Svaka čast Messi i još više Fabregasu na lopti, neymar se opet kliže kao da igra u patikama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Solidno zasada. Počeli su napokon pucat izvan 20m.
Valdes, nemam rijeći, odličan :D
Legenda se vraca,povreda je proslost,nadam se :D Messi 0-2 :D
Eto šta presing znači, svaka čast, odlična igra!
Majstor,Hat trick :D MESSII !! ♥
Kakva asistencija Neymara.
Kao da ozlijede nije ni bilo. Messi, svaka ti čast. Idemo dalje :D
Čim protivnik ne igra bunker protiv nas i pokuša hrabru odigrat utakmicu, tad genijalnost naših igrača dolazi do izražaja!
Atl. M. i takvi koji će protiv nas parkirat bus na šesnaest, mogu se sramit, to nije igra ni taktika.
Ajmo barca, puni puni!!!
B-A-R-C-A
pa sta je sa ovim sudijom ??
B-A-R-C-A
ovo me podseca na utakmicu sa Deportivom od prosle sezone,3-0 i na kraju jedva 5-4,sudija krivac
Hoćemo li ikad pogledati utakmicu u miru do kraja, bez straha? 
bezvezno opuštanje kad se povelo 3-0 i to je dovelo do ovoga. Inače sam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali ovakve stvari se ne smiju događati.
svaki korner ćemo strahovat, svaki ubačaj ćemo se grist, to je tako, i uzalud ti sva dobra igra kad ti mogu ovako utrpat dva gola iz ubačaja. Inače, Messi legenda, najjači je.
bezvezno opuštanje kad se povelo 3-0 i to je dovelo do ovoga. Inače sam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali ovakve stvari se ne smiju događati.
Valencia igra odlično doma, tako da na 0-3 oni nemaju šta izgubiti.
Inače POSTIGA - MESSI 2-3
Nevjerovatno,sve dobro krene,Messi ih unisti i onda u 2 minute ovi vrate utakmicu prakticki,bezveze...ajde 1.gol im je bio sreca,da ju je onako pogodio svaka cast,2.gol dokaz da cemo svaki korner strahovati,mada me zanima koliko je sudac produzio,nije pisalo...nadam se jos ponekom golu u 2.poluvremenu,ali Valencia ce sada dobiti krila i moze biti svasta
točno to.
ok, smiju nam zabit gol, prekidi su takvi, svi svima mogu zabit "bez igre", još se tu radi o dobroj valenciji.
ali nadao sam se nakon 0-2, 0-3 da ćemo to mirno privest kraju...
ovako će bit napet drugi dio, al sam da pobjedimo, bilo to 5-6 
al da je užitak gledat otvorenu tekmu, nekog tko se isključivo ne brani i nepotrebno faulira, je.
valdez je opet u formi, 2 gola u 2 minute hahah
kod oba nije mogao ništa, budi realan.
do tad je sve poskidao!
vidim u modi je "gledanje" nogometa preko teletexta.
Valdez par tekmi zaredom izvlači Barcu, neznam zašto tolko hejtanje prema njemu.
hahah salim se naravno da nije mogo nista, al sam vas moro malo trolat, nemojte se ljutit :P
hahah salim se naravno da nije mogo nista, al sam vas moro malo trolat, nemojte se ljutit :P
Ajde nebudi glup i od***.
Vidim da se ovdje nemozes ni salit odma pobuna -.-
Vidim da se ovdje nemozes ni salit odma pobuna -.-
Trolanje nije šala.
B-A-R-C-A
Sluzbeno, Bale novi igrac Reala. Uuu bit ce zaje*ano...
Šta su Neymar i Messi odigrali, šteta što nije ušlo :(
Ovaj Pique tako pliva da to nisu istine.
kako ovo messi nije zabio, nemoj da se sad ovo vrati.
Ajme kako se razbranio D.Alves samo da nam se ne vrati,ajmooo jos maloo