio takav da bi izborio mjesto tu.

pa ni messi nije u prvih 11 valjda zbog tog što nije igrao zadnja dva mjeseca, mada je naj igrač.

tako da ti to ne stoji.

al to ionak glasaju fanovi tako da nije ni bitno, svatko ima svoje mišljenje.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
Po postava je glupa samim time sto u ponudi igraca neki uopce nisu bili na svojim pozicijama (znam ih kao CF, a oni u MF i obratno)... 2 ofenzivna veznjaka. Ali barem nisu stavili Lahma i Alvesa (dva desna beka) u obranu kao FIFA.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odličan filmić o Messiju. Svaka sekunda je vrijedna :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
FC Barcelona

Barcelona met several times with the agents (his father and uncle) of Dortmund's Ilkay Gundogan (23). They want him to replace Xavi. [bild]

ne znam, on je odlican igrac i sve to, ali nekako po meni nije za barcelonu, nama ne treba nekakav box to box veznjak jer toga nema u taktici, ja bi prije kokea kao zamjenu za xavija jer imaju skoro isti stil igre, malo kretnje, jednostavna igra i uvijek blizu lopte

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
Hm pa nece se Gundogan zaliti ako mu to bude novi zadatak. Ne gubimo na njemu, samo mozemo dobiti. Ali zao mi Borussie, finalisti LP i svi im odlaze.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Koke ili Gundogan bi bilo odlicno...ali pak mislim Gundogan da je bolji

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ukoliko zabilježi nastup u večerasnjoj utakmici protiv Getafea,za Xavia će to biti 700. zvanična utakmica za FC Barcelonu!Kada je u pitanju mogući odlazak u New York,kazao je:"Želim karijeru završiti u Barci,iako će to biti teško.Ali,nisam dobio nikakvu ponudu,niti me je Henry zvao.Sve što znam o New Yorku jeste da je sada tamo jako hladno." MAESTRO {#}

12 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Hm pa nece se Gundogan zaliti ako mu to bude novi zadatak. Ne gubimo na njemu, samo mozemo dobiti. Ali zao mi Borussie, finalisti LP i svi im odlaze.

3 velika gubitka bi mogla bit za borussiu u 2 god. gotze, lewandowski i sad možda gundogan... šteta, ali barem im reus ostaje, pisalo je neki dan u novinama da neće nikad u bayern... zašto se bayern malo ne opelješi?? isprike zbog off-topica ;)

btw. hvala ti N3NO na dobrodošlici i čestitki za rođendan (sa zakašnjenjem) ;) {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 14:29 (tip bez imena).
13 godina
protjeran
FC Barcelona
15 godina
FC Barcelona

Barcelona line-up (official): Pinto, Alves, Bartra, Puyol, Adriano, Song, Cesc, SergiRoberto, Neymar, Messi, Tello

Messi i Neymar {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
17 godina
FC Barcelona

Ode gležanj {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne sad i Neymar...

16 godina
protjeran

S Roberto i Tello {#}

B-A-R-C-A
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slamcica. Kako se ujeba...

The only thing I put before me is do re.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uzivam kad gledam Bartru,odlicno igra {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

A yebemu i te ozlijede više...   Stvarno ih ne ide u zadnje vrijeme, zato ja uvijek kažem sa su zamijene vrlo bitne....   i sad , jel netko zna koliko ga neće bit, nisam gledao ispočetka, je li gadna ozlijeda ???

15 godina
neaktivan

1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 22:39 (N3N0).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

uh.......yebeno, gadna ozlijeda.         Messi  care bravo !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 22:47 (barcaINTER).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiiiii {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice