FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.321.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
piksic kaže...

Ti koji Ronalda zoveš Nivea i pederčina jer si ljubomoran jer je ljepši, bogatiji i uspješniji od tebe imaš najveće komplekse.

Da sam nešto lagao, nebi tebe to previše zanimalo, ali vidiš kako na istinu doletiš. Čitajući tvoje postove od prije, prekidam svaku raspravu s tobom, a ti ćeš negdje u prašnjavoj dubini svog mozga znati zašto.

13 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Ja bih rade da se odmara 4,5 utakmica il koliko je potrebno da se to zalijeci, da ne bi bilo stalno kao sto ima sad

Da, i cijeli mjesec ako je potrebno, nekako mi je čudna ta ozlijeda, ovo je već dosta vremena.

13 godina
neaktivan

upravo tako, nema potrebe da ga se forsira, a rade bi da bude najvisem levelu jos 4 godine nego da mu ovo zadnja sezona kvalitetna bude

15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Hah, koja obrambena garda, a svi argumenti vezani uz Real, a Realu nigdje spomena u mom postu.

Ajde, obranite se, recite da nije Barca ponižena protiv Bayerna prošle sezone? Ovaj se puše da Bayern imitira Barcu, momčad koja vas je tukla 7-0 prošle godine.

navijač si Reala i rugaš se Barci za nekakvo poniženje iz prošle sezone. A vi ste poniženi od te ponižene Barce u prvenstvu, shvaćaš? nije baš teško za shvatiti. Glupo se rugati nekome od koga je tvoj klub i dalje slabiji, koliko god bio ponižen od bilo koga. Ali i dalje ste zaostajali 15 bodova.

čovjek je napisao da sad Bayern "imitira" Barcu. A ako imaš zrno u glavi, jasno ti je da je to Pepova zamisao, takav stil gaji kao trener i tako nastoji igrati. Neznam što ti je tu čudno i mislim da su svi osim tebe shvatili što je želio reći.

a o tom "poniženju" Barce protiv Bayerna pričati će te vjerojatno još par godina jer je to izgleda vrhunac radovanja nekog navijača Reala u zadnjih par godina. Ne možete se veseliti valstitim uspjesima. 

Dođeš tu iz čista mira provocirati i onda se kao vadiš kad ti netko odgovori. Idi tamo u temu kluba za koji navijaš ako se nećeš nešto suvislo napisati ovdje vezano za Barcu.

Rugam se budali koja ismijava Bayern da kopira Barcu. Nismo mi poniženi od Barce ni u prvenstvu, ni u kupu ni u superkupu, dapače, obrnuto. Pričaj da nas je Betis ponizio ako već hoćeš, Barca nas prošle sezone u međusobnim nije ni dotakla.

I da, sad zato šta Bayern igra malo manje okomito nego prošle sezone i ima 2 dodavanja viška vs parkiranog autobusa Chelsea = Barca, sigurno, taktičko razmišljanje na granici 4. osnovne.

EDIT: Ali da, u pravu si, već 3 krivo pročitana posta mi daju znak da odem odavde jer učit vas čitanje s razumijevanjem u ponoć bi bio pothvat.

Da si gledao utakmicu vidio bi kako stoje stvari,ali najbolji su mi ti realovci koji su toliko nesposobni i glupi da si ni prijenos neznaju nać nego sve utakmice prate preko net.hr "live tekstualnog" prijenosa btw. Imo si na hrt2 live  prijenos s hrvatskim komentatorom... Inace potpuno nezasluzeno je bayern osvojio ovo.

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

čitam da je Messi danas trenirao odvojeno od grupe, sa fizioterapeutom. Još je jedan trening do susreta sa Valenciom, tako da neznam hoće li biti spreman? nadam se da je ovo danas samo radio sa fizioterapeutom kako bi se baš 100% oporavio, samo da nije opet ozljeda...

Mislim da ce biti spreman,jer sam citao da je i Adriano radio odvojeno,ali da ce obojica biti spremni za susret sa Valenciom {#}

16 godina
piksic kaže...

Ti koji Ronalda zoveš Nivea i pederčina jer si ljubomoran jer je ljepši, bogatiji i uspješniji od tebe imaš najveće komplekse.

Izgleda da se netko zaljubio.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Hah, koja obrambena garda, a svi argumenti vezani uz Real, a Realu nigdje spomena u mom postu.

Ajde, obranite se, recite da nije Barca ponižena protiv Bayerna prošle sezone? Ovaj se puše da Bayern imitira Barcu, momčad koja vas je tukla 7-0 prošle godine.

navijač si Reala i rugaš se Barci za nekakvo poniženje iz prošle sezone. A vi ste poniženi od te ponižene Barce u prvenstvu, shvaćaš? nije baš teško za shvatiti. Glupo se rugati nekome od koga je tvoj klub i dalje slabiji, koliko god bio ponižen od bilo koga. Ali i dalje ste zaostajali 15 bodova.

čovjek je napisao da sad Bayern "imitira" Barcu. A ako imaš zrno u glavi, jasno ti je da je to Pepova zamisao, takav stil gaji kao trener i tako nastoji igrati. Neznam što ti je tu čudno i mislim da su svi osim tebe shvatili što je želio reći.

a o tom "poniženju" Barce protiv Bayerna pričati će te vjerojatno još par godina jer je to izgleda vrhunac radovanja nekog navijača Reala u zadnjih par godina. Ne možete se veseliti valstitim uspjesima. 

Dođeš tu iz čista mira provocirati i onda se kao vadiš kad ti netko odgovori. Idi tamo u temu kluba za koji navijaš ako se nećeš nešto suvislo napisati ovdje vezano za Barcu.

Rugam se budali koja ismijava Bayern da kopira Barcu. Nismo mi poniženi od Barce ni u prvenstvu, ni u kupu ni u superkupu, dapače, obrnuto. Pričaj da nas je Betis ponizio ako već hoćeš, Barca nas prošle sezone u međusobnim nije ni dotakla.

I da, sad zato šta Bayern igra malo manje okomito nego prošle sezone i ima 2 dodavanja viška vs parkiranog autobusa Chelsea = Barca, sigurno, taktičko razmišljanje na granici 4. osnovne.

EDIT: Ali da, u pravu si, već 3 krivo pročitana posta mi daju znak da odem odavde jer učit vas čitanje s razumijevanjem u ponoć bi bio pothvat.

Da si gledao utakmicu vidio bi kako stoje stvari,ali najbolji su mi ti realovci koji su toliko nesposobni i glupi da si ni prijenos neznaju nać nego sve utakmice prate preko net.hr "live tekstualnog" prijenosa btw. Imo si na hrt2 live  prijenos s hrvatskim komentatorom... Inace potpuno nezasluzeno je bayern osvojio ovo.

Gledao sam na HRT2. Ne znam odakle zaključak da nisam. Ali ko će to meni znat, ja sam nesposoban i glup realovac.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tata Martino je pozvao 19 igrača za sutrašnju utakmicu protiv Valencije.
Oporavljeni Messi i Adriano su se našli na spisku,ali u konkurenciji za ovaj
susret nece biti Xavi i Alexis (odluka trenerskog osoblja).  Pametna odluka,Cesc i Pedro od pocetka.{#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Mamadou Sakho je sluzbeno igrac Liverpoola, oko 11.5 milijuna transfer bio.
Steta, tako mladog i dobrog stopera smo trebali za takva male novce dovesti
13 godina
carmichael kaže...
Mamadou Sakho je sluzbeno igrac Liverpoola, oko 11.5 milijuna transfer bio.
Steta, tako mladog i dobrog stopera smo trebali za takva male novce dovesti

Upitna je njegova kvaliteta.

kazu da je dost pao u zadnje 2god...

vrijeme će pokazati..

uBlowMeBro?
17 godina
FC Barcelona
Barcelona have finally decided not to try to make a last-minute signing. Centre back was already ruled out, centre forward now also. [md]
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
mrzech kaže...
Barcelona have finally decided not to try to make a last-minute signing. Centre back was already ruled out, centre forward now also. [md]

Neznam za mene osobno je ovo vrlo lose da se momcad opet nije "osvježila" i moglo bi se to opet vrlo negativno odraziti na rezultate.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Nakon debakla protiv Bayerna rekli su Rosell i ekipa da će dovest 4 ili 5 igrača. Na kraju su doveli samo Neymara.

Iako sam zadovoljan njegovom kupovinom, nisam zadovoljan cijenom koju su za njega platili.

Meni je 57 mil eura za igrača kojem za godinu dana ističe ugovor i koji je imao namjeru igrat samo za naš klub ipak malo prevelik iznos.

A sad zašto nisu doveli još 3-4 igrača kao što su najavili meni nije jasno.

Jedino što mi se sviđa na tom Rosellu je da pazi na financije i pokušava postupno smanjit dug.

Politika transfera i njegovo vođenje Barcelone mi počinju ići na živce.

15 godina
sylar79 kaže...

Pa da malo je previse za Neymara tolika s lova s obzirom na njegove predstave koje pruza naravno glupo je ocekivati da od prve utakmice poleti no neki vele da je ozlijeda,neki tvrde da je anemican dok neki tvrde da je nista bas se nije pokazal bez obzira kaj mu treba vrijeme da se prilagodi igrac koji toliko kostao i takve reputacije trebal bi malo vise pokazati no to je samo moje osobno misljenje mozda sam u krivu.

Iako na prvi pogled to ne i zgleda tako no momcad stari vecina ovih igraca igra zajedno vec jakooo dugo i sigurno je da nemogu iz godine u godinu sve te utakmice kvalitetno odigrati neke muci prevelika kilometraza,tu su godine naravno i neizbjezne ozlijede koje sve vise dolaze s godinama npr. od Puyola se naivno ocekuje da sve sam rijesi u obrani ali jednostavno ne ide to tako godine su tu a i sami vidimo koliko ga ozlijede muce.

Ako netko ima "previse" kilometara to je Xavi i to se jako dobro vidi na njegovoj igri jednostavno godine su tu no i dalje vecina od njega ocekuje da igra na razini od prije par godina sto je nemoguce neznam dal je Iniesta ozlijeden no njegov zadnji nastup mi je djeloval onako da je igral prek k*rca tek toliko da je na terenu,Pedro i Busi nisu niti sjena igraca kakvi su bili nekad sjetite se samo koliko su agresivnije igrali za vrijeme Pep-a sad ih uopce ne cujes niti ne vidis u sudjelovanju u napadu i ako je stvarno PSG nudil 40 milja za Pedra ne shvacam zakaj nisu pokusali "iznuditi" Thiaga Silvu u tom transferu a ovaj panj Alexis Sanchez nema kaj traziti u Barceloni totalno je beskoristan.

Stvar koja mene najvis zivcira je da neznamo igrati bez Messi-a i mislim da je stvarno vrijeme da porade na tome i da mu daju mira ako je ozlijeden da se oporavi do kraja jer svejedno to kaj je Messi vanzemaljac ne mora znaciti da mora sam igrati i da momcad nezna prdnuti bez njega.

I zadnja stvar ovo j*beno zabijanje u sredinu bunkera koji nazalost 90% momcadi koji igraju protiv Barce forsiraju i to je vec lagano debilno no to je njihovo pravo a nasi i dalje se zabijaju u taj bunker ko naivni balavci jer nije da imamo odlicne pucace jel , ali ono kaj nam fali kaj smo imali u jednom glupom Ibrahimovicu,Henryu a i naravno Etoo i Davidu Villu su igraci koji se mogu nagurvati i natezati s obranom u 5 metara ili zakucati glavom u tim usranim bunkerima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:32 (dad0r).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Zašto dovesti 3-4 igrača kad za time nema potrebe. Klub je primarno htio stopera, ali Chelsea i Liverpool su nas odbili. Očigledno da je bilo i drugih stoperskih riješenja, ali danas rijetko koji klub samo tako olako prodaje braniče. Zato je Barca odlučila dati šansu Piqueu da vrati formu i čekaju ozlijeđenog Puyola, a tu su Bartra i Mascherano. Ostale pozicije u klubu su ionako osigurane, imamo najjači vezni red na svijetu, a napad je prepun vrhunskih igrača. Jedino bi možda dobro došao igrač tipa ovaj Cardozo kojeg se spominje, ali čovjek vjerovatno ne želi sjedit na klupi. Uglavnom Barcelona nikada nije izgledala jače što se prvog sastava tiče, sada je na treneru da ih motivira jer svi oni igraju zajedno godinama i znaju znanje.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:31 (Đapa club).
15 godina
@dad0r, apsolutno sve potpisujem. Ocito je doslo do zasicenja, ili mi imamo prevelika ocekivanja, no svakako je potrebnoomcad osvjeziti s jednim prvoklasnim stoperom. U petak sam gledao Chelsea i njihovog Davida Luiza i ostao odusevljen. Takav nam stoper treba, brz i jak, a i visina je na nivou.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je najbolji deal u zadnjih 5-6 godina, ako ne i više, osim što je sjajan igrač Neymar će svoju cifru ubrzo isplatiti na dresovima i ostalim marketinškim mogučnostima koje pruža. Sa njime nikako nismo izgubili i da su ga platili koji milijun više i dalje bi bili u plusu za manje od godinu dana. Za vrijeme Laporte su se dešavali glupi transferi i zato se sada mora pametno ulagati novac, a Neymar je jedno od tih ulaganja.

16 godina
sylar79 kaže...

Nakon debakla protiv Bayerna rekli su Rosell i ekipa da će dovest 4 ili 5 igrača. Na kraju su doveli samo Neymara.

nitko iz kluba nikad nije rekao bilo što slično. Druga stvar je što je većina navijača tako nešto željela jer misle da nam sad treba neki generalni remont nakon prošle sezone što nema veze s mozgom. Bilo je tako smiješnih komentara "navijača" da nemaš što nego se smijati na to. Recimo puno puta ovo ljeto sam pročitao da Xavija treba prodati i na njegovo mjesto dovesti Gundogana. Cesca prodati natrag u Arsenal i neznam ni ja još kakve sve budalaštine.

kakvih 5 igrača ljudi? iz kluba su rekli da će primarno uz Neymara ići na kupovinu stopera što su i pokušali i natezali se cijelo ljeto za Thiaga Silvu i Davida Luiza. Takvi igrači nam trebaju, ne neki poluproizvodi. Njihovi klubovi ih nisu željeli prodati za nikakve novce, i što ćemo sad, i dalje pljuvati? treba ovo istrpiti i bodriti ove trenutne igrače. Pa primili smo 1 gol u 4 utakmice dosad. Martino je rekao da ako sad bude štekalo da će se ići na kupovinu ovu zimu, kad već sad nisu uspjeli. Morate shvatiti da to nije neka greška Barce, kao da oni nisu željeli kupiti stopera. Jednostavno oni koji nam trebaju nisu bili na prodaju za nikakav novac.

i nekako ne razumijem ovaj tvoj komentar, prvo kažeš da je trebalo dovesti još 4-5 igrača, pa onda poslije napišeš da ti se sviđa da Rosell pazi na financije. Ne možeš i ovce i novce. Laporta je taj koji je bio srozao ugled kluba, zbog njega je klub otišao u toliki minus koji sad Rosell mora rješavati iz godine u godinu. Ne želimo opet slučajeve Čigrinski, Hleb, Ibrahimović, Keirrison, zar ne?

i imam želju spomenuti još nešto, ovo se sad ne odnosi na tebe. Puno puta ovo ljeto vidio sam kako neki navijači Barce pljuju po politici Reala sa transferima, kako nenormalno troše svako ljeto, a onda par dana poslije toga vidim iste ljude kako plaču što Barca nije dovela još igrača, jer kao, para se ima nabacanje i nikoga nije briga za financije dok god ti igrsači dolaze u klub.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 15:51 (antimadridista).
18 godina

javier nije stoper niti ce ikad bit, on je samo prekomandiran zato sto a) sergio igra na njegovu mjestu b) doveli su songa pa on tu vise ne moze igrat, a ni song nema neku impresivnu minutazu c) stavili su ga na tu poziciju zato sto je bilo krpanja pa ajde odigraj ti to. ne kazem ja da je on los igrac, daleko od toga, moze on odradit stopera, ali to nije rjesenje.

sto se tice puyola, tek kad se oporavi treba vidit sta i kako s njim. vi racunate na dva stopera a jedan od njih uocpe nije stoper, a drugi je previse upitan. na kraju imamo pique-a i bartru. prvi je vec pokazao klasu, drugi je tek treba steci (ako uopce ima potencijala). tako dakle gospodo mi u klubu imamo jednog pravog stopera.

sto se tice cardoza... mogu se samo nadat da je to nekakava medijska izmisljotina...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barceloni niti netreba klasični stoper, treba joj dobar pressing, a Pique mora podići formu jer otkada nema Puyola, Pique se totalno srozao jer ga nema tko pljusnut na tekmi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 15:52 (Đapa club).
15 godina
antimadridista kaže...
sylar79 kaže...

nitko iz kluba nikad nije rekao bilo što slično. Druga stvar je što je većina navijača tako nešto željela jer misle da nam sad treba neki generalni remont nakon prošle sezone što nema veze s mozgom. Bilo je tako smiješnih komentara "navijača" da nemaš što nego se smijati na to. Recimo puno puta ovo ljeto sam pročitao da Xavija treba prodati i na njegovo mjesto dovesti Gundogana. Cesca prodati natrag u Arsenal i neznam ni ja još kakve sve budalaštine.

kakvih 5 igrača ljudi? iz kluba su rekli da će primarno uz Neymara ići na kupovinu stopera što su i pokušali i natezali se cijelo ljeto za Thiaga Silvu i Davida Luiza. Takvi igrači nam trebaju, ne neki poluproizvodi. Njihovi klubovi ih nisu željeli prodati za nikakve novce, i što ćemo sad, i dalje pljuvati? treba ovo istrpiti i bodriti ove trenutne igrače. Pa primili smo 1 gol u 4 utakmice dosad. Martino je rekao da ako sad bude štekalo da će se ići na kupovinu ovu zimu, kad već sad nisu uspjeli. Morate shvatiti da to nije neka greška Barce, kao da oni nisu željeli kupiti stopera. Jednostavno oni koji nam trebaju nisu bili na prodaju za nikakav novac.

i nekako ne razumijem ovaj tvoj komentar, prvo kažeš da je trebalo dovesti još 4-5 igrača, pa onda poslije napišeš da ti se sviđa da Rosell pazi na financije. Ne možeš i ovce i novce. Laporta je taj koji je bio srozao ugled kluba, zbog njega je klub otišao u toliki minus koji sad Rosell mora rješavati iz godine u godinu. Ne želimo opet slučajeve Čigrinski, Hleb, Ibrahimović, Keirrison, zar ne?

i imam želju spomenuti još nešto, ovo se sad ne odnosi na tebe. Puno puta ovo ljeto vidio sam kako neki navijači Barce pljuju po politici Reala sa transferima, kako nenormalno troše svako ljeto, a onda par dana poslije toga vidim iste ljude kako plaču što Barca nije dovela još igrača, jer kao, para se ima nabacanje i nikoga nije briga za financije dok god ti igrsači dolaze u klub.

Nitko ne kaze da moramo potrositi 350 miljuna na 4-5 igraca ili prodati Xavia ali da nam treba stoper je vise nego ocito i to vec godinu-dvije unatrag , eto Puyol ozljeden Mascherano izigrava stopera lol i kaj bi sad bilo jos da se Pique ozlijedi koji ovako i onako od kad nateze Shakiru igra koda je mutavi bas me zanima tko bi onda glumil stopere.

Ja sam napisal da Xavi igra lose ali nisam nikad napisal da ga se proda svaka cast njemju kaj je do sad sve napravil ali zbog toga ga ne smijemo kritizirati dok igra lose isto kao i Iniesta(neznam dal je ozljeda u pitanju),Pedro,Busi,Sanchez svi oni na terenu izgledaju toliko nezainteresirano za igru da je to zalosno a Albi i Busi-u svaku put s place skinuti i po dvije samarcine kad se pocnu teatralno bacati i izvijati bez razloga jer je to vec sramota i samo steti ugledu kluba.

16 godina
FC Barcelona

pa cijelo ljeto su radili na tome da se dovede stoper, nije baš da ga oni nisu željeli dovesti. Ja samo ne razumijem zašto netko to ne želi shvatiti. I većina je željela da se dovede bilo kakav stoper, samo da je stoper. A to ne ide tako, to je put za propast kad se počnu gomilati prosječni igrači. Treba nam top klasa trenutno i za budućnost.

Za Xavija nisam rekao da sam to pročitao ovdje, nego na raznim portalima i stranicama. Bilo je puno takvih komentara da treba prodati takve igrače (legende) ići u neki potpuni remont.

nikome se ništa ne pomaže kad se pljuje iz čista mira. Napadačka faza je ta po kojoj se treba pljuvati po ovome što smo vidjeli dosad. Presing se polako vraća i to je odlična stvar.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 17:15 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kadi igraju Barcelona i Valencija?

16 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Kadi igraju Barcelona i Valencija?

U 21:00

Battlelog: D-Ki11aML
16 godina
FC Barcelona

Od zadnjih 10 gostovanja na Mestalli, Barca je osatvarila samo 2 pobjede. Sigurno će biti teško i večeras, nekako je Barca uvijek loša kad igraju tamo.

16 godina
FC Barcelona
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Cesc, Pedro, Neymar, Messi
Klupa: Pinto, Bartra, Adriano, Song, Dos Santos, Sergi Roberto, Tello

Valencia: Alves, Joao Pereira, Rami, R.Costa, Guardado, Pabon, Javi Fuego, Baneja, Michel, Canales, Postiga.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poništen čisti gol Neymaru zbog nepostojećeg zaleđa. Ali zato je tu messi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:13 (barcaINTER).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leoooo :D 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ludi Messi, samo nek trpa :D

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran