FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.069.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Martino kad je dolazio najviše je spominjao presing koji se mora vratiti. Toga nema nigdje, ni traga presingu. Kad nemaju loptu stoje svi igrači na mjestu, pa koji k*rac? dok se ne vrati presing uvijek će nam protivnik stvarati takve probleme u obrani. Nisu tu problem ni Pique ni Mascherano, jednostavno oni nisu naučeni ovako se braniti. Obranu moraju igrati svi igrači.

Tocno to se vidi,uvijek stoje od igrace 3-4 metra,nakon utakmice se Levanteom,nismo odigrali pravu dobru utakmicu,neznam,rano je govoriti ali s ovakvom igrom nemamo sta traziti u LP,imamo najlosiju obranu valjda,svaka jbn akcija Ajaxa je bila opasna po gol...svida mi se sto Neymar pokusava pucati,Messi mora biti malo aktivniji,Alexis slabo...vrtimo loptu jako sporo i ne uspijevamo tako lako prebaciti igru do Ajaxovog 16-terca...valjda ce se trgnuti u nastavku

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi izvadio Iniestu koji je ove sezone dosta loš, probao staviti Neymara na njegovo mjesto i Tella na Neymarovo mjesto. Naravno uz pressing igru

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 21:43 (Balvan8).
15 godina
Balvan8 kaže...

Ja bi izvadio Iniestu koji je ove sezone dosta loš, probao staviti Neymara na njegovo mjesto i Tella na Neymarovo mjesto. Naravno uz pressing igru

Ja neznam dali je Iniesta ozlijeden ali ove godine je jedan od najlosijih totalno je beskoristan a jos uvijek mi nije jasno kaj Sanchez ima traziti u Barceloni...Busi po starom receptu se baca i glumata jao kako mene to zivcira da ga bar Tata napljuska i svaki put s place masnu cifru zbog glumatanja.

Cesc a pogotovo Neymar se ne usude pucati uvijek j3beno vracaju loptu nepotrebno tj. Neymar non stop vraca loptu Messiu to je vec fakat postalo glupo naravno da treba vremena da se prilagodi ali Neymar u Brazilskoj repki izgleda 100 puta bolje sve u svemu ne izgleda bas to najbolje da nema Messi-a vjerojatno bi rezultatu bio drugaciji trenutno.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:00 (dad0r).
16 godina
neaktivan
Messi pokazao Alexisu kako se to radi i dao mu becku.
1911 & 1899
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Masche {#}

VALDEEEEEES {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 22:18 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po mom misljenju odlicna utakmica,za Messija nemam reci,hat trick,taj covek me odusevljava sve vise i vise,a Valdes odlican,odbranio penal i jos nekoliko dobrih sansi,Neymar dobar,ali ga nece gol.4-0 velika pobeda,3 boda su tu, VISCA EL BARCA !{#}

16 godina
FC Barcelona

drugo poluvrijeme bilo je nešto bolje, iako je Valdes spašavao u dosta situacija, ali razumljivo je s obzirom n rezultat da je bilo nešto opuštanja.

Messi je luđak, još 9 golova do Raula {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valdez ove sezone brani maestralno. Da mi je netko prije mjesec dana rekao da će mi biti žao da odlazi iz kluba , rekao bi mu da je lud ili na drogama.

A Sanchez nije bio toliko loš- bar po meni. Trčao je kao konj. Neymar mi je bio puno lošiji.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrači utakmice Messi i Valdes {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danasnji Messijev hat-trick je bio njegov 4. u Ligi Prvaka.Prvi igrac sa tim ucinkom. {#} Grande Leo ,jos 9 golova i pada Raul :) 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi je takva mašina da to nije za vjerovat. A Valdes, nemam riječi {#}

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
protjeran
FC Barcelona

kada je xavi usao to je bio stil igre koji svi zelimo...brz protok lopte...Jedan vrhunski stoper bi nam trebao ali valjda ce kupiti stogod na zimskom prijelzanom roku

Postavljam glupa pitanja
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lionel Messi: "Veoma je bitno startati pobjedom.Kažete lijep hat-trick? Pa hvala vam mnogo."

"Da li je šut koljenom bio namjeran? Pa moram priznati da jeste(smijeh)."

"Smrt Gerardovog oca?Da,to je teško,ali podržavamo ga.On će ići u Argentinu kako bi bio sa svojom porodicom,to je jedino bitno sada." 

17 godina
FC Barcelona

Sta Valdes radi pa to je strasno... kako ce mo bez njega?

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

moguće {#}

16 godina
FC Barcelona

Ma Valdes je institucija, tek kad ode će se vidjeti što smo imali.

kad smo već kod njega, baš mi je jadno što ga u reprezentaciji ne šljive ni 2%. Del Bosque pokušava izvući Ikera iz govana preko reprezentacije i stavlja ga u igru iako je zadnji put branio neznam ni ja kad, a Valdes koji godinama čeka da se izbori za poziciju sad ne može dobiti priliku, a u fantastičnoj je formi. Nikako nije pošteno prema njemu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bojan Krkić:"Možete pripremiti igru kao što želite ali onda se pojavi fenomen kao što je Messi i koji uništi sve tvoje planove." {#}

16 godina
FC Barcelona
Puyol, recovering from knee operation, will be back for the Liga home game against Real Valladolid on Saturday 5 October. #fcblive [md]
16 godina
neaktivan

Nogometaši Barcelone ove bi sezone mogli predstaviti nekoliko različitih stilova igre, ovisno o suparniku. Uvođenje noviteta i povremeni bijeg od 'tika-take' najavio je i Lionel Messi

'Što više varijacija imamo, bolje za nas. Bit će dana kada će biti bolje da držimo loptu i krećemo se s njom, a bit će i onih drugih kada će biti bolje da parkiramo autobus i igramo na kontranapade. Imamo brze igrače i dobre dodavače,' kazao je Messi.

1911 & 1899
16 godina
FC Barcelona

Službeno - treći dres Barcelone za ovu sezonu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 17:29 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

ove sezone dresovi sve bolji od boljeg

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

AS:Alex Song ce u siječnju traziti odlazak iz Barce

Neznam sto reci,ako je istina i ako mu to srce zeli,ja bi mu zazelio svu srecu ovog svijeta jer je odlican igrac ali pored Busquetsa je bilo i za ocekivati da ce igrati vrlo malo...Barca bi trebala sa zaradenim novcem traziti neku alternativu na stoperskoj poziciji kao sto su i najavili,naravno da se Puyol vraca i to je jako dobro za nas ali ja ne ocekujem previse od njega...

18 godina

koja je poanta bila dovest ovog covika... stvarno mi to nikad nece bit jasno

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
protjeran
Kada vidis kakav SABAN vodi Barcu sve ti je jasno.
B-A-R-C-A
16 godina
iNo_bhf kaže...
Kada vidis kakav SABAN vodi Barcu sve ti je jasno.

na koga misliš?

jer nije mi jasno, ako misliš na predsjednika ili nekoga iz uprave, onda su oni ništa u usporedbi kakve je promašaje s transferima radila prethodna uprava na čelu s prošlim predsjednikom.

ako se odnosi na trenutnog trenera, opet neam smisla jer ga on nije dovodio.

da, transfer Songa je velikim dijelom promašaj, ali zbog toga nitko ne zaslužuje grube riječi, takve stvari se događaju u nogometu, samo treba tražiti da ih bude što manje, a ova uprava ne radi puno grešaka i ne kupuju se neki igrači koji ne dobivaju šansu. Eto Song je ustvari jedina iznimka unazad nekoliko godina otkad je ova uprava na čelu kluba.

A ustvari, siguran sam ako sad prodaju Songa i Busquets se nedaj Bože ozljedi jednom prilikom poslije toga, onda će se po istom tom čovjeku pljuvati zašto nemamo zamjene za Busquetsa. Meni stvarno nije jasno iz kojeg se to razloga toliko ljudi pljuje po Rosellu.

Ja bi zato volio da Song ostane jer nam treba dobra zamjena za Busquetsa, pa čak i ne toliko zbog mogućih ozljeda, nego izbog same rotacije i odmora. Ali razumijem ako čovjek želi ići, negdje drugdje će sigurno više igrati, ovdje pored Busija se nije naigrao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 2:03 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Sastav za večeras sudeći po Sportu i EMD-u, uz napomenu da je moguće da Pique neće krenuti od početka.

Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Adriano, Song, Xavi, Cesc, Pedro, Messi, Neymar.

Busquets je pošteđen i nije ni putovao sa ekipom. Očekujem pobjedu i da napokon spoje dobra dva poluvremena u jednoj utakmici, u zadnje vrijeme stalno toplo-hladno. Nadam se da će i presing funkcionirati jer ćemo opet imati problema u obrani ako ga ne bude.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 9:14 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

koliko sam primjetio Neymar je iz utakmice u utakmice sve bolji ocekujem barem jedan njegov pogodak veceras...Alexis je odigrao dobru predsezonu ali opet nedaje golove...protiv ajaxa je moga okruniti prelijepu akciju ali steta sto je promasio...mislim da ce danas ponovo isprobati taktiku u kojoj ce se povuci i sacekati pa odigrati neku kontru.Naravno ne cijelu utakmicu ali treba to jos uigrati jer smo kasnili u izlasku na igraca protiv ajaxa...I trebaju malo vise pucati izvan 16m jer imaju dobar sut a to se posebno odnosi na neymara

Postavljam glupa pitanja
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

LIONEL MESSI u Barceloni od 2009. godine:

-224 utakmice ;
-242 gola.                 MESSII ! {#} 

16 godina
protjeran
Na Rosella i njegove pomocnike. Dovesti covjeka da sjedi na klupi je malo blesavo, a platili su ga pun kufer para.
B-A-R-C-A
18 godina
FC Barcelona

Mislim da nije toliki problem u Rosellu, veci je problem u trenerima. I Pep i Tito su inzistirali da cijelo vrijeme igra prakticki ista postava, osim ako se netko ozljedi. Pep je to uspio (zbog bolje pripremljenosti igraca, srece, ili neceg treceg, ne znam), a Tito malo manje (i ozljede, nenpripremljenost, njegova bolest). Ali cinjenica je da je to hodanje po rubu, u ovakvom paklenom ritmu, gdje prakticki nema odmora ni trenutka (prvenstvo, liga prvaka, kup, u medjuvremenu reprezentacija), i uvjeren sam da ne bi bio potop protiv Bayerna da se vise rotiralo kroz sezonu. Zbog toga mi se svidja Tata, ako ustraje u rotiranju i povremenom odmaranju igraca, sigurno Barcu nitko nece poniziti na kraju sezone kao Bayern. A Song je super igrac, i mislim da ce ove godine igrati dosta, ako ne ode u zimskom prelaznom roku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice