FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.685.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Legendic1911 kaže...
Tommy_123 kaže...

Atletico je odigrao 1-1 i pobjegli smo na 2 bodova razlike. Još ako njih dobimo, idemo na +5 :D

Sad sam vidio da je kup.

Majstore to je Copa del Rey 

Hah sad vidim da sma i ja fejlao tako da nisam procitao ovo dolje {#}

j*be lud zbunjenog {#}

Som la gent blaugrana
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi:"Iskreno osećam se bolje nego u prethodne dve sezone,ma bolje nego ikada u dosadasnjoj karijeri,"

"Ne znam možda bih bio srećan i u nekom drugom klubu,ali Barca je uvek bila moj broj 1.Očuvava me naša filozofija igre,čak mi često teže pada da izgubim loptu,nego da promašim gol." {#} Maestro 

16 godina

Vidić od ljeta u Barci

14 godina
soja kaže...

Vidić od ljeta u Barci

Mundo Deportivo: Nemanja Vidić od ljeta u Barceloni !  Ovo bi bilo odlično. 

VISCA BARCA
14 godina
Jack Black kaže...
soja kaže...

Vidić od ljeta u Barci

Nemam nista protiv njega odlican igrac ali ima 32 godine..

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Jack Black kaže...
soja kaže...

Vidić od ljeta u Barci

Nemam nista protiv njega odlican igrac ali ima 32 godine..

Da to sam i ja mislio.Dobar je on ali prestar.Bolje bi bilo da kupe mlađeg nekog igrača tamo do 26 godina.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
12 godina
protjeran
FC Barcelona

vidic vrhunski stoper jos ce doci BESPLATNOOOOOO . moze odigrati bar jos sezonu-dvije

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

on je u najboljim godinama, ali je staklen, precesto se ozljeduje i zato je veliki rizik dovesti ga i oduzeti veliki dio novca za place

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam nisam bas odusevljen,kao stoper je odlican,nema tu price,ali cesto se ozlijeduje,32 godine su mu,i ako sve bude u redu,da se ne ozlijedi i da se uklopi u sistem,moze odigrati maksimalno sezonu dvije na dobrom nivou i vec treba trazit zamjenu,taman bi i Puyol trebao otici,tako da po meni bolje traziti mladeg stopera

EDIT:Messi se nasao na spisku za utakmicu protiv Getafea {#}Martino je izostavio Xaviju,Bartru i Alvesa...Ostali pozvani:Valdes,Pinto,Montoya,Pique,Fabregas,Puyol,Pedro,Iniesta,Alexis,Neymar,Mascherano,Sergio,Song,Alba,

Tello,Adriano,Sergi Roberto te Messi

Nadam se da ce mu Tata pruziti bar 20-tak minuta u 2.poluvremenu,cisto radi publike malo,a i radi njega samog naravno...ne sumnjam da bi i cijelu tekmu mogao odigrati no sto je sigurno sigurno je...a mozda nas Tata iznenadi pa ga i od 1.minute stavi

EDIT 2:Cini se da ce Neymar ipak propustiti vecerasnju utakmicu...navodno ima gastroenteritis(upalu probavnog sustava),umjesto njega uskocio je Xavi

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 16:39 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona
Because Neymar has stomach flu and won't be able to play, Messi will start in the Spanish cup game against Getafe tonight. #fcblive [sport]
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Because Neymar has stomach flu and won't be able to play, Messi will start in the Spanish cup game against Getafe tonight. #fcblive [sport]

{#}{#}{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona

Inače, nastavlja se smijurija madridskog nogometnog saveza. Juanfranu poništen zadnji karton i naravno, igra protiv Barçe.

Ovakve stvari moguće su samo u Španjolskoj, čak ni kod nas ovdje u Hrvatskoj se to ne radi {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 17:45 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Inače, nastavlja se smijurija madridskog nogometnog saveza. Juanfranu poništen zadnji karton i naravno, igra protiv Barçe.

Ovakve stvari moguće su samo u Španjolskoj, čak ni kod nas ovdje u Hrvatskoj se to ne radi {#}

To je onaj cigan šta je u kupu nagazio na Neymara punom kopačkom na leđa. Šta reći.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
protjeran
Zalosno i jako smijesno. Ako sudac da karton onda se treba toga drzati. A ne ovako ako se nekom u madridu digne kur** ponisti karton. Prvo realu a sad i zalizanima.
B-A-R-C-A
15 godina
odjavljen
FC Barcelona

Da ste gledali utakmicu, i da znate nešto o nogometu, bilo bi vam jasno zašto je karton poništen. Nije Juanfran kriv što je neki potplaćeni sudac htio da ne igra u sljedećoj utakmici.

Losing all hope was freedom
15 godina
protjeran
Bitno da ti znas. Biser!
B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pikšiću, stvarno se trudiš da nas uvjeriš da je sve ono što mislimo o tebi istina.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidić je prespor za Barcinu obranu, vrhunski je u skoku, i u obrani na malom prostoru, ali mislim da je prespor za ovaj sistem igre kad igramo visoku obranu i presing na centru...  A i godine su tu, stalno je ozlijeđen.   Može on poslužiti u nekim utakmicama, ali da se riješilo problem stopera, to nikako... to nije riješenje za barcu.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Rafinha vs Real Madrid
Nisam znao da je on 93. godiste

U svakom slucaju moze biti vrhunski igrac

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona

Rafinha i Thiago {#}

11 godina
protjeran
FC Barcelona

a i da zelis kupiti nekog boljeg stopera koga bi kupio al realno gledajuci?
David Luiz-Mourinho je problem

Hummels-Prespor

Verthongen-Nekada je stavrno panj teski

Mangala-mlad neisuksan i preskup

Agger-kralj Liverpoola nikada nec otici

Musachio-nista posebno a saa je interes za njega stavrno velik pa bi cijena bola skociti

Thiago Silva-davno prekrizen

Kompany-najbolji ali je skup ko vrag i kapetan je city-u gdje ce imati sve sto pozeli

Koscienly-Brz i dobar ali nista ni od njega

12 godina
neaktivan
BOIXOS NOIS kaže...

a i da zelis kupiti nekog boljeg stopera koga bi kupio al realno gledajuci?
David Luiz-Mourinho je problem

Hummels-Prespor

Verthongen-Nekada je stavrno panj teski

Mangala-mlad neisuksan i preskup

Agger-kralj Liverpoola nikada nec otici

Musachio-nista posebno a saa je interes za njega stavrno velik pa bi cijena bola skociti

Thiago Silva-davno prekrizen

Kompany-najbolji ali je skup ko vrag i kapetan je city-u gdje ce imati sve sto pozeli

Koscienly-Brz i dobar ali nista ni od njega

Da nekog od tih koje si nabrojao slučajno želi kupiti Perez iz Real Madrida,   to bi i napravio, bez problema.   Meni se čini da je Rosel ili nesposoban, ili vrlo škrt.   Ono što valja, to treba i platit.    Sve ostalo je lutrija.   Ako se nema para, to je drugi problem, u to ne ulazim, mada je i u tom slučaju onda isto netko nesposoban. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Realno mislim da je stvar u tome da zele kupiti nekog ajmo reci ''savrenog'' i da su spremni odrijesiti kesu ali nitko nezadovoljava uvijete naravno osim Silve,Kompanya i Luiza koji zbog drugih problema nemogu doci

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Može pitanje. Jesi ti Boixos Nois sa Indexa?

Ako jesi da li stvarno vjeruješ u sve ono što si napisao u svojim postovima

ili si samo dizao tlak Realovcima i fanboyevima od Cristiana?{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

U kolko je tekma?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
15 godina
FC Barcelona

j*biga, sigurno bi bilo više novca da se prethodnih godina nije ulazilo u dugove koji se sad moraju rješavati i smanjivati iz godine u godinu. Koliko god ljudi pričali protiv Rosella, on Barçu vodi financijski u dobrom smjeru, a rezultati na terenu su i više nego dobri. Naravno ne kao prethodnih godina, ali teško je očekivati da će takva dominacija trajati 10 godina. Na kraju krajeva, on uopće ni ne odlučuje toliko o pojačanjima koliko stručni stožer na čelu sa trenerom.

Meni Musacchio izgleda kao dobar stoper, samo neznam kako bi se uklopio. Ali definitivno nebi imao ništa  protiv njegovog dolaska. Samo, što onda s Bartrom? On je meni ove sezone pokazao odličan potencijal, i sad dovoditi još jednog mladog stopera a njega zapostaviti, to mi ne izgleda baš kao najbolji potez. Ja bi vjerovao Bartri. Osim ako se možda ne planira prodati nekog od stopera pa umjesto njega dovesti nekog drugog, onda u redu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 20:23 (antimadridista).
15 godina
Bruno_K!ng kaže...

U kolko je tekma?

22.00h

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

j*biga, sigurno bi bilo više novca da se prethodnih godina nije ulazilo u dugove koji se sad moraju rješavati i smanjivati iz godine u godinu. Koliko god ljudi pričali protiv Rosella, on Barçu vodi financijski u dobrom smjeru, a rezultati na terenu su i više nego dobri. Naravno ne kao prethodnih godina, ali teško je očekivati da će takva dominacija trajati 10 godina. Na kraju krajeva, on uopće ni ne odlučuje toliko o pojačanjima koliko stručni stožer na čelu sa trenerom.

Meni Musacchio izgleda kao dobar stoper, samo neznam kako bi se uklopio. Ali definitivno nebi imao ništa  protiv njegovog dolaska. Samo, što onda s Bartrom? On je meni ove sezone pokazao odličan potencijal, i sad dovoditi još jednog mladog stopera a njega zapostaviti, to mi ne izgleda baš kao najbolji potez. Ja bi vjerovao Bartri. Osim ako se možda ne planira prodati nekog od stopera pa umjesto njega dovesti nekog drugog, onda u redu.

Meni se čini da svi imaju para osim Barce. Nema ništa bez ulaganja.          Kako što onda sa Bartrom ?   Pa  imali bi tri stopera, pa zar misliš da možemo napadati trofeje na tri fronte sa jednim stoperom. Pa zar jedan ozbiljan klub koji visoko cilja može sebi dopustiti takvu neozbiljnost, da u slučaju ozlijede jednog ili nedaj bože dva stopera, ta mjesta moraju pokrivat dva defensive midfieldera... Mogu oni uskakat tu i tamo ali to je prevelik rizik, jer se bojim da se opet ne dogodi onakvo pljuskanje u LP.

15 godina
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...

Meni se čini da svi imaju para osim Barce. Nema ništa bez ulaganja.          Kako što onda sa Bartrom ?   Pa  imali bi tri stopera, pa zar misliš da možemo napadati trofeje na tri fronte sa jednim stoperom. Pa zar jedan ozbiljan klub koji visoko cilja može sebi dopustiti takvu neozbiljnost, da u slučaju ozlijede jednog ili nedaj bože dva stopera, ta mjesta moraju pokrivat dva defensive midfieldera... Mogu oni uskakat tu i tamo ali to je prevelik rizik, jer se bojim da se opet ne dogodi onakvo pljuskanje u LP.

Zato ja uvijek kažem da je problem malo širi, jer isti ti stoperi su prije igrali bez problema. Pa Barca je s Mascheranom i Piqueom na stoperu uništilča jedan United u finalu. No dobro, nemoj ti misliti da ja imam bilo što protiv dolaska stopera, slažem se da smo najtanji na toj poziciji. Samo kažem da Bartri treba vjerovati, a činjenica je da će on dobivati sve manje šansi ako se dovede još jedan stoper. I kažem, ako se nekoga misli prodavati onda to nebi utjecalo na Bartru, ovako vjerojatno hoće.

Ja bi bio najzadovoljniji kad bi doveli jednog stopera, a da to ne utječe na minutažu Bartre. On je ove sezone pokazao da može, a Barca se uvijek oslanjala na svoje igrače. Nebi volio da se to promijeni zbog jednog ili dva trofeja. Ne govorim sad isključivo o ovoj situaciji, nego šire gledano.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 20:46 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice