FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.322.779
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro nas spasi Valdez :)

BARCA - MES QUE UN CLUB
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Mislim da je Junior na putu da postane igrač koji je najviše puta bio na podu u povjesti nogometa.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
KiX moj koju utakmicu si ti gledao... Cesc dobro zapoceo pa nestao s utakmice, Iniesta ni sjena prosle sezone, Alexis/Pedro lose.... Ma cijeli napad je zakazao, jedino Neymar u pola sata zaprijetio. A obrana je odlicna za primit gol u zadnjim minutama, samo Valdes je spasio.
1911 & 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Antimadridista. Mislim da si i ti uvidio da nam ipak treba stoper.

Pred kraj ove tekme, kad su noge već bile teške i presing je izostao, dozvolili smo malagi

dvije velike prilike. Plus ona stativa. Mi smo imali sreće da smo se izvukli sa sva 3 boda.

A ovaj Pedro je stvarno sve lošiji. Istrči sam pred golmana, pa mu pobjegne lopta.

To se igraču ovako velikog kluba ne bi smjelo dešavat. Mislim da bi trebao ići na klupu, a na njegovo

mjesto bi trebao Neymar.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno, čemu to oduševljenje, prosječno u najboljem slučaju...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
18 godina

igrali smo katastrofa.... 

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
FC Barcelona

Evo ga opet {#}

igrao se odličan presing 80 minuta, dosadni ste s tim pričama. Da, stvorili su nam šanse. Kad će te shvatiti da ne možemo cijelu utakmicu odigrati bez da nam protivnik zaprijeti, to ne može niti jedna ekipa na svijetu. Nikad ljudi nisu ovako dosadni bili. Vi ste iz nekog razloga izgleda zacrtali sebi u glavi da je Barca prije tako igrala, da nam protivnici nikad nisu stvarali ni prilike za gol.

ja sam s današnjim izdanjem u obrani potpuno zadovoljan, za razliku od napada. S Neymarom nisam zadovoljan, nego prezadovoljan. Za razliku od Pedra koji se nije vidio na terenu, on je odigrao fenomenalno ono što je dobio priliku. Želim ga protiv Atletica od prve minute.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

igrali smo katastrofa.... 

Prijatelju rekao si istinu. Ma koliko ona nas boljela. Jednostavno imali smo sreće da se izvučemo sa sva 3 boda.

A ovo oduševljenje nekih igrom stvarno ne razumijem. Pa nismo igrali protiv Bayerna pa nam 1-0 pobjeda velika ko kuća.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Utakmica u redu, onako solidno, važna su i tri boda.   Možda ću pokupiti puno minusa ali mislim da će Barca imat puno problema ove sezone. Mi smo pred njihovim golom 85 minuta i ne dogodi se uglavnom ništa, a oni su bili pred našim golom 5 minuta i to je bilo jako jebe*. opasno, bila obrana postavljena ili ne. Što će bit kad neko drugi bude napr. 20 minuta pred našim golom. Sad će meni antimadridista reć da se i njih nešto pita, ja se slažem s njim, ali obrana i u ono malo posla što ima djeluje NESIGURNO. Sad lupajte minuse jeb*e mi se ali tako je.

16 godina
FC Barcelona

dobili smo Malagu samo 1-0, a uz to su nam i stvorili šansu. Ajmo smjena trenera odmah, nebitno što je ta obrana veliku većinu utakmice izgledala fantastično. 

Kako ste smiješni. Da je napad funkcionirao imalo kako znamo da inače funkcionira, nebi ni riječi izustili nego bi svršavali na presing jer bi rezultat bio veći.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
barcaINTER kaže...

Utakmica u redu, onako solidno, važna su i tri boda.   Možda ću pokupiti puno minusa ali mislim da će Barca imat puno problema ove sezone. Mi smo pred njihovim golom 85 minuta i ne dogodi se uglavnom ništa, a oni su bili pred našim golom 5 minuta i to je bilo jako jebe*. opasno, bila obrana postavljena ili ne. Što će bit kad neko drugi bude napr. 20 minuta pred našim golom. Sad će meni antimadridista reć da se i njih nešto pita, ja se slažem s njim, ali obrana i u ono malo posla što ima djeluje NESIGURNO. Sad lupajte minuse jeb*e mi se ali tako je.

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=26

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
barcaINTER kaže...

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=26

Dobar.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

GIF

16 godina
FC Barcelona

s Neymarom sam stvarno prezadovoljan, toliko zadovoljan da ga moram još jednom ga spomenuti {#}

onaj igrač Malage koji ga je srušio na rubu 16 u onom prodoru zaslužio je dobiti drugi žuti karton. Poslije mu se još onaj unio u facu, ali nije pao na provokaciju nego je nastavio normalno igrati.

16 godina
protjeran
Dobra utakmica, bilo je gresaka. No sve se dobro zavrsilo za nas. Anti, daj se malo skuliraj, ti si taj koji je smijesan.
B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

s Neymarom sam stvarno prezadovoljan, toliko zadovoljan da ga moram još jednom ga spomenuti {#}

onaj igrač Malage koji ga je srušio na rubu 16 u onom prodoru zaslužio je dobiti drugi žuti karton. Poslije mu se još onaj unio u facu, ali nije pao na provokaciju nego je nastavio normalno igrati.

A i meni se čini kako ga nekako svi imaju na piku od kad je došao, još od one prijateljske u Poljskoj. 

16 godina
iNo_bhf kaže...
Dobra utakmica, bilo je gresaka. No sve se dobro zavrsilo za nas. Anti, daj se malo skuliraj, ti si taj koji je smijesan.

pa dajte budite ozbiljni. Obrana je bila fantastična 80 minuta. Stvorila nam je Malaga šansu za gol i vi tu nešto dramite.

pa dobro, daj mi argumente ako sam smiješan. Morate shvatiti da je glavni problem danas bio naš napad i to što smo zabili samo jedan gol, a realno trebali smo više. Ne možeš očekivati da nam neće stvoriti niti jednu šansu cijelu utakmicu. Obrana je odigrala stvarno odlično 80 minuta, sa fantastičnim presingom.

eto jedno pitanje za vas. Kad smo pobijedili Levante 7-0, jeli bi u toj utakmici dramatizirali za njihovu jednu ili dvije stvorene šanse? siguran sam da nebi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 23:29 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
iNo_bhf kaže...

pa dajte budite ozbiljni. Obrana je bila fantastična 80 minuta. Stvorila nam je Malaga šansu za gol i vi tu nešto dramite.

nemoj mi govoriti da sam smiješan nego raspravljaj normalno ako ćeš raspravljati, daj mi argumente.

eto jedno pitanje za vas. Kad smo pobijedili Levante 7-0, jeli bi u toj utakmici dramatizirali za njihovu jednu ili dvije stvorene šanse? siguran sam da nebi.

I onda bi po tvome bilo 7-1, e vidiš to je razlika od 1-1.....

16 godina
barcaINTER kaže...

I onda bi po tvome bilo 7-1, e vidiš to je razlika od 1-1.....

aha, vidiš to sam tražio. Zašto onda pljujete po obrani? Znači da smo danas utrpali 7 komada onda bi sve bilo dobro i to što su nam stvorili tu šansu nebi značilo ništa? A ovako kad smo zabili samo jedan gol, onda pljujmo po obrani zato što su nam stvorili tu šansu. 

a to što su naši napadači zakuhali dobru kašu večeras, to ništa. Ne možemo cijelu utakmicu izdržati bez da nam protivnik stvori šansu, shvatite to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 23:33 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ti izgleda znaš puno toga i gledaš utakmicu drugačije nego ja, ja samo znam da je Malaga imala dvije čiste šanse za gol, koliko i Barca, pusti posjed lopte na stranu, znači imali smo sreće, ČEKAJ MALO IGRALI SMO SA MALAGOM, OSLABLJENOM I TO JAKO. 

16 godina
FC Barcelona

ti otovreno očekuješ da nama nitko ne smije stvoriti šansu za gol. Prvo si to rekao za utakmicu protiv Atletica, pa eto i večeras. Tu prestaju svaki elementi za raspravu jer je to suludo. Neznam kako bi ti drugačije rekao.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ti otovreno očekuješ da nama nitko ne smije stvoriti šansu za gol. Prvo si to rekao za utakmicu protiv Atletica, pa eto i večeras. Tu prestaju svaki elementi za raspravu jer je to suludo. Neznam kako bi ti drugačije rekao.

ne razumiješ me, evo ovako ću ti pokušat objasnit, nekad su nam davali gol iz svake desete šanse a sad nam ga daju iz svake treće, otprilike, ali ti me sigurno opet nećeš shvatit. Ne tvrdim ja da nam nitko nesmije napravit šansu, ali se vidi kad je obrana nesigurna i to malo posla što ima.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nije stvar to sto nam protivnici stvore sans, nego je stvar kaj je to stopostotna sansa kakvu ni mi nismo uspjeli stvoriti, i da je malo precizniji bio Eliseu bilo bi 1:1, a takvu sansu si ne smijemo dopustit da nam stvore, da pucaju s 10 metara dok su svi oko tog igraca na travi. Oni su stvorili bolju sansu nego mi, i to je isto problem
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

I još jedna velika stvar, meni još važnija od obrane, GDJE je nestala kontra Barcelone ?, kad god ju imamo šansu odigrati oni stanu, jeli znate koliko je lakše zabiti gol iz kontre nego na postavljeni bunker.

14 godina
FC Barcelona

Martino: "Neymar bi mogao započeti meč u srijedu protiv Atletica!"
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

ovo ti da prekineš ove rasprave je li ?

13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ti izgleda znaš puno toga i gledaš utakmicu drugačije nego ja, ja samo znam da je Malaga imala dvije čiste šanse za gol, koliko i Barca, pusti posjed lopte na stranu, znači imali smo sreće, ČEKAJ MALO IGRALI SMO SA MALAGOM, OSLABLJENOM I TO JAKO. 

Istina. Antimadridista mozda imaš milijun postova i mozda navijaš za barcu sto i kusur godina. Ali što se tiče čistih šansi imali su 3. Tri.

A ne jednu. Prvo stativa, onda onaj šut glavom iz peterca ( svaka čast Valdesu na obrani) i onda onaj šut iz drugog pokušaja.

Mi smi imali otprilike toliko šansi. A ako nam oslabljena malaga stvori 3 zicera koliko će stvoriti jače momčadi?

14 godina
barcaINTER kaže...
KiX777 kaže...

ovo ti da prekineš ove rasprave je li ?

Ne pomaže! {#}

16 godina
barcaINTER kaže...

I još jedna velika stvar, meni još važnija od obrane, GDJE je nestala kontra Barcelone ?, kad god ju imamo šansu odigrati oni stanu, jeli znate koliko je lakše zabiti gol iz kontre nego na postavljeni bunker.

pa ne sjećam se kad je to Barca igrala na kontre. 

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...

pa ne sjećam se kad je to Barca igrala na kontre. 

A od kad ti pratiš Barcu ? sjećaš li se Etoa ? I opet ti kao da me mrziš, ne kažem da Barca mora igrati na kontre nego ih nema uopće. To je problem. A sa ovakvom brzom trojkom u napadu bi ih TREBALO BIT . shvaćaš ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice