Ter Stegen navodno odbio produžiti ugovor sa klubom. Mislim da je to gotovo sigurno da dolazi u Barcu sljedeće ljeto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blanc: "Sakho je zatražio transfer."
PSG postavio cijenu od 10 milijuna eura.
Eto, ako na to ne potroše te pare onda se ne tribaju niti mučit, jer nitko drugi očito neće doć..
Ukoliko njegov oporavak bude išao po planu, mogao bi se vratiti u klub te obavljati analize Barçinih protivnika.
o Bože o čemu vi pričate. Kao da će sad dolaskom Balea sigurno biti 200% jači nego prije. Pojačanja ne moraju značiti da će sad biti nedodirljivi ili nešto, nije to PES.
sjetite se sezone 2009./2010. kad su se najviše pojačali, sa Ronaldom, Kakom i još nekim igračima pa se pričalo da Barca nema šanse. Pa su im svejedno očitali lekciju.
ne kažem da Real sad neće biti jači nego prije, ali nogomet ne funkcionira tako jednostavno.
isto kao što mi je bilo glupo kad je nama došao Neymar pa se počelo pričati da ćemo mi sad biti nedodirljivi s Messijem i Neymarom..
Ha gledaj, slazem se ja s tebon ali pogledaj malo ostale klubove, svi su se adekvatno pojacali osim nas.
Real sa Bale-om, Isco-m, Illarramendi-em.
Bayern sa Thiago-m i Gotze-om.
Chelsea sa Willian-om.
PSG sa Cavani-em
Monaco sa Falcao-m, Abidal-om i jos par igraca da sad ne nabrajam.
Pitane je gdje ce Eto, mozda cak i u Real jer je igrao tamo.
A mi smo prodali Villu za kikiriki a covjek je stroj. Neymar je sigurno odlicno pojacanje kao i Tata ali obrana je losa, nazalost Puyol ( inace moj najdrazi igrac u Barce ) je ozljeden i vec ga stizu godine (
).
I sad kad pogledas ostale klubove koliko su potrosili na pojacanja onda vidis da "nista" nismo napravili. Bilo je prica da je "vracen" novac za transfer Neymara samo od prodaje dresova, prema tome ( cak i da nije ) mogli smo dovest adekvatno pojacanje u obrani da je Rosell odrijesio kesu. I onda se cudite kako lako primamo golove. Nebih se cudio da ove godine nista ne osvojimo ( ne dao Bog veceg zla ).
P.S. za Barcu navijam otkad znam za sebe, samo gledam realno kako stvari stoje.
Meni se čini da su se sad svi od one sedmice portiv Bayerna pobojali da je Barca preko noći postala amaterska ekipa i da će svaki put stanje u ekipi biti onakvo kad se susretnemo protiv jačih.
Meni se čini da su se sad svi od one sedmice portiv Bayerna pobojali da je Barca preko noći postala amaterska ekipa i da će svaki put stanje u ekipi biti onakvo kad se susretnemo protiv jačih.
Fali jos jedan stoper, na koga ces se oslonit ako se Puyol ili Pique/Mascherano ozljede u najgorem trenutku? Na nekoga stopera iz B momcadi? Ok to su mladi lavovi ali fali im iskustva.
Da, vidjet cemo treba li stoper kad bude prekasno
.
Nismo se pobojali, al hebemu Bayern nam je uvalio sedmicu i jos se pojacao sa dva vrhunska igraca, a mi prodali Villu i doveli Neymara a najvaznije od svega stopera nismo
.
Pa Atletico nam je s lakocom zabio gol a i nadigrao u prvom pol.
Nemogu skuzit kako ovi iz uprave nisu iskesirali nesto vise novca na stopera, npr. PSG zna da ima najboljeg stopera i nisu ga ludi pustit za "malu" cifru, da su podebljali ponudu mozda bi i pristali, isto vrijedi i za Luiza.
Fali jos jedan stoper, na koga ces se oslonit ako se Puyol ili Pique/Mascherano ozljede u najgorem trenutku? Na nekoga stopera iz B momcadi? Ok to su mladi lavovi ali fali im iskustva.
Da, vidjet cemo treba li stoper kad bude prekasno
.
Nismo se pobojali, al hebemu Bayern nam je uvalio sedmicu i jos se pojacao sa dva vrhunska igraca, a mi prodali Villu i doveli Neymara a najvaznije od svega stopera nismo
.
Pa Atletico nam je s lakocom zabio gol a i nadigrao u prvom pol.
Nemogu skuzit kako ovi iz uprave nisu iskesirali nesto vise novca na stopera, npr. PSG zna da ima najboljeg stopera i nisu ga ludi pustit za "malu" cifru, da su podebljali ponudu mozda bi i pristali, isto vrijedi i za Luiza.
ne, vlasnik PSG-a je baš rekao da nema nikakve šanse da ode, da je uopće nebitno koliko će Barca ponuditi, ali neće ga pustiti. To je i više nego logično, PSG ima para koliko hoće, njima taj novac za Thiaga Silvu ništa nebi značio, a izgubili bi vjerojatno najboljeg stopera na svijetu kojeg nikako nebi mogli nadomjestiti. Sasvim logično da ga nisu željeli prodati za nikakav novac.
A što se tiče Luiza, Mourinho je također izajvio da prodaja ne dolazi u obzir.
Ja u ove stopere imam povjerenja, i uvijek ću imati, jer prošle sezone nije bio problem u njima. Meni se nikako ne sviđa da ljudi olako zaboravljaju da je Barca sa istim ovim stoperima kojima raspolaže danas već prije pokorila Europu. Samo sd kad je krenulo lošije i kad je nestao presing, onda se glavna krivica svaljuje na stopere, što nikako nije u redu. Barca se bez presinga ne zna braniti, mogu doći i Thiago Silva i Luiz i Beckenbauer iz najboljih dana, ali ako se bude ekipa kolektivno branila onako kako se branila prošle sezone, rezultat bi bio potpuno isti.
Puyol i sada kad je zdrav jedan je od najboljih stopera. I uvijek će biti dok god se ne ostavi nogometa. Samo je problem što njega nije bilo zbog ozljede prošle sezone kad nam je najviše trebao. I siguran sam da će to već biti puno bolje kad se on vrati u 9. mjesecu, samo da ga ozljede zaobiđu. Puyol, Pique i Mascherano su vrhunski igrači i to su već dokazali. Na ozljede ne možeš utjecati i lako je govoriti "trebalo je ovako - onako" kako većina govori kad se dogodi neka ozljeda.
Eto usporedi bilo koju vrhunsku ekipu i pogledaj koliko dobrih stopera imaju u ekipi. Sigurno ih nemaju 4-5 vrhunskih. A toliko ih odjednom želi većina navijača Barce u svojoj ekipi zbog onog poraza od Bayerna.
nama će ubrzo trebati stoper, to je sasvim sigurno jer Puyola su stigle godine. Ali ovo koliko su svi zapeli za stopera ovo ljeto mi nema baš toliko smisla. I to se želi toliko na silu, čak velika većina želi da se dovede neki prosječni igrač, samo neka je stoper.
Mislim, i meni bi bilo drago da su doveli stopera, najviše zbog budućnosti, ali sad da nam gori pod nogama, to se nikako nebi složio. Treba prije svega vratiti presing pa će te vidjeti onda kako će biti druga priča.
Da nam treba stoper,to se videlo protiv Atl.Madrida,protiv Levantea se cinilo da smo mogli da igramo bez zadnje linije,ali cim je dosao Atletico,odmah su se pogubili,to je moje misljenje.
SLUZBENO: Messi nece igrati utakmicu protiv Malage.U klubu ne zele da rizikuju,ali ce biti spreman za uzvratnu utakmicu Superkupa protiv Atletica. Dobra odluka !
Pa čekaj, koliko prilika je stvorio Atletico protiv Barce? ili se sad ne smije ni primiti gol protiv Atletica a da se ne pljuje po stoperima? pa nisu oni igrali protiv amatera, igrali su protiv Atletica u Madridu. Stvorili su nam možda 2 šanse na cijeloj utakmici. Jedino je igra prema naprijed zakazala, ali to je nešto drugo.
Puyol i sada kad je zdrav jedan je od najboljih stopera. I uvijek će biti dok god se ne ostavi nogometa. Samo je problem što njega nije bilo zbog ozljede prošle sezone kad nam je najviše trebao. I siguran sam da će to već biti puno bolje kad se on vrati u 9. mjesecu, samo da ga ozljede zaobiđu. Puyol, Pique i Mascherano su vrhunski igrači i to su već dokazali. Na ozljede ne možeš utjecati i lako je govoriti "trebalo je ovako - onako" kako većina govori kad se dogodi neka ozljeda.
Eto usporedi bilo koju vrhunsku ekipu i pogledaj koliko dobrih stopera imaju u ekipi. Sigurno ih nemaju 4-5 vrhunskih. A toliko ih odjednom želi većina navijača Barce u svojoj ekipi zbog onog poraza od Bayerna.
nama će ubrzo trebati stoper, to je sasvim sigurno jer Puyola su stigle godine. Ali ovo koliko su svi zapeli za stopera ovo ljeto mi nema baš toliko smisla. I to se želi toliko na silu, čak velika većina želi da se dovede neki prosječni igrač, samo neka je stoper.
Mislim, i meni bi bilo drago da su doveli stopera, najviše zbog budućnosti, ali sad da nam gori pod nogama, to se nikako nebi složio. Treba prije svega vratiti presing pa će te vidjeti onda kako će biti druga priča.
Ne, nemaju 4-5 vrhunskih stopera, ali bogami nemaju ni samo dvoje, s tim da je jedan ozlijeđen i ruku na srce, ko zna hoće li više moć spojit dvi utakmice zaredom. Daj nemoj zajeb* . Barca je klub koji se bori na tri fronte i puno je tu utakmica i napora, nemože se ostati na jednom ipo stoperu. Kažeš prije da nam je Atletico stvorio samo dvije šanse, da u pravu si samo dvije šanse, ali od te dvije šanse pao je jedan gol, a što bi bilo da je bilo više šansi ??? Strah me je ako sa ovakvom napušenom obranom dodjemo na Realove kontre što će to bit i na što će nam obrana ličit ? Puyol više ne može, a nemože više ni Xavi držat onakav presing, ima i on godina, nekad je i on žustrije mogao trčat u centru, Alves više nije ono što je nekad bio, Iniesta je pao u svakom segmentu igre.....Messija su počele jeb*t ozlijede. Nekako sam skeptičan za ovu sezonu.
Kažeš prije da nam je Atletico stvorio samo dvije šanse, da u pravu si samo dvije šanse, ali od te dvije šanse pao je jedan gol, a što bi bilo da je bilo više šansi ??? Strah me je ako sa ovakvom napušenom obranom dodjemo na Realove kontre što će to bit i na što će nam obrana ličit ? Puyol više ne može, a nemože više ni Xavi držat onakav presing, ima i on godina, nekad je i on žustrije mogao trčat u centru, Alves više nije ono što je nekad bio, Iniesta je pao u svakom segmentu igre.....Messija su počele jeb*t ozlijede. Nekako sam skeptičan za ovu sezonu.
pa ja ne vjeruejm čega ovdje sve možeš pročitati. Znači kad ti Atletico kao vrhunska ekipa na njihovom terenu stvori SAMO 2 šanse, onda je to znak za uzbunu? A zabili su gol jer se nešto pita i njih, zar ne? ne igra na terenu samo Barca. Vi odjednom očekujete da će Barca prohujati pored takvih ekipa bez da se stvori jedna šansa za gol pa će te onda biti mirni? kad je uopće bio takav slučaj?
Puyol više ne može? Iniesta pao u svakom segmentu igre? ma daj se nemoj zezati, nako jedne utakmice takve stvari ideš govoriti. Pojedinci su postali stvarno razmaženi. Dosta mi je bilo cijelo ljeto čitati razne komentare Barcinih razmaženih navijača da treba prodati Xavija da se ustupi mjesto Thiagu i prodati Fabregasa pa dovesti razne Gundogane i neznam ni ja koga sve se nije navodilo.
j*bote, Ateltico nam zabije gol i stvara se ovdje drama kao da su igrali protiv Hrvatskog Dragovoljca pa primili 5. Ako imate takva nezasitna očekivanja, onda neznam što da vam kažem osim da će te sigurno uvijek biti nezadovoljni.
A uz sve to, tek je i početak sezone i uz to imamo novog trenera tako da stvari mogu biti samo bolje u sljedećem razdoblju što se tiče spreme igrača. Spominješ Real, ja sam ih gledao protiv Betisa i nisu me nešto oduševili, Betis im je na njihovom terenu stvorio puno šansi.
Presing je ključ, ako to bude dobro onda će sve funkcionirati kako treba u obrani. Ali nemojte sumnjati u ove igrače koji su vas toliko puta razveselili. Sve je na Tati, hoćeli li ih vratiti na pravi put ili neće.
@barcaINTER, pa hebo ga ti, ne možemo svaku dobit po 7-0...
Mislim da se više mi Realovi navijači trebamo bojati nego vi. Dobili ste s novim trenerom dobru igru, bar koliko sam ja gledao.
Mi smo pretprali momčad i uzeli prosječnog trenera 
Pa čekaj, koliko prilika je stvorio Atletico protiv Barce? ili se sad ne smije ni primiti gol protiv Atletica a da se ne pljuje po stoperima? pa nisu oni igrali protiv amatera, igrali su protiv Atletica u Madridu. Stvorili su nam možda 2 šanse na cijeloj utakmici. Jedino je igra prema naprijed zakazala, ali to je nešto drugo.
Ne kazem da se ne sme primiti gol,ali je potreban stoper,ne zbog La Lige,ali zbog LP,tamo nema slabih klubova kao u La LIgi i tamo se ne mozemo prosetati terenom kao protiv Levantea,tamo se svaku utakmicmu moramo boriti i muciti,da bi na kraju ostvarili dobar rezultat. 
Da tu imaš pravo, razmazili su me, i drago mi je da jesu, i DA, Barcelona treba prohujati kroz Atletico, Što ti misliš da je Atletico ? hrpa prosječnih igrača, osim Ville. Barca je znala prohujati kroz atletico ko od šale, ako se sjećaš , kad su stvari štimale kako trebaju. Ne smeta meni taj gol nego imam osijećaj da imaju problema u igri, shvaćaš ? Ok imamo različita mišljenja, i to je u redu.
trebao je barci stoper prije 2 sezone,danas ocajnicki treba svjeze krvi u obrani nece biti nikakvih trofeja inace
Da tu imaš pravo, razmazili su me, i drago mi je da jesu, i DA, Barcelona treba prohujati kroz Atletico, Što ti misliš da je Atletico ? hrpa prosječnih igrača, osim Ville.
pa naravno da nije problem da imamo različita mišljenja, zato i postoje forumi da raspravljamo. Ali meni nije jasno kako možeš reći da je Atletico hrpa prosječnih igrača, to je stvarno glupo za reći i meni nije jasno kako netko može tako razmišljati, ali ozbiljno. Atletico hrpa prosječnih igrača? prošle sezone igrali su sjajan nogomet, razbili su Chelsea sa 4-0 u onom superkupu, u ligi dosta dugo bili ispred Reala i pobijedili ih u finalu kupa na njihovom terenu. Ovu sezonu isto su sjajno otvorili kad su razbili Sevillu na njihovom terenu prije utakmice sa Barcom. Pa pogledaj im igrače po pozicijama čovječe, to su sve jako dobri igrači.
Mislim trebale bi postojati neke granice u raspravi, stvarno prelazi u baljezgarenje i iskrivljivanje činjenica.
Tata Martino:
- "Messijeva ozljeda? Optimistični smo u vezi toga, ozljeda nije ozbiljna, samo želimo biti maskimalno oprezni i ne želimo ništa riskirati, posebno ne na početku sezone."
- "Hoće li Neymar početi utakmicu? Vidjet ćemo, on je još u fazi prilagodbe i s njime trebamo ići korak po korak. Ali on je sve bolji iz dana u dan, sve se više upoznaje sa suigračima i klubom. Ako Messi ne igra, to ne mora automatski značiti da će Neymar početi, imamo dosta sjajnih igrača u ekipi".
- "Trebaju li ljudi biti zabrinuti zbog ozljede Messija? Ja ga gledam svaki dan i nisam zabrinut. On je sjajno otvorio sezonu, ovo je samo nesreća i ništa više."
- "Izvukao sam više pouka iz utakmice sa Atleticom nego iz one sa Levanteom. Od početka sam govorio da je Atletico sjajna ekipa."
- "Utakmica bez Messija je teška, ali to ne smije biti opravdanje. Imamo puno sjajnih igrača i trebamo se znati prilagoditi i igrati dobar nogomet".
- "Sergi Roberto biti će u sastavu? Moram donijeti neke odluke. Sa ovim sjajnim igračima, ostaviti bilo kojeg igrača sa strane uvijek ispada nepravedno."
- "Situacija sa Casillasom u Madridu? tek sam stigao u Španjolsku, neću pričati o tim stvarima".
- "Messi je pozvan u reprezentaciju unatoč ozljedi? To je normalno, razgovarao sam sa Sabellom i oni sigurno neće ništa riskirati.
Pa da, mislim tako, Atletico je prema Barci hrpa prosječnih igrača. Atletico jest solidan klub i imaju neke solidne rezultate, ali daj promisli malo. Ako je to za tebe glupo meni je žao, ali ne mogu ti pomoć.
Pa da, mislim tako, Atletico je prema Barci hrpa prosječnih igrača. Atletico jest solidan klub i imaju neke solidne rezultate, ali daj promisli malo. Ako je to za tebe glupo meni je žao, ali ne mogu ti pomoć.
Atletico je izvrstan tim sa izvrsnim trenerom. Njima paše kad se igra na 1-2 utakmice.
Po meni su oni strašno temperamentan tim i Simeone to zna iskoristiti. Španjolsko-južnoamerički lineup pretežito, poznati po temperamentu, ali i taktičkoj inferiornosti. Samo kad ih Simeone nabrije za 1-2 utakmice to postane strašan alat. Atletico nikad neće ostvarit 100 bodova u Primeri, ali bez šale može pobijediti timove koji ostvaruju takve bodove u svojim ligama u 1 ili čak 2 utakmice.
Atletico je izvrstan tim sa izvrsnim trenerom. Njima paše kad se igra na 1-2 utakmice.
Po meni su oni strašno temperamentan tim i Simeone to zna iskoristiti. Španjolsko-južnoamerički lineup pretežito, poznati po temperamentu, ali i taktičkoj inferiornosti. Samo kad ih Simeone nabrije za 1-2 utakmice to postane strašan alat. Atletico nikad neće ostvarit 100 bodova u Primeri, ali bez šale može pobijediti timove koji ostvaruju takve bodove u svojim ligama u 1 ili čak 2 utakmice.
Da u pravu si i u tome se slažem, ali mislim da bi ih Barca na Nou Campu trebala nakantat i to kvalitetno, samo ako stvari budu štimale. Nekad su znali protiv bunkera igrat mada je to uvik teško, a u zadnje vrijeme sve teže i teže, prva takva lani je bila ona sa Celticom.
Vidit ćemo sutra protiv Malage kako će to štimat bez Messija, nadam se da će Neymar moć odigrat malo dulje.
Vidit ćemo sutra protiv Malage kako će to štimat bez Messija, nadam se da će Neymar moć odigrat malo dulje.
ja sam očekivao da će on od prve minute u ulogu špice kad nema Messija, ali po ovoj izjavi Tate od danas, nekako sumnjam u to. Vjerojatno će Cesc na mjesto Messija. Ali isto još uvijek postoji mogućnost da Neymar počne umjesto Pedra ili Alexisa na krilu.
Da se ja pitam,odmarao bih Messija i protiv Atletica,ako nije spreman 100%,ne trebaju da ga forisraju,zbog toga mu se obnavlja ova povreda,a jos vise zabrinjava,da je Messi od aprila i one povrede protiv PSG-a odigrao samo jednu utakmicu svih 90 minuta i to protiv Bayerna.
Da se ja pitam,odmarao bih Messija i protiv Atletica,ako nije spreman 100%,ne trebaju da ga forisraju,zbog toga mu se obnavlja ova povreda,a jos vise zabrinjava,da je Messi od aprila i one povrede protiv PSG-a odigrao samo jednu utakmicu svih 90 minuta i to protiv Bayerna.
Da, to bi možda bilo najpametnije, ali ja mislim da on ima veliku želju igrat svaku utakmicu, tako je bar bilo do sad. Tako je bilo i u Njemačkoj kad nije smio igrati, samo se je gore sjeb*...
da, izgleda da na SK Prime prenose Levante - Sevilla 
da, izgleda da na SK Prime prenose Levante - Sevilla 

makar, pise kombinirani prijenos pa se mozda ukljuce... uh...