FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.322.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Dobro vam je rekao ATJLučko igra vam je jalova, i dok Real igra loše jer ima puno novih, mladih igrača koji se uigravaju i cijeli novi sistem, Barcelona ne zna jer vam je pola momčadi staro i više ne mogu iako smiješni Tata pokušava vratiti stari sistem. A gle Realovu mladost, pred njima je budućnost, htjeli vi to priznati ili ne.

Real Madrid
18 godina
Re: FC Barcelona

Yebote prosječna starost igrača Reala je 0,9 godina manja nego Barce {#}

Dobro pa se Barca ne uigrava, prvo napišeš da Real ima cijeli novi sistem pa im je oprošteno uigravanje, a Tata pokušava Barci vratiti stari sistem...

Koliko to novih igrača ima Real, a koliko Barca? 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

uf, kad će ovo proć, pa koliko vas ima.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

govoriš da real igra loše zbog puno novih igrača, jučer u početnom sastavu je bio samo jedan novi igrač, a to je Isco, i još k tome je bio jedan od najboljih, u svom onom đumbusu  od igre. Prema tome pričaš gluposti i vjerojatno neznaš što govoriš.

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Momci ja vam velim da svi Realovi igrači moraju usvojiti novi sistem igre, kod Mourinha se više igralo na kontre, a kod Ancelottija se čuva lopta i pokušava kroz sredinu. To još nisu naučili kako spada pa im ide malo lošije. S druge strane Barcelona ima isti sistem 5 godina, ali ga jednostavno više nisu u stanju provoditi.

Razlika u prosjeku godina je takva jer Real ima nekoliko starih igrača na klupi, a igra se zasniva na mladima. Kod vas je obrnuto, stari su vam osovina momčadi i još ste prodali Thiaga.

Real Madrid
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

Dobro vam je rekao ATJLučko igra vam je jalova, i dok Real igra loše jer ima puno novih, mladih igrača koji se uigravaju i cijeli novi sistem, Barcelona ne zna jer vam je pola momčadi staro i više ne mogu iako smiješni Tata pokušava vratiti stari sistem. A gle Realovu mladost, pred njima je budućnost, htjeli vi to priznati ili ne.

Ne volim da se raspravljam,ali nista ovoliko glupo nisam cuo,Barcelona ne zna jer je pola momacadi staro,ja ne znam o cemu ti pricas,a Barselona vec sad ima nekoliko fenomenalnih maldih igraca.Toliko od mene.

15 godina
FC Barcelona

Nemojte se opce truditi Piksic je fanatican fanboi tamo u RM temi ga ne mogu smisliti pa je dosel i tu malo svoje fanboi magle prodavati {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:43 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna reklama,plako sam na Puyolovu scenu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 12:38 (barcafan12).
17 godina
barcafan12 kaže...

Hvala ti što si mi uljepšao dan, predobro 

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Fenomenalno :) 

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ti si navijač Barcelone, a ja sam navijač Real Madrida. Ja nikad ne govorim gluposti, normalno je biti malo subjektivan, ali većina vas ne zna kako funkcionira nogomet pa mislite da su to gluposti. Ne slažem se samo s jednim čovjekom iz Real Madrid teme koji nema pojma kao i vi, ne zna uživati u klubu za koji kao navija i to je njegov problem. Uostalom on je čudan. 

Sad mi je dosadno pa ću ti nešto pojasniti. Ja ne volim Ronalda bezuvjetno, čak sam napisao da me jučer razočarao i vi ste to sigurno vidjeli jer ste više u onoj temi nego u ovoj. Ja ne mrzim Messija ni Barcelonu, ali nikad ne bih navijao za njih. Messija ne volim jer glumi da je dobar i skroman, a nikada nismo vidjeli da radi dobra djela. Umjesto toga on napucava navijače, tjera jednog Ibrahimovića iz kluba, potkrada državu, čak se nije udostojio pogledati onog malog navijača koji ga je nedavno zvao. Evo zato ga ne volim jer sam normalan čovjek, a on nije, zaboravio je gdje se rodio i u kakvom je siromaštvu odrastao. 

Protiv Barcelone kao kluba nemam ništa posebno, osim što su očito potplatili suca protiv Chelsea, što daju igraču da bira trenera i ponekad guraju nos gdje mu nije mjesto. I ponašaju se ružno prema Guardioli koji ništa nije skrivio osim što je otišao. Ne volim ih vjerojatno zato jer meni igraju dosadno i jer mislim da je nogomet muška igra, a za njih nemam dojam da su muški jer su mali. 

Ronaldo nema nikakve mrlje, on je primjer nogometaša koji je sve uložio u to, koji je izvukao maksimum iz svojeg tijela, koji je iskren i zato ponekad izgleda bahat. On je najkompletniji igrač svih vremena, ima brzinu, snagu, udarac nogom, skok, udarac glavom, dribling, pozicioniranje, a to je ono što za mene najbolji igrač mora imati, nije sve u golovima. 

Real Madrid isto nema nikakve mrlje. Franco je gurao Atletico, čak je i Barcelona bila bolja u to vrijeme. Nisam primjetio da suci protivnicima ne sude očite penale i daju im smiješne crvene kartone. Tako da ne znam zašto ste tako ljubomorni na Real, to je jednostavno najmoćniji klub i to se nikad ne bude promijenilo. To je klub za koji navijaju ljudi koji znaju nešto o nogometu i kojima navijanje nisu nametnuli Jutarnji i 24sata. Za Barcelonu navijaju mala djeca jer misle da je Messi najjači i muški koji to nisu.

Real Madrid
14 godina
piksic kaže...

Ajd što si nabrljao svakavih gluposti to još i razumijem jer si fanboy i nisi objektivan, ali kako ti se dalo to sve na mobitelu pisati? {#}

Why so serious?
16 godina
piksic kaže...

Ti si navijač Barcelone, a ja sam navijač Real Madrida. Ja nikad ne govorim gluposti, normalno je biti malo subjektivan, ali većina vas ne zna kako funkcionira nogomet pa mislite da su to gluposti. Ne slažem se samo s jednim čovjekom iz Real Madrid teme koji nema pojma kao i vi, ne zna uživati u klubu za koji kao navija i to je njegov problem. Uostalom on je čudan. 

Sad mi je dosadno pa ću ti nešto pojasniti. Ja ne volim Ronalda bezuvjetno, čak sam napisao da me jučer razočarao i vi ste to sigurno vidjeli jer ste više u onoj temi nego u ovoj. Ja ne mrzim Messija ni Barcelonu, ali nikad ne bih navijao za njih. Messija ne volim jer glumi da je dobar i skroman, a nikada nismo vidjeli da radi dobra djela. Umjesto toga on napucava navijače, tjera jednog Ibrahimovića iz kluba, potkrada državu, čak se nije udostojio pogledati onog malog navijača koji ga je nedavno zvao. Evo zato ga ne volim jer sam normalan čovjek, a on nije, zaboravio je gdje se rodio i u kakvom je siromaštvu odrastao. 

Protiv Barcelone kao kluba nemam ništa posebno, osim što su očito potplatili suca protiv Chelsea, što daju igraču da bira trenera i ponekad guraju nos gdje mu nije mjesto. I ponašaju se ružno prema Guardioli koji ništa nije skrivio osim što je otišao. Ne volim ih vjerojatno zato jer meni igraju dosadno i jer mislim da je nogomet muška igra, a za njih nemam dojam da su muški jer su mali. 

Ronaldo nema nikakve mrlje, on je primjer nogometaša koji je sve uložio u to, koji je izvukao maksimum iz svojeg tijela, koji je iskren i zato ponekad izgleda bahat. On je najkompletniji igrač svih vremena, ima brzinu, snagu, udarac nogom, skok, udarac glavom, dribling, pozicioniranje, a to je ono što za mene najbolji igrač mora imati, nije sve u golovima. 

Real Madrid isto nema nikakve mrlje. Franco je gurao Atletico, čak je i Barcelona bila bolja u to vrijeme. Nisam primjetio da suci protivnicima ne sude očite penale i daju im smiješne crvene kartone. Tako da ne znam zašto ste tako ljubomorni na Real, to je jednostavno najmoćniji klub i to se nikad ne bude promijenilo. To je klub za koji navijaju ljudi koji znaju nešto o nogometu i kojima navijanje nisu nametnuli Jutarnji i 24sata. Za Barcelonu navijaju mala djeca jer misle da je Messi najjači i muški koji to nisu.

http://www.bolnica-vrapce.hr/site2/

ovo boldano je nešto najgluplje što sam pročitao u zadnjih godinu dana, a stvarno se svašta može pročitati na Internetu {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:27 (antimadridista).
13 godina
piksic kaže...

Stari moj ti si opaljen 100 na sat...Poslušaj savjet kolege antija i posjeti dotičnu ustanovu.

I odlepršaj iz teme jer je očito da nemoš 2suvisle napisat, sljedeći post tvoj tu je i report adminima.

CIAO!{#}

uBlowMeBro?
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

http://npbp.hr/v2/

nisi ni svjestan koliko si gluposti napisao.... "ne mrzim ga ali ga ni ne volim jer to i to...." ostalo nije ni vrijedno komentara

evo vidim da je anti dao ustanovu vrapce, ja sam mu ponudio popovacu tako da covjek ima izbora {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:31 (MrSkunk43).
15 godina
FC Barcelona

Ovaj Piksic je daleko najgluplji i najsubjetkivniji lik kojeg sam ikad u zivotu videl ovo je predobro da bi bilo istinito{#} moram si spremiti taj post je za povijest.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 13:31 (dad0r).
16 godina
piksic kaže...

Nije uopće franco naredio barceloninim igračima da moraju izgubiti u uzvratu polufinalu kupa...utakmica završila 11:1 za real. Nakon što su prvu pobijedili 3:0...

Pričaš nebuloze, obrazuj se.

Swedish latin super funk.
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

S vama se uopće neda normalno i argumentirano raspravljati. Čovjek je rekao da sam fanboy pa sam mu objasnio, a vi ste svi skočili i niste dali ni jedan argument protiv. Sad znam zašto navijate za Barcelonu, jer nemate svoje ja nego ste na RTL teletekstu pročitali da za njih treba navijati. 

Ti gore noobish, pa mi nismo u off topicu, nego raspravljamo o Barceloni.

Barcelona je izgubila 11:1 jer je Real bio bolji. Tako je Besiktas nedavno pobijedio Liverpool 2:1, a Liverpool njih 8:0. Zašto bi to bilo namješteno?

Real Madrid
13 godina
piksic kaže...

S vama se uopće neda normalno i argumentirano raspravljati. Čovjek je rekao da sam fanboy pa sam mu objasnio, a vi ste svi skočili i niste dali ni jedan argument protiv. Sad znam zašto navijate za Barcelonu, jer nemate svoje ja nego ste na RTL teletekstu pročitali da za njih treba navijati. 

Ti gore noobish, pa mi nismo u off topicu, nego raspravljamo o Barceloni.

Barcelona je izgubila 11:1 jer je Real bio bolji. Tako je Besiktas nedavno pobijedio Liverpool 2:1, a Liverpool njih 8:0. Zašto bi to bilo namješteno?

Lac, ja uopće nisam komentirao namještanja nit rezultate neg tvoje glupe i nesuvisle postove.

Ekipa ti kaže da odj...iz teme te isto i učini.

Zadrt si navijač RMA, nemam ništa protiv tog al te očito žešće peru kompleksi što ti klub jadno igra pa si tu liječiš frustracije.

i da, ja jesam navijač FCB, i da, nije igrala super protiv malage, al ja nisam došo u RMA temu kenjat kak nema veze bitni su bodovi i barca je igrala loše pa je to ok. mislim wtf?!

btw, prijavljen si.

uBlowMeBro?
15 godina
piksic kaže...

piksic kaže...

S vama se uopće neda normalno i argumentirano raspravljati.

Ovo boldano su tebi gore argumenti ? Pa rofl jesi ti ikad izasel iz kuce i malo se druzio sa ljudima jel ti znas kaj su argumenti i objektivna diskusija ovo gore je hrpa tvojeg fanbojevkskog govna.

Eto ti primer za tvoje nebuloze , ti osobno poznas Ronalda i Messia i druzis se s njima pa znas kakvi su i sta rade u slobodno vrijeme tj. Ronaldo hrani gladne i gradi bolnice dok Messi smrce kokain i orgija sa 25 kurvi {#}

pa valjda sudis ljude po onome cemu vidis u ovom slucaju sta njih dvojica rade i kako se ponasaju na terenu pa necemo ih suditi po onome cemu neznamo a to je njihov privatan zivot..

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Okej majstore, ja sam samo došao odgovoriti na smiješne postove o nesuđenim penalima i katastrofalnom Realu. Barca je bila lošija, a nitko u onoj temi nije govorio da su trebali izgubiti.

Slobodno ti prijavljuj koga hoćeš osvetniče, kamo bi došli da nekoliko ljudi odlučuje tko će pisati u kojoj temi. Forum služi da se raspravlja i ne moramo svi imati isto mišljenje, nismo bili u off topicu sve do sad i ajde bok dečki.

Real Madrid
16 godina
FC Barcelona

najjače mi je kad počnu kenjati po Messiju, da je ovakav ili onakav. A ovaj panj čak kaže da nikad nije napravio nešto za što ga se može pohvaliti.

Reći ću samo da je čovjek je cijelo ovo ljeto organizirao humanitarne utakmice i zbog toga je imao i puno manje odmora od ostalih igrača. To je samo jedan primjer, dalje neću ni nabrajati. Očito je da ti piksic nisi nikakv navijač, nego si Ronaldo fanboy. Sudeći po ovome što si pisao iznad. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

piksic,molim te idi sa teme,dosadan si , nista do sad pametno nisi napisao {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 14:05 (Nidzo95).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na prošloj stranici sam napisao Ne s*erite Messi i Ronaldo su naj igrači na zemlji po meni Messi je bolji,Ronaldovo vrijeme prolazi,messi ima jos par godina da igra na ovakvoj razini (2-3 godine).Sve sto je dobro ne traje vječno.

13 godina
FC Barcelona

Sutra po prvi trofej u sezoni(nadam se prvi od mnogih)!

Opet se kasno igra, nadam se i vjerujem da će barca na domaćem terenu izgledat i bit puno bolja,agresivnija,zainteresiranija te ono najvažnije da će igra prema naprijed biti konkretna, da će realizacija biti na nivou.

Očekujem neymara, messia i alexisa naprijed, fabregasa u ulozi asistenta jer smo tako do sad izgledali daleko najbolje.

uBlowMeBro?
16 godina
u2Noobish4Me kaže...

Sutra po prvi trofej u sezoni(nadam se prvi od mnogih)!

Opet se kasno igra, nadam se i vjerujem da će barca na domaćem terenu izgledat i bit puno bolja,agresivnija,zainteresiranija te ono najvažnije da će igra prema naprijed biti konkretna, da će realizacija biti na nivou.

Očekujem neymara, messia i alexisa naprijed, fabregasa u ulozi asistenta jer smo tako do sad izgledali daleko najbolje.

ja bi sutra Cesca na mjesto Xavija koji je odigrao ove zadnje 3 utakmice u tjedan dana bez ikakvog odmora, mislim da ga čak nije ni zamijenio niti jednom. Također bi volio da Neymar odigra od početka, zaslužio je s ovim što je pokazao dosad.

13 godina
antimadridista kaže...

ja bi sutra Cesca na mjesto Xavija koji je odigrao ove zadnje 3 utakmice u tjedan dana bez ikakvog odmora, mislim da ga čak nije ni zamijenio niti jednom. Također bi volio da Neymar odigra od početka, zaslužio je s ovim što je pokazao dosad.

Slažem se u vezi xavija, dost je dao, godine su tu i treba rotirati. fabregas se pokazao odličnim na toj poziciji kad igra od početka.

Pedro je malo pao, malo dao/pokazao u zadnje 2 tekme i treba dat neymaru priliku jer je "gladan igre" a ono što je proveo na terenu je bilo i više no dobro.

Jedino neznam što s iniestom, jer iskreno nije bio na razini ovih par utakmica, nema one njegove probojnosti i zabijanja, a znamo da je nezadrživ kad krene...

uBlowMeBro?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ZVANIČNO:Busquets je potpisao ugovor koji će ga za FC Barcelonu vezati do kraja juna/lipnja 2018.godine. {#}

13 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Ovaj Piksic je daleko najgluplji i najsubjetkivniji lik kojeg sam ikad u zivotu videl ovo je predobro da bi bilo istinito{#}moram si spremiti taj post je za povijest.

Ha, ha, lud si, pošteno si me nasmijao, tek sam sad pročitao ova gore sranja od piksica. NISU BITNI GOLOVI, BITAN JE MAXIMUM IZ TIJELA. {#}

13 godina
Nidzo95 kaže...

ZVANIČNO:Busquets je potpisao ugovor koji će ga za FC Barcelonu vezati do kraja juna/lipnja 2018.godine. {#}

Zadnji vezni osiguran za budućnost!

Sad još dvojicu genijalaca, stoperski orijentiranih, pronać u omladinskom pogonu i priključit seniorima i mirni smo nekoliko godina... 

uBlowMeBro?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice