FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFllAVZAEpgTEBOFCQ&tmpl=coranto_spa_news

ako nije spreman ne treba igrat, najgore bi bilo da ga opet forsaju, pa odigra 2-3 tekme i opet ista priča, ako treba neka pauzira sljedećih pola godine

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo sazetaka ako neko nije gledo,Ray Hudson:

http://www.dailymotion.com/video/x199qgx_barcelona-elche-highlights-hd-05-01-2014_sport?search_algo=2

Xavi je u karijeri samo 2 puta promasio penal,no ono sto je najzanimljivije da ga je promasio na isti datum 5.1...prvi promaseni penal bio je 2003. protiv Recreativo Huelvea

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 1:56 (barcafan12).
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFllAVZAEpgTEBOFCQ&tmpl=coranto_spa_news

ako nije spreman ne treba igrat, najgore bi bilo da ga opet forsaju, pa odigra 2-3 tekme i opet ista priča, ako treba neka pauzira sljedećih pola godine

Pa što je s tim Messijem više,  pisali su o tome kako je 100 % spreman.  Čudna je ta njegova ozlijeda, traje to pun kur..c  ,  a ništa  valjda će zaigrat do kraja sezone , kako je počelo.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nije atletico sada toliko iznenadenje i nepoznanica kao u kupu kralja gdje su nas iznenadili...dobri su ali dosta toga im ide na ruku ove godine...Ako ih pobjedimo to je -3 a kada pocne LP siguran sam da ce kiksati ponovo jer nemjenjaju pocetnu mocad

No Pain No Gain
14 godina
FC Barcelona

Fino sam ja rekao prije par stranica da Messi nece jos igrati...

15 godina
neaktivan
I bolje da ga ne baca u vatru, zna se da Atletico nekad igra preagresivno.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
FC Barcelona

Sportski direktor Borussie potvrdio da Ter Stegen odlazi i da je odbio produžiti ugovor. Dakle, to je gotov posao {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 16:04 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Don ANDRES ! {#}

14 godina
FC Barcelona

Barcelona navodno razmatra da otkupi klauzulu za Marca Reusa koja iznosi 35 milijuna eura. Nadam se da ovo nije istina! {#}

VISCA BARCA
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Sportski direktor Borussie potvrdio da Ter Stegen odlazi i da je odbio produžiti ugovor. Dakle, to je gotov posao {#}

Jest ali Barcelona nije jedina poslala ponudu ....Arsenal,Juventus...

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 18:37 (Fabregas4).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

barcelona ima prednost pred svim klubovima svijeta jer imaju predugovor sa ter stegenom

Som la gent blaugrana
15 godina
FC Barcelona

Rafinha dominira, strašan talent.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Rafinha dominira, strašan talent.

Da,bas i ja gledam...tocno se vidi da mu je usadena ta mirnoca kad ima loptu,pogotovo u obrani,ne izbija napamet...neka nastavi sa ovakvim igrama i ne sumnjam da ce se vratiti za sezonu dvije

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nekako uvijek poslje Barcelonine tekme, komentiram kako su mogli bolje ovo, bolje ono, trebalo bi više ovako, manje onako itd.       Ali onda pogledam utakmicu Real Madrida, i uvijek mi bude lakše , pa Barca igra vrhunski nogomet u odnosu na ovo nabijanje bezveze, i igranja bez ideje, tisuću nabačaja ,   i nedostatka kvalitetnih lopti, duplih pasova, finih dodira .....    Eto stvarno mi bude lakše.   Cjepidlačim na Barcinu igru,  eto priznajem ja prvi  uvijek tražim neku manu,      ali da igraju ovako kretenski kako neki,   stvarno neznam što bi rekao, vjerojatno bi bio jako ljut.

14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Barcelona navodno razmatra da otkupi klauzulu za Marca Reusa koja iznosi 35 milijuna eura. Nadam se da ovo nije istina! {#}

Zašto? Reus je trenutačno među top 5 krila svijeta, može igrati i ostale pozicije, a siguran sam da je bolji od Sancheza i Pedra. Pratim poduže Borrusiju i Reus je možda glavna karika te ekipe. 35 milijuna eura je stvarno jako malo jer bi Reus uskoro mogao vrijediti i duplo toliko, pogotovo danas kada su cijene top igrača toliko visoke. Naravno kupnja ne bi imala smisla ako bi Sanchez i Pedro ostali u Barci, ali ako samo jedan od njih dvojice ode, Reus bi jako dobro doša. Znam sada će neki napomenuti da se uskoro vrača Delofeu, ali koliko je talentiran, duplo je i škrt igrač, te ako nije naučio dodat loptu u La Masiji teško da će svoj ego spustiti u prvoj ekipi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 21:59 (Đapa club).
14 godina
Đapa club kaže...
Jack Black kaže...

Zašto? Reus je trenutačno među top 5 krila svijeta, može igrati i ostale pozicije, a siguran sam da je bolji od Sancheza i Pedra. Pratim poduže Borrusiju i Reus je možda glavna karika te ekipe. 35 milijuna eura je stvarno jako malo jer bi Reus uskoro mogao vrijediti i duplo toliko, pogotovo danas kada su cijene top igrača toliko visoke. Naravno kupnja ne bi imala smisla ako bi Sanchez i Pedro ostali u Barci, ali ako samo jedan od njih dvojice ode, Reus bi jako dobro doša. Znam sada će neki napomenuti da se uskoro vrača Delofeu, ali koliko je talentiran, duplo je i škrt igrač, te ako nije naučio dodat loptu u La Masiji teško da će svoj ego spustiti u prvoj ekipi.

Bolje da kupe stopera, Sanchez i Pedro su odlicni, tu je i Tello,vraca se Delofeu. Kazem da je napad dobar i dovoljan bolje bi im bilo da bace te novce na nekog stopera.

VISCA BARCA
14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
Đapa club kaže...
Jack Black kaže...

Bolje da kupe stopera, Sanchez i Pedro su odlicni, tu je i Tello,vraca se Delofeu. Kazem da je napad dobar i dovoljan bolje bi im bilo da bace te novce na nekog stopera.

Stoper se podrazumijeva, a Barca siguran sam ima novaca za Reusa i za vrhunskog stopera. Problem je taj što vrhunski stoperi već igraju u top ekipama i njihovi klubovi ih ne žele pustiti.

EDIT: Tello neće još dugo, Pedro svako ljeto dobije ponudu nekog kluba, ali se nada dobrom statusu u klubu, pitanje je vremena kada će mu netko ponuditi nemoralnu cifru. Što se tiče Sancheza, igra toplo hladno iako je sada u top formi, upitno je do kada. Ozljede uvijek vise nad igračima i imat tipa poput Reusa je dragocjeno, makar ako bi već birao nekoga iz Borrusije, bio bi to Gundogan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 22:08 (Đapa club).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

A čuj   Neymar-Messi-Reus ,   lijepo zvuči, odma na prvu, ali kad malo bolje promisliš, pedro i sanchez su stvarno u odličnoj formi, neznam što reć ,  .............bilo bi dosta gužve u napadu.  Reus je stvarno vrhunski igrač, i mislim da bi se uklopio fenomenalno u ekipu, brz je ko munja a a i šut ima vrhunski.            Ali Pedro i Sanchez se stvarno ubijaju za svakom loptom, imam osjećaj da davaju sve od sebe za Barcu , nekako bi mi bilo žao ako bi netko od njih dvoje otišao.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

treba vidjeti na kraju sezone...treba prodati tella jer momak je brz ali nista drugo nema.....dogodine ce biti nenormalna guzva u prvoj momcadi(mislim na napadace) tako da je on po men najlosiji igrac

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jucer je na tekmi Man Utd - Swansea komentator spominjao da su Barca i Arsenal dogovorili transfer Pedra za 22 mil €, ostaje jedino dogovor između Arsenala i Pedra.

Battlelog: D-Ki11aML
12 godina
Legendic1911 kaže...

Jucer je na tekmi Man Utd - Swansea komentator spominjao da su Barca i Arsenal dogovorili transfer Pedra za 22 mil €, ostaje jedino dogovor između Arsenala i Pedra.

ne vjerujem.

to je sitnica, vrijedi dost više a u zadnje vrijeme je u prvih 11 pa nevidim razloga da ode.

tim više što se za dost slabije igrače plaća puno veća lova...

uBlowMeBro?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

u Frankfurtu :)

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
12 godina
protjeran
FC Barcelona

nebih dao Pedra za 22 milijuna eura.Moguce je svasta jer su ostali bez glavnog krila wallcota na 6 mjeseci

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
CreaToR kaže...

u Frankfurtu :)

originalno...svak im cast

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Open training session from the inside HD:

15 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...
Legendic1911 kaže...

ne vjerujem.

to je sitnica, vrijedi dost više a u zadnje vrijeme je u prvih 11 pa nevidim razloga da ode.

tim više što se za dost slabije igrače plaća puno veća lova...

Prenosim samo ono sto sam cuo od komentatora na tv-u. Bilo mi je sumnjivo da je Barca pristala na "samo" 22 mil €.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Atletico je odigrao 1-1 i pobjegli smo na 2 bodova razlike. Još ako njih dobimo, idemo na +5 :D

Sad sam vidio da je kup.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 23:52 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Atletico je odigrao 1-1 i pobjegli smo na 2 bodova razlike. Još ako njih dobimo, idemo na +5 :D

Sad sam vidio da je kup.

Majstore to je Copa del Rey 

Hah sad vidim da sma i ja fejlao tako da nisam procitao ovo dolje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 0:45 (Legendic1911).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

hahaah

No Pain No Gain
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice