FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.016.998
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Već 2-3 godine svaki korner ili prekid za centaršut je gol u 80 slučajeva.

Ja ne mogu vjerovat da ovaj pavija Rosell to ne vidi.

To bi vidio i Stevie Wonder. Tog klauna treba pod hitno smijenit.

ja bi ga smijenio sa mjesta predsjednika pa da mi je rođeni brat. I točka.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta Fabregasa, divota. Odlično igramo.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala ti bože. Sanchez- krajnja nesebičnost. Zadnjih mjesec dana naš najbolji igrač.

13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Pa , ne znam baš da igramo odlično. Akcija je bila super. Ali to mi sve nekako izgleda presporo i pretromo.

A ovaj Fabregas je tako loš na lažnoj devetci da je to strahota. praktički igrač manje.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad su malo umrtvili igru ali nema veze. Da, pretrom i prespor je on za lažnu devetku. Neymar 150 puta bolje odigra.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Zašto žuti Neymaru ?

16 godina
protjeran
Montoya na boku ocajan. Nezna ubacit kako treba da ga *ebes.
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zato što je "zadržavao" loptu. A ovaj Montoya, ja neznam šta on čeka, il daj loptu il ju nemoj dat. Po 50 put već to radi.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

4 puta su stangu pogodili.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za Neymara nemam rijeći. Igra odlično, još kad se Messi vrati, sve se bojim šta će bit {#}

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar odlican,steta za ovu zadnju priliku,vidi se ta brazilska krv u njemu,bas nam je falilo toga jos od Ronija...Neymar ce propustiti utakmicu protiv Getafea zbog zutih kartona...sve u svemu uz ne bas najbolju igru,pobjeda,a to je najbitnije

16 godina
FC Barcelona

ja nisam nešto zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom. Tipčno troma i spora utakmica Barce kad se gura Cesca u špicu. Ali dobro, pobjeda je najvažnija. Samo šteta glupog žutog kartona Neymara, što znači da protiv Getafea ćemo opet gledati Cesca u špici.

Neymar je fantastičan, prava šteta što nije na kraju imao sreće za drugi hat-trick zaredom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja nisam nešto zadovoljan, pogotovo prvim poluvremenom. Tipčno troma i spora utakmica Barce kad se gura Cesca u špicu. Ali dobro, pobjeda je najvažnija. Samo šteta glupog žutog kartona Neymara, što znači da protiv Getafea ćemo opet gledati Cesca u špici.

Neymar je fantastičan, prava šteta što nije na kraju imao sreće za drugi hat-trick zaredom.

Sergi Roberto i Neymar fenomenalno,steta sto nije pogodio za hat-trick,glup zuti karton,nije mu ono trebalo {#} Kada je usao Xavi odmah bolja igra.

16 godina
protjeran
Nidzo, ajde nekad nesto svoje napisi. Stalno kopiras druge.
B-A-R-C-A
12 godina
protjeran
FC Barcelona

kad fabregas igra laznu devetku puno se uvuce u veznu liniju i 2 stopera su stalno sami i nikoga necuvaju.

No Pain No Gain
12 godina
protjeran

jel pogodio ono precku u 90-oj kada mu je sergi roberto ostavio povratnu petom ili je isla preko gola?

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan

Mislim da je pogodio prečku. Ali ne znam da li bi priznali da je bio i pogodio gol.

Jer mislim da su svirali ofsajd. Ali možda i griješim za ofsajd.

13 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...
Nidzo, ajde nekad nesto svoje napisi. Stalno kopiras druge.

Cekaj sledecu utakmicu,sad vise nemam sta da napisem...{#}

16 godina
FC Barcelona

ja sam mislio da je ono bio žuti za Neymara zbog zadržavanja i da je ispravno dosuđen, ali vidim poslije utakmice se svi žale na to pa sam pogledao situaciju još jednom i u pravu su. Onaj igrač Villarreala je bio preblizu, a sudac nije napravio svoj posao. Neymar je mogao čekati koliko god je htio dok se on ne odmakne. Dobio je žuti bez ikakvog razloga. Nebi to bila nikakva šteta da mu nije odlučujući žuti i sad ne igra sljedeću, trebali bi uložiti žalbu na to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Je li vrijedi i za kup sad protiv Cartagene? Ako se ne brišu tijekom pauze možda bolje da je sad dobio...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Je li vrijedi i za kup sad protiv Cartagene? Ako se ne brišu tijekom pauze možda bolje da je sad dobio...

mislim da kazna vrijedi samo za utakmice lige.

He is shit they said, he won't succeed in Europe they said {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 14:12 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Zahladilo na Santiago Bernabeu! -5!{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona
Navodno se Messi vraća u Barcelonu 2. siječnja. Utakmica protiv Elchea je 5. siječnja tako da bi mogao biti spreman tad.
12 godina
protjeran

nadam se da nece igrati protiv Elchea jer ce se ponovo isto desitii.

Citao sam da su britanski strucnjaci iznijeli teoriju o tome da Messi nikada nece se oporaviti od ove ozljede a to je rezultat hormona rasta koj eje uzimao dok je bio mladji

No Pain No Gain
16 godina
Fabregas4 kaže...

Citao sam da su britanski strucnjaci iznijeli teoriju o tome da Messi nikada nece se oporaviti od ove ozljede a to je rezultat hormona rasta koj eje uzimao dok je bio mladji

pa ako bude 100% spreman, trebao bi igrati. Ako ne bude spreman sigurno neće igrati. Glupo bi bilo sad strahovati za svaku utakmicu da će se opet isto dogoditi. Ako je on u popunosti spreman, onda bi trebao uvijek igrati.

a za ovo ispod, to su samo nagađanja koja ne moraju značiti ništa, sumnjam da bi mu to samo tako odjednom počelo nakon što mu 3-4 godine ništa nije bilo. Velika je vjerojatnost da se nije dovoljno zaliječio svaki put kad bi pokupio ozljedu, naravno da mu se onda vraćala.

Tek ako se sad nakon ovog oporavka opet počnu ponavljati te ozljede mišića, tek tada bi se trebali ozbiljno zabrinuti.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

slazem se bas me zanima koliko ce utakmica odigrati a da se neozljedi

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj Atletico Madrid igra fenomenalno.sa onako malo novaca sto potrose imaju isti broj bodova i gol razliku kao Barcelona.Nadam se da ce sto prije kiksati da se malo odvojimo

No Pain No Gain
16 godina
FC Barcelona

Večeras je srušen još jedan rekord. Barcelona je vodeća ekipa Primere već 54 kola zaredom (uključujući i prošlu sezonu), što je novi rekord Primere {#}

Do danas je ovaj rekord držao Real Madrid koji je kroz sezone 1986/87. i 1987/88. bio vodeći na tablici 53 kola zaredom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 23:13 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Imaš svakakvih teorija i nagađanja, nitko to ne može znati, to su gluposti glupih novinara, ma kakvi stručnjaci.  Najbitnije je da se on u potpunosti oporavi pa makar ne igrao i cijeli siječanj,  iako bi ja volio da zaigra odma, ali što je sigurno sigurno je, previše su riskirali sa tom njegovom ozlijedom, i stavljali ga u igru kad nije zaliječen do kraja i eto ti problema.  Još se i lijepo odmorio i trebao bi tempirati formu za nastavak sezone, i explodirati kad je najpotrebnije, a ne kao prošlu sezonu kad su svi krepali do ožujka.... Svi ga željno čekamo jer svaka čast svima ostalima ali jedan je CAR, živa napast, strah i trepet za protivničke obrane.                     Jbt, mislim da ćemo imat yebenog posla sa Atleticom, igraju odlično.   Trebat će nam Messi poslje ove utakmice sa Elcheom jer imamo teško gostovanje u Madridu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 23:51 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona-Villareal:View inside of the match

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=80xC5aqgQfs

3:44-nas kolega bio na tekmi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 2:30 (barcafan12).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice