FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.321.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Obi Wan kaže...

utakmica je bila onako... po meni at madrid vise zelje nego mi, mi smo igrali preko one stvari, imali smo 1-1 pa je bilo kao da smo jedva cekali da zavrsi. 

sudac ocajan. ne da mi se uopce komentirati sudenje, nemam volje za to. neymar umisto kopacku uzeo skije, valdez na spasavao.

u barceloni inace pandemija bolesti, koja prelazi sa covika na covika, zvana padavica. nisu ni igraci at. madrida mila dica, al za ovakav jedan klub kao sto je barcelona dozvoliti da se igraci ovako ponasaju na terenu... ne znam. nek trener gleda snimke, zabiljezi padavicare i onda za prvi put upozorenje, za drugi 1 tjedan place, za treci 2 tjedna i nadalje isto 2 tjedna place pa ces vidit ko ce se valjat po terenu.

provukli smo se opet, ne znam sta da kazem. jako lose, doduse na momente je bilo ok, ali da gola ne mozemo dat ni sa igracem manje to mi ne ide u glavu.

molite se bogu da se stanje hitno popravi, ovo ne izgleda dobro

barcaINTER kaže...
Obi Wan kaže...

utakmica je bila onako... po meni at madrid vise zelje nego mi, mi smo igrali preko one stvari, imali smo 1-1 pa je bilo kao da smo jedva cekali da zavrsi. 

sudac ocajan. ne da mi se uopce komentirati sudenje, nemam volje za to. neymar umisto kopacku uzeo skije, valdez na spasavao.

u barceloni inace pandemija bolesti, koja prelazi sa covika na covika, zvana padavica. nisu ni igraci at. madrida mila dica, al za ovakav jedan klub kao sto je barcelona dozvoliti da se igraci ovako ponasaju na terenu... ne znam. nek trener gleda snimke, zabiljezi padavicare i onda za prvi put upozorenje, za drugi 1 tjedan place, za treci 2 tjedna i nadalje isto 2 tjedna place pa ces vidit ko ce se valjat po terenu.

provukli smo se opet, ne znam sta da kazem. jako lose, doduse na momente je bilo ok, ali da gola ne mozemo dat ni sa igracem manje to mi ne ide u glavu.

molite se bogu da se stanje hitno popravi, ovo ne izgleda dobro

I sad će ti netko reć da si negativan, i da širiš negativnu energiju,   iako si samo realan i objektivan.

Covjek ima potpuno pravo. 

16 godina
FC Barcelona

također se slažem s njegovim postom, samo ovo za padavicu se po današnjoj utakmici nebi složio. Ok, svi znamo da dosta Barcinih igrača to rade, ali večeras takvih situacija baš i nije bilo. Ustvari, sjećam se samo jedne situacije sa Cescom kad se nepotrebno bacio i valjao se par sekundi.

ovo danas što su igrači Atletia radili je za puno veću osudu, bezobrazno totalno. Oni nisu došli igrati nogomet, većina njih osim Ville i možda još 2-3 igrača. Za Diega Costu i Godina nemam riječi, užasno nešto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima još jedna stvar, Neymaru paše kad ima puno prostora, tj. kad se krene u kontru, kad ima prostora za one njegove driblinge, ali u barci će se morati priviknuti igrati većinom protiv bunkera, na manje prostora. Trebao bi biti dosta čvršći u duelima, a to mislim teško. Kad barca igra loše ili kad ne ide Neymar bi trebao biti taj koji pravi razliku, kao što je to nekad radio njegov sunarodnjak čarobnjak, ili do neki dan Messi. Još je mlad, i privikava se ali se iskreno nadam da će i to vrijeme doći.

16 godina
FC Barcelona

Neymar večeras kao da je krive kopačke obuo, stalno se klizao {#}

ali ja nisam uopće nezadovoljan njegovim nastupom. U obrani radi strašno dobar posao, to su svi govorili da će biti njegov najveći problem u Barceloni, da ne igra obranu. A vršio je stalno pritisak, vraćao se čak i iza centra i uzeo nekoliko lopti.  Mislim da je on večeras najviše pretrčao od svih igrača, bar sam imao takav dojam.

i uostalom, ispalo je tako da je on svojim golom u Madridu donio Barci ovaj trofej, bolji početak u Barci nije mogao ni zamisliti :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

1. trofej u sezoni je tu VISCA EL BARCA,igra u prvom poluvremenu dobra,ali nismo stvorili ni jednu sansu,Messi je promasio penal slicno kao protiv Chelsea,nema veze,bio je nervozan,pretrpeo je veliki broj udaraca,oni iz atletika nisu fudbaleri,njima je mestu u ringu,sve u svemu,nije bilo toliko lose,kao sto se cini po rezultatu. Po mom misljenju Valdes igrac utakmice,i veceras i u utakmici protiv Malage :) {#} i jos nesto Xavi je postao najtrofejniji spanjolski nogometas ikada,ovo je njegov 25.trofej! :D a 84 zvanicni trofej za Barcu :{#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

kad bi se gledalo po igri ni jedni ni drugi bas i nisu zasluzili trofej, ali sta je tu je....

barca igrala vrlo lose, a ovi iz atletica moraju zabiti gol oni se brane kao da oni imaju gol prednosti, sramota... da sam igrac i da mi trener kaze da se branimo i igramo na kontre, a hvatamo rezultat ostao bi na klupi...

a neymar nije bio los samo pada kao kisa {#} nek si za iducu tekmu klizaljke obuce....

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tata Martino: "Ova titula pripada Titu i igracima" 

Tata,veliki gospodin :)  

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

po meni je neymar na ovo utakmici osta na nuli točno, puno se klizao ali izgubljene bi lopte odmah jakim presingom vraćao u svoj posjed tako da sam zadovoljan {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Milan prvi izvučeni u našoj H skupini.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Otkad igramo sa Milanom, nismo osvojili LP! {#}

EDIT: Ajax!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 18:30 (KiX777).
14 godina
FC Barcelona

Barcelona-Milan-Ajax-Celtic

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto Ribery zasluzeno,svaka cast

18 godina
barcafan12 kaže...

Eto Ribery zasluzeno,svaka cast

zasluzeno i ocekivano...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
FC Barcelona

Tu se ne gleda individualan uspjeh, nego timski. Zasluženo Ribery.

A zlatnu loptu osvaja Messi bez diskusije, drugi mu mogu tabane lizat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 19:14 (KiX777).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I opet taj celtic, opet će bit bunker teški, ajax ne bi trebao biti problem, a tu je i uvijek neugodni Milan, hm, zanimljiva skupina.

14 godina
FC Barcelona

Gary Lineker (ex- Barça, Twitter): "Čestitam Riberyju na osvojenoj nagradi za najboljeg igrača Europe, ali ne vidim ga u istoj klasi kao i Messi. Je li ovo postala timska nagrada?"

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Biti će ovo vrlo teška skupina, nema niti jednog kluba koji je u klasi sa Barcelonom, ali bunker će im nuditi mogučnost da igraju X sa nama. No pozitivna stvar skupine je što će Tata Martino sada moći testirati razne taktičke mogučnosti kako bi našao najbolje riješenje za bunker ekipe u ligi prvaka. Milan će također biti dobar test..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 21:01 (Đapa club).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Leo uvek sa osmehom,gospodin na terenu i van njega. 

Messi: "Cestitam Franku na osvajanju nagrade za najboljeg evropskog fudbalera."

i ja cestitam Riberyu,ovde se vise gleda timski,a ne individualni uspeh,za zlatnu loptu ocekujem mnogo uzbudljivije glasanje :) nadam se da ce Leo uzeti po 5. put,ali videcemo.

Sto se tice grupe,nezgodna,sa Celticom smo se prosle sezone dobro namucili,a i sa Milanom,sa Ajaxom ne bi trebalo da bude vecih problema :) {#} 

15 godina
Eto'o potpisao za Chelsea na godinu dana. Kaj velite?
18 godina
jurica_m kaže...
Eto'o potpisao za Chelsea na godinu dana. Kaj velite?

sad ce neko uz cole-a igrat DL {#}

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

Ribery je uzeo zasluženo, jer se za ovu nagradu ipak više gleda timski uspjeh. Tako je i Iniesta dobio prošle godine zbog Europskog prvenstva. Zlatna lopta je potpuno druga stvar, mislim da tu Ribery ipak neće imati puno izgleda kraj Messija i Ronalda koji su individualno daleko bolji i ove godine.

što se tiče skupine LP, dosta teško će biti. Celtic je prošle sezone pokazao koliko mogu biti nezgodni, a Milan i Ajax samo po sebi uvijek teške utakmice.

16 godina
protjeran
Samo da se Barca podigne u formi i sto spremnija doceka te utakmice lige prvaka. Nemogu oni nama parirati ni u kom pogledu.
B-A-R-C-A
15 godina
FC Barcelona
milan je već mušterija. celtic će barci biti najteži. na paše im takav stil igre
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvo svaka čast na osvojenom superkupu,drugo LP Celtic je prodao par igrača od prošle sezone i dosta se namučio da prođe kazahstanskog prvaka i mislim da bi tu mogla biti petarda.Treće pročito sam da messi možda neće moći nastaviti karijeru zbog osteoporoze,uzrok tome je sto je dobivao inekcije hormona rasta.Ribery je zaslužio nagradu najboljeg europskog igrača.Zlatna lopta bi ove godine mogla ići Ronaldu jer sto se tiče statistike nemamo šta pričati,a messi više niti nema mjesta za još jednu zlatnu loptu ili ti ga Balon de or :)))

13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Prvo svaka čast na osvojenom superkupu,drugo LP Celtic je prodao par igrača od prošle sezone i dosta se namučio da prođe kazahstanskog prvaka i mislim da bi tu mogla biti petarda.Treće pročito sam da messi možda neće moći nastaviti karijeru zbog osteoporoze,uzrok tome je sto je dobivao inekcije hormona rasta.Ribery je zaslužio nagradu najboljeg europskog igrača.Zlatna lopta bi ove godine mogla ići Ronaldu jer sto se tiče statistike nemamo šta pričati,a messi više niti nema mjesta za još jednu zlatnu loptu ili ti ga Balon de or :)))

Nisi baš ovo dobro razjasnio, vjerojatno neznaš kakva je statistika ni jednom ni drugom, pa ti nije jasno ni tebi samom. Naći će Messi mjesta za još jednu loptu( nadam se ne i zadnju ) , ne sekiraj se.

15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

13 godina
FC Barcelona

Onaj tabor što pljuje po messiju uglavnom, i kak je CR7 dobar i svet...jučer je ipak zaboravio doći, ha?!

Jadničak radije igra prijateljsku...

uBlowMeBro?
16 godina
FC Barcelona

Cristian Tello je danas produžio ugovor do 2018. godine. 

Telo (Twitter): "Upravo sam potpisao novi ugovor do 2018. godine. Veoma sam ponosan što imam čast nositi dres Barçe. Hvala Barçi i ljudima koji su uvijek bili uz mene".

13 godina
neaktivan
u2Noobish4Me kaže...

Onaj tabor što pljuje po messiju uglavnom, i kak je CR7 dobar i svet...jučer je ipak zaboravio doći, ha?!

Jadničak radije igra prijateljsku...

To mu je odgoj, nije došao zato što je znao da neće osvojiti nagradu, a samim tim pokazuje koliko poštuje kolege. Tako isto nakon poraza u finalu Španjolskog kupa protiv Atletica nije došao na dodijelu medalja, nego je pobijegao u svlačionu, eto koliko je pederčina napuhana, i puna sebe.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je promenila travnjak,na Camp Nou,nadam se da ce sa novim travnjakom biti i bolja igra,pogotovo sad u LS :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice