FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.018.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dva defanzivna u sredini...

The only thing I put before me is do re.
15 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Sastav za danas prema Sportu. Opet Cesc na lažnu devetku {#}

To forsiranje na laznu devetku je lagano vec absurdno s obzirom da 1000 puta bolje igra na svojoj poziciji {#}

twice the pride double the fall
16 godina
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

Sastav za danas prema Sportu. Opet Cesc na lažnu devetku {#}

To forsiranje na laznu devetku je lagano vec absurdno s obzirom da 1000 puta bolje igra na svojoj poziciji {#}

da, umjesto da ga vrati u sredinu ako već misli odmarati Xavija. A prošlu utakmicu Neymar je pokazao koliko je tu u špici potreban brži igrač. Kad su tu Pedro, Alexis i Neymar u napadu i stalno se kreću, mijenjaju pozicije, to sve izgleda puno bolje. Pa eto otkad Messi vuče ovu ozljedu, tu gotovo stalno igra Cesc. A ja se ne sjećam jedne poštene utakmice koju smo odigrali s njim u špici. To izgleda sporo, tromo.

Nadam se da večeras to neće biti slučaj, ali ne djeluje mi dobro. Možda se na kraju i ove prognoze o sastavu ne pokažu točnim, to bi bilo najbolje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
Kako god ja i danas ocekujem neko trpanje.
B-A-R-C-A
12 godina
protjeran
FC Barcelona

danas bi moglabiti golijada jer Villareal i Barca igraju napadacki

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izgleda da mi svi ne razumijemo zašto forsira fabregasa na lažnoj devetki, neznam kako bi to drukčije objasnio.  Ja jednostavno ne vidim niti jedan razlog zbog čega to radi.  . .  cijeli svijet to vidi iz daleka ali Tata opet tjera svoju.  Čini mi se da je tvrdoglav ko mazga, ali dobro. . . nadam se da fabri može bar nešto bolje odigrat nego što je do sad, na toj poziciji.   Ali večeras nam pobijeda treba svakako,  po tri boda pod svaku cjenu, uz malo sreće možda Osasuna iznenadi one mazge iz madrida...evo počeli su.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Medo strikes again. Tko mu je dao novinarsko mjesto, nikad mi neće bit jasno.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/barca-dovodi-veliko-pojacanje-ali-odlazi-jos-jedna-legenda-kraj-velike-ere---315302.html

Sljedeće ljeto u nogometnim almanasima moglo bi biti označeno kaopočetak raspada momčadi koja je tiki-takom pokorila Europu i svijet i koju mnogi smatraju jednom od najboljih svih vremena.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real gubi 2-0. Po tome je Ancelotti specifičan. U stanju su njegove momčadi dobit 7-8 zaredom,

ali su i u stanju prosipati bodove tamo gdje se tome nitko ne nada.

Iskreno sumnjam da će to totalno preokrenut jer iako Real u teoriji može zabiti 3 gola nekako sumnjam u to.

Ta osasuna je neugodna i nemaju prelošu obranu. Tako da se nadam da će Real prosuti danas bar 2 boda. Ako bude sreće možda i sva  3.

16 godina
protjeran
Steta, mogli su i izgubiti.
B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real gubi, na kraju remizira. A nama na našem forumu lupaju minuse kad to komentiramo.

Ili su navijači barce postali ljubitelji Reala ili Realovci lupaju minuse na našoj temi.

Ako je ovo drugo ih molim lijepo da se drže svog foruma.

Neka se dive Ronaldu i njegovoj predivnoj firzuri i božanstvenom tijelu na svojim stranicama.

A naše neka prepusti nama. Hvala.

15 godina
neaktivan
Ja nisam ni ocekivao da izgube, real je poznat po tome da dosta lose udu u utakmicu pa onda naprave neki sou, ali cini mi se da su i to popravili dolaskom ancelottija, kod mourinha bi uvijek primili gol u prvih 20 minuta pa zabili 5
Som la gent blaugrana
12 godina
protjeran
FC Barcelona

mene vise brine Atletico Madrid.Ako nasi odigraju 60% od prosle utakmice 3 boda 100 %

No Pain No Gain
16 godina
FC Barcelona

Barça line-up: Pinto - Montoya Bartra Pique Alba - Iniesta Busquets Song - Alexis Cesc Neymar.

Zašto, ali zašto? {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 19:12 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Barça line-up: Pinto - Montoya Bartra Pique Alba - Iniesta Busquets Song - Alexis Cesc Neymar.

Zašto, ali zašto? {#}

Jedino objašnjenje je zato što je to Messijeva pozicija i Tata možda ne želi Neymara da se uigra na njoj kada ga ne vidi ubuduče da igra lažnu devetku.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fakat mi nije jasno.... Song bi trebao van, Cesc na njegovo mjesto, Neymar lijevo, Alexis sredina i Pedro desno. Al nadam se da će i ovako uzet 3 boda.

16 godina
FC Barcelona
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
antimadridista kaže...

Zašto, ali zašto? {#}

Jedino objašnjenje je zato što je to Messijeva pozicija i Tata možda ne želi Neymara da se uigra na njoj kada ga ne vidi ubuduče da igra lažnu devetku.

A eto, jedino to , drugi razlog je teško otkrit.

13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Đapa club kaže...
antimadridista kaže...

Zašto, ali zašto? {#}

A eto, jedino to , drugi razlog je teško otkrit.            Čestitke Osasuni, svaka čast.

14 godina
FC Barcelona

Ajmo neko link sa Hudsonom! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fabregas kvari igru,prespor je,ne treba da igra na ovoj poziciji 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jok, Song kvari igru. Vec druga neprecizna lopta prema Sanchezu.

The only thing I put before me is do re.
16 godina
protjeran
20 minuta za zaborav.
B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar :) 

16 godina
neaktivan
Hmm bila je ruka, ali danas City-Arsenal isto po ruka na obje strane pa nisu sudili :) i opet padne 9 golova. Ne svida mi se sto u zadnje vrijeme otvaraju utakmice penalom...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
FC Barcelona

Obožavam Sancheza kao igrača, ali nebre tak nešt promašit...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro igramo i radimo stalni pressing, da je Neymar na Fabregasovoj poziciji vodili bi minimalno 2-0.

16 godina
protjeran
Prvih 20 min za zaboraviti, onda kao da su ubacili u brzinu vise. Neymar previse drzi loptu.
B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocajna igra,zalosno da mi moramo dobiti penal ili crveni da bi imali neke sanse za zabit,inace bi mogli igrat 2 dana i ne bi zabili Villarealu...jedna od najdosadnijih utakmica sezone...stavljanje Fabregasa na ovu poziciju necu ni komentirat sve je vec receno par puta...

16 godina
FC Barcelona

ma nije to ni blizu onoj razini kako je bilo protiv Celtica. Ne može tu Cesc igrati i gotovo, nikako mi nije jasno kako to Tata još uvijek tolerira. Pa sve je duplo tromije, sporije s njim u špici.

jedino me veseli da se presing vraća, vidi se sad što to znači i koliko je to nedostajalo dosad.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nedaj Bože da netko skoči, nedaj Bože.

ELS BLAUGRANES <3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice