FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.059.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Maestro {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

David Villa: "Nedostaje mi Barcelona. Jako sam sretan u Atleticu, ali svaki dan mislim na svoje bivše suigrače u Barci i jako mi nedostaju."

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 20:07 (Bruno_K!ng).
16 godina
FC Barcelona

Sutra na HRT2 Barca-Ajax, super :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

'Tata' (press konferencija(:

"Kao i svaki trener, i ja jedva čekam Ligu prvaka. Nadam se da će mi ovo biti sjajno iskustvo."

"Privilegija je to što možete ispravljati neke stvari u igri i pobjeđivati u isto vrijeme. To vam daje mir koji vam je potreban kako bi nastavili rasti i poboljšavati se."

"Odmor Messija? On je vjerojatno igrač koji je odigrao najmanje minuta. Málaga, At. Madrid... On radi dobro."

"Ako imate probleme kod protivničkih kornera i slobodnih udaraca s markiranjem protivničkih igrača, bilo to markiranje čovjek-na-čovjek ili zonski, onda imate jedan fizički problem, nedostatak visine."

"Neymar jedva čeka debi u Ligi prvaka, kao i ja. On još uvijek 'raste', daje nam puno na terenu, i u fazi napada, i u fazi obrane."

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
18 godina
Re: FC Barcelona

za skupinu LP ocekujem minimalno 15 bodova.... jedan kiks je dozvoljen ili dva nerijesena rezultata, sve ostalo bi bilo ispod ocekivanja

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

za skupinu LP ocekujem minimalno 15 bodova.... jedan kiks je dozvoljen ili dva nerijesena rezultata, sve ostalo bi bilo ispod ocekivanja

Realno bi mozda i trebalo biti tako nekako,ali s ovakvom obranom ne ocekujem previse osim naravno plasmana u osminu finala,imamo u grupi Milan koji nam je zadavao problema u ovim tekmama koje smo se susretali,Celtic nam je isto bio nezgodan i Ajax koji definitvno nije kao prosle sezone ali uvijek moze dobro odigrati...sve su to dobre ekipe i bit ce jako tesko...jedva cekam sutra tekmu

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prema najvecim svijetskim kladionicama,Bayern,Barcelona i Real Madrid(ovim redoslijedom) su najveci favoriti za osvajanje Lige Prvaka ove godine. {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas Tito slavi 45  rodjendan,sve najbolje {#}

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Prema najvecim svijetskim kladionicama,Bayern,Barcelona i Real Madrid(ovim redoslijedom) su najveci favoriti za osvajanje Lige Prvaka ove godine. {#}

nemora to ništa značiti

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

za skupinu LP ocekujem minimalno 14 bodova.... jedan kiks je dozvoljen ili dva nerijesena rezultata, sve ostalo bi bilo ispod ocekivanja

Kad već dopuštaš 2 neriješena :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 18:24 (Zeromaxy21).
15 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Borrusia bi trebala biti ispred Reala i Barce, po prikazanom u prošloj sezoni, a i ove sezone imaju najjači učinak od svih ovih ekipa gore.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcini juniori vode protiv Ajaxa 3-1 

{#} 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gerardu Tati Martinu umro otac, te nakon utakmice protiv Ajaxa vraca se u Argentinu na sprovod.

Drzi se legendo!

16 godina
Nidzo95 kaže...

Barcini juniori vode protiv Ajaxa 3-1 

{#} 

4-1 završilo. Strijelci za Barcu su bili Quintilla, El Haddadi x2 i Ebwelle. 

od ovih juniora najviše se izdvaja Quintilla, baš se vidi po igri da je veliki talent.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

4-1 završilo. Strijelci za Barcu su bili Quintilla, El Haddadi x2 i Ebwelle. 

od ovih juniora najviše se izdvaja Quintilla, baš se vidi po igri da je veliki talent.

Svaka cast deckima,jos da se seniori "ugledaju" na njih ja sretan {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jedva čekam sutra tekmu {#}

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Jedva čekam sutra tekmu {#}

I ja,ocekujem da se odmah zalijepe na prvo mjesto u grupi

16 godina
FC Barcelona

Ajax uvijek teži napadačkoj igri, gledao sam ih nekoliko puta u njihvoj ligi i u LP i uvijek sam stekao takav dojam, tako da sumnjam da će se nešto pretjerano braniti večeras. A tako bi mogli loše završiti na Nou Campu. Ja se nadam uvjerljivoj pobjedi uz gol Neymara {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 17:28 (antimadridista).
13 godina
antimadridista kaže...

Ajax uvijek teži napadačkoj igri, gledao sam ih nekoliko puta u njihvoj ligi i u LP i uvijek sam stekao takav dojam, tako da sumnjam da će se nešto pretjerano braniti večeras. A tako bi mogli loše završiti na Nou Campu. Ja se nadam uvjerljivoj pobjedi uz gol Neymara {#}

Potpisujem, uz dodatak da ih messi da isto 3,4...{#}

vjerujem da će biti motiviran pošto konkurent za nagrade jučer dao 3 :)

uBlowMeBro?
15 godina
FC Barcelona

Pozdrav ljudi znam da se veceras prenosi na htv2, ali ako neko ima neki hd stream barca-ajax nek slobodno stavi ili posalje u pm. Hvala!

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan

Bok,

probaj www.wiziwig.tv

zna se naći super slika pogotovo ako gledaš preko SopCast-a

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valdes

Alves- Pique - Mascherano - Adriano

Fabregas - Sergio - Iniesta

Alexis - Messi - Neymar

sluzbena postava protiv Ajaxa

15 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Pozdrav ljudi znam da se veceras prenosi na htv2, ali ako neko ima neki hd stream barca-ajax nek slobodno stavi ili posalje u pm. Hvala!

Evo LINK Za gledati ti je potreban Sopcast.

Battlelog: D-Ki11aML
16 godina
protjeran
carmichael kaže...

Valdes

Alexis - Messi - Neymar

Nema Xavi-a. Šteta, moj omiljeni igrač.

B-A-R-C-A
16 godina
iNo_bhf kaže...
carmichael kaže...

Valdes

Alexis - Messi - Neymar

Nema Xavi-a. Šteta, moj omiljeni igrač.

bolje da ga malo odmara, dosad je igrao skoro sve utakmice u sezoni. A s Cescom i Iniestom nebi trebalo biti problema u sredini {#}

16 godina
protjeran

Naravno, nije više u onoj formi. Al samo da se ne ustali na klupi.

Večeras se vraća i Franciscus de Boer, bilo bi mi drago da dobije ovacije Camp Nou-a.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:31 (iNo_bhf).
16 godina
FC Barcelona

strašan slobodnjak Messija!

15 godina
antimadridista kaže...

strašan slobodnjak Messija!

Bome, i ja sam se uplašio! {#}

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

opet loše ovo izgleda, da je tu neka momčad koja igra malo bolju kontru, već bi primili 2-3 gola. Valjda će se Puyol ubrzo vratiti.

16 godina
FC Barcelona

Martino kad je dolazio najviše je spominjao presing koji se mora vratiti. Toga nema nigdje, ni traga presingu. Kad nemaju loptu stoje svi igrači na mjestu, pa koji k*rac? dok se ne vrati presing uvijek će nam protivnik stvarati takve probleme u obrani. Nisu tu problem ni Pique ni Mascherano, jednostavno oni nisu naučeni ovako se braniti. Obranu moraju igrati svi igrači.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 21:34 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice