FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.322.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Klub koji ima tri mala, brza napadača, treba odigrati neku kontru, jer ta njihova brzina dolazi do izražaja na velikom prostoru, a kad je pred njima bunker i jako mali prostor , protiv robusnih stopera, brzina im manje znači...

16 godina
Re: FC Barcelona
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...

I još jedna velika stvar, meni još važnija od obrane, GDJE je nestala kontra Barcelone ?, kad god ju imamo šansu odigrati oni stanu, jeli znate koliko je lakše zabiti gol iz kontre nego na postavljeni bunker.

pa ne sjećam se kad je to Barca igrala na kontre. 

A od kad ti pratiš Barcu ? sjećaš li se Etoa ? I opet ti kao da me mrziš, ne kažem da Barca mora igrati na kontre nego ih nema uopće. To je problem. A sa ovakvom brzom trojkom u napadu bi ih TREBALO BIT . shvaćaš ?

ja tebe mrzim? {#}

čovječe postavio sam ti obično pitanje {#}

iskreno, vidim da vi pojedinci nešto umišljate u svojoj glavi pa vas ostavljam da lijepo raspravljate na duže vrijeme. Toliko neagtivnosti u ovoj temi nisam vidio odavno, ovako negativno niej bilo ni kad smo popušili od Bayerna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

hoćeš argumente, eto ti ih, sad ti odgovori.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim da smo se podijelili na 2 tabora večeras.

Prvi tabor je vidio veličanstvenu utakmicu naših sa malim padom zadnjih 10 minuta.

Neki su vidjeli veličanstvenu predstavu naših napadača i nekakve kaše koju su zakuhali.

I odličnu igru obrane.

Ja sam u ovom drugom taboru koji je vidio samo 2-3 čiste šanse naših, a isto toliko šansi malage.

I nesigurnost obrane kod one 2-3 intervencije koje su imali.

Šta da je ušla ona stativa? Šta da Valdes ono nije iščupao?

Malo bi drukčije pričali o ovoj utakmici. Antimadridista ovo nije negativnost.

Samo zato što se ne slažemo s tobom ne znači da ne podržavamo barcu.

Samo nam je pun k""ac toga da nam je obrana propusna, a uprava ne kupuje nikoga u obranu.

A vidit ćemo koliko će biti negativnosti kad nas naša obrana bude koštala trofeja.

Ja ne pljujem po našoj momčadi. Ja jednostavno kažem da mi je dosta ovakve panike i propuha u obrani. I to protiv jedne malage.

Koja je daleko od jake momčadi. Lupaj minuse kolko god hoćeš. Ali strah me da nećemo daleko dogurat u LP.

13 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Prvi tabor je vidio veličanstvenu utakmicu naših sa malim padom zadnjih 10 minuta.

Neki su vidjeli veličanstvenu predstavu naših napadača i nekakve kaše koju su zakuhali.

I odličnu igru obrane.

Ja sam u ovom drugom taboru koji je vidio samo 2-3 čiste šanse naših, a isto toliko šansi malage.

Samo nam je pun k""ac toga da nam je obrana propusna, a uprava ne kupuje nikoga u obranu.

A vidit ćemo koliko će biti negativnosti kad nas naša obrana bude koštala trofeja.

Ja ne pljujem po našoj momčadi. Ja jednostavno kažem da mi je dosta ovakve panike i propuha u obrani. I to protiv jedne malage.

Koja je daleko od jake momčadi. Lupaj minuse kolko god hoćeš. Ali strah me da nećemo daleko dogurat u LP.

Eto upravo to. Nisi mogao bolje napisati.

14 godina
FC Barcelona

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
sylar79 kaže...

I odličnu igru obrane.

pa ja iskreno neznam jeli vi čitate moje postove, stvarno neznam. Gdje sam ja to napisao da je bilo veličanstveno? Jesam li rekao da je napad bio glavni problem današnje utakmice?

jeli činjenica da je Malaga stvorila 2 šanse za gol? da, činjenica je. Stvorili smo i mi 2- 3 šanse za gol, ali ja sam odmah rekao da nisam zadovoljan kako su odigrali prema naprijed. I u čemu je onda problem? 

zašto se sve ovdje prebaciva na obranu, dajte mi to odgovorite. Zašto pljujete po obrani kad nam protivnik stvori 2 šanse na cijeloj utakmici? ustvari znam zašto, jer smo mogli prosuti bodove. Zbog naše igre prema naprijed koja nije funkcionirala. 

Obrambeni dio bio je i više nego dobar, ali ponavljam, NE MOŽETE očekivati da ćemo proći bez da nam protivnik stovri šansu za gol cijelu utakmicu. I da smo u to t renutku vodili sa 2-0, 3-0, onda o obrani nebi rekli ni riječi, već bi je i pohvalili jer su odigrali 80 minuta vrhusnke obrane.

E to mi smeta, nemojte biti dvolični samo zbog rezultata. 

Nigdje ja nikome nikada nisam rekao da ne podržava Barcu niti sam ikome to nabacivao na nos, ne znam čemu potreba za time što si napisao. Pa niste ludi dolaziti ovdje ako ju ne podražvate,{#}

Iskreno ova tema postaje sve nebuloznija iz dana u dan, toliko negativnosti odavno nisam vidio. U dvije kombinirane utakmice na gostovanjima protiv Atletica i Malage dopustili smo 3-4 šanse za gol, a tu se dramatizira naveliko. A vi raspravljajte i dalje, pljujte po obrani koja dozvoli 2 šanse cijelu utakmicu. Nikad to neću i ne želim svhatiti. A bome ne želim biti ni u ovom gnijezdu negativnosti koja se širi ovdje u zadnje vrijeme.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 0:28 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

E sad si me već sjeb*...   nema više rasprave, uf već se vidi kakva će to igračina bit. Vidi se da teče brazilska krv u njemu.Samba..

16 godina
FC Barcelona

Schuster (coach Malaga): "Barça are recovering pressing. They did it when they were at their best and last season they maybe didn't do it. But today you could see that their pressing is very strong"

Gary Lineker, bivši nogometaš (Twitter): "Very glad to see Barça pressing well after what happened last season. Their defense know looks much better because of that".

Mora da su i ova gospoda isto ludi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 0:38 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Schuster (coach Malaga): "Barça are recovering pressing. They did it when they were at their best and last season they maybe didn't do it. But today you could see that their pressing and defending is very strong"

Gary Lineker, bivši nogometaš (Twitter): "Very glad to see Barça pressing well after what happened last season. Their defending know looks much better because of that".

Jeli se ti možda sjećaš kakav početak sezone smo imali lani ? A kako smo završili, i sad kad ti taj tvoj presing padne, vjerojatno zbog umora, ostaje nam ova naša obrana koja će iz dvije šanse obavezno primati po gol, a kad dodje malo jača ekipa, onda će ih biti više,( Bayern ). NITKO NE GLEDA SAMO OVA DVA GOSTOVANJA KOJA SI TI NABROJIO, NEGO DOBRU DRUGU POLOVICU PROŠLE SEZONE.

16 godina
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...
Schuster (coach Malaga): "Barça are recovering pressing. They did it when they were at their best and last season they maybe didn't do it. But today you could see that their pressing and defending is very strong"

Gary Lineker, bivši nogometaš (Twitter): "Very glad to see Barça pressing well after what happened last season. Their defending know looks much better because of that".

Jeli se ti možda sjećaš kakav početak sezone smo imali lani ? A kako smo završili, i sad kad ti taj tvoj presing padne, vjerojatno zbog umora, ostaje nam ova naša obrana koja će iz dvije šanse obavezno primati po gol, a kad dodje malo jača ekipa, onda će ih biti više,( Bayern ). NITKO NE GLEDA SAMO OVA DVA GOSTOVANJA KOJA SI TI NABROJIO, NEGO DOBRU DRUGU POLOVICU PROŠLE SEZONE.

zašto mijenjaš ploču? jeli riječ o današnjoj utakmici? stručnjaci tvrde da je bilo dobro. Ustvari, svatko tko je želio vidjeti je znao da je obrana bila dobra. naravno, osim onih koji žele da se pobjeđuje uz to da protivnik stvori nula (riječima: nula) šansi za gol.

Kraj sezone ćemo još vidjeti, ali tvoji komentari mi nikako nisu jasni, ti već sad pišeš da će presing pasti, kao da to već znaš. Nemoj biti tako negativan, nema potrebe. Nisi vidovit, niti je itko od nas ovdje vidovit.

Ali ovo je nešto presmiješno, čitam komentare poslije utakmice na raznim forumima, i svugdjr su svi većinom zadovoljni kako je ekipa izgeldala u obramebnom dijelu, a napadom nisu. Ali ovdje je popularno pljuvati po obrani...

prisjela mi je ova tema sa toliko negativnosti u zadnje vrijeme, koje dolaze iz ničega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 0:50 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Schuster (coach Malaga): "Barça are recovering pressing. They did it when they were at their best and last season they maybe didn't do it. But today you could see that their pressing is very strong"

Gary Lineker, bivši nogometaš (Twitter): "Very glad to see Barça pressing well after what happened last season. Their defense know looks much better because of that".

Pusti ove dečkiće, zbog čeg se ti živciraš. Pravi navijač Barce će znat, koji ih prati već godinama.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...

zašto mijenjaš ploču? jeli riječ o današnjoj utakmici? stručnjaci tvrde da je bilo dobro. Ustvari, svatko tko je želio vidjeti je znao da je obrana bila dobra. naravno, osim onih koji žele da se pobjeđuje uz to da protivnik stvori nula (riječima: nula) šansi za gol.

Kraj sezone ćemo još vidjeti, ali tvoji komentari mi nikako nisu jasni, ti već sad pišeš da će presing pasti, kao da to već znaš. Nemoj biti tako negativan, nema potrebe. Ovo je nešto presmiješno, čitam komentare poslije utakmice na raznim forumima, i svugdej su svi većinom zadovoljni kako je ekipa izgeldala u obramebnom dijelu, a napadom nisu. Ali ovdje je popularno pljuvati po obrani...

sjeti se prošle sezone. Prošlu sezonu smo do polovice igrali fenomenalno, osvojili 52 od maksimalnih 56 ( tako nekako). Presing je radio bezprijekorno, ja se slažem da kad je presing jak da obrana manje pati, to je istina. Ali sad mi odgovori ? misliš li ti da u drugoj polovici sezone oni nisu znali za taj presing ? ili da se ga zaboravili igrat ? Ne, jednostavno nisu mogli fizički više držat taj presing, a onda se dogodilo ono što se dogodilo. I sad nedaj bože ali ako se to opet dogodi ( da taj presing padne ) dolazi do izražaja loša obrana. kao i lani. i sad što je loše da mi svi hoćemo i to komentiramo, da se dovede jedan kvalitetan stoper, da onaj mascherano prestane glumit stopera, i da se ne moram hvatat za glavu svaki put kad protivnik ima korner protiv nas jer nam obrana u tim slučajevima izgleda smiješno. Kažem opet daj Bože da presing izdrži cijelu sezonu, ili da nam se ne ozlijedi Pique, jer tko će onda stati u obranu. Mascherano i Adriano..ma daj molim te.

16 godina
Tommy_123 kaže...

Pusti ove dečkiće, zbog čeg se ti živciraš. Pravi navijač Barce će znat, koji ih prati već godinama.

lako je za to, neznam ja koliko tko ima godina, samo mi je glupo da netko bježi od činjenica i počne tražiti negativnost tamo gdje je nema i pljuvati po nekome nzasluženo.

Pa evo tko želi neka pročita zadnjih 10 stranica, tu je toliko negativnosti da je to čudo, da netko tko ne zna rezultate uleti u temu, mislio bi da smo u ove zadnje 2 utakmice dopsutili 30 šansi za gol i minimalno 10 golova. 

edit. eto sad tek vidim komentar iznad. U stilu "Mascherana se treba rješiti sa pozicije stopera, on glumi da je neki stoper." 2011. godine kad je igrao u svim važnijim utakmicama i kadd smo uzeli LP i Primeru, onda se svrašavalo na tog istog igrača i hvalilo Pepa kako je otkrio da je Masch odličan na poziciji stopera. 

Inače, na barca balkan forumu Mascherano je uvjerljivo najbolji igrač Barce u kombinirano ove 3 utakmice dosad u ovoj sezoni. Tamo glasaju ljudi diljem Balkana koji dođu na taj portal. Ali, eto on ne zna igrati stopera...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:05 (antimadridista).
18 godina

prvo; moramo imati na umu da su igraci tek dosli sa odmora. jos nisu usli u formu. zatim tu je i neymar, koji svaku utakmicu ulazi sa klupe i igra 30 min. coviku triba vrimena da se privikne. ili je neki drugi problem u vezi toga, mozda ne moze izdrzati poluvrijeme, ne znam

drugo; sutevi izvan 16 su uvijek bili u manjini, tu i tamo xavi i iniesta opale. i toga nam je uvik falilo. kontre isto, imamo brzonoge igrace, a jako ih malo koristimo u toj situaciji. zbilja ne znam zasto ovih elemenata nema u vecoj kolicini

trece; opet govorim, smirimo hype, prva utakmica nista ne znaci ako to ne pokazemo u sljedecim utakmicama. protiv utopljenika levantea smo lako, ali protiv malo ozbiljnijih protivnika nismo briljirali, stovise, izvlacili smo se. da se razumimo, at madrid i malaga nisu neke extra ekipa, ali su pristojne momcadi. netko malo kvalitetniji ako se forma ne digne ce nas razbit ko beba zvecku. zato se i plasim sta ce bit kad prodemo skupinu lige prvaka.

to sto pojedinci linkaju tko sta kaze sa twittera da bi sebe argumentirali nema blage veze. jel lineker bio trener? nije. zasto se onda osvrcemo na njegove komentare. a sto se tice schustera, to su ciste mind games da kaze barceloninim igracim da igraju super, a realno gledajuci to nije istina. 

nemam nista protiv mascherana ali on nema sta trazit na poziciji centralnog branica. fali mu visina, a tko je dobar trener to ce znat iskoristit. manjak stopera je vidljiv iz aviona. ako se netko skrsi sta onda? stavimo li bartru i momak ne odradi na visini bit ce pisanja po njemu sa svih strana. da ne kazem da se od njega ocekuju cudesa. na puyola ja realno niti ne racunam. i naravno tu je ovisnost o messiju. potrali smo smo villu a nema nikoga da odradi posao prave spice. guranje fabregasa da radi to za mene nikad nece bit rjesenje.

sve u svemu, zadnje dvije utakmice dosta losije nego sto sam mislio, moramo pod hitno podici formu jer ako se ovako nastavi nece biti dobro. a ja se nadam da se to nece dogodit.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

prvo; moramo imati na umu da su igraci tek dosli sa odmora. jos nisu usli u formu. zatim tu je i neymar, koji svaku utakmicu ulazi sa klupe i igra 30 min. coviku triba vrimena da se privikne. ili je neki drugi problem u vezi toga, mozda ne moze izdrzati poluvrijeme, ne znam

drugo; sutevi izvan 16 su uvijek bili u manjini, tu i tamo xavi i iniesta opale. i toga nam je uvik falilo. kontre isto, imamo brzonoge igrace, a jako ih malo koristimo u toj situaciji. zbilja ne znam zasto ovih elemenata nema u vecoj kolicini

trece; opet govorim, smirimo hype, prva utakmica nista ne znaci ako to ne pokazemo u sljedecim utakmicama. protiv utopljenika levantea smo lako, ali protiv malo ozbiljnijih protivnika nismo briljirali, stovise, izvlacili smo se. da se razumimo, at madrid i malaga nisu neke extra ekipa, ali su pristojne momcadi. netko malo kvalitetniji ako se forma ne digne ce nas razbit ko beba zvecku. zato se i plasim sta ce bit kad prodemo skupinu lige prvaka.

to sto pojedinci linkaju tko sta kaze sa twittera da bi sebe argumentirali nema blage veze. jel lineker bio trener? nije. zasto se onda osvrcemo na njegove komentare. a sto se tice schustera, to su ciste mind games da kaze barceloninim igracim da igraju super, a realno gledajuci to nije istina. 

nemam nista protiv mascherana ali on nema sta trazit na poziciji centralnog branica. fali mu visina, a tko je dobar trener to ce znat iskoristit. manjak stopera je vidljiv iz aviona. ako se netko skrsi sta onda? stavimo li bartru i momak ne odradi na visini bit ce pisanja po njemu sa svih strana. da ne kazem da se od njega ocekuju cudesa. na puyola ja realno niti ne racunam. i naravno tu je ovisnost o messiju. potrali smo smo villu a nema nikoga da odradi posao prave spice. guranje fabregasa da radi to za mene nikad nece bit rjesenje.

sve u svemu, zadnje dvije utakmice dosta losije nego sto sam mislio, moramo pod hitno podici formu jer ako se ovako nastavi nece biti dobro. a ja se nadam da se to nece dogodit.

eto ga na, vidiš da nisam jedini.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

lako je za to, neznam ja koliko tko ima godina, samo mi je glupo da netko bježi od činjenica i počne tražiti negativnost tamo gdje je nema i pljuvati po nekome nzasluženo.

Pa evo tko želi neka pročita zadnjih 10 stranica, tu je toliko negativnosti da je to čudo, da netko tko ne zna rezultate uleti u temu, mislio bi da smo u ove zadnje 2 utakmice dopsutili 30 šansi za gol i minimalno 10 golova. 

edit. eto sad tek vidim komentar iznad. U stilu "Mascherana se treba rješiti sa pozicije stopera, on glumi da je neki stoper." 2011. godine kad je igrao u svim važnijim utakmicama i kadd smo uzeli LP i Primeru, onda se svrašavalo na tog istog igrača i hvalilo Pepa kako je otkrio da je Masch odličan na poziciji stopera. 

Inače, na barca balkan forumu Mascherano je uvjerljivo najbolji igrač Barce u kombinirano ove 3 utakmice dosad u ovoj sezoni. Tamo glasaju ljudi diljem Balkana koji dođu na taj portal. Ali, eto on ne zna igrati stopera...

i samo si to vidio, a ovo drugo ništa nisi pročitao.

16 godina
Obi Wan kaže...

a gle, recimo ja ne pričam o ozljedama i u to nisam ulazio, samo večerašnja utakmica. Ja pričam o trenutnom kadru i da trenutno to izgleda dobro u obrani, puno bolje nego na kraju prošle sezone kad nije ni bilo presinga. Ovo sa Twittera sam samo naveo da se vidi da ljudi koji su radili u tom nogometu isto tako misle. Pa jasno je vidljivo da je situacija u obrambenom dijelu puno bolja nego prošle sezone.

Nisam ni ja protiv toga da se dovede novi stoper, jer će nam ubrzo itekako trebati, ali glupo mi je pljuvanje po trenutnim igračima jer dosad u sezoni to ničim nisu zaslužili, samo to. Popljuvati ću ih i ja kad to zasluže, kao i prošle sezone uostalom. Pogotovo m se ne sviđa što se pljuje po Mascheranu koji je u ove 3 utakmice pokazao odličnu formu i odigrao vrhunske utakmice.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:12 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ti se zadovoljavaš malim stvarima i nismo ti jasni mi koji tvrdimo da mascherano nije dovoljno dobar kad se igra protiv jačih klubova u ligi prvaka. On može proć protiv ovakvih klubova u la ligi ali protiv jačih klubova izgleda smiješan. I to je to. Ne pljuva nitko po tim igračima, meni su možda i draži nego tebi, to nikad neznaš. samo svi imamo strah da nam se ne dogodi ono od lani protiv jačih klubova, i stoper je potreban. 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali nema veze, otišli smo predaleko. Idem ja na pivu, treba i tri boda proslavit, jeli tako ?   Kad je uzvrat protiv Atletica, je li u srijedu ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:24 (barcaINTER).
16 godina
barcaINTER kaže...

Ti se zadovoljavaš malim stvarima i nismo ti jasni mi koji tvrdimo da mascherano nije dovoljno dobar kad se igra protiv jačih klubova u ligi prvaka. On može proć protiv ovakvih klubova u la ligi ali protiv jačih klubova izgleda smiješan. I to je to. Ne pljuva nitko po tim igračima, meni su možda i draži nego tebi, to nikad neznaš. samo svi imamo strah da nam se ne dogodi ono od lani protiv jačih klubova, i stoper je potreban. 

a to govoriš isključivo na temelju prošle sezone naravno. 2011. je svima bio dobar, kad je igrao sve važnije utakmice, i u LP i u prvenstvu. pa je Barca poharala sve. Jer se igrao presing. Prošle sezone se nije igrao presing.

stvarno je lijepo kad se tako olako zaboravljaju neke dobre stvari i odjednom Mascherano nije za Barcu, širenje negativnosti je moderno danas, u ovoj temi pogotovo. Nemojte tako, dajte malo optimizma

btw. dobro se zabavi. I nemoj misliti da imam išta protiv tebe osobno, normalno je da se imaju različita mišljenja ponekad, ustvari, bilo bi čudno da niej tako {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da je nepotrebno ovoliko negativnosti u temi,mislim tu se pise kao da smo izgubili ovu utakmicu a ne pobjedili...svi se slazemo da igra nije bila nesto posebno dobra,konkretnije kad smo imali loptu to je izgledalo kao i veci dio prosle sezone,znaci dosadno kruzenje i stvaranje malo sansi,ali kad smo bili bez lopte igrali smo odlican presing,Malaga nije mogla spojiti 3 dodavanja,tek su zadnjih 10-tak minuta stisnuli i imali one 2-3 dobre sanse ali to je sasvi razumljivo jer gubili su 1-0 i normalno je da su sve bacili u napad...mislim da Martino grijesi sto stavlja Cesca da igra Messijevu ulogu i smatram da on tu puno gubi na svojoj vrijednosti,jos pogotovo sto nam je trenutno najbolji veznjak,obrana je isto djelovala dobro do tih zadnjih par minuta ali nerealno je ocekivati da nijedna akcija Malage ne zavrsi udarcem prema golu,ne postoji takva obrana na svijetu...i ono sto je po meni najocitije da smo mi upola slabija momcad bez Messija,mislim da bi se i taj problem morao nekako rijesiti,ako cemo stalno ovako igrati bez njega,sigurno ne trebamo previse ocekivati u ovoj sezoni,jedino eto ako Neymar totalno eksplodira i pocne trpati,a na dobrom je putu,jako mi se svidio u ovih par tekmi...zato malo smirimo dozivljaj,imamo 6 bodova iz 2 tekme,u srijedu lovimo 1 trofej sezone,i bez sumnje cemo ga i osvojiti

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:29 (barcafan12).
16 godina
barcafan12 kaže...

Mislim da je nepotrebno ovoliko negativnosti u temi,mislim tu se pise kao da smo izgubili ovu utakmicu a ne pobjedili...svi se slazemo da igra nije bila nesto posebno dobra,konkretnije kad smo imali loptu to je izgledalo kao i veci dio prosle sezone,znaci dosadno kruzenje i stvaranje malo sansi,ali kad smo bili bez lopte igrali smo odlican presing,Malaga nije mogla spojiti 3 dodavanja,tek su zadnjih 10-tak minuta stisnuli i imali one 2-3 dobre sanse ali to je sasvi razumljivo jer gubili su 1-0 i normalno je da su sve bacili u napad...mislim da Martino grijesi sto stavlja Cesca da igra Messijevu ulogu i smatram da on tu puno gubi na svojoj vrijednosti,jos pogotovo sto nam je trenutno najbolji veznjak,obrana je isto djelovala dobro do tih zadnjih par minuta ali nerealno je ocekivati da nijedna akcija Malage ne zavrsi udarcem prema golu,ne postoji takva obrana na svijetu...i ono sto je po meni najocitije da smo mi upola slabija momcad bez Messija,mislim da bi se i taj problem morao nekako rijesiti,ako cemo stalno ovako igrati bez njega,sigurno ne trebamo previse ocekivati u ovoj sezoni,jedino eto ako Neymar totalno eksplodira i pocne trpati,a na dobrom je putu,jako mi se svidio u ovih par tekmi...zato malo smirimo dozivljaj,imamo 6 bodova iz 2 tekme,u srijedu lovimo 1 trofej sezone,i bez sumnje cemo ga i osvojiti

ajde da je još netko optimističan {#}

razumljivo je meni da postoje sumnje zbog kraja prošle sezone, ali zasad je dobro u obrani. I msilim da onda tolike kritike nisu potrebne, to je sve. 

slažem se u potpunosti za Neymara, želim ga od prve minute u srijedu, baš ga je užitak bilo gledati večeras. Vidi se da je željan dokazati se.

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Da, to imaš pravo. Ali to je i Tito radio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:37 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ajde da je još netko optimističan {#}

razumljivo je meni da postoje sumnje zbog kraja prošle sezone, ali zasad je dobro u obrani. I msilim da onda tolike kritike nisu potrebne, to je sve. 

slažem se u potpunosti za Neymara, želim ga od prve minute u srijedu, baš ga je užitak bilo gledati večeras. Vidi se da je željan dokazati se.

Vec sam u par postova prije rekao,da me kod obrane najvise veseli Pique,stvarno je proigrao onako muski,vise ne ispada tako lako i uvijek je na pravom mjestu,vecinu zracnih duela dobiva,ali ne mogu ni rijeci lose reci ni o drugim defanzivcima,svi su dobri,neznam zasto se Mascherana proziva,covjek je odlican,salje perfektne duge lopte,agresivan je,tocan,mislim da ne zasluzuje takve kritike...a Neymar se odlicno pokazao,ima taj potez,viziju,i u suradnji s Leom ce biti ubitacan,jedino me jako nervira i nerazumijem toliku negativnu energiju prema njemu u svim utakmicama u kojima je igrao,stvarno je to ruzno i ocajno od protivnickih igraca...

16 godina
FC Barcelona

malo zabave na klupi {#}
http://www.gifti.me/i/sITpZk0.gif

Martino: "Neymar not reacting to Gamez' headbutt? Very good, we talk a lot with him, focus only on playing, he has a good example in Messi."

edit: sad vidim da je već bio ovaj gif na prošloj stranici, isprike...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 1:53 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svako ima razlicito misljenje,vas nekoliko misli da smo bili bolji do 80. minuta,posle je Malaga pocela da napada i stvorila dobre sanse,ja mislim da igra nije bila toliko losa,ali napad je bio katastrofa,Neymar i Alexis odlicni po mom misljenju,Neymar cim je usao stvorili smo 2 dobre sanse.
Drago mi je sto smo osvojili 3 boda,ali ima tu jos dosta toga da se popravi,nadam se mnogo boljoj igri protiv Atletica i ocekujem Neymara i Alexisa od prvog minuta. {#} 

16 godina
FC Barcelona

da, igra prema naprijed je to što zabrinjava. U ove zadnje 2 utakmice protiv Atletica i Malage stvorili su možda sveukupno 5 šansi za gol, ako i toliko.

Kad se igra protiv ovakvih ekipa, mislim da bi Neymar uvijek trebao početi te utakmice jer je neusporedivo bolji igrač u situacijama 1 na 1 od Pedra i Alexisa. Pedro je bio potpuno nevidljiv 60 minuta, a Neymar dočim je ušao je radio razliku.

14 godina
FC Barcelona

Neymar se doveo da se može otkloniti sav teret sa Messija, kada ga nema to je druga ekipa, ali Neymar donekle to može popraviti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni se svidja kako funkcionisu Pique i Mascherano ovih nekoliko utakmica,ali Alba nije toliko opasan kao prosle sezone :) ne kroisti dovoljno svoju brzinu i zbog toga treba Neymara staviti u startnu postavu,da bi on pravi probleme protivnickoj odbrani po tom levom krilu :) {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice