- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Barcelonaši moji, SRETNA VAM NOVA 2014 GODINA, a sad idemo slavit !! 
nemoj zezat
Kolege,sretna vam nova,puno zdravlja i srece i da svi zajedno uzivamo u odlicnim partijama i uspjesima voljene nam Barce...zivjeli
LEBOAKATIO ima najbolje video uratke na YT sto se tice kavlitete (mislim na player highlights i slicno)
LEBOAKATIO ima najbolje video uratke na YT sto se tice kavlitete (mislim na player highlights i slicno)
I Kompilacije igrača i opčenito o klubu. Jedan od najboljih an yt.
Čovječe, na svaki video se naježim i ponovo. To je razlika njega i drugih definitivno.
B-A-R-C-A
I komplicaije igrača i opčenito o klubu. Jedan od najboljih an yt.
Čovječe, na svaki video se naježim i ponovo. To je razlika njega i drugih definitivno.
HeilRJ03 je odlican po mom misljenju. 
I komplicaije igrača i opčenito o klubu. Jedan od najboljih an yt.
HeilRJ03 je odlican po mom misljenju. 
Odličan je ali Lebo barem meni puno bolji.
HeilRj uvijek ima isti nacin i nikada nestavlja efekte i te gluposti.Dok Leboakatio je nivo ispred ali svatko ima svoj stil
No Pain No Gain
Nakon što je odradio dio oporavka od povrede u Argentini,Messi je jutros stigao u Barcelonu,a već danas će odraditi jedan dio popodnevnog treninga. 
Kolko vidim niko ne spominje Ibrahima Afellaya koji se potpuno oporavio od ozljede...mislim da taj decko zasluzuje priliku da zaigra,po meni puno bolji igrac od Tella
Tella treba prodati Liverpoolu za 10 mil Eura jer momak osim brzine nema nista drugo sto treba napadacu:
Skok glavom,tehnika osjecaj za prostor i gol udarac sa obe noge plus dodatna mana je ta sto moze samo lijevo krilo igrat.
22-ogodišnji štoper River Plate, Barend Krausz će na ljeto postati novi igrač Barcelone!
Sad jel to istina 
ne postoji taj, to je skaut river platea, ali ako mislis na balantu, ja se nadam da je istina 
Victor Valdes je dobio dozvolu doktora za povratak na teren i trebao bi braniti u nedeljnoj utakmici protiv Elchea!
Lepo,sad cekamo jos Messija :) 
gledam sad malo trening uzivo na yt, messi 2 suta 2 gola 
Bude Messi igrao u ned**??
1911 /\/\/\/\/\ 1899
hahahahaha istina 
Da, stvarno je istina.
hahahahaha istina 
Da, stvarno je istina.
Isto kao sto se i 2010 s*alo po Messiju da nije trebao osvojit ispred Snajdera koji je osvojio sve sa klubom i bio jedan od najboljih igraca Intera,a sad kad je isto Ribery osvojio sve to odjednom nema veze,ovo je invidualna nagrada i treba je dobit CR...to su ta dvostruka mjerila...
EDIT:Martino ipak nece riskirati s Messijem protiv Elchea,takoder je izostavio i Alvesa sa spiska...
Pozvani igraci:Valdes,Pinto,Montoya,Bartra,Pique,Mascherano,Puyol,Adriano,Alba,Song,Xavi,Iniesta,S.Roberto,Cesc,Pedro,Alexis,Neymar i Tello