FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.321.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcaINTER kaže...
u2Noobish4Me kaže...

Onaj tabor što pljuje po messiju uglavnom, i kak je CR7 dobar i svet...jučer je ipak zaboravio doći, ha?!

Jadničak radije igra prijateljsku...

To mu je odgoj, nije došao zato što je znao da neće osvojiti nagradu, a samim tim pokazuje koliko poštuje kolege. Tako isto nakon poraza u finalu Španjolskog kupa protiv Atletica nije došao na dodijelu medalja, nego je pobijegao u svlačionu, eto koliko je pederčina napuhana, i puna sebe.

Ma da stvarno je kreten, mislim nevjerovatno otic odigrat humintarnu utakmicu za siromasne u A Coruni umjesto da je se nacrtao na dodjelu nagrade koju sigurno nece osvojit jer nagrada ovisi previse o timskom uspjehu. 

Nije ni meni nesto posebno drag CR, ali pisete gluposti.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Covjek ucinio dobro djelo pomogao klubu koji je u financijskom kolapsu a pljujete po njemu jer nije dosao na sugavu ceremoniju na koju je baceno stotine tisuca dolara od kojih nitko ne profitira osim sugavih napuhanih staraca u odjelima i kravatama zivio kapitalizim

When you are halfway up,you are always halfway down
18 godina

sto se tice nagrade koju je primio ribery, a ronaldo nije dosao... a zasto bi i dolazio kad je ne moze osvojiti. messi se eto pojavio a ni on nije trebao, jer budimo realni, ribery je tu nagradu morao osvojiti. da je nagrada pripala bilo kome osim francuzu neugodno bih se iznenadio

a sad sto se tice zlatne lopte, veliki je lobij da je messi osvoji to nije upitno. je li on trebao osvojiti zlatnu loptu 4 puta zaredom to se da raspravljat. osobno smatram da je zlatna lopta jedna glupa nagrada koja u 9/10 slucajeva favorizira napadace i zato jer se ne zna tko pije a tko placa po pitanju kriterija.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

kriteriji za zlatnu loptu su vrlo jasni i svake godine isti. Bilo je već nekoliko puta u ovoj temi. Koji su točno kriteriji je dao do znanja jedan novinar Sportneta koji je tamo svake godine. A naišao sam na to i na desteke drugih stranica. Jasno se zna po kojim kriterijima se treba glasati. 

meni samo nije jasno zašto se uvijek pljuje po toj nagradi, to je ustvari najvrijednija nagrada jer za nju glasaju igrači i treneri diljem svijeta koji najbolje znaju iz prve ruke, a ne samo novinari. I svake godine možete provjeriti točno tko je glasao za koga. Samo eto mi imamo takav mentalitet da nam je uvijek nešto namješteno, da osvoji ovaj, lažirani glasovi, ovo-ono....

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:39 (antimadridista).
18 godina
antimadridista kaže...

kriteriji za zlatnu loptu su vrlo jasni i svake godine isti. Bilo je već nekoliko puta u ovoj temi. Koji su točno kriteriji je dao do znanja jedan novinar Sportneta koji je tamo svake godine. A naišao sam na to i na desteke drugih stranica. Jasno se zna po kojim kriterijima se treba glasati. 

meni samo nije jasno zašto se uvijek pljuje po toj nagradi, to je ustvari najvrijednija nagrada jer za nju glasaju igrači i treneri diljem svijeta koji najbolje znaju iz prve ruke, a ne samo novinari. I svake godine možete provjeriti točno tko je glasao za koga. Samo eto mi imamo takav mentalitet da nam je uvijek nešto namješteno, da osvoji ovaj, lažirani glasovi, ovo-ono....

ja je ne volim zato sto pravilno ne nagradi onoga tko je to stvarno zasluzio.

sjetite se samo one sezona kad je sneijder u interu sve zivo uzeo pa je messi bio bolji od njega.

uvedi 4 zlatne lopte, jednu za golmana, jednu za branica, veznog i napadaca. 

It's not who u are, it's who u know.
18 godina
Obi Wan kaže...

sto se tice nagrade koju je primio ribery, a ronaldo nije dosao... a zasto bi i dolazio kad je ne moze osvojiti. messi se eto pojavio a ni on nije trebao, jer budimo realni, ribery je tu nagradu morao osvojiti. da je nagrada pripala bilo kome osim francuzu neugodno bih se iznenadio

a sad sto se tice zlatne lopte, veliki je lobij da je messi osvoji to nije upitno. je li on trebao osvojiti zlatnu loptu 4 puta zaredom to se da raspravljat. osobno smatram da je zlatna lopta jedna glupa nagrada koja u 9/10 slucajeva favorizira napadace i zato jer se ne zna tko pije a tko placa po pitanju kriterija.

samo ne znam zasto je Sneijder onda nije dobio?? u sezoni kada je osvojio LP i bio uspješan sa repkom.

Keep Calm and Carry On
16 godina
Obi Wan kaže...

ja je ne volim zato sto pravilno ne nagradi onoga tko je to stvarno zasluzio.

sjetite se samo one sezona kad je sneijder u interu sve zivo uzeo pa je messi bio bolji od njega.

uvedi 4 zlatne lopte, jednu za golmana, jednu za branica, veznog i napadaca. 

Zlatna lopta je individualna nagrada, nagrađuje se najboljeg pojedinca. Nije Sneijder sam osvojio trostruku krunu, nego je Inter osvojio. Po tome onda će i ove godine ispasti nepravedno ako je ne osvoji Ribery jer je Bayern uzeo sva 3 trofeja. A Ribery individualno nije bio ni blizu Messiju i Ronaldu.

to da se daje jednu za golmana, jednu za veznog, braniča i napadača, pa neznam, oduvijek se davalo samo jednom igraču pa nikad se nitko nije bunio.

mislim da je "problem" što je Messi previše dominantan kao pojedinac zadnjih par godina pa se uvijek bezveze priča o tome jer ju je on osvojio 4 puta zaredom. Da nema Messija isto tako bi je osvajao Ronaldo jer je isto izuzetno dominatan igrač već nekoliko godina zaredom. Prije njih dvojice je praktički svake godine dobivao netko drugi jer i nije bilo nekih dominatnih igrača koji su igrali na najvišem nivou u kontinuitetu 4-5 godina i imali ovakve brojke kakve ima Messi koji je osvaja sad. I onda nitko nije ni pričao o toj zlatnoj lopti. Sad je ona odjednom postala sinonim za neku kao "namještenu" nagradu.

evo tu članak iz 2010. prije te dodjele, sve je lijepo objašnjeno. Kriteriji dodjele, a i autor je jako lijepo objasnio neke stvari. Messi je 2010. bio najbolji pojedinac, po brojkama, po dojmu, po svemu. A Zlatna lopta je upravo to, nagrada za najboljeg pojedinca.

http://www.hrsport.net/kolumne/406958/packe/najbolji-igrac-na-svijetu-je/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 17:06 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona
Ibrahimovic: "Ribery deserves award? If it's about the team, he should win. But if it's about individual talent, no one's better than Messi"

Ibrahimovic (PSG): "If it was up to me, I'd cut the trophy in two pieces, and I'd give Messi one half and Ribery the other." [20minutes]

Ibra se upristojio nesto...
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
JackD kaže...
barcaINTER kaže...
u2Noobish4Me kaže...

Onaj tabor što pljuje po messiju uglavnom, i kak je CR7 dobar i svet...jučer je ipak zaboravio doći, ha?!

Jadničak radije igra prijateljsku...

To mu je odgoj, nije došao zato što je znao da neće osvojiti nagradu, a samim tim pokazuje koliko poštuje kolege. Tako isto nakon poraza u finalu Španjolskog kupa protiv Atletica nije došao na dodijelu medalja, nego je pobijegao u svlačionu, eto koliko je pederčina napuhana, i puna sebe.

Ma da stvarno je kreten, mislim nevjerovatno otic odigrat humintarnu utakmicu za siromasne u A Coruni umjesto da je se nacrtao na dodjelu nagrade koju sigurno nece osvojit jer nagrada ovisi previse o timskom uspjehu. 

Nije ni meni nesto posebno drag CR, ali pisete gluposti.

Poanta je da frajer nije došao a ima čast i sreću da je među 3najbolja eu nogometaša prošle godine.

ako je on znao da je neće dobit, i messi je znao, mogo je sam ribery doć..

uvijek dođu svi, sam je on super jer je išao na prijateljsku pomagat? odigrala bi se s njim i bez njega i depor bi dobio potrebnu lovu.

svašta izmislite kad ga treba branit, al kad žutilo o messiu neš ružno napiše...hah...dajte molim vas.

svi su od krvi i mesa, tako i oni 2, pa ih ne branite kad ne zasluže.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo bajernovo kopiranje Barcine igre je ismijavanje i ponižavanje barce :S 

btw. Toooooreeees 0:1

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:10 (schwarz3108).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Luiz je fenomenalan,ni jednu gresku nije imao do sad,odlican u skoku,bas bi nam on trebao,ali to je veoma tesko u ovom trenutku {#}

I jedno pitanje,Da li ce Puyol igrati protiv Valencie ? 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I meni se Luiz svidio večeras, stvarno je odličan igrač, baš ono stup obrane, problem je što to i Mou zna pa je sigurno da ga neće pustiti. Nego jeste li vidjeli kako i Bayern ima problema u obrani kad trebaju obraniti kontru, Bayern je pritiskao cijelu utakmicu a Chelsea imala konkretnije prilike i bila opasna svaki puta kad bi prošli centar, tako je i Barci , i to Barci obrana stoji još više prema suparničkom golu. Problem je kad ekipa zna igrat bunker i onda sa malo igrača odigrat kontru, bez da čekaju da im se više igrača priključi. To je teško svakoj obrani na svijetu, a Barca je tomu najviše izložena, i to će biti problem dok igraju takav sistem, bilo koga da kupe u obrani.

14 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

Barca je ismijana i ponižena prošle sezone. Smiri doživljaj.

13 godina
neaktivan
9Zeromaxy21 kaže...
schwarz3108 kaže...

Ma koje kopiranje, ovo nije ni kopiranje nego se pep malo pogubio, mislim da ni sam nezna što hoće, malo lažne 9, pa malo stvarne 9.   Bayern ne može kopirati tiki taku iz najbolje barcine ere ni da se popne sam sebi na glavu. Ovi nemogu niti na treningu odigrati ono što je barca radila na utakmicama pije 3 godine.

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

evo opet ovog realovca koji se sprda sa Barcinom prošlom sezonom, po tko zna koji put. Zar ne shvaćaš da vas je takva "ponižena" Barca ostavila na najvećoj razlici u povijesti Primere, pa kome se vi imate izrugivati {#}

i to iz čista mira ovako dođeš bez da te netko bilo što pitao, naporan si, a bome izgleda i ljubomoran na nešto...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:02 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
schwarz3108 kaže...

+15    +15    +15   +15   +15   +15   +15   +15    +15   +15    +15    +15    +15   +15   +15    +15   +15 {#}     Znam kako ti je ove dane, sve neka finala na televiziji a nigdje Reala. Mora bit da su oni dani u mjesecu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:04 (barcaINTER).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

FC Barcelona je evropski klub iz liga "petice" koji je osvojio najviše zvaničnih trofeja u klupskoj historiji- 84.Sljede Real Madrid (78) i Manchester United (62),dok po 60 imaju Liverpool i Bayern,kojem je u ovu brojku uračunata i titula evropskog Superkupa.

VISCA BARCA ! ♥ 

16 godina
Nidzo95 kaže...

FC Barcelona je evropski klub iz liga "petice" koji je osvojio najviše zvaničnih trofeja u klupskoj historiji- 84.Sljede Real Madrid (78) i Manchester United (62),dok po 60 imaju Liverpool i Bayern,kojem je u ovu brojku uračunata i titula evropskog Superkupa.

VISCA BARCA ! ♥ 

treba reći da se ovakve stvari mogu promatrati na više načina. Zavisi što se sve broji kao službeni trofej, važnost tih trofeja. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:16 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hah, koja obrambena garda, a svi argumenti vezani uz Real, a Realu nigdje spomena u mom postu.

Ajde, obranite se, recite da nije Barca ponižena protiv Bayerna prošle sezone? Ovaj se puše da Bayern imitira Barcu, momčad koja vas je tukla 7-0 prošle godine.

14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Hah, koja obrambena garda, a svi argumenti vezani uz Real, a Realu nigdje spomena u mom postu.

Ajde, obranite se, recite da nije Barca ponižena protiv Bayerna prošle sezone? Ovaj se puše da Bayern imitira Barcu, momčad koja vas je tukla 7-0 prošle godine.

Nas je barem momcad tukla a ne samo 1 igrac {#}

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Nas je barem momcad tukla a ne samo 1 igrac {#}

Opet referenca na Real, a Realu nigdje spomena. Samo nastavite, uživam :)

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

navijač si Reala i rugaš se Barci za nekakvo poniženje iz prošle sezone. A vi ste poniženi od te ponižene Barce u prvenstvu, shvaćaš? nije baš teško za shvatiti. Glupo se rugati nekome od koga je tvoj klub i dalje slabiji, koliko god bio ponižen od bilo koga. Ali i dalje ste zaostajali 15 bodova.

čovjek je napisao da sad Bayern "imitira" Barcu. A ako imaš zrno u glavi, jasno ti je da je to Pepova zamisao, takav stil gaji kao trener i tako nastoji igrati. Neznam što ti je tu čudno i mislim da su svi osim tebe shvatili što je želio reći.

a o tom "poniženju" Barce protiv Bayerna pričati će te vjerojatno još par godina jer je to izgleda vrhunac radovanja nekog navijača Reala u zadnjih par godina. Ne možete se veseliti valstitim uspjesima. 

Dođeš tu iz čista mira provocirati i onda se kao vadiš kad ti netko odgovori. Idi tamo u temu kluba za koji navijaš ako se nećeš nešto suvislo napisati ovdje vezano za Barcu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:31 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

U tvom postu nema Reala a ni pameti. Rekao je da Bayern pokušava ( a to ne može nitko ) kopirati barcinu igru ove sezone, što to ima veze sa prošlogodišnjim Bayernom. Koja veze ima tvoj post, osim nekakvog djetinjastog provociranja.  Što je sad, jel tebi žao što ne kopira Realov  uspiješni i poznati   "sistem" ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:30 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

navijač si Reala i rugaš se Barci za nekakvo poniženje iz prošle sezone. A vi ste poniženi od te ponižene Barce u prvenstvu, shvaćaš? nije baš teško za shvatiti. Glupo se rugati nekome od koga je tvoj klub i dalje slabiji, koliko god bio ponižen od bilo koga. Ali i dalje ste zaostajali 15 bodova.

čovjek je napisao da sad Bayern "imitira" Barcu. A ako imaš zrno u glavi, jasno ti je da je to Pepova zamisao, takav stil gaji kao trener i tako nastoji igrati. Neznam što ti je tu čudno i mislim da su svi osim tebe shvatili što je želio reći.

a o tom "poniženju" Barce protiv Bayerna pričati će te vjerojatno još par godina jer je to izgleda vrhunac radovanja nekog navijača Reala u zadnjih par godina. Ne možete se veseliti valstitim uspjesima. 

Dođeš tu iz čista mira provocirati i onda se kao vadiš kad ti netko odgovori. Idi tamo u temu kluba za koji navijaš ako se nećeš nešto suvislo napisati ovdje vezano za Barcu.

Rugam se budali koja ismijava Bayern da kopira Barcu. Nismo mi poniženi od Barce ni u prvenstvu, ni u kupu ni u superkupu, dapače, obrnuto. Pričaj da nas je Betis ponizio ako već hoćeš, Barca nas prošle sezone u međusobnim nije ni dotakla.

I da, sad zato šta Bayern igra malo manje okomito nego prošle sezone i ima 2 dodavanja viška vs parkiranog autobusa Chelsea = Barca, sigurno, taktičko razmišljanje na granici 4. osnovne.

EDIT: Ali da, u pravu si, već 3 krivo pročitana posta mi daju znak da odem odavde jer učit vas čitanje s razumijevanjem u ponoć bi bio pothvat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 0:37 (Zeromaxy21).
13 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Rugam se budali koja ismijava Bayern da kopira Barcu. Nismo mi poniženi od Barce ni u prvenstvu, ni u kupu ni u superkupu, dapače, obrnuto. Pričaj da nas je Betis ponizio ako već hoćeš, Barca nas prošle sezone u međusobnim nije ni dotakla.

I da, sad zato šta Bayern igra malo manje okomito nego prošle sezone i ima 2 dodavanja viška vs parkiranog autobusa Chelsea = Barca, sigurno, taktičko razmišljanje na granici 4. osnovne.

EDIT: Ali da, u pravu si, već 3 krivo pročitana posta mi daju znak da odem odavde jer učit vas čitanje s razumijevanjem u ponoć bi bio pothvat.

Uhvatio si se prošle sezone, a što je sa one 3-4 sezone prije, što, ono nije bilo ponižavanje je li ? ne ja bi prije rekao ubijanje u pojam i nabijanje kompleksa koji vidim još bole, čak i u sezoni u kojoj je real lošiji od barce ( čitaj +15 ).  

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Zeromaxy21 kaže...
antimadridista kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Uhvatio si se prošle sezone, a što je sa one 3-4 sezone prije, što, ono nije bilo ponižavanje je li ? ne ja bi prije rekao ubijanje u pojam i nabijanje kompleksa koji vidim još bole, čak i u sezoni u kojoj je real lošiji od barce ( čitaj +15 ).  

Hvatate se za slamke, preusmjeravanje, sviđa mi se!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, i to slamka od 15 kilometara. {#}

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ti koji Ronalda zoveš Nivea i pederčina jer si ljubomoran jer je ljepši, bogatiji i uspješniji od tebe imaš najveće komplekse.

Real Madrid
16 godina
FC Barcelona

čitam da je Messi danas trenirao odvojeno od grupe, sa fizioterapeutom. Još je jedan trening do susreta sa Valenciom, tako da neznam hoće li biti spreman? nadam se da je ovo danas samo radio sa fizioterapeutom kako bi se baš 100% oporavio, samo da nije opet ozljeda...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bih rade da se odmara 4,5 utakmica il koliko je potrebno da se to zalijeci, da ne bi bilo stalno kao sto ima sad

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice